VACA - Mexican Finger Food Avis 416

TrustScore 2.5 sur 5

2,5

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Mængde til prisen hænger slet ikke samme, selv med rabat. Burrito med langtidsbraiseret oksekød smagt fint dog meget lidt kød. De 4 Tacos var til den tøre/seje side, igen meget lidt kød til den portio... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi ventede for det første 1 time på maden. Selvom vi havde bestilt bord. Maden var kold og smagte af absolut ingen ting, som kan nok havde ventet at mexicansk mad gør. Og det føles lidt som om vi sad... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi var 4 der fik madforgiftning. En normal burrito med oksekød, fra deres sted på Mejlgade. Alle fik det skidt, så det er ret så sikkert at der var fra dette sted. Siden jeg kan se andre anmelderser m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Aire de restauration
  2. Restaurant mexicain
  3. Service à emporter

Écrit par l'entreprise

VACA er et mexicansk inspireret take-away koncept, der lægger vægt på friske råvarer og smagfulde måltider. VACA har i dag 6 restauranter beliggende i Aalborg, Århus og København.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 58 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Fremragende og innovativt!

Du skal ederbankme lede længe efter bare lidt autentisk mexicansk i DK, men er du svimmel jeg fik et chok da jeg fik min mad herfra, smagen og volumen af mad man får for 5 stjerner!

Det var bare perfekt!

8 septembre 2023

Hej Oliver,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at både smagen og mængde af mad faldt i god jord.

Noté 5 sur 5 étoiles

“Meget anderledes end vi er vandt til,”…

“Meget anderledes end vi er vandt til,” var der en af gæsterne der sagde da jeg afprøvede VACAs nye catering service. Maden var for mig bedre end god selvom den blev leveret i store fade. Ville helt klart anbefale at bestille catering leveret af VACA igen hvis du har veganer i selskabet.

29 août 2023

Hej Rose,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi virkelig stor pris på.

Dejligt at høre at konceptet samt smagen af maden faldt i god jord.

Ha' en god weekend.

Noté 1 sur 5 étoiles

Størrelsen på Bowl er til grin

Vi bestilte mad til 4 voksne- 4x bowls og måtte af med 600,00 kr.
Portionerne var så små, at vi alle tænkte det måtte være en joke.
Mængden af kylling i en Bowl, var så lidt, at der på ingen måde retfærdiggør prisen, og det mættede på ingen måde.
Kan ikke anbefales herfra.

25 août 2023

Hej Daniel,

Jeg er ked af at høre, at dit seneste måltid fra VACA ikke levede op til forventningerne. Vores bowls plejer normalt at have en god størrelse med 100g. kød som standard, hvilket burde være nok til at mætte en voksen person. Det kan selvfølgelig ske, at der ved en fejltagelse er kommet for lidt fyld i din. Hvis dette er tilfældet, så beklager jeg selvfølgelig mange gange! Må jeg spørge hvilken afdeling, du bestilte fra? Så sørger jeg lige for at tage en snak med den pågældende Restaurant Manager, så det forhåbentligt ikke gentager sig.

Hvis du sender en mail til christine@vaca.dk, så kvitterer jeg gerne med en rabatkode.

ps. Vores bowls koster mellem 105-110 kr., så jeg kan ikke lige forstå, hvordan beløbet kunne ende på 600 kr., men det er en mindre detalje.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fik ikke det vi betalte for

Fik ikke det vi betalte for. Der manglede ris i vores burritos

20 août 2023

Hej Marie,

Jeg er ked af at høre om jeres dårlige oplevelse, og jeg beklager slevfølgelig mange gange for de manglende ris. Var der ellers andet, der manglede fra jeres ordre?

Hvis du smider en mail til: christine@vaca.dk, så ser jeg lige på, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig.

Ha' en rigtig dejlig weekend.

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt for salt og vådt pulled pork

Alt for salt og vådt pulled pork - nærmest uspiseligt. Dårlige, kedelige taco chips og røvsyg salat.

16 août 2023

Hej Lotte,

Jeg er ked af at høre, at dit seneste måltid fra VACA ikke levede op til forventningerne, og jeg beklager selvfølgelig mange gange for den manglende smag og kvalitet - det er bestemt ikke vores normale standard! Må jeg spørge hvilken afdeling, du bestilte fra? Så sørger jeg lige for at tage en snak med den pågældende restaurant manager, så det forhåbenligt ikke sker igen.

