We-ID Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanvankelijk kreeg ik een standaard antwoord met suggesties per mail. Maar toen ik reageerde dat dat niet de oplossing was, werd ik gebeld door Nick van de klantenservice. Hij dacht met me mee en heef... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

I do not understand how this business can still be operating. I tried to open an eHerkenning and it has proven to be entirely impossible. Communication extremely bad and delayed. Weeks until you get... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Telefonisch onbereikbaar, geen antwoord op mails , geen antwoord via de app. Onwaarschijnlijk dat deze organisatie partner is van overheidsbedrijven. Wij hadden we-id gekozen om onze registratie bi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

ik had een probleem niet btw-aangifte te kunnen doen via We-ID omdat een aantal bv's onzichtbaar waren. Ik heb veel mensen gesproken, van belastingdienst tot Signicat etc. totdat ik gisteren jullie me... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de saisie de données

Écrit par l'entreprise

We-ID is dé eHerkenning specialist. Tot en met 2019 leverden wij eHerkenning onder de naam Connectis, dat werd opgericht in 2008. Samen met enkele andere marktpartijen en het ministerie van Economische Zaken (EZ) stonden wij aan de basis van eHerkenning. Wij behoorden tot de eerste erkende leveranciers in 2010.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

87 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Goed advies gehad

Goed advies gehad, fijne communicatie.

11 juillet 2025

Beste,

Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat je onze communicatie en het advies als prettig hebt ervaren. We helpen je graag weer als je vragen hebt of ergens mee zit.

Goed contact

Goed contact gehad met We-ID. Vriendelijk en efficiënt geholpen, probleem was snel verholpen!

11 juillet 2025

Beste,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het contact met ons en dat we je snel hebben kunnen helpen. We staan altijd klaar om mee te denken en problemen vlot op te lossen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, weet je ons te vinden!

Noté 1 sur 5 étoiles

Wel mailen over beëindigen, contract toch door laten gaan... Sneaky

Na het afsluiten van een abonnement 1 mail van ze gekregen dat mijn machtiging werd beëindigd als ik niets zou doen, ik wilde het abonnement met ze toch al beëindigen, dus dit kwam mij goed uit, om vervolgens een jaar later een mail te krijgen dat ik 108 euro mag betalen voor de voorzetting van mijn contract voor de volgende jaren. Ikzelf dacht dat zij middels die andere mail dit contract al lang hadden beëindigd, ook omdat ik niets meer van ze gehoord heb. Op het moment dat je de factuur krijgt is er geen mogelijkheid meer tot terugdraaien. Daarnaast schrijven ze zelf hier dat ze klanten zouden inlichten over het voortzetten van het abonnement, dit is tot op heden niet gebeurd en dus wederom een nieuwe leugen.

9 juillet 2025

Beste,

Hartelijk dank voor je feedback. Jammer om te horen dat je deze ervaring met ons zo hebt beleefd. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer een bericht over een beëindiging anders wordt geïnterpreteerd dan bedoeld. We willen dit graag samen met je oplossen.

De e-mail die je hebt ontvangen over de machtiging had inderdaad betrekking op het intrekken van de automatische incasso, maar dit betekende niet automatisch dat het abonnement zelf werd stopgezet. Omdat we voortdurend bezig zijn met het verbeteren van onze service, is er kortgeleden de mogelijkheid gekomen om klanten vooraf te informeren voordat hun abonnement automatisch wordt verlengd. We betreuren het dan ook ten zeerste dat je dit als een leugen ervaart.

Mocht je behoefte hebben aan een oplossing of verdere toelichting, dan staan wij je graag te woord via +31 (0)85 – 023 93 30 of sales@we-id.nl.

Uitstekende ervaring met We-ID

Ik maak al jaren gebruik van eHerkenning via We-ID en ben zeer tevreden. Het werkt gewoon zoals het hoort: betrouwbaar, snel en zonder gedoe. Het aanvragen en beheren van mijn eHerkenning is steeds duidelijk en probleemloos verlopen.

Daarnaast is de klantenservice vriendelijk en goed bereikbaar als je toch eens een vraag hebt. Kortom: een partij die doet wat ze beloven. Zeker een aanrader!

9 juillet 2025

Beste,

Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt met We-ID! Het is goed om te horen dat zowel het gebruik van eHerkenning als het contact met de klantenservice soepel en betrouwbaar heeft verlopen. Bedankt voor het delen van je ervaring.

We-ID.

Niet te bereiken

Vanaf april bezig en een verschrikkelijk omslachtige manier! Uiteindelijk de factuur ontvangen en netjes betaald.
Activeringscode zelf laten verlopen en probeer in contact te komen hoe nu te handelen. Aantal keren in de wacht gehangen na klantenservice gebeld te hebben. Er wordt nooit opgenomen.
Nu een nieuw formulier aangevraagd en moet alles weer opnieuw,ook handtekeningen van medebestuursleden . Alles in hun bezit, moet dus weer wachten ivm vakantieperiode. Ga er maar mee stoppen en naar een andere organisatie ondanks factuur al betaald. Dit frusteert teveel.

Dank voor uw reactie op mijn ervaring ! U verwijst naar het telefoonnummer dat niet te bereiken is, althans je komt in de wacht en na uren nog geen contact ! Alle goede intenties, dat werkt dus niet!
Ook op de mail geen antwoord gekregen

M.vr.gr.
Jan Veeneman

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat u zoveel moeite heeft moeten doen om een wijziging door te voeren en dat de communicatie met onze klantenservice als onvoldoende is ervaren.

Kunt u contact opnemen met +31 (0)85 – 023 93 30 of sales@we-id.nl. Zodat we dit kunnen oplossen.

Edit: Vervelend om te horen dat onze klantenservice u niet te woord hebben kunnen staan. We hebben ook geen e-mail ontvangen van u op bovenstaand emailadres. Wegens u tweemaal toe vervelende ervaring met lang in de wacht staan. Staan we u graag te woord met het volgende telefoonnummer +31 (0)88 012 0282. Ik zal u daar persoonlijk verder helpen.

Vriendelijke groet,

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kreeg mijn middel snel geleverd en…

Ik kreeg mijn middel snel geleverd en werd netjes behandeld aan de telefoon.

7 juillet 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de service aan de telefoon.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

Prettige partij

Prettige partij! Ze zijn erg vriendelijk

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent.

Heeft u in de toekomst nog vragen of kunnen we ergens mee helpen? Neem gerust contact met ons op.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en de beste prijs die…

Snelle levering en de beste prijs die ik ben tegengekomen. Top!

1 juillet 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en scherpe prijs.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Noté 1 sur 5 étoiles

Komt er nooit meer vanaf

Proberen al ruim 2 jaar ons abonnement op te zeggen. Tig keer gebeld, gemaild en formulieren opgestuurd. Gisteren weer een factuur gekregen.... Je moet dan ook betalen omdat ze vooruit werken... Kvk bestaat al bijna 3 jaar niet meer. Verschrikkelijk

Beste,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen dat dit vervelend voor u moet zijn, en daarvoor willen we onze oprechte excuses aanbieden.

We willen graag met u in gesprek gaan om tot een oplossing te komen. En dit uiteindelijk zo snel mogelijk af te ronden.

Zou u wellicht contact met ons willen opnemen? We staan u te woord en denken graag met u mee. We willen u vragen om contact op te nemen met +31 (0)85 – 023 93 30 of sales@we-id.nl.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons van feedback te voorzien.

GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!

Het is spijtig dat je überhaupt een ster moet opgeven, want deze club is dat niet waardig. In 2022 een aanvraag gedaan voor een eHerkenning en men heeft destijds de activeringscode nooit toegestuurd. Wel facturen sturen, waarop ik had aangegeven dat ik geen gebruik kon maken van hun diensten zonder die activeringscode en dat ik de aanmelding dus wil annuleren. Ook daar heeft men nooit op gereageerd. Nu 3 jaar later stuurt men weer een factuur, terwijl de overeenkomst dus door mij AANTOONBAAR is opgezegd in 2022. Dat men daar geen boodschap aan heeft is niet mijn probleem. Hier mag een rechter verder over gaan oordelen want dit soort maffia praktijken hou ik niet van. En getuige alle gelijkwaardige reviews hier denk ik dat ik een redelijke zaak heb.

We-ID, bring it on, ik ga de strijd wel aan met jullie want dit is niet om die paar tientjes, maar een principe kwestie geworden.

Edit: gereageerd op de onderstaande reactie van We-ID met het verzoek om mijn achternaam (in verband met de wet op de privacy) te verwijderen uit de reactie. Maar ook nog even uitgelegd dat pas na dreigen met het ondernemen van juridische stappen en het plaatsen van een negatieve review, men bij We-ID na 3 jaar eindelijk het dossier afsluit... hopelijk...

2 juillet 2025

Beste,

Ik heb zojuist contact met u opgenomen per email. Daar help ik u graag verder met een gepaste oplossing.

Accountmanager

Noté 1 sur 5 étoiles

Do not subscribe with them!!!!

Do not subscribe with them!!!!! It is an awful service, this company runs unethical practices and scam his clients! Stay away from them

30 juin 2025

Dear Sir/Madam,

Thank you for your feedback, although we truly regret that your experience with our service has been a negative one.

It has never been our intention to make you feel uncomfortable or to damage your trust. Should you be open to discussing your experience with us in more detail, we would be happy to listen and understand you. We believe in transparency and are always looking to learn from situations where expectations were not met.
+31 (0)85 – 023 93 30 of sales@we-id.nl.

Kind regards,

Hetzelfde verhaal...

Hetzelfde verhaal.... Veel geld al kwijt aan We-ID, dat zal natuurlijk ook de bedoeling zijn. Bij de start op moeten schalen, waardoor je 2 betaalt. En al 2 jaar wordt het stilzwijgend verlengd. Volgend jaar ben ik er als het goed is vanaf... Tenminste dat hoop ik!

27 juin 2025

Beste mevrouw Smans,

We willen graag met u in gesprek gaan om toekomstige slechte ervaringen kunnen voorkomen én u beter van dienst kunnen zijn.

Zou u wellicht contact met ons willen opnemen? We staan u graag te woord en denken graag met u mee. Graag willen we u vragen om contact op te nemen met +31 (0)85 – 023 93 30 of sales@we-id.nl.

Bas van Eekelen
Accountmanager

Noté 3 sur 5 étoiles

(vervolg) Wat een omslachtig gedoe om…

(vervolg) Wat een omslachtig gedoe om te krijgen wat je bedoelt: er wordt slecht geluisterd bij de klantenservice (bovendien erg slecht bereikbaar). Gelukkig heeft een teammanager mij uit de band geholpen en hoef ik niet meer te betalen voor een abonnement dat ik niet meer gebruik. Dus eind goed al goed, maar in hemel wat moest ik daarvoor een moeite doen. Compliment aan de teammanager!

27 mai 2025

Beste,

Vervelend om te lezen dat je zoveel moeite hebt moeten doen om je probleem opgelost te krijgen en dat de klantenservice niet goed bereikbaar was. Gelukkig is het fijn dat de teammanager je uiteindelijk zo goed heeft geholpen. We doen ons best om de service te verbeteren en staan u graag weer te woord bij nieuwe vragen of ontevredenheid. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Met vriendelijke groeten

Noté 2 sur 5 étoiles

Omslachtige aanvraagprocedure

Omslachtige aanvraagprocedure. Wij moesten met de stichting opschalen van een beveiliging 2+ naar 3. Dan blijkt d at je een geheel nieuw abonnement moet afsluiten, terwijl het oude nog loopt. Een jaar gestolen door We ID.

10 mai 2025

Réponse de We-ID

Dank voor uw feedback. We begrijpen dat het omslachtig kan aanvoelen wanneer bij een opschaling naar een hoger betrouwbaarheidsniveau een nieuw abonnement nodig is, terwijl het oude nog doorloopt.

Helaas is dit geen keuze van We-ID zelf. Wij zijn verplicht te werken volgens de richtlijnen en eisen die door de overheid zijn vastgesteld voor eHerkenning. Deze regelgeving staat het niet toe om middelen met verschillende betrouwbaarheidsniveaus samen te voegen of bestaande middelen technisch te "upgraden". Daarom is het noodzakelijk om bij opschaling een nieuw middel aan te vragen.

We begrijpen dat dit als onlogisch of onpraktisch kan worden ervaren, maar het is belangrijk dat we als erkende leverancier aan deze wettelijke normen blijven voldoen.

Voor vragen of ondersteuning staan we uiteraard voor u klaar via +31 (0)85 023 93 30 of sales@we-id.nl.

Bereikbaarheid Telefonisch

Enorm slecht bereikbaar uren in de wacht.
08-05-2025
email communicate verwarrend,onbegrijpelijk en onvolledig

8 mai 2025

Geachte,

Dank voor uw bericht. We vinden het jammer te horen dat u onze telefonische bereikbaarheid als onvoldoende heeft ervaren en dat de e-mailcommunicatie niet duidelijk voor u was.

