Aanvankelijk kreeg ik een standaard antwoord met suggesties per mail. Maar toen ik reageerde dat dat niet de oplossing was, werd ik gebeld door Nick van de klantenservice. Hij dacht met me mee en heef... Voir plus
Lisez les avis des autres
I do not understand how this business can still be operating. I tried to open an eHerkenning and it has proven to be entirely impossible. Communication extremely bad and delayed. Weeks until you get... Voir plus
L'entreprise a répondu
Telefonisch onbereikbaar, geen antwoord op mails , geen antwoord via de app. Onwaarschijnlijk dat deze organisatie partner is van overheidsbedrijven. Wij hadden we-id gekozen om onze registratie bi... Voir plus
L'entreprise a répondu
ik had een probleem niet btw-aangifte te kunnen doen via We-ID omdat een aantal bv's onzichtbaar waren. Ik heb veel mensen gesproken, van belastingdienst tot Signicat etc. totdat ik gisteren jullie me... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
We-ID is dé eHerkenning specialist. Tot en met 2019 leverden wij eHerkenning onder de naam Connectis, dat werd opgericht in 2008. Samen met enkele andere marktpartijen en het ministerie van Economische Zaken (EZ) stonden wij aan de basis van eHerkenning. Wij behoorden tot de eerste erkende leveranciers in 2010.
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Prima geholpen zonder zelf initiatief…
Prima geholpen zonder zelf initiatief te hoeven nemen.

Réponse de We-ID
Sam heeft mij erg goed en vriendelijk…
Sam heeft mij erg goed en vriendelijk geholpen.
Ikzelf was wat kortaf omdat ik midden in een berekening zat, maar hij bleef echt heel prima en behulpzaam waardoor we de stappen goed hebben doorlopen.
Echt super van hem!

Réponse de We-ID
Kalf groter dan de koe,
Ik was 2,5 jaar klant bij we -id.
Op enig ogenblik krijg je een mail van we-ID , om je abonnement te
prolongeren klik dan "hier"
Ik heb dus niet Hier geklikt en dacht daarmee is mijn abonnement afgelopen.
Dat blijkt dus niet zo, je moet twee maanden voor verstrijken van de eerste 3 jaar schriftelijk opzeggen.
Ik heb de factuur inmiddels betaald omdat ik geen zin heb om te procederen voor dat geld. Kalf groter dan de koe.....
Zeg op tijd op als je wil stoppen met uw account bij We-id!!!
Impossible to cancel account
Please avoid this company. Choose Digidentity or KPN in The Netherlands instead. Once you bought a service (with little online effort) from We-ID, you're stuck and will need to process a tremendous pile of paperwork to cancel that subscription. Do stay away from this company.
Ga niet met deze firma in zee
Ga niet met deze firma in zee, blijven facturen en herinneringen sturen terwijl ik geen contract meer heb. Dreigen met incasso buro en blijven mails en brieven sturen. had voor 3 jaar een contract dat verlopen is en ze hebben me afgesloten, toch moet ik volgens hun nog 3 jaar betalen.
Werkt voor geen meter 50% van de keren…
Werkt voor geen meter 50% van de keren krijg je geen sms om in te loggen.
Blijf uit handen van We-ID
Blijf uit handen van We-ID!
Mijn bedrijf is uitgeschreven bij de belasting en KvK.
Ook heb ik mij afgemeld bij We-ID en toch blijft men mij facturen en aanmaningen sturen ook na het sturen van e-mails en een telefoon gesprek . Er wordt ook niet volledig gereageerd op mijn verzoek.
Het is zo wie zo een vreemd systeem dat er private bedrijven nodig zijn om de belasting het werk uithanden te moeten nemen.
Gijs Hoeppe
Onprofessioneel, agressief en niet aan te raden
We-ID blijft facturen sturen naar een bedrijf dat al twee jaar uitgeschreven is bij de KVK. Ondanks meerdere keren contact via e-mail, blijven ze volhouden dat de facturen terecht zijn, zonder enige professionele onderbouwing. De reacties op e-mails zijn bovendien amateuristisch en totaal niet oplossingsgericht.