Ha' en god weekend.

Skuffende oplevelse

Skuffende.
Meget små portioner der Ikke var specielt velsmagende. Som min søn udtrykte det, vores hjemmelavet burritos smager meget bedre.
Ordren var også manglefuld, da vi ikke fik deres tomatiseret flæskesvær med.

Bestilte på deres hjemmeside og hentede i deres butik på Amager.

11 août 2023

Hej Thomas,

Jeg er ked af at høre, at dit seneste måltid fra VACA ikke levede op til forventningerne, og den høje standard vi altid lægger for dagen.

Jeg beklager mange gange for de manglende flæskesvær samt utilfredsstillende smag.

Lækker,autentisk mexican food

Lækker,autentisk mexican food.
Jeg synes vaca er super godt! Har kun haft gode oplevelser med det.

7 août 2023

Hej Kristina,

Vi ser frem til at forkæle dine smagløs en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig lækre bowls og burritos

De laver nogle super lækre burritos og bowls, som har virkelig meget smag og er godt spicy (uden at være stærkt). En bonus er, at de tit har det klar på kort tid!

Hverken første eller sidste gang, jeg bestiller fra VACA.

4 août 2023

Hej Tanja,

Vi ser frem til dit næste besøg!

Lækker take away fra VACA

Tak for en dejlig middag fra Vaca Mexican take away i Hellerup.Velsmagende retter med noget for enhver smag i familien. Vi kommer helt sikkert snart igen 😀

15 avril 2023

Hej Anne Marie,

Vi ser frem til jeres næste besøg.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig spiseoplevelse i København!

Dejlig spiseoplevelse i København!

⭐⭐⭐⭐⭐ (5 stjerner)

Vaca Restaurant i København overgik alle forventninger med sine lækre retter, kvalitetsingredienser og hyggelige atmosfære. Menuen bød på en række spændende smagsoplevelser, og den hyggelige atmosfære bidrog til oplevelsen. Upåklagelig service fra vidende personale gjorde dette til en virkelig mindeværdig kulinarisk rejse. Kan varmt anbefales!

13 juillet 2023

Hej Ren,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi virkelig stor pris på!

Dejligt at høre at smagen såvel som omgivelserne og betjeningen faldt i god jord.

Vi ser frem til at forkæle dine smagsløg en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Var på VACA i Valby i går mums siger…

Var på VACA i Valby i går mums siger jeg bare er solgt til det mexicanske mad skønt betjening og hyggelig omgivelser
Bliver bestemt ikke sidste gang 😋

1 août 2023

Hej Dorthe,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi stor pris på!

Dejligt at både smagen af maden, betjeningen samt omgivelserne faldt i god jord.

Vi ser frem til dit næste besøg.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den perfekte type mad til både fest og hverdag

Den perfekte type mad til en god aften med venner og familie. Maden var veltilberedt og lækkert. Kan varmt anbefalde VACA Hellerup både til fest og hverdag.

29 juillet 2023

Hej Emilie,

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har nu besøgt vaca på Amager og i…

Vi har nu besøgt vaca på Amager og i Valby, og jeg må bare sige at maden er så fantastisk. Lækre råvarer med så meget smag. Flere forskellige retter til både voksne og børn. Kæmpe anbefaling herfra 🤞

29 juillet 2023

Hej Marie,

Dejligt at både menuen samt smagen af maden faldt i god jord.

Må ærligt indrømme

Må ærligt indrømme, at jeg overhovedet ikke kan forstå de dårlige anmeldelser VACA har fået. Nu har jeg spist flere gange derfra - og man får bare super velsmagende mad hver gang, mexicansk mad hvor der lige er kræset lidt mere for detaljen og ikke mindst originalt. Rigtige krydderier og opskrifter, og de rigtige mexikanske sodavand. Kæmpe anbefaling.

Til dem der har bestilt med alle mulige firmaer, lad nu være og tag ned, bestil og hent din varme mad med hjem. Det burde folk da efterhånden snart vide =)

3 juillet 2023

Hej David,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og ikke mindst for de flotte ord - det sætter vi stor pris på.

