Besvikelse med frukostbuffén Vi var på kryssning med Birka till Visby och hade i förväg betalat för frukostbuffé. Tyvärr upplevde vi inte alls att det motsvarade det man förväntar sig av en frukostbu... Voir plus
Sjukt dålig info om när man får gå på båten. Gjorde incheckningen och fråga när vi fick gå på. Vi behövde vänta i 1 h innan vi fick gå på båten men när vi skulle gå på var det ändast priority boarding... Voir plus
Såååååå dåligt, vi har betalat för frukost och jag och min man kom 4 min sent, vi fick inte äta frukost. Helt sjukt de säger att frukost stänger kl 10:30 men de plocka upp maten kl 10:15, vi kom 1... Voir plus
Båten är fin men informationen och servicen är riktigt dålig. Man får inte veta vad som gäller, var man går av osv. Sen otrevligt bemötande på det… Synd.
Informations provenant de diverses sources externes
Våra fartyg är fyllda med underhållning, spa, shopping, god mat och dryck. Kryssa till Helsingfors och Åbo i Finland eller Mariehamn på Åland!
Norragatan 4, 22100, Mariehamn, Îles d’Åland
- vikingline.se
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Bornholm- Visby kryssning
Bornholm- Visby kryssning
Hytterna var uppfräschade men madrasserna fortfarande tunna. Buffén var betydligt sämre än tidigare, däremot var grillbrickan mycket bra och skaldjursbuffen.
Smörgåsarna i caféet var torra, tråkiga och dyra.
Mycket dålig underhållning. Det som gjorde kvällarna var Olle Eilestam i pianobaren, helt otrolig. Väldigt dåligt med sittplatser för 1300 personer som dessutom bestod av pensionärer. Strålande väder men urusla sittplatser på däck, träbänkar utan ryggstöd, flera var trasiga. Personalen var mycket trevlig. Positivt att Vikingbussar fanns för transport till Rönne och Visby.
Viking Line får nog förbättra sig om gästerna ska återkomma.
Varning för Viking Line Uselt företag!!!…
Sitter just nu på Viking Line Cinderella och är jättebesviken på denna resa. Vill varna andra för att resa med detta företag . Vi är en barnfamilj så om ni är en barnfamilj som funderar på att åka med Viking Line så varnar jag er.
Viking Line är inte för barnfamiljer.
1. Otrevlig och okunnig personal .
2. Extremt dyrt allt kostar.
3. Extremt små hytter barnvagnen kommer inte ens igenom dörren och måste demonteras varje gång
4. Finns ingen luft i hytterna, mycket svårt att andas.
5. Taxfree ett skämt, billigare att köpa iland.
6. Usel information om allt. Vi hörde talas om en magishow för barn. Då vi stod en min över elva så var dörren låst. Barnen grät och personal kom och schasade iväg oss och hänvisade på ett mycket otrevligt sätt att vi kunde ha tagit reda på detta då det står i kryssnings programmet.
7. Då vi stod i terminalen så skulle vi påbörja buffen 16.30 kl var redan 16.30 otroligt stressigt.
8. Spenderade ca 10000kr på en usel Upplevelse med Viking Line.
9. Hissarna fungerade inte och det var extremt svårt att komma till de olika däcken med barnvagn.
Förvånad över att detta företag fick 2.2 i betyg av 5 förmodligen Viking Lines egna personal som trissat upp betyget.
Listan kan göras mycket större och detta endast under en tre dagars resa till Gotland. Varning med stort V .
Kanske ok för 65 plussare som åker på en fylleriresa på egen hand men inger för övriga.
Skäms Viking Line var mycket bättre då jag var liten. Hela ledningen och minst halva personalen borde bytas ut för att få ordning på detta uselt skötta företag som har alla förutsättningar i världen att bli bra .
Prisvärd kryssning till Bornholm.
Snigelfart när tusentals gäster skulle borda eller lämna båten. I en hamn hade dom bara EN (!!) blippterminal igång. Tog 45 minuter att komma iland. Den 34 år gamla båten var i bra skick, om man ser till att det är en billig "folkbåt", inte en lyxkryssare. Men personalen höll lyxklass. Kunde det mesta, och var alltid hjälpsamma. (Dock var kyparen i pianobaren en riktig knodd. Hällde upp dyra vinglas, om man såg lättlurad ut.) Maten höll betydligt högre klass, än de landkrogar jag brukar äta på. De minsta och billigaste hytterna duger bara att sova i. Men riktigt sköna sängar. Dessutom slapp man svettiga plastskydd på madrassen. (Såna finns tyvärr numera på de flesta 3-4-stjärniga hotell.) Jag hade önskat fler sittplatser ute, och även inne. Eller så kan man vända på det, färre gäster. Jag har åkt med den nästan lika stora Oceania Nautica, som tog på 650 välbeställda kryssare. Var Cinderella byggd för 1000 istället för 2000-2500 gäster skulle det varit behagligare. Men flera gånger så dyrt, och då hade båten istället blivit helt tom. Som helhet var jag mycket positivt överraskad. Betydligt bättre på Cinderella än de Stenabåtar jag, som göteborgare, ofta "tvingats" åka med.
