Besvikelse med frukostbuffén Vi var på kryssning med Birka till Visby och hade i förväg betalat för frukostbuffé. Tyvärr upplevde vi inte alls att det motsvarade det man förväntar sig av en frukostbu... Voir plus
Sjukt dålig info om när man får gå på båten. Gjorde incheckningen och fråga när vi fick gå på. Vi behövde vänta i 1 h innan vi fick gå på båten men när vi skulle gå på var det ändast priority boarding... Voir plus
Såååååå dåligt, vi har betalat för frukost och jag och min man kom 4 min sent, vi fick inte äta frukost. Helt sjukt de säger att frukost stänger kl 10:30 men de plocka upp maten kl 10:15, vi kom 1... Voir plus
Båten är fin men informationen och servicen är riktigt dålig. Man får inte veta vad som gäller, var man går av osv. Sen otrevligt bemötande på det… Synd.
Informations provenant de diverses sources externes
Våra fartyg är fyllda med underhållning, spa, shopping, god mat och dryck. Kryssa till Helsingfors och Åbo i Finland eller Mariehamn på Åland!
Norragatan 4, 22100, Mariehamn, Îles d’Åland
- vikingline.se
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Åbo kryssning med viking glory
Åbo kryssning med viking glory. En fantastisk upplevelse med nya båten och mycket trevlig personal. Är imponerad 👍👍
Inte prisvärt
Vi bokade sviten. Den var stor men smutsig och sliten. Frukostbuffé ingick i priset (5.000 sek för en 22-timmars kryssning) men då alla tider var bokade fick vi frukosten levererad till rummet. Vi fick välja mellan 2 menyer, varav ingen var barnvänlig
1 av 5 :( Sängarna var för gnekiga och…
1 av 5 :( Sängarna var för gnekiga och jag hörde grannen stönade intensivt vilket gjorde att ungarna inte kunde sova. Köttbullarna i buffen var råa och kalla, det låg hårstrån i potatismoset. Det var en barnfamilj vars ungar slickade på tången till sillrulladerna. jag märkte att de har tagit bort burarna som man lägger barnen i, mycket besviken. Jag hade helst skippat denna upplevelse men våran semster i Polen vägde upp för den.
Romkryssning lät trevligt
Romkryssning lät trevligt, men trodde det skulle erbjudas mer av den varan för oss som inte köpte mässbiljetten.
Däremot var buffén en besvikelse. En del rätt var bara inte goda. Några smakade bara fett och var fadda. Jag har rest minst tjugo ggr tidigare men gjort uppehåll under pandemin. Tillbaka nu och faktiskt ganska besviken. Trist.
Cinderella
Firade gubbens 60-års dag med en kryssning. Mycket god mat, Tarek Taylors meny, och fantastisk servitris som tog hand om oss lite besvärliga gäster.
Visst börjar Cinderella vara lite sliten, hon har några år på nacken så det var väl sista resan med henne på rutten för oss.
Men överlag en trevlig resa med god mat och bra underhållning
Cinderella med anslutningsbuss
Cinderella med anslutningsbuss! Helt suveränt för de låga priset. Buffen va helt okej men inte wow... frukosten va isf bättre. Förväntade mig mkt mer av buffén än att endel av maten serveras i massa småskålar och glas. Trevlig personal, mycket trevligt med karaoke, det skulle varit mer karaoke för så fort karaoke slutade och trubaduren tog över så dog stämningen en aning. Lite synd men det va trevlig personal i barerna, trevlig personal i informationen samt taxfreen.
Otrevliga personal
Skulle ta en resa, men blev bemötande av otrevliga personal, de utgår i från att alla har allt information om deras regler.
Ska aldrig resa med de, de ska aldrig få mina pengar och rekommenderar aldrig till någon.
Vidriga SMUTSIGA jag varnar er gå inte…
Vidriga SMUTSIGA jag varnar er gå inte på den här hor båten. Äckliga människor då menar jag absolut inte resenärerna utan alla som jobbar inom det. så otrevligt. Har absolut ingen anledning till att kasta ut folk ingen service känsla och det vill att folk ska dö. Dem gav rosa äcklig kyckling och vägrar förstå att det är dödlig. Dem misshandlar folk psykiskt och dem hatar sitt liv så dem tar det på alla andra. OM JAG KUNDE HADE INTE ENS GETT EN STJÄRNA. Jag fkn varnar er.
Cinderella är i behov verkligen att en…
Cinderella är i behov verkligen av en uppfräschning. Inpyrd rök i korridorerna. Fast man inte ska röka på hytten. Så urdålig smaklös buffé.
Sista gången jag åkte den båten.
Samt grinig gubbe bakom bardisken i lilla puben
Viking glory
Viking glory is expensive and not at all better then Viking Grace. Made in china?
Really bad service
Really bad service, buffet was blend only fish and no possibilty for the whole family to sit together and eat. Rooms smell like pee.
Never again viking, silja Line is better.
Lyxfrukost serveras vid bordet
Lyxfrukost serveras vid bordet, få alternativ i menyn o rätten är kall vid servering, vill välja o plocka själv o att rätten är varm
Bufférna var väldigt goda
Bufférna var väldigt goda, så himla god mat :)
Rummen var bra men sängkuddarna var väldigt tunna.
Fanns mycket att hitta på i Helsingfors :)
Synd bara att det är så dyrt nu när kronan är så svag. Mycket bra underhålning för mindre barn :)
kommer defenitift åka igen :)
Bra kryssning förutom av och på stigning.
Bokade A hytt, 3 rätters och premium frukost. Själva kryssningen var närmre 4.5/5 men bordning och avstigning var försenade mellan 25-45 minuter vid alla tillfällen.
Vi fick ingen information om förseningar och det var trångt, varmt och knappt några sittplatser.
Hade på och avstigning skett i tid eller om det åtminstone informerats om förseningar så att vi sluppit stå packade som sillar i värme och dålig luft hade det blivit högre betyg.
Tallinn to Helsinki on Viking Line Gabriella
We hope we will forget this experience soon as it ruined an otherwose wonderful trip to Tallinn. Every second on that ship felt like enternity and we were begging for the time to go faster.
Gabriella is a very old ship and a strong smell of Diesel could be smelled everywhere.
But, worst of all, for the +1000 guests on board there were only 20 seats available (not exaggerating) forcing everyone (including families with small children) to sit on stairs, corridors, by the elevators and between casino slot machines.
I honestly think the trip should be for free because the only way to survive is to pay a lot of money for one of the onboard restaurants.
In any case, the ship should be sunk as soon as possible so that no one else has to survive such a traumatic experience
Första gången vi testar Viking Line och aldrig mer!
2 barnfamiljer som åkte med M/S Gabriella 27-29/7 och aldrig mer kommer sätta sin fot i Viking Lines färjor! Fruktansvärt jobbigt att behöva kliva av färjan kl 09 på morgonen i Helsingfors, försöka hitta på något i 8,5 timme i Helsingfors innan vi fick kliva på båten igen. Fanns inte mycket till matväg i buffén, inte ens kycklingfilé fanns att tillgå. 90% fisk och skaldjur som vi avskyr. Vi hade förbokat och betalat SPA i förväg i hopp om att vi skulle få plats, gick då ner och pratade med personalen som sa att det är drop in. Jag ifrågasatte varför det är drop in då vi redan betalat och bokat för SPA och tyckte att dom som redan bokat och betalat borde ju få gå före. Fick då till svars att nä, det är drop in som gäller. Fruktansvärt dåligt, så förboka INTE spa! Inte säkert ni får plats och slänger pengarna i sjön. Vi blev utkörda från "dansen" kl 23 pga att vi hade barnen med oss och det var 18 års åldersgräns. Kan påpeka att barnen vi hade med oss gjorde inte en fluga förnäm, dom satt bara tyst och lyssnade på bandet, hade jätte trevligt, tills ordningsvakten kom och körde ut oss! Aldrig mer Viking Line. På Siljas båtar får man faktiskt ha med barnen överallt och hädanefter kommer vi bara åka med Silja!! Vi kände oss inte alls välkomna. Vi kommer aldrig mer sätta vår fot hos Viking Line igen. Så besvikna....
Trist resa med dyr
Trist resa med dyr, äcklig mat och dålig service vid måltiderna.
Allt var dyrt och kommer inte att åka viking Line igen.
Dyr och dålig mat
Dyr och dålig mat. Sallad med ca 10 räkor och krutonger hårdare än skorpor, lite dressing.
Fisk and chips också dyrt och bränt det vi och andra fick in på faten. Otroligt dyrt det mesta om man räknar om till svenska priser, men fin båt (Glory)
Kommer inte bli flera resor med viking line efter detta.
The Viking Line we took from Stockholm to Helsinki
The Viking Line we took from Stockholm to Helsinki was awful. And too expensive for for the nasty experience. The ship smelled and was very old. The crew was rude and not welcoming at all and the food we give it a 3 out of 10. I would not recommend this company there are other options which are much better with newer ships and excellent service. Wish I would have paid more attention to the reviews.
Rent i hytten, Premium med havsutsikt
Rent i hytter, trevlig personal, icke prisvärd frukost och uruselt kaffe vid frukosten med Viking Grace, tyvärr också urusel lunch, som var smaklös och vägdes innan betalning. Är ytterst tveksamma till ny resa med Viking Line. Saknar Rosella, där allt fungerade.