Netjes geholpen werk was niet goed uitgevoerd maar werd gelijk weer opnieuw gerepareerd super ben er heel blij mee

Auto gebracht op dinsdag, pas anderhalve week later te horen gekregen : onderdelen niet meer te verkrijgen. Een monteur die m'n auto al 18 jaar kent heeft in het weekend toch onderdelen gevonden en... Voir plus
Van Mossel Hoorn jullie zijn een super goed en uitermate klantvriendelijk bedrijf. we zijn zeer correct te woord gestaan wat er mede in heeft geresulteerd dat we een auto bij hun hebben gekocht
Zeer tevreden over de service van Van Mossel. Ik ben snel en goed geholpen door het team. Alles werd duidelijk uitgelegd, afspraken werden nagekomen en het hele proces verliep prettig en professioneel... Voir plus
- Concessionnaire automobile
- Atelier de réparation automobile
- Garage automobile
- Concessionnaire Citroën
- Concessionnaire de véhicules à moteur
- Vendeur de voitures d'occasion
À propos de Van Mossel Citroën & DS
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Pays-Bas
- vanmossel.nl/citroen

Profiteer nu van topdeals!
Demande des avis aux clients

Réponse de Van Mossel Citroën & DS
Ik werd goed geholpen door chris heeft…
Ik werd goed geholpen door chris heeft voor zijn leeftijd echt veel verstand van wat het beste was voor ons en we hebben echt de juiste keuze gemaakt chris mocht je dit lezen we komen graag weer terug bij je terug

Goed bedrijf
Goed bedrijf. Maar het blijft altijd de vraag of ze een diagnose juist uitvoeren. Volgens van Mossel is de compressor van onze airco defect. Volgens Vakgarage niet....

Réponse de Van Mossel Citroën & DS
Het was één beetje prijzig …
Het was één beetje prijzig daarentegen alles goed gerepareerd. Duurde wel een extra dagje.

Super ervaring
Netjes uitleg over kosten. Viel mee ten opzichte van de automatische inschatting van tevoren. Receptionist zeer vriendelijk. Kon er goed werken terwijl ik wachtte.

Réponse de Van Mossel Citroën & DS
Servicebeurt goed en tijdig uitgevoerd
Servicebeurt goed en tijdig uitgevoerd. En prima leenfiets🙂

Réponse de Van Mossel Citroën & DS
Geen korting van 10% op onderdelen…
Geen korting van 10% op onderdelen gekregen voor een auto ouder dan 10 jaar.
Communicatie hierover wordt niet beantwoord.
Wel 4000,- euro mogen aftikken en auto stinkt nog steeds.

Réponse de Van Mossel Citroën & DS
Snel en vriendelijk geholpen voor de…
Snel en vriendelijk geholpen voor de wintercheck. Kan nu de winter in met een gecontroleerde auto

Ds3 etense en van Mossel, wegblijven
Een nieuwe lease ds3 e tense gereden. De auto heeft mij in 1.5 jaar en met maximaal 27000 km 6 keer in de steek gelaten. Kort gesteld, de auto stopte spontaan tijdens het rijden. De auto is diverse malen naar van mossel afgesleept en nagekeken. Na dat nakjjken geconfronteerd met gewoon weer uitvallen van de auto. Daar naast bij van Mossel geconfronteerd met niet werkende cruisecontrol, lege ruitesproeiervat en knipperende tijdsaanduiding na een van de controles. Ook geconfronteerd met 3 keer toezegging van een vervangende auto, die er 3 keer niet was. Laatste keer dat de auto daar na compleet spontane blokkade naar toe afgesleept was, heeft de auto daar 1 maand gestaan en zijn ze ook nog de servicebeurt vergeten. Nadat ik de auto ophaalde, stopte deze binnen 300 m van de garage er weer mee. Kortom slechte auto, slechte service en geen vakmanschap.

Réponse de Van Mossel Citroën & DS
Ben zeer tevreden hoe alles is verlopen…
Ben zeer tevreden hoe alles is verlopen leuke bos bloemen gehad en een lekker fles wijn dankjewel Marcel Pelt