En rigtig dårlig oplevelse

Hvor er det ærgerligt at en dårlig oplevelse i forbindelse med bestilling og udlevering, totalt ødelægger en madoplevelse.
Vi bestilte mad til 4 personer via Early Bird.
4 gange Taco Kit menu til 186/196 kroner stykket før rabatten. Ialt 503 kr.
Glædede os til at hente maden.
Da vi fik maden udleveret var der ingen drikke med, hvilket tydeligt fremgår af kvitteringen. Efter lidt diskussion fik vi udleveret drikke.
Så kontrollerede vi det udleverede mad og konstaterede at der heller ikke var de dressinger med der stod. Dette ville ekspedienten dog på ingen måde vedkende sig. Hun sagde hun ikke var glad for konceptet Early Bird, da de ikke kunne se hvad der var bestilt, men ville dog stadig ikke udlevere dressinger, da det ikke var hendes problem at vi havde bestilt via Early Bird.
Da vi så kom hjem og skulle spise kunne vi konstatere, at det ikke var det rigtige kylling.
Alt i alt en rigtig øv oplevelse med forkert mad som der ikke var særligt meget af, manglende tilbehør og til en alt for høj pris.
Det mad vi fik, smagte dog godt, men blev totalt ødelagt af resten af oplevelsen.

25 juillet 2023

Hej Simon,

Tak for din henvendelse.

Jeg er virkelig ked af at høre om din dårlige oplevelse, og jeg beklager mange gange for forvirringen omkring indholdet af menuen samt den ringe grad af service, I mod - det er bestemt ikke vores normale standard. Må jeg spørge, hvilken afdeling I bestilte fra? Så sørger jeg lige for at tage en snak med den pågældende restaurant manager, så det forhåbentlig ikke gentager sig.

Hvis du smider en mail til christine@vaca.dk, så ser jeg lige på, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig.

Ha' en dejlig weekend.

Noté 1 sur 5 étoiles

Advarsel. Spis ikke herfra.

Umådelig kedelig og usmagende våd mad. advarsel til andre, spis ikke herfra.

23 juillet 2023

Hej Jonas,

Jeg er ked af at høre, at dit seneste måltid fra VACA ikke levede op til forventningerne, og den høje standard vi altid sætter for dagen. Må jeg spørge hvilken afdeling, du bestilte fra? Så sørger jeg lige for at tage en snak med den pågældende restaurant manager, så det forhåbentlig ikke sker igen.

Hvis du sender en mail til christine@vaca.dk, så ser jeg lige på, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig.

Ha' en dejlig weekend.

Smagsløst og lidt fyld

Intet fyld i taco haps, tørre flæskesvær og halv kedelig Chips hos den i Mejlgade.

Der var højst en spiseskefuld smagsløst kød i hver.

Bestilte på WOLT, fik maden hurtigt, men vil gerne have ventet 20 min mere hvis de havde haft brug for mere tid til at give maden smag og fyld.

Skuffende oplevelse.

18 juillet 2023

Hej Andreas,

Jeg er ked af at høre, at dit seneste måltid fra VACA Mejlgade ikke levede op til forventningerne, og jeg beklager selvfølgelig mange gange for den lille mængde fyld samt mangel på smag - det er bestemt ikke vores normale standard!

Hvis du sender en mail til: christine@vaca.dk, så ser jeg lige på, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig.

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse. Dyrt og smagløst. Bestilte 2 burritos hvoraf den ene manglede en ingridiens som var årsagen til jeg bestilte den.
Smagen af gamle, kedelig ris.
Kunne jeg give 0 stjerne gjorde jeg det.

10 juillet 2023

Hej Camilla,

Jeg er ked af høre, at dit seneste måltid ikke levede op til forventningerne, og den høje standard vi altid lægger for dagen.

Jeg beklager mange gange for den manglende ingrediens i burritoen og den generelle mangel på smag - det er bestemt ikke vores normale standard. Må jeg spørge hvilken afdeling, du bestilte fra? Så vil jeg sørge for at tage en snak med den pågældende restaurant manager.

Blot til info så koger vi naturligvis friske ris hver dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak til VACA for fantastisk buffet

Har lige holdt en fatastisk studenterfest for vores datter og maden blev leveret til tiden. Chauffør var i godt humør. Og der var det lækreste mad. Alle blev mere end mætte. Det kan klart anbefales at bestille til hvilken som helst fest.
Tak VACA - der var stor ros fra alle

8 juillet 2023

Hej Stina,

Stort tillykke med din datter!

Hvor er det bare dejligt at høre, at det hele spillede, og at maden faldt i god jord hos alle gæsterne.

Vi ser frem til at forkæle jeres smagsløg en anden gang.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus