Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Z... Voir plus

L'entreprise a répondu
De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus t... Voir plus
Goede en tijdige informatie vooraf via e-mail. Bij aflevering auto snel en goed geholpen en begeleid naar leenauto. Eigen auto was al op 2e dag gerepareerd en ik werd daar netjes telefonisch over inge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het schadeherstel en spuitwerk waren van zeer hoogwaardig niveau. Plaatselijk directeur dhr Rachid is ook iemand die men helpt en adviseert alsof het zijn eigen auto is. Ik blijf in ieder geva... Voir plus
L'entreprise a répondu
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

Demande des avis aux clients
Netjes deuk hersteld en de deur vervangen en zijkant gespoten. Je ziet totaal niets meer van de schade. Top! ook leenauto meegekregen, goed geregeld.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
goed geinformeerd over de gang van zaken
goed hersteld

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Snel en correct geholpen na de hagelschade van eind juni j.l. Een leenauto meegekregen waar ik overigens weinig gebruik van heb moeten maken

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Top service, betrouwbaar, netjes en deskundig. Hierom kies ik altijd voor van mossel

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
top serves bij de dealer binnen 1 dag was mijn auto al helemaal herstel en kon ik hem gelijk ophalen in de ochtend

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Afspraken worden prima nagekomen.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Reparatie was netjes en binnen een week uitgevoerd

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Goed ontvangen. Klantvriendelijkheid was prima. Goede uitleg gegeven over de schade en het herstellen ervan. Ben zeer tevreden.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Super geholpen, duidelijke afspraken, vervolg communicatie heel duidelijk

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Zeer vriendelijk en meedenkend personeel. Door de servicemedewerkers werden snel een aantal zorgen weggenomen en vragen beantwoord.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Hagelschade prima hersteld; auto als nieuw; goede informatie over afspraken, vriendelijke ontvangst en prima leenautoservice.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
De schade was perfect hersteld en de auto was ook netjes gewassen

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Ik had best wel wat schade aan mijn achter bumper + verlichting.
Mijn auto vorige week weggebracht, na een weekje was het klaar. Al heb ik wel lang moeten wachten voor een afspraak, maar ik ben super goed geholpen. Mijn auto is weer helemaal nieuw, ze hebben zelfs mijn auto schoongemaakt. Ik ben heel tevreden. Van Mossel Autoschade Groep is een aanrader!