Alsof dat nog niet genoeg is, dreigen ze ook nog eens met incassobureaus, hoge kosten en rentes, terwijl het overduidelijk is dat er geen geldige overeenkomst meer is. Dit toont aan dat ze geen enkele controle hebben op hun administratie en puur uit zijn op extra inkomsten via dubieuze praktijken.
Dit soort werkwijzen zijn onacceptabel en uiterst klantonvriendelijk. Als je een betrouwbare en professionele dienstverlener zoekt, raad ik We-ID ten zeerste af!
ALLES DRAAIT OM GELD
Ik sluit e-herkenning af NADAT ik een medewerker had gesproken en mijn situatie had uitgelegd. BLEEK dat dit niet het juiste niveau was dus advies van de medewerker was verkeerd. Moest ik een nieuwe abonnement aanvragen en kreeg het geld van de oude NIET terug. Dus dubbelop geld incasseren. Ik zit nu 3 jaar aan ze vast. Ik zou iedereen aanraden verder te kijken, want dit bedrijf is gedoemd om te mislukken op de lange termijn.
Service van niks
20 minuten aan de lijn. Van wachtrij nummer 9 naar 8.
Slaat nergens op.
geen communicatie
geen communicatie, opzeggen is zowat onmogelijk, geen contact mogelijk.
Verschikkelijk onprofessioneel!
1 keer van herkenning gebruik moeten maken en via We-id afgesloten. Kom er nu niet meer vanaf. Na herhaaldelijk opzeggen via mail EN 2x aangetekende brief met opzegging krijg ik nog steeds facturen binnen. Echt ongelofelijk. Super onprofessioneel.
Niet mee in zee gaan!
kansloze organisatie
wat een kansloze organisatie (helaas vergeten eerst te kijken op trustpliot) door een typo in een mailadres, heb ik het fout gedaan, wordt ik slecht geholpen en moet ik 3 pagina's mutatie formulier invullen om de typo te herstellen. Mega klantonvriendelijk. niet doen dus
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Goed contact met ze is onmogelijk, denk je eindelijk in contact met ze te zijn over een factuur waar je het oneens over bent, sturen ze op de achtergrond alsnog een incassobureau op je af.
Een van die soort bedrijven waar je niet van snapt dat de werknemers zich niet kapot schamen er te werken.
Offerte
Ben aan de telefoon goed geholpen met mijn offerte voor ketenmachtiging. Zo kwamen wij erachter dat dit toch niet echt nodig was voor mij. De producten die wij hadden was voldoende.
KIES NIET VOOR DIT BEDRIJR VOOR EEN…
KIES NIET VOOR DIT BEDRIJR VOOR EEN ERKENNING. Zeer slechte klantenservice en willen alleen maar extra geld voor het wijzigen van bijvoorbeeld een e-mail adres. Ik stap meteen over!
Onsympathieke organisatie
Ondanks opheffen van de BV moet de volledige looptijd van het contract betaald worden. Mijn advies: Maak geen gebruik van We-ID, maar ga in zee met een ander!
zeer slecht bedrijf
zeer slecht bedrijf. bedrijf eind 2023 opgeheven en uitgeschreven kvk. alles opgezegd en toch proberen ze geld te incasseren. Op emails lijken ze gewoon niet te reageren. Maar dreigen met van alles omdat incasso geblokkeerd is.
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel. Zeer formeel ingestelde organisatie die niet luistert naar de klant. Irritante toonzetting in de verstuurde e-mails afgesloten met "Graag attenderen wij u er hierbij op dat het beëindigen van de overeenkomst geen reden is om eventuele openstaande facturen niet te voldoen."
Klanten'service' met lange wachttijden, vervolgens "daar ga ik niet over, ik stuur het door naar de juiste afdeling". Zit je weer te wachten op een reactie per mail
Informatie is in onduidelijke taal en alles draait om "u moet betalen". Dat is geen dienst leveren.