We zochten een fiets met een Bosch CX motor icm schijfremmen en derailleurversnellingen. Dit werd een wat oudere fiets met bijna 10.000km op de teller. Omdat we hem ook konden retourneren toch de gok... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na bestelling goed op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat de fiets geleverd wordt. De fiets zelf zoals gezegd goede staat, accu 4 jaar oud maar nog steeds en top actieradius en een paar kleine b... Voir plus
L'entreprise a répondu
De inruil van mijn vorige fiets leverde een onaangename verrassing op! Upway gaf aan dat op basis van de framenummer de fiets als gestolen geregistreerd stond. Hij is echter gewoon aangeschaft bij de... Voir plus
Een fiets gekocht van 3 jaar oud uit de handel met echt heel weinig kilometers. Werd keurig geleverd, alle onderdelen netjes verpakt en een duidelijke handleiding. Trappers gemonteerd, stuur recht gez... Voir plus
L'entreprise a répondu
Demande des avis aux clients
de fiets heb ik uiteindelijk goed kunnen verkopen. eerst was hij niet opgehaald maar uiteindelijk wel gelukkig!

Réponse de Upway Netherland
Wij zochten een nieuwe fiets en kwamen toen bij Upway Netherlands uit. Een duidelijke site met een prachtig aanbod. Wij zochten een Kalkhoff en hebben een prachtige mannenfiets gekocht, waar maar 5 km. op de teller stond. Dus nieuw, alleen uit bouwjaar 2024, wat ons totaal niet uitmaakt. Hij is keurig op tijd, helemaal volgens de planning afgeleverd. In een stevige verpakking. Alleen het stuur rechtzetten en de trappers erop zetten. Ben super blij met mijn fiets.
Kortom….een geweldige ervaring!
Upway …een aanrader dus!

Réponse de Upway Netherland
Ben al 4 dagen op antwoord aan het wachten , mijn nieuwe fiets , steeds storing en ketting problemen.
Niemand antwoord. !

Réponse de Upway Netherland
De verpakking was stevig en goed.
De order was goed te volgen.
Zal jullie, aan bevelen bij vrienden en familie.

Réponse de Upway Netherland
UPDATE 07-09: Inmiddels vier dagen verder en nog steeds helemaal niets gehoord. Geen fiets, geen contact vanuit Upway en geen bericht van PostNL (besteld op 22 augustus). Wel reageren op positieve reviews, maar deze serieuze klacht negeren. Zeer teleurstellend!
Bij het bestellen op 22 augustus stond er heel duidelijk dat de fiets "woensdag verzonden" zou worden. Er wordt op de website echter niet direct vermeld dat de fiets dan pas vertrekt vanuit een depot in het buitenland en er nog een lang internationaal transport achteraan komt. Dit vind ik achteraf gezien best wel misleidend.
Op 26 augustus kreeg ik inderdaad de melding dat de fiets was verzonden naar PostNL, maar tot op heden (3 september) heb ik nog niets ontvangen en ontbreekt elke vorm van een track & trace code of vrachtnummer.
Afgelopen maandag kreeg ik per mail de belofte dat Upway erachteraan zou gaan bij PostNL. Sindsdien heb ik, ondanks meerdere e-mails van mijn kant, helemaal niets meer gehoord.
Tot overmaat van ramp is er geen telefonische klantenservice en is nu ook de chatfunctie op de website opeens verdwenen.Ik wil heel graag weten waar mijn grote aankoop blijft.
Upway, neem alstublieft direct contact met mij op met een statusupdate en een werkend track & trace nummer.
Ik heb in mei 2026 twee nieuwe fietsen via Upway gekocht. Naar tevredenheid ontvangen, maar de accu’s bleken meteen al niet goed te functioneren. Dan moet je deze zelf laten doormeten bij een derde. Dit gedaan hebbende bleek dat de accu’s inderdaad niet goed waren. Er moeten nieuwe accu’s komen. Probleem gemeld, maar je kunt Upway niet bellen. Vervolgens hoor je inhoudelijk niks meer en reageren ze niet op mailtjes. Het probleem is dus nog steeds niet opgelost en ik word er moedeloos van.
De klantenservice reageert heel langzaam tot helemaal niet. Op de website wordt er gepraat over een chat die er niet is. Ik krijg een defecte fiets geleverd die op grote punten afwijkt van de advertentie. Ik krijg niemand te pakken om een retour aan te vragen. ALS IEMAND VAN UPWAY DIT LEEST, IK WIL MIJN ORDER NL22901 retour sturen!
Alles is zo professioneel verlopen. De levering van de fiets en de bijbehorende informatie. Het retourneren van de fiets en de afhandeling daarvan. Prima verzorgd. Duidelijkheid viert boventoon klasse hoor. Ik ga zeker de Upway webshop in de gaten houden en bekijken in een woord prima ervaring.

Réponse de Upway Netherland
Levering duurde veel langer dan aangegeven. Fiets was overduidelijk niet gecontroleerd, vomputer gaf asn dst fiets nodig een onderhoud nodig had en maar 1 sleutel bij fiets
Duidelijke advertenties, als de fiets geleverd wordt. Voldoet hij ook aan wat beschreven is onze de advertentie

Réponse de Upway Netherland
Snelle levering en zeer nette fiets. Service is top !

Réponse de Upway Netherland
De fiets was niet volgens onze verwachting maar het terugsturen en geld terug verliep voorspoedig.

Réponse de Upway Netherland
1) Foute levertermijn op site. Er staat op de site dat de fiets beschikbaar was na 7 dagen. Dit is echter niet representatief voor een fiets die thuis geleverd wordt. Werkelijkheid:
- +-5dagen voor verzendklaar te maken = 18/8
- +-5dagen om over te dragen op BE verzendpartner Upday = 23/8
- +-5dagen om te kunnen leveren door BE verzendpartner = 29/8
= 15 dagen en geen 7!!!
2) Bij levering 31/8 kon ik het stuur niet vastzetten en dus niet uittesten. Helaas enkel via mail upway te bereiken. M.a.w. nu 1.5dag later en geen idee als en wanneer ik reactie krijg.
Een telefoonnummer of indicatie wanneer we antwoord krijgen zou fijn zijn. Nu staat er iets van max 2 weken wachten ... en bijgevolg geen fiets om naar school te rijden...
we hebben nu 2 fietsen via Upway gekocht en de eerste (mijn fiets) daar had ik op het eerst niet zo'n goede start mee maar is door Upway wel netjes opgelost en rijdt nu als een nieuwe fiets waar ik nog jaren mee vooruit kan. Voor mijn vriendin een fiets gevraagd met een kleine frame maat en Upway heeft die gevonden met zowaar weinig km's op de teller en ze is er erg blij mee.

Réponse de Upway Netherland
Duidelijke voorwaarden, goede communicatie.
De prijs is wat aan de lage kant, maar zelf niet te krijgen bij particuliere verkoop.
Snelle afhandeling.

Réponse de Upway Netherland
Als ik een tweede fiets nodig heb, zou ik zeker nog eens bij Upway kijken.