Zonder afspraak meldde ik me bij de receptie omdat het tankdopklepje was afgebroken. Direct werd gekeken naar de mogelijkheden, een prettige prijsafspraak gemaakt, het artikel besteld en de volgende d... Voir plus

We hebben onze Mercedes achtergelaten met bumper schade en zo goed als nieuw teruggekregen met garantie. En waar wij waarde an hechten is service... die was TOP! Bedankt
De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus t... Voir plus
Ik diende een verzoek in voor spuitwerk aan mijn Aixam (brommobiel). Ik werd meteen met open armen ontvangen. Er werd niet moeilijk gedaan met excuses zoals 'geen tijd', 'kan niet' of 'te moeilijk'. Z... Voir plus
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

Demande des avis aux clients
Heel netjes en vriendelijk geholpen erg tevreden.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Vriendelijk personeel aan de Driemansteeweg Autoschade is goed gemaakt, Leenauto was meer dan prima. Enige minpuntje; de leenauto stond nog in iemand zijn parkeerapp, waardoor mijn app aangaf dat ik het kenteken niet kon toevoegen

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
De telefonisch contact was goed ook de reparaties waren allemaal netjes gedaan en de mailtjes die je kreegt

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Snelle afhandeling een goede service vriendelijk personeel

Auto top gemaakt
En een hele goede service van
Orlando gambier

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Super snel kon ik terecht en ook snel klaar. Zag er weer netjes uit

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Top service! Ik was wat vergeten in mijn leenauto mee te nemen. Ze waren zo attent om mij hierover te informeren en het na te sturen. Geweldig!

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Auto is gebracht met schade en waarschuwingslampje wat als gevolg daarvan is gaan branden. Bedrijf geeft aan verzekering aan dat dit niet door schade komt, terwijl de auto nooit wat had en sinds schade deze melding geeft. De garage kreeg het niet opgelost en neemt dan dit besluit. Heel jammer dat je de auto terug krijgt met een probleem wat niet is opgelost....

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Ik vind het een super bedrijf en ben super blij met jullie help daar kan de Audi wat van leren hun helpen me altijd super 😀

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Snelle en correcte afhandeling, prima resultaat!
Ziet er na reparatie weer als nieuw uit!

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Goede service, vriendelijk personeel.
Alles is goed en duidelijk verlopen.

Goed georganiseerd.
Geen lange wachttijden.
Perfect resultaat van/na de reparatie.
Vriendelijke medewerkers.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Serieus en met aandacht naar de schade gekeken. Reparatie erg netjes.

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Ben zeer tevreden over de reperatie en jullie klant vriendelijkheid, jullie denken met alles mee zelfs toen ik een auto met trekhaak nodig had, werdt dit keurig en snel opgelost.
1 klein minpuntje een paar leenauto,s mee gekregen met wat achter stalig onder houd .

Réponse de Van Mossel Autoschade Groep
Netjes en snel geholpen geeft goed gevoel is een aanraden 👍