Upway Netherland Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We zochten een fiets met een Bosch CX motor icm schijfremmen en derailleurversnellingen. Dit werd een wat oudere fiets met bijna 10.000km op de teller. Omdat we hem ook konden retourneren toch de gok... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na bestelling goed op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat de fiets geleverd wordt. De fiets zelf zoals gezegd goede staat, accu 4 jaar oud maar nog steeds en top actieradius en een paar kleine b... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De inruil van mijn vorige fiets leverde een onaangename verrassing op! Upway gaf aan dat op basis van de framenummer de fiets als gestolen geregistreerd stond. Hij is echter gewoon aangeschaft bij de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een fiets gekocht van 3 jaar oud uit de handel met echt heel weinig kilometers. Werd keurig geleverd, alle onderdelen netjes verpakt en een duidelijke handleiding. Trappers gemonteerd, stuur recht gez... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

846 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prima fiets gekregen!

Prima fiets gekregen!

Na enig speurwerk online en wat proefrijden op nieuwe fietsen in een goedkoop segment - toch gegaan voor een bekend merk maar dan tweedehands.
Fiets ziet er erg goed uit en fietst fantastisch 👌
Bezorging verliep voorspoedig, zaterdag gekocht en donderdag was ie geleverd.

Réponse de Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de fiets zo goed bevalt en dat u tevreden bent met uw aankoop! We zijn blij dat de levering vlot is verlopen en dat de fiets fantastisch fietst. Dank u wel voor de mooie woorden en de positieve feedback!

Snelle service

Snelle service, goede levering. Niets beschadigd

30 juillet 2026

Réponse de Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de snelle service en levering naar wens waren en dat alles onbeschadigd is aangekomen. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Let op de maat....

Let op de maat....

De fiets was in oke staat, heb wel het gevoel dat ze niet veel moeite hadden gestoken in de frame zelf schoon maken. En in elkaar zetten is toch wel een taakje.

Waar ik wel enorm van baal, maar bij heb neergelegd is dat de maat totaal niet klopt. Ik heb een XL frame dat eigenlijk is gemaakt voor als je 1m87 en groter bent. Terwijl op de website van Upway stond dat hij voor 1m72 - 1m87 is. Zelf ben ik 1m85 dus ik zou volgens Upway nog maar net op de fiets passen, terwijl in werkelijkheid ik er bijna niet op pas omdat hij te groot is.
Doe dus even goed onderzoek naar de maat van de fiets!

Réponse de Upway Netherland

We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de maatvoering van de fiets niet overeenkwam met uw verwachtingen en dat dit voor ongemak heeft gezorgd. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn wanneer de productinformatie niet nauwkeurig blijkt te zijn.

Uw feedback over de reiniging van het frame en de montage van de fiets nemen we serieus. We zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren. Het is ons doel om altijd de meest accurate informatie te verstrekken en we zullen de maattabellen op onze website opnieuw bekijken om ervoor te zorgen dat deze correct en duidelijk zijn voor toekomstige klanten. We danken u voor uw oplettendheid en de waardevolle suggestie om de maatvoering zorgvuldig te onderzoeken.

2000km verder

Fiets was gebruikt, maar werd innuitstekende staat geleverd. Advertentie en werkelijkheid kwamen volledig overeen. Nu een half jaar de fiets in gebruik en probleemloos 2000 km gefietst.

8 septembre 2026

Réponse de Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de fiets zo goed bevalt en dat de advertentie overeenkwam met de werkelijkheid. We zijn blij dat u er al 2000 probleemloze kilometers mee heeft gefietst!

Noté 4 sur 5 étoiles

Alles naar wens en zoals beloofd…

Alles naar wens en zoals beloofd afgeleverd
Snel en mooi op tijd

Réponse de Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is afgeleverd en dat de levering snel en op tijd was. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan!

Levering

14 augustus 2026 een fiets besteld, bevestiging van bestelling gehad. Helaas nog niks ontvangen en geen update waar mijn bestelde fiets zich bevindt! Contactservice reageert wel, maar krijg geen antwoord over levering. Ondertussen bijna 4 wkn verder en geen fiets.

Alles goed

Communicatie goed, levering goed, fiets goed

8 septembre 2026

Réponse de Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de communicatie, levering en de fiets! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Netjes afgehandeld

Fiets gekocht. Er werd een verkeerde oplader mee gestuurd. Ik moest zelf maar opzoek naar een oplader en dan de factuur sturen en dan zou ik het geld terug krijgen. Dit bleek nog niet makkelijk want het was een aparte (rosenberger) oplader. Bij een paar fietsenzaken geweest, die konden mij niet helpen. Online 1 besteld en die gaf aan dat de batterij was opgeladen. Dat was niet zo. Weer gemaild met upway. Toen kreeg ik te horen dat ik langs een fietsenmaker moest om de batterij te laten doormeten. Ondertussen was ik er wel klaar mee. Denk je onbezorgd een fiets te kopen. Dus de fiets is weer opgehaald. Nu maar hopen dat het geld snel op de rekening staat. Dan kan de beoordeling misschien wat hoger omdat het dan netjes is afgehandeld.
Inderdaad netjes afgehandeld!

5 août 2026

Réponse de Upway Netherland

Wij begrijpen volledig uw frustratie over de problemen met de verkeerde oplader en de daaropvolgende zoektocht. Het spijt ons dat de aankoop van uw fiets niet de onbezorgde ervaring was die u verwachtte. Wij hebben de fiets inmiddels retour ontvangen en hebben ervoor gezorgd dat de terugbetaling snel werd verwerkt.

Noté 5 sur 5 étoiles

1 van de 2 fietsen die we bestelt…

1 van de 2 fietsen die we bestelt hadden, was "kwijt" , op het depot van Post.nl.
Upway heeft zijn uiterste best gedaan en een week later als gepland, was de fiets er.

Réponse de Upway Netherland

We waarderen uw feedback en het spijt ons te horen van het ongemak met de levering. We zijn blij dat de fiets uiteindelijk is aangekomen en dat we u goed hebben kunnen helpen.

Bijna alles ging perfect

Bijna alles ging perfect. Er zat alleen geen platte sleutel bij de zending om de trappers te monteren. Het is mij wel gelukt met eigen gereedschap.
De fiets is afgeleverd maar de bezorger heeft niet gewacht tot ik hem in ontvangst nam. Gelukkig geen beschadigingen maar dit is niet zoals het hoort.

Réponse de Upway Netherland

Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend te horen dat de platte sleutel ontbrak en de bezorging niet naar wens verliep. We nemen uw opmerkingen mee om onze service te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze hebben een verkeerde fiets bezorgd

Ze hebben een verkeerde fiets bezorgd. Framemaat 48 terwijl ik een fiets had besteld met framemaat 58.
Daarnaast stond de ketting niet goed gespannen, de standaard totaal verkeerd afgesteld en de achterband was lek. Dan heb je niet echt je best gedaan bij het controleren van de fiets! Ik baalde wel echt, want ik heb nu 2 weken geen fiets gehad, midden in mijn vakantie.
Gemaild en fiets werd een paar dagen later opgehaald. Daarna een hoop mailverkeer geweest,aangezien ik niets meer hoorde. Bellen doen ze niet aan...heel vervelend. Na een mail of 25 heen en weer werd na 3,5 week mijn geld terug gestort.
Anyway.....mij zien ze daar niet meer

5 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Recent een fiets gekocht van Upway

Recent een fiets gekocht van Upway. De levering was snel (binnen 3 dagen!) en verzorgd.

Kort na levering toch een defect aan de fiets opgemerkt die het onmogelijk maakte hem nog te gebruiken. Op vrijdagmiddag een mail verzonden, zaterdagochtend al reactie dat ik de fiets mocht laten repareren bij een lokale maker. De kosten zouden voor rekening van Upway zijn.

Binnen een week was de fiets weer helemaal in orde en maak ik er nu dankbaar gebruik van. Dus een mooie prijs voor de fiets, zeer snelle communicatie en goed afgehandeld door Upway. Dit bedrijf is een aanrader.

4 septembre 2026

Réponse de Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de levering van uw fiets zo snel en verzorgd is verlopen! We begrijpen dat het vervelend is wanneer er kort na aankoop een defect optreedt, en we zijn blij dat we dit zo snel en efficiënt voor u hebben kunnen oplossen. Het is ons doel om altijd een uitstekende service te bieden, en we waarderen het enorm dat u onze snelle communicatie en de goede afhandeling benadrukt. We wensen u veel veilige kilometers toe op uw fiets!

Goede betrouwbare service

Snelle levering, persoonlijk mail contact, goed geregelde retourzending

3 août 2026

Réponse de Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat de snelle levering en het persoonlijke contact gewaardeerd worden. We zijn blij dat de retourzending goed geregeld was. Bedankt voor de mooie woorden!

Noté 4 sur 5 étoiles

Ondanks dat de accu van de fiets niet…

Ondanks dat de accu van de fiets niet goed was. Probleemloos de fiets retour kunnen doen. Geld inclusief verzendkosten was binnen 2 dagen teruggestort op onze rekening.

3 août 2026

Réponse de Upway Netherland

Fijn om te horen dat de retourprocedure soepel is verlopen en dat de terugbetaling snel is afgehandeld.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kreeg mijn fiets geleverd met een…

Ik kreeg mijn fiets geleverd met een lekke achterband, via de website een contactformulier ingevuld. Hoewel het een paar dagen duurde eer ik een reactie kreeg ,ging het vanaf dat moment snel en is het probleem opgelost. Goede service en verder heel tevreden met mijn fiets

14 août 2026

Réponse de Upway Netherland

Wat fijn om te horen dat we het probleem met de lekke achterband snel hebben kunnen oplossen en dat u nu tevreden bent met uw fiets! We waarderen uw geduld en de positieve feedback.

Fijne en snelle communicatie

Fijne en snelle communicatie. Goede oplossing

11 août 2026

Réponse de Upway Netherland

We zijn erg blij te horen dat onze communicatie als fijn en snel is ervaren en dat we een goede oplossing hebben geboden. Bedankt voor uw positieve feedback!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus