Vapenorge Avis 147

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Fikk bestillingen etter en uke og da sendt fra Nederland. Så ingenting å klage på her. Kan virke som at Vapnorge er et dropshipping firma uten lager i Norge. Dette kan forklare at enkelte ikke mottar... Voir plus

Fikk leveringen min lenge etter at det var bestilt, to batterier til vape. Det ene batteriet var ikke i orden, etter litt om og men, ingenting utenom det vanlige, så sier de at de skal sende et til.... Voir plus

Gjorde en bestilling 21/5-24 og fikk varen 14/6-24. Pga lite oppdatering og ordrebekreftlse uten etsimert lev.tid, var jeg noe bekymret for om dette var svindel. Men fikk altså varen til slutt og alt... Voir plus

Bestilte ting som var på lager men det skjedde ingen ting. Etter noen uker sende jeg mail å fikk svar om at de manglet noen varer å beklaget dette. Det skulle selvfølgelig bli ordnet!! Noen uker sener... Voir plus

Informations provenant de diverses sources externes

Norges beste e-sigarett nettbutikk. Bestill en e-sigarett uten nikotin og du får frakten gratis! Vi tilbyr vape som : Smok, Eleaf, Ijoy & Joyetech.

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Best eliquid

Best eliquid, ikke noe skvip som i andre butikker. Har mange varer andre ikke har. Bra utvalg!

10 mars 2021

Elendig.

Elendig.
Jeg bestilte i september, og etter en måned spurte jeg om varen var på vei. Intet svar. Jeg sendte mange flere eposter, fortsatt ingen svar, og nå er det februar. Jeg har bedt om pengene tilbake, men de bryter norsk lov ved å ikke la meg avlyse kjøpet.

22 février 2021

Så og si svindel!

Så og si svindel!

Bestilte en Vape og Vapejuice fra denne siden. Betalingen ble trukket med en gang, men etter 3 dager uten noe leveringsordre så tok jeg første gang kontakt. Fikk ingen svar på mail. Jeg prøvde videre og ta kontakt omtrent annen hver dag, på email, Facebook og chat på siden deres. Fikk aldri et eneste svar.

Etter hvert begynte jeg og undersøke og fant alle de dumme reviewsene og alle de fake bra reviewsene, og forsto at dette var ikke en bra side. De skriver som seg selv i flertall og at de har holdt på lenge og jobbet med røykeloven og alt mulig greier, men så sjekker du de på proff også er det en ung person som bor i Nederland som eier dette som enkeltmannsforetak.

Så hele nettsiden fremstiller seg som noe de virkelig ikke er, for den ser veldig proff ut. Men dette er på grensen til svindel om det ikke er det.

Jeg fikk produktene mine etter nesten 30 dager uten noe beskjed. Vapejuicen var ikke av merket jeg hadde bestilt, og alt var sendt fra Nederland ikke Norge.

Jeg råder alle sammen til og holde dere langt vekke!

16 septembre 2020

Dårlig

Dårlig, svarte ikke på mail eller tlf. Det tok over en måned før vi fikk det vi bestilte som også var øderlakt .. useriøst!

9 septembre 2020

Styr langt unna denne "butikken"

Styr langt unna denne "butikken". Ingen kontakt å oppnå.
De har ingenting på lager. Alt bestiller du i den tro at de har det på lager i Norge. Og at det da egentlig ikke burde ta mer enn toppen 5 virkedager. Hehehe. Styr unna sier bare jeg.

26 août 2020

Aldri mere

Aldri mere! Etter 20 dager har jeg fortsatt ikke fått varen jeg har bestillt. Bestilte 17.juli. Får svar på mail at den er sendt, men har enda ikke fått å nå svarer de ikke på mail. De har heller ikke et telefonnummer som er i bruk 🤬

5 août 2020

Vapenorge does noty have anything in…

Vapenorge does noty have anything in store, they order everything from abroad. So delivery times are 2-6 months.

This wedshop shoud be shut down.

NEVER BUY FROM VAPENORGE.NO
If u want your order in a reasonable time

24 juillet 2020

Skjønner ikke hvorfor det er så mange…

Skjønner ikke hvorfor det er så mange negative anmeldelser her?

Har bestilt e-liquid fra de sikkert 15 ganger de siste 2 årene.
På grunn av corona har det vært litt ekstra forsinkelser, men ikke værre enn det.

18 juillet 2020

Dette var rett og slett bedrageri og…

Dette var rett og slett bedrageri og elendig. De svarte ikke på noen av epostene eller telefonen mine, jeg måtte først nevne forbrukerrådet for at de i det hele tatt skulle svare på en epost. De sender ikke ut varene sine. Vil ikke anbefale dette til noen, hold dere langt unna. Jeg kjøpte så min vape på NoSmoke.no som var bedre og jeg fikk den ganske kjapt.

17 juillet 2020

Styr unna!

Svarer ikke på henvendelser før forbrukerrådet blir nevnt.
Bestilte vare med ekspresslevering men det tok alikevell
en uke før varen ble sendt - og jeg fikk aldri svar på verken telefon, mail eller facebook.
Prøvde og avbestille, og når jeg endelig fikk nok og nevnte forbrukerrådet fikk jeg svar på henvendelse.
Styr unna!

14 juillet 2020

Ikke bestill her!

Bestilte 9 april. I dag er det 24 juni. Har kun fått svar på en mail og da påstod de at varen måtte etterbestilles da de var tomme. Siden ikke hørt noe. Svarer ikke på mail eller telefon. Styr LANGT unna!

24 juin 2020

Ren svindel

Ren svindel. Varer sendes aldri og de kan ikke kontaktes. Burde vært anmeldt. Styr langt unna !!!

10 juin 2020

Ren svindel

Dette er ren svindel. Det tok over en måned før jeg mottok varen, i tillegg til at jeg hadde blitt tilsendt feil vare. Varen var også av et svindelmerke som bokstavlig talt koster 30 ganger mindre fra AliExpress fordi de rett og slett ikke fungerer.

10 juin 2020