Åkte Cinderella för första gången på 4…
Åkte Cinderella för första gången på 4 år. Tyvärr hade det mesta blivit så mycke sämre, sliten båt,enormt mycke högre priser,Buffen var så nedbantad så fanns knappt nått att välja på. Maten var väldigt fet för ge mättnadskänsla trots lite mat. Enda positiva att säga var att Personalen var väldigt trevligt.Men tyvärr Viking Line så väljer vi inte er någon mer gång efter rest med er i många år,Så nu var det nog med försämringar så inte allt prisvärt jämfört med andra.
Fin båt med fin inredning men…
Fin båt med fin inredning men matutbudet är under all kritik. Food market ser jättefint ut på bilder men är jätteliten med ett dåligt utbud. Buffen stängde när det var tre timmar kvar till ankomst. Avplockningen av borden var superdålig, vi fick plocka av själva vid flera tillfällen och be att dom skulle torka av borden. Det fick bli en räkmacka i caféet vid informationen med räkor som inte var handskalade. Trist
Var nu till Härnösand med cinderella
Var nu till Härnösand med cinderella, hade hyttnr. 9003 Svit. Det var fönster som man inte såg ut i på grund av smutsiga och kondens emellan. Varannan skruv var borta på lister emellan fönster kanske därför kondens?
Satsar man på att resa fint så måste man få den servicen. Jag åker svit när vi åker.
Kranvatten 0,50 cent
Viking Glory.
Ber du om ett glas kranvatten till din cappuccino och en bulle (7€) i cafet så begär de 0,50 cent och när man tycker det är lite väl gnidigt så upplyser de dig att det är gratis i hytten!
Smutsigt och sexuella trakasserier
Vi åkte Viking Glory. Överlag en bra båt men när vi efter en tids väntan tillslut fick våra hytter var de slarvigt städade. Skräp kvar i rummet och toaletten lortig. Förväntades mer när man ändå bokat en dyrare hytt.
Tråkigt med invandrargäng som går runt och sexuellt trakasserar äldre berusade kvinnor på natten och tvingar sig på dem, vakterna blundar för detta.
No alkohol in the drinks and awful…
No alkohol in the drinks and awful music at the mini dansfloor, right now i am sittning here at my last minutes of my life waiting to die. Tiktok is scamming you dont go here
Frukosten var den sämsta jag någonsin…
Frukosten var den sämsta jag någonsin ätit och sett 🤑 Plastade räksmörgåsar för 100:- 🤮
Viking Gabriella
Viking Glory är inte att rekommendera
Det finns ingenstans en familj med tonåringar (15+ men ej 18) kan få en Coca-Cola efter 23 svensk tid då det är 18 år i enda "baren" som ör öppen på hela båten. Äter man buffe 20-22 så blir det sen sova direkt då det inte finnsnågra aktiviteter för oss med äldre barn, riktigt dåligt. Blir inte VikingLine igen.
Åkte Gabriella
Åkte Gabriella! Det första som slår emot en i entrén på plan 5 är stanken av urin.
Åt double Burger på Grill jag och min man. Båda burgarna var smaklösa och ailoin som var på burgaren smakade enbart smör/fett. Pommes var inte färdiga utan halvråa, smuliga.
Men det absolut värsta var att vi bokade spa när vi bokade resan (1 mån innan) men inte fick plats att bada. Drop in mellan 17-23. 6 gånger gick vi till Spa avdelningen och kikade, fullt varenda gång. Kl 22 gav vi upp super besvikna!! 250kr....
Melodikryss bör väl ha musikfrågor
Vi såg fram emot melodikrysset på Cinderella. Inte en enda fråga handlade om musik !!!!
tex skulle man gissa vad Robert Gustavssons avlidne bror hette. Vilken land i världen har mest nederbörd.
vanligaste flicknamnet 2020..
Vilken stat ligger Las Vegas i etc.....
såååå dåligt !!!!
VARNING för restaurang kobba på viking…
VARNING för restaurang koba på viking glory!
Om ni förbokar fyrarätters menyn på restaurang kobba på viking glory får ni INTE den fyrarätters som de marknadsför, utan en helt annan fruktansvärd meny som knappt går att äta. Istället för oxfilé, hummer & torsk såsom framgår på deras meny så får ni en kylskåpskall pilgrimsmussla & senigt fläsk med blå band bearnaisesås och en bit ost de skärt av från frukostosten med vispad cremefresh. Detta framgår ingenstans innan rätterna rullar in. Nån servitris som pratade på finska, förstod ingenting och förklarade även detta.
Jag har anmält dem för vilseledande marknadsföring, och kommer som jurist gå vidare med ärendet om de inte omedelbart förtydligar att det inte är den vanliga fyra rätters menyn man förbokar. Jag hoppas innerligt att ingen annan råkar ut för den hemska menyn. Direkt otrevliga när vi försökte förklara vårt missnöje. Skickade tillbaka flera rätter orörda. Efterrätten var chokladglass på kavring med cremefresh. Oätligt. Förstörde dessutom min mammas 70 års dag med dålig attityd och otrevligt bemötande. Ingen i personalen kunde förstå svenska eller engelska på ett begripligt sätt så vi kunde förstå varandra. Hade det inte varit så att min mamma fyllde år så hade jag gått därifrån. Fick inte beställa in något annat vin än det som ingick i vinpaketet (utöver det vi betalat) trots det inte ingick ett glas till osten och allas glas var tomma. Helt sjukt. Långt under viking lines vanliga standard. Kvalificerar sig faktiskt som den sämsta restaurangupplevelsen vi upplevt någonsin. Beställde kaffe efter maten & fick något som såg ut som färgat vatten. Gick inte att dricka. Riktigt riktigt dåligt. Kände mig förudmjukad och jobbigt att behöva skicka tillbaks ännu fler oätliga saker på grund av bemötandet.
Frukosten där var inte heller i närheten av den på buffén, men var betydligt bättre än middagen. Fanns inte ens vanlig fruktyoghurt. Vitan i min ägg Benedict var helt rå, men vissa andras i vårt sällskap var bättre så verkar vara lite chansning. Brödet var gammalt och torrt. Vill man betala mer för en väldigt sparsam frukost är väl premiumfrukost där en bra idé.
Sen är vi också missnöjda med att vi bokade en spakryssning som ett färdigt paket, men att det inte var möjligt att genomföra både frukost och spa eftersom de liksom var på samma tid. Vilket är märkligt när man bokar allt som ett paket tycker jag. Men de löste det i spat så vi åtminstone hann vara där en timme strax innan båten kom in till land.
Viking Line - not what it used to be.
I used to like Viking Line. I even told people to choose it before Tallink that used to be more expencive ant less worth it. I used to say “tallinks boats are nicer, more modern, BUT Viking line has MUCH better food, nicer children’s entertainment and cheaper everything”
Well. After my last trip with Cinderella I am horrified. The entertainment was very modest. Almost nothing for children above ages of five. The only thing that everybody liked - karaoke, was time limited, why - I don’t know. Not that they had something better to offer… The boat it self was really really dirty. The toilets both in the cabins, but especially outside bars and pubs - disgusting. (In the beginning of the night, daytime, so I am afraid to think what they looked and smelled like later in the evening). What was most upsetting was the food at the grande buffet. The thing that used to be the good part. Not just poor choice, mostly cabbage in different shapes, but the food you got was OLD, cold, dry, unfresh. And both dinner and breakfast. Even though “hotel breakfast” is difficult to ruin - they managed. We planned on going to the spa, but as disgusting as everything was, we didn’t dare to.
I wrote to viking line about everything. I am a customer and member since… 20 years or so.
I got a bonus card for a new trip (worth 400kr) and a suggestion to go with a newer boat next time.
But we payed 2000kr for the uneatable food… so the compensation feels like a joke… I am very sorry for Viking Line and am really hoping there was something wrong with just ours boat and trip, but I am afraid it is just “new times” for Viking Line and a sort of agony before disappearing for ever…
VIKING LINE! Avbokade resa 20230303 som skulle ske…
Avbokade resa 20230303 som skulle ske 20230307. Resan bokades med avbokningsskydd. Jag fick besked om att pengar skulle komma inom 5 dagar. Efter 10 dagar påstår de att jag ej avbokat. Trots bekräftels på avbokning.
Boka inte massage utan en förtydling vad det faktiskt är du får!
Generellt var upplevelsen riktigt bra. God mat, bra hytt, mysigt spa osv.
Det ända som verkligen drog ner upplevelsen var att vi i deras spa och hade bokat massage, två fotmassager och en ansikte/rygg. Jag fick en massage av vaderna som var helt ok även om jag förväntade mig något annat när den hette Happy feet - fotmassage. De andra två fick ingen massage alls utan någon sorts konstig behandling med massa produkter.
Konstigt och besviket när man förväntar sig att få det man bokar...
Undrar bara hur ni kan ta 120kr för ett…
Undrar bara hur ni kan ta 120kr för ett glas vin.? Det är ju ocker,kommer det kosta likadant när vi ska åka till Höga kusten. Något speciellt vin var det inte heller. Åker mycket åkte I november då kosta ett glas80kr.
Åkte med Cinderella 14 februari 2023
Åkte med Cinderella 14 februari 2023. Helt ok. Det var 5 år sedan. Hade tagit extra stor hytt med dubbelsäng. Väldigt skitiga fönster. Och inget nytt på båten. Kommer inte att åka igen. Och mycket besviken på maten i Ocean Grill!. Beställde Oxfile [angus]. Det kosta extra med pommesfrittes eller bakad potatis! Någon potatisgratäng fanns inte!! Och drt kosta extra med sås! Inget roligt att äta oxfile och bakad potatis!!!! Och oxfilén serverades med grillad citron!!!!
Någon varit i hytten
När vi kom ner till hytten efter att ätit var sängkläderna uttagna i sängarna vi tänkte lägga oss vila en stund till var över 1 timme kvar till vi skulle gå iland väldigt dåligt att nån bara här in i hytten.
Besvikna gäster