VISION fotografi ApS Avis

1 014
TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Dyre billeder. Og dyrt betalt for rigtig meget hvid baggrund. Havde ikke overvejet at billedet vi valgte var så formatet er 18 langt og 13 højt hvilket gør at der er virkelig meget baggrund i begge... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Min søn har nu for andet år i træk fået taget skolebilleder gennem jer og selvom billederne i år er knap så opstillede, sidder jeg desværre stadig med den samme grundlæggende skuffelse. Jeg har st... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er den dårligste service jeg nogensinde havde oplevet. Ikke kun var det umuligt at bestille og få de billeder man ønskede. Betaling fra hjemmesiden fungerede ikke. Kommunikationen er umulig og d... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er så træt af år efter år, at dette firma kommer ud for at tage de værste billeder af eleverne. Der er ingen kontakt til de enkelte børn. Børnene for besked på at de ikke må smile med tænd... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 014)

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Bøvlet proces og stor forsinkelse

Bøvlet proces og stor forsinkelse. Dyre produkter og mangler en digital løsning ift de dyre billeder.

25 septembre 2023

Hej Esbern.

Vi arbejder hver dag på at skabe en sikker og gnidningsfri proces for årets skolefotos. Har du konkrete forslag til hvordan vi kan gøre den bedre, så er du altid velkommen til at sende os dem på info@visionfotografi.dk.

Du kan på vores hjemmeside finde muligheden for at vælge helt digitale produkter - er det noget du ønsker, at vi skal hjælpe med, så er vi selvfølgelig klar til det.

Jeppe
Vision Fotografi

Noté 2 sur 5 étoiles

Fotograf skaber ikke god stemning

Det er andet år vores skole bruger Vision Foto.
Jeg har to børn, så det er 4 forskellige fotoseancer, jeg taler på baggrund af. INGEN af de 4 fotoserier har været gode. Det er tydeligt på billederne, at børnene er lidt utrygge og ikke helt forstår, hvad de bliver bedt om at gøre. De er stive og deres ansigtsudtryk er bestemt ikke afslappede. Jeg forlanger ikke store smil, jeg vil bare ikke have fortrukne ansigter.
Selve bestillingsproceduren fungerer fint. Men jeg er da spændt på at se, hvornår vi får billederne fra i år.

21 septembre 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi arbejder hver dag på at skabe et tillidsfuldt rum i vores fotografering, hvor eleven kan slappe af og være helt sig selv.

Jeg er ked af at høre, at billederne ikke helt møder jeres forventning. Vi tilbyder ofte det vi kalder syge/om-fotografering, her er der ofte få elever og ekstra roligt omkring fotograferingen. Den mulighed finder du direkte ind på hjemmesiden.

Jeg kan se, billederne til jer er afsendt 21. september, så de skulle gerne være ankommet eller på vej til jer.

Jeppe
Vision Fotografi

Overdrevet dyr

21 septembre 2023

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi bestræber os altid på at tilbyde billeder i den bedst mulige kvalitet, til den bedst mulige pris. Vi er desværre ligesom mange andre presset på priserne fra vores leverandører.

Vi arbejder løbende på at justere mulighederne og priserne og du har i vores webshop muligheder for at sammensætte din bestilling, præcist som du ønsker den. På den måde kan du justere om du ønsker det samme som foregående år, fokusere på større billeder eller måske nøjes med en mindre bestilling.

Skolefotografering er mere end blot selve fotograferingen. I samarbejde med skolen skal fotograferingen planlægges og koordineres, vores fotografer undervises løbende og opdaterer deres udstyr, alle billeder gennemgåes og redigeres, inden selve produktionen og pakningen af billederne kan påbegyndes.

Har du flere børn, kan du som noget nyt få 10 procent rabat på din bestilling, hvis du bestiller samlet for begge børn i webshoppen. Foretager du en større bestilling, har vi også mulighed for at tilbyde dig fri levering.

God weekend

Dårlige fotos generelt

Hej

Jeg kan se at du har lavet en bestilling, så håber alligevel der var noget du kunne bruge.
Ellers kan jeg tilbyde omfoto
God dag!

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg synes generelt ikke billederne der var at vælge i mellem var gode

Åhhh jeg synes det var nogle træls billeder og for få at vælge mellem (har et barn der har svært ved at se naturlig ud på billeder) og det eneste brugbare var så det som var beskåret, så kun halvdelen af ansigtet var med.

13 septembre 2023

Tak for din henvendelse
det er muligt at tilmelde omfoto, hvis dette ønskes.
Det billede hvor din datter har hånden under hagen kan muligvis ændres til portræt.
Hvis du ønsker dette bedes du kontakte kundeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke ses på gruppebilledet …

Vores datter som ikke er særlig lang står bagved en høj person og kan knapt ses på det ellers så vigtige for hende fjollebillede i 9. klasse. Jeg spørger kundeservice om der dog ikke er et andet billede hvor man kan se hende men får svaret at det er der ikke. Er det professionelle fotografer?? Meget dårlig stil og kvalitet!

14 septembre 2023

Hej.

Beklager den uheldige oplevelse.
Da det er et fjollebillede, bestemme de unge mennesker selv hvordan de står og hvad de laver. Her er det ikke fotografens opgave at stille eleverne op.

Noté 2 sur 5 étoiles

Der går virkelig lang tid før man får…

Der går virkelig lang tid før man får leveret.

Hej,

Tusind tak for din henvendelse.

Når webshoppen lukker påbegynder vi den endelige redigering og bearbejdning af årets skolefotos. Når redigeringen er på plads, så gennemgår vi alting igen, inden vi pakker billederne og sender dem afsted. Vi sender dig en mail, når din bestilling er afsendt.

Det betyder, at der typisk går 3-4 uger fra webshoppen er lukket, til du får dine billeder.

Jeg kan dog se at billederne der blev taget den 21/8 - er afsendt den 12/9

ALT FOR DYRT

Møg dyrt! For 2 klassebilleder og to store portrætter bliver det 570 kr! Jeg troede, at hvis jeg skar helt ned, ville blive en 400 ca. Jeg er alene om to, og det tror jeg ikke jeg har råd til.
Derudover bliver der taget så mange mærkelige billeder og forskellige vinkler, at når man har to børn, så matcher portrætterne ikke sammen. Sidste år kunne vi slet ikke bruge dem, for de lignede slet ikke vores børn! Der er mange af de foreslåede billeder, der ligner jeg ved ikke hvad. Men især prisen er overraskende. Der må være mange forældre der ikke har råd, når de har flere børn.

12 septembre 2023

Hej,

Tusind tak for dinhenvendelse.

Hvis du er ikke er glad for billederne er det muligt at melde sig til omfoto

Noté 3 sur 5 étoiles

Gode billeder men alt for dyrt

Gode billeder men alt for dyrt. Der burde være flere pakker at vælge i mellem

Tak for din henvendelse
Ift. de pakker du kan vælge imellem, er udvalget på forudbestillingen begrænset, men 4 hverdage efter fotograferingen bliver billederne uploadet til vores webshop, hvor du har 10 dage til at lave en ny bestilling. Den nye bestilling vil overskrive forudbestillingen, og du vil dermed kun betale for en bestilling. Du kan på webshoppen vælge “byg selv” pakken, hvor du selv kan sammensætte en bestilling af præcis de billeder du ønsker.

Noté 1 sur 5 étoiles

Uberettiget inkasso sag samt rykker

I juni 2023 fik vi en uberettiget inkasso sag for nogle billeder, vi havde betalt rettidigt tilbage i 2021. Det skyldtes en fejl i jeres system og inkasso firmaet afsluttede sagen.

Den 7. september 2023 modtager vi en rykker for nogle billeder afsendt den 31. juli 2023 og betalt rettidigt den 7. august 2023. Vi kontakter jer, og efter aftale, fremsender vi et screenshot af netbank indbetalingen som dokumentation.

Vi får dette svar:
“Vi kan desværre ikke bruge dit screenshot til noget bevis på betaling, da der ikke står hvilken konto den er overført til. I og med at vi ikke har modtaget nogen betaling fra dig endnu, kan vi derfor ikke fjerne rykkeren.”

Nu pålægger I os bevisbyrden for, at fremskaffe modtager kontoen, da I ikke kan se vores rettidige indbetaling via netbank på en indbetalingskode, vi har fået på en faktura fra jer! Det er så uprofessionelt at ingen ord rækker.

Vi forventer naturligvis en undskyldning og udligning af endnu en uberettiget rykker.

At give rettidigt betalende kunder SÅ dårlig behandling er uhørt.

Vedr. Jeres svar - Fejl i girokode… er det indbetalingskode I mener, som jeg sendte bilag af fra banken og som er identisk med den som står på fakturaen fra jer, og som I ikke kunne finde. Men nu kan I! Helt igennem dårlige oplevelser med jer.

7 septembre 2023

Hej Mette
Når vi ikke kan finde beløbet i systemet, er det nødvendigt at se den girokode du som kunde har tastet. Dette er den eneste oplysning vi behøver for at undersøge sagen.
Jeg har nu undersøgt sagen og fundet dit indbetalte beløb på en fejlliste. Der var fejl i girokode, så derfor er beløbet landet på en fejlliste.
Beløbet er nu overført til den korrekte konto og alt er nulstillet
Tak for hjælpen og vi beklager ulejligheden
God weekend

Noté 1 sur 5 étoiles

Manglende info om betaling, som ryger til inkasso

Min datter på 17 fik taget skolefoto på HF i foråret. Fik en infoslip, som ikke gav nogen informationer om pris og betaling. Fik tilsendt et billede og manglede stadig info om betaling. Ringede flere gange til support og sendte en mail med reklamation og info om at betaling ikke kunne gå igennem. Da var hendes regning røget til inkasso. Der er simpelthen huller i den kommunikationsstrøm, som gør betalingen svær. En virkelig ufed oplevelse

8 août 2023

Hej

Sammen med billedet er der altid en faktura med betalings oplysninger. Når denne ikke bliver betalt bliver der sendt rykkere. Hvis der stadig ikke er betalt efter rykker 3 bliver sagen overdraget til inkasso. Hvis du kontakter kundeservice pr telefon eller på info@visionfotografi.dk, kan de kigge nærmere på sagen

Noté 1 sur 5 étoiles

Ufine forretningsmetoder og dårlig kundeservice

Allerede ved tilmelding før billeder er taget forpligter man sig til køb.
En mærkelig forretningsmodel, hvor du er forpligtet til køb medmindre du fravælger før billederne er taget.
Jeg hænger nu på billeder hvor min datter ikke er på.
Oveni virkelig dårlig kundeservice når man henvender sig og forklarer at ens barn var syg på dagen og derfor ikke har lavet en endelig bestilling.
Har nu fået svar: Sjovt I så ikke oplyser at man har returret, når man henvender og siger man ikke ønsker billeder ens barn ikke er på.
Det fortæller bare noget om det ufine forretningsmetoder. Brevet var i øvrigt dateret en måned før jeg modtog det. I havde stået bedre ved at udvise forståelse v henvendelsen.

1 août 2023

Hej

Ved tilmelding er det muligt at bestille en "Nej tak" pakke.
Hvis man bestiller et gruppebillede og efterfølgende ikke afbestiller det bliver det automatisk sendt. Der er altid 14 dages returret på billederne.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kundeservice der ikke overholder…

Dårlig kundeservice der ikke overholder en aftale - skal ikke bestille billeder derfra igen 🥺

20 juin 2023

Hej.
Vil du oplyse din mailadresse, så jeg kan undersøge sagen nærmere?

Karina R.- Kundeserviceleder

Noté 1 sur 5 étoiles

I modsætning til forrige år

I modsætning til forrige år, blev 2022 ikke året hvor jeg var glad for billederne. Og desværre, hvis de udvalgte billeder var de bedste, kan jeg ikke forestille mig hvordan de kasserede så ud. Og desværre hjalp det ikke at beskeden om omfotografering ankom 2 dage efter at man kunne fortryde, de billeder man ikke endnu havde set/modtaget.

1 novembre 2022

Hej
4 hverdage efter foto er billederne online. Her kan de i 10 dage ses, bestilles og afmeldes eller man kan tilmelde sig barn til omfoto.
Du er velkommen til at kontakte kundeservice
Karina
Kundeserviceleder

Noté 1 sur 5 étoiles

Uberettigede rykkere og dårlig kvalitet - de vil nu gøre det til en sag

Modtager billeder jeg ikke har bestilt. Deres system siger jeg bestilte, men de var så over-redigerede at jeg afmeldte bestillingen inden fristens udløb.
Nu, efter 2. rykker, trods overholdt fortrydelsesret efter overholdt afbestilling, ønsker de at gå videre med "sagen".
Det bliver ikke meget dårligere.

Uforstående
Lang leveringstid på noget uønsket
Dårlig kvalitet

24 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårligste kundeservice og grimmeste…

Dårligste kundeservice og grimmeste redigering af billeder. Det så flabet en kundeservice de har. De sender en rykker for en faktura jeg har nægtet at betale fordi mine billeder var vanvittigt grimt redigeret. De sender nye efter lang tid.. aldrig om jeg kan anbefale dem.

28 mars 2023

Hej Sarah,
Vi forsøger altid at være hurtige i vores leveringstider. Forsinkelser kan dog opstå en gang imellem. Når det sker, forsøger vi at informere så godt som muligt herom.

Vi går meget op i at levere produkter af høj kvalitet og vi er kede af at dine billeder ikke har levet op til disse forventninger.

Vi tager al din feedback med videre i vores arbejde i fremtiden.

Forårs hilsner

Noté 1 sur 5 étoiles

Dobbelt betaling og dårlige…

Dobbelt betaling og dårlige kundeservice.

Jeg har fået taget 3 gruppebilleder- disse modtager vi kvaliteten var ikke god, men reagerede ikke på det.
Til februar vælger de så at sende en rykker på to af billederne pr mail-jeg skriver til kundeservice at jeg forstår ikke hvorfor i sender en rykker når jeg aldrig har sendt en regning.
De var fuldstændige kolde og skrev blot at de fastholdte rykkeren- i dag den 22/3 modtager jeg så en dobbelt rykker på det sidste gruppebillede pr post. Denne skulle være betalt den 23/3 altså i morgen ellers ville der påfalde en rykker mere?!?!
Altså hvad i alverden er dette for en service.

Hvis dette er jeres måde at tjene penge burde i skamme jer- kommer aldrig til at benytte jeres firma igen.

22 mars 2023

Hej Nina,
Tak for din feedback. Den tager vi med videre i vores arbejde på hele tiden at forbedre os.

Vi vil meget gerne undersøge dit tilfælde nærmere hvis du tager kontakt til vores kundeservice på info@visionfotografi.dk

Forårs hilsner

Noté 1 sur 5 étoiles

absurd ringe kundeservice …

Jeg bestilte et gruppebillede på deres hjemmeside tilbage i efteråret. Jeg får en meddelelse om at billedet er forsinket.
Da jeg endelig modtager billedet, ser jeg ikke, at der skulle ligge et Girokort i kuverten med billedet og smider kuverten ud.
Nu får jeg så en regning i Feb. måned med et fint rykkergebyr på. Jeg kontakter dem og forklarer, at jeg faktisk forventede at regningen ville komme online og ikke var opmærksom på at regningen lå i kuverten. Jeg har derfor svedt ud ( bevares min fejl ) at der skulle betales. Jeg spørger derfor ind til, hvorfor man ikke efter 3 uger sender folk en betalingspåmindelse. De har jo vores mail. Det er deres betingelser får jeg fortalt. De holder derfor fast i deres rykker gebyr, trods jeg kan læse mig frem til , at jeg ikke er den eneste, der har stået i denne situation for nylig.

Rigtig dårlig kundeservice og for mig virker det som om, det er en bevidst handlig for at tjene penge.

27 février 2023

Kære Belinda

Jeg er rigtig ked af at høre om din oplevelse. Og mange tak, fordi du tager dig tid til at give os feedback, så vi hele tiden kan blive bedre.

Når vi sender bestillingen afsted, fremgår leveringsoplysningerne af girokortet, hvorfor det altid følges ad. Vi må se på, hvordan vi kan gøre det mere synligt i leveringen.
Vi tager al din feedback med videre i vores videre arbejde i fremtiden.

Mange hilsner Sandra fra Vision Fotografi.

Fik en uberettet rykker på 100,-

Vi bestilt i September 2022 skolefoto i gennem visionfotografi.dk. I Februar 2023 fik vi en rykker på 100,- på at vi ikke havde betalt og at i deres system stod der at de var bestilt med faktura. Jeg prøvede at forklare at der jo måtte være sket en fejl da vi jo havde betalt med dankort og jeg selvfølge ville betale for billederne, men det hjalp intet, jeg skulle bare betale den rykker !! Jeg gik ind på deres hjemmeside og bestilte billederne igen og der stod kun betaling med Dankort / Mastercard / Visa / MobilePay og IKKE faktura, sendte et screenshot til dem og så måtte de erkende fejlen.
Kan IKKE anbefale et firme der på den måde prøver at tage r0ven på folk, få styr på jeres ting !!

13 février 2023

Kære Anders

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Det er godt, at du har fundet ud af det med kundeservice.

Vi forsøger at være fleksible i vores bestillingsmuligheder og betalingsmuligheder, så alle kan være med. Vi tager også din feedback med os videre, så vi hele tiden kan blive bedre.

Med venlig hilsen Sandra fra Vision Fotografi.

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlige billeder og dårlig kundeservice

Dårlige billeder. Bestilte et klassefoto. Fik en fotobog 2 mdr. senere. Ringede og fortalte, at vi havde modtaget noget forkert. Kundeservice insisterede på at det var hvad vi havde bestilt selvom, at når jeg loggede på så stod der at vi havde bestilt klassefoto. Sendte dokumentation pr. mail. Har intet hørt. Lad være med at bruge dem. Svar 2 mdr. senere kan ikke bruges til noget. Specielt ikke når det er her igennem.

23 janvier 2023

Kære Henriette,

I Vision Fotografi har vi gjort det til vores fornemmeste opgave at skubbe til grænserne for det ordinære skolefotografi. Vi er selvfølgelig kede af at vi ikke har levet op til disse forventninger i denne omgang.

Vi forsøger altid at besvare henvendelser så hurtigt vi kan og håber at du har modtaget svar på dine henvendelser. Hvis ikke er du velkommen til at kontakte os igen på info@visionfotografi.dk hvor vil vil sidde klar til at give dig en bedre oplevelse.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus