Besvikelse med frukostbuffén Vi var på kryssning med Birka till Visby och hade i förväg betalat för frukostbuffé. Tyvärr upplevde vi inte alls att det motsvarade det man förväntar sig av en frukostbu... Voir plus
Sjukt dålig info om när man får gå på båten. Gjorde incheckningen och fråga när vi fick gå på. Vi behövde vänta i 1 h innan vi fick gå på båten men när vi skulle gå på var det ändast priority boarding... Voir plus
Såååååå dåligt, vi har betalat för frukost och jag och min man kom 4 min sent, vi fick inte äta frukost. Helt sjukt de säger att frukost stänger kl 10:30 men de plocka upp maten kl 10:15, vi kom 1... Voir plus
Båten är fin men informationen och servicen är riktigt dålig. Man får inte veta vad som gäller, var man går av osv. Sen otrevligt bemötande på det… Synd.
Informations provenant de diverses sources externes
Våra fartyg är fyllda med underhållning, spa, shopping, god mat och dryck. Kryssa till Helsingfors och Åbo i Finland eller Mariehamn på Åland!
Norragatan 4, 22100, Mariehamn, Îles d’Åland
- vikingline.se
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Cinderella
Åkte med Cinderella, det var nog sista gången. Noll servicekänsla. Bara för att jag inte var van vid att hantera kortterminalen i puben så slet bartendern kortet ur handen på mig och blippade kortet. Lika dålig service i Etage, har man köat ett tag så sen när det är ens tur så tar dom och servar någon annan istället. I Taxfree var det likadant, ingen servicekänsla i kassan. Vad har hänt med den förut så trevliga Cinderella? Har allt trevligt folk slutat och ni fick ta det folk som fanns kvar? Nästa gång blir det Silja Line. Törs f-n chansa på dom andra fartygen ni har.
OBS AVBOKNINGSSKYDDET GÄLLER BARA TILL 24 TIMMAR FÖRE RESA. BLI INTE LURAD SOM JAG
Beställde avbokningsskydd men missade det finstilta texten att man måste avboka minst 24 timmar före, vad är då meningen? Känner mig besviken och lurad. 1000 kr fattigare.
Cafe'et i terminalen har en väldigt…
Cafe'et i terminalen har en väldigt otrevlig personal. Bör bytas ut.
Att behöva betala 30kr för ett litet förvaringsfack, borde vara gratis. Att det sen kostar 30kr varje gång man vill hämta ut något man glömt (plånbok t.ex.) tycker jag är ett fruktansvärt ocker. Dessutom fungerar det bara med kontanter !
SKÄRPNING VIKINGLINE !
Aldrig mer !
!
Åkte igår och såg fram emot att få äta…
Åkte igår och såg fram emot att få äta vilt buffén isär kocklandslaget varit inblandad. När vi kommer fram till buffén så börjar jag fundera på om vilt buffén är någon annanstans. Det jag hittar bland korv och kycklingklubbor är en vildsvinsgryra och en älgstek. Till älgsteken serveras bearnaisesås eller champinjonsås??? Jag hade hoppats på att hitta rådjur, hjort, Björn, hare, tjäder osv inte kycklingklubbor och korv! Att kalla det där en vilt buffé är falsk marknadsföring och lurendrejeri anser jag och ni borde skämmas! Aldrig att jag åker nåt mer med er!
Orimlig återbetalningstid, mindre trevlig behandling
Gjorde en beställning (inkl. avbeställningsskydd) på kryssning. Avbeställde detta några dagar innan kryssningens datum. Har inte fått någon återbetalning trots det var för 6 veckor sedan.
Kontaktade kundtjänsten och svarade på något mindre trevligt sätt att man får vänta upp till 2 veckor till.
Nu tänker jag inte att ta flera kryssningar med de.
Dagstur till Mariehamn
Dagstur till Mariehamn. Frukosten kraftigt nedbantad mot för ca. 3 år sen. Inga småfrallor, inget bröd att rosta, inga baguetter. Det fanns heller inga flingor och enbart kvarg eller färdigförpackade yoggin. Dåligt med pålägg, sonen saknade varm choklad.
Middagsbuffe'n fullständig katastrof. Kalla köttbullar som var hårda som studsbollar, kallt mos som var totalt smaklöst. Dåligt utbud på allt och desserterna ska vi inte prata om. Sur personal i taxfreen och i baren på Fun Club. Varför förstår de knappt svenska för då dom flesta som åker väl ändå är från Sverige och Finland?
Riktigt dåligt, Viking Line!!
Silja, vi ses! ❤
hirveetä paskaa ajettiin 3h ei päästy…
hirveetä paskaa ajettiin 3h ei päästy paattiin
Det tar 2 månader att få tillbaka sina…
Det tar 2 månader att få tillbaka sina pengar när man avbokar sin resa och har avbeställningsskydd.
Det står att det kan ta längre tid pga covid 19, men inte att det tar 2 månader!!
Så dåligt.
Vi har just återvänt från turén med…
Vi har just återvänt från turén med Amorella Extremt överprisad....mat i Buffet är katastrof..
Allt smakade äckligt
Inga klassiska rätter som pasta pommes frites ris.... Bara Köttbullar från grisen och de var inte gott. Svampsås var Från konservieren.. Så Äcklig.
Inga varma grönsaker, Ingen soppa. ingenting. Maten är värd kanske fem Euro.
Ingen Fanta, ingen Cola, bara vatten, Sprite och vin.
Desserter också.. Det fanns ingenting. Det bästa var den färska jordgubba. glassen var stenhård.. Var stenhård, Inga kakor, bara torkad Toskabakelse.
Inget val av sallader...
Barnbuffé skulle skapas av en Idiot.. Cocktail Tomater, Gurkor, Torra kalla morötter, pasta med ketchup, korv och potatis...Inget ris ingen chickennuggets ingen Fiskpinnar ingenting Vad barn gillar att äta...
Viking Line Borde skämmas För barn att servera något sådant här...
Frukost Det var okej. Vi hade bokat premiumfrukosten... Personalen där var mycket trevlig ich frukost jätte gott.
Duschen möglig, duschdraperin Äcklig. Utan Tofflor man kan inte gå inne i badrum. Sängkläder inte rena.
Det finns inget för ungdomar, bara För barn upp till 10 år kanske.
Tonåringar har det väldigt tråkigt...
Även för vuxna, det finns ingen underhållning. Musiken är från 1960-1980.
Ingen drinklista finns i baren..Personalen är inte trevlig... Det var bara en tråkigt och För dyrt kryssning. Aldrig mer
Vill tacka Peter i informationsdisken…
Vill tacka Peter i informationsdisken på Viking Line Gabriella :) Otroligt bra bemötande och bra service. Då vi upplevde mkt oljud i vår hytt som ledde till att ingen av oss kunde sova så fick vi byta hytt till en annan del i båten.
Synligt b a j s
Det var kladdigt på golvet, smutsigt på lakanen och i listerna under sängarna i ansiktshöjd. Det var torrt gbajs i och på gångjärnen på toasitsen efter att vi hade bett personalen städa badrummet för 3:e gången.
Vidrigaste äckligaste kulturen och upplevelsen som går att köpa för pengar.
År efter år när man betalt för buff'en…
År efter år när man betalt för buff'en är det ett himla tjafs om pommes friten. Den är bara till för barnen. Om jag som vuxen har betalat vill jag oxå äta pommes till kött osv. Kan inte fatta att det är så himla märkvärdigt med den där pommesen. Varit i strid m personalen i åratal. Jag äter inte den kokta potatisen. Betalar man borde man kunna få äta vad man vill
Mycket dålig - helt undermålig telefonkontakt
Mycket dålig p.g.a. telefonkontakten. Kontakt via telefon är en kundfientlig bluff. Man säger att man skall svara strax. Men svarar ALDRIG inom rimlig tid. Kundovänliga orimliga väntetider.
Stockholm-Helsingfors 21/6 var lätt att…
Stockholm-Helsingfors 21/6 var lätt att boka men Vikinglinjen ställde in turen som medförde betydande kostnader för mig. På deras sida står det att turen är slutsåld,vilket är lögn.
Roligt trots corona
Vi tog kryssning till Mariehamn. Allt fungerade perfekt, lite folk pga coronapandemi, mycket bra hygienåtgärder. Utsökt mat, mycket hjälpsam och kunnig personal, mycket fin trubadur med gitarr. Tusen tack för en rolig upplevelse!
bra men inte bästa
bra men inte bästa, åkte med dom mer förut, vet inte hur det är nu men konkurrenten verkar bättre.
Öppna upp morgonturen från kapellskär…
Öppna upp morgonturen från kapellskär kö 0900.
Samt att folk kan gå av och titta i staden.
Öppnas den inte upp snart kommer det konsekvenser att ni tappar resenärer.
Gå inte och vänta.
Kapellskär till Åland
Waiting for my money
We couldn’t travel due to Corona and are still waiting for our money to be paid back. They claim that they are too busy to pay money back and that it will take “a very long time” before we can expect our money back
Smutsiga Viking Line
Oerhört smutsigt på stolar, soffor och fåtöljer. Det är svårt att förstå att Viking Line (Grace)måste tycka att det är helt OK att deras gäster ska sitta på svartsmutsiga, fläckiga och delvis även trasiga sittplatser. Tur man inte har barn som kryper på golvet. Jag känner avsmak av att behöva sätta mig någonstans, men är så illa tvungen. Allt jag har på mig måste tvättas, fy fasen vad äckligt. Skäms VL!
Awful Ship No dinner or anything DONT…
Awful Ship No dinner or anything DONT USE VIKING LINE