Onze intentie is om iedere klant snel en helder te helpen. We begrijpen dat lange wachttijden en onduidelijke communicatie erg frustrerend kunnen zijn, en dat is zeker niet de ervaring die wij willen bieden. Uw feedback nemen we daarom serieus en we zullen deze intern bespreken om onze service verder te verbeteren.

Mocht u op dit moment nog ondersteuning nodig hebben. Dan horen we graag van u hoe we van dienst kunnen zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Je krijgt geen bericht als autom

Je krijgt geen bericht als autom. contract is afgelopen, zodat ze hopen dat je het niet op tijd opzegt. Abonnement nooit gebruikt van gemaakt omdat het
niet de juiste was voor ons, wat niet is gezegd.
Een nieuw abonnement voor alleen belasting afgesloten met veel ingewikkeld en onduidelijk gedoe en gebel.
Denk je dat je met het contract en ID-bewijs alles geregeld hebt krijg je nog een mail dat je je moet identificeren. Heb het meteen weer opgezegd, kreeg ook mail terug dat ik opgezegd had en meteen daarna een factuur dat ik wel 2 jaar nog moet betalen, terwijl ik er nog nooit gebruik van heb gemaakt. Later nog mail dat ik via beheerform. op website moest opzeggen maar die pagina kan ik
niet op. Belachelijk dat ze je laten betalen voor iets wat je geen gebruik meer van maakt. Oplichterij om zo aan je geld te komen. Geen dienst leveren en er toch voor moeten betalen. Niet mee in zee gaan met dit bedrijf. Had zelf ook beter recensies kunnen nalezen.

29 avril 2025

Réponse de We-ID

Dank voor uw uitgebreide feedback. We begrijpen dat automatische verlengingen en het opzegproces frustrerend kunnen zijn, zeker wanneer u geen gebruik heeft gemaakt van het abonnement.

De afgelopen tijd hebben wij meerdere reacties ontvangen over stilzwijgende verlengingen. Daarom hebben wij sinds kort notificaties geïntroduceerd die onze klanten tijdig informeren over het naderende einde van hun abonnement en de mogelijkheid tot opzeggen.

We streven ernaar onze communicatie en service te verbeteren en nemen uw opmerkingen serieus. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij uw account, dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)85 023 93 30 of sales@we-id.nl. We helpen u graag verder.

Communicatie is erg slecht

Communicatie is erg slecht. Wij hadden al lang opgezegd, maar dit was niet verwerkt. Uiteindelijk (met tegenzin) akkoord met een regeling. Terugbetaling van een gedeelte nog steeds niet ontvangen na weken tijd.

10 avril 2025

Réponse de We-ID

Dank voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat de communicatie rondom uw opzegging en terugbetaling niet naar wens is verlopen. Dit is uiteraard niet hoe wij graag met onze klanten omgaan. We hopen dat u uiteindelijk een positieve ervaring aan onze gepaste oplossing heb gehouden.

Als u nogmaals contact wenst te hebben neem dan contact op via +31 (0)85 023 93 30 of sales@we-id.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Anouk was zo super behulpzaam en…

Anouk was zo super behulpzaam en vriendelijk.
Heb er echt veel aan gehad!
Bedankt Anouk!
Ook gewoon even iets verder kijken dan gevraagd, heel fijn

9 avril 2025

Geachte,

Wat een mooie terugkoppeling, hartelijk dank daarvoor! Geweldig om te horen dat u zo vriendelijk en behulpzaam geholpen bent.

Erg slecht

Erg slecht, onmogelijk gecompliceerde aanmeld en identificatie procedure. Altijd ligt de fout bij u als nieuwe gebruiker. U heeft niet denieuwste telefoon of de laatste software om de NFC chipin je paspoort te scannen. Weggegooid geld, niet doen

3 avril 2025

Réponse de We-ID

Dank voor uw feedback. We begrijpen dat de aanmeld- en identificatieprocedure soms ingewikkeld kan zijn en dat technische vereisten zoals de NFC-chip scan niet altijd probleemloos verlopen.

De veiligheids- en identificatie-eisen zijn vastgesteld door de overheid om de betrouwbaarheid en veiligheid van eHerkenning te waarborgen. Helaas kunnen wij hier zelf weinig aan veranderen. Wat we wel kunnen doen is u begeleiden in dit proces.

Neem dan contact met ons op via +31 (0)85 023 93 30 of sales@we-id.nl.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus