Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Door vakantie kon een levering pas vandaag plaatsvinden maar geen probleem. Het is precies wat ik wilde. Ook de contacten over de bestelling waren prima net... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hi-macs werkblad via werkbladenkopen.nl gekocht. Goed geholpen via de mail. Wij zijn uiteindelijk ook nog even in de showroom wezen kijken. Daar duidelijke uitleg gehad over de verschillende ty... Voir plus
Vanaf het begin al fijn contact gehad en goed advies gekregen. Diverse stalen heel vlot toegestuurd gekregen en na mijn bezoek aan het kantoor ook in alle rust kunnen kiezen wat ik nu echt wilde, ooka... Voir plus
Menken Werkbladen is het allerbeste bedrijf als je op zoek bent naar een werkblad voor je keuken of een extra stuk werkblad zoekt om je aanrechtblad te “verlengen” Superservice , superprijzen en mee... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de WerkbladenKopen.nl
Informations provenant de diverses sources externes
Telefoonnummer:
Oenerweg 12, 8161PM, Epe
- 0578-760165
- verkoop@werkbladenkopen.nl
- werkbladenkopen.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Aanrechtblad besteld voor een keuken…
Aanrechtblad besteld voor een keuken met redelijk complexe hoeken. Ik dacht eigenlijk, dat moet ik nog zien:
Maar het blad licht er keurig passend in, kortom vakwerk! Ook een kleine vervorming aan de spoelbak was voor werkbladenkopen.nl aanleiding om onverwijld voor een nieuwe spoelbak te zorgen!
Ik beveel dit bedrijf met een gerust hart aan!
Super blij met mijn nieuwe keukenblad
Super blij met mijn nieuwe keukenblad . Zeer goede service en zeer goed en snel contact bij vragen en levering
Wij werden vriendelijk ontvangen in…
Wij werden vriendelijk ontvangen in epe.Er werd goed meegedacht door de medewerkers en we kregen
Al snel de beloofde offerte en tekening.Ook willen wij onze waarderinguitspreken
over de uitstekende levering van het bestelde keukenblad en toebehoren van de producent
uit Zevenhuizen
Het monster van het keukenblad hebben wij reeds teruggebracht.
Wij zouden indien nodig zeker weer van uw diensten gebruik maken en zullen het zeker aan anderen aanbevelen
Geheel geleverd zoals opgegeven
Geheel geleverd zoals opgegeven, en perfect passend !
Zeer snelle levertijd en super kwaliteit.
De kookplaat was niet geheel uitgefreesd, maar zal te maken hebben met stevigheid en is ook een kleine moeite om dat zelf te doen.
De opgegeven maatvoering klopte…
De opgegeven maatvoering klopte perfect. Alles paste prima.
Ook de levering was zoals beloofd.
makkelijke site en goede plaatsservice
makkelijke site, en geen half werk bij aanbrengen blad. het paste niet goed door een schuine rand in de muur, maar ze zijn niet weggegaan voordat het netjes zat
Zeer Tevreden
Goede kwaliteit werkbladen en spoelbakken. Snelle prijsopgave en zeer vriendelijke, professioneel personeel.
Vlotte service met het opsturen van…
Vlotte service met het opsturen van monsters en levering van het werkblad volgens opgave. Zeer tevreden en een aanrader.
Zeer professioneel
Zeer professioneel, alles volgens afspraak, goede kwaliteit en voor de juiste prijs!
Zeer aan te bevelen!
Kwalitatief super mooi keukenblad!
Het werkblad ziet er super uit! Het granieten werkblad is netjes afgewerkt en hij is kundig gemonteerd door een vriendelijke man. De spoelbak had transportschade opgelopen maar deze werd dezelfde dag nog vervangen. Jascha en Brigit bedankt voor de fijne communicatie! Ik zal wat foto’s sturen van het eindresultaat.
Whaauw, wat een service en vakmanschap!
Na 20 jaar ervaring met een Cesarstone (composiet) werkblad was de keus voor het werkblad van onze nieuwe keuken eenvoudig. Helaas dacht onze keukenzaak dat er geen conccurentie was en prijs geen rol speelde. Dus dan maar op zoek via internet waar we WerkbladenKopen.nl tegenkwamen. Van het eerste contact, showroombezoek, levering tot de aftersale service in één woord geweldig. Daar kan onze keukenleverancier helaas nog veel van leren. Conclusie, wij raden deze firma van harte aan!
Alles perfect volgen afspraak
Aankoop nieuw keukenblad.
Begeleiding bij de aankoop via de website telefonisch was prima.
Aflevering zonder problemen op de afgesproken dag.
Montage van het blad ging prima.
Alleen de afvoerset van de spoelbak war boor een waandaansluiting. Hiervoor wel nog hulpstukken moeten kopen.
Fantastische service
Fantastische service, begrip, altijd goed overleg en een keurige prijs. De prijs - kwaliteit verhouding is meer dan goed bij Werkbladenkopen.nl
Het team antwoordt ook snel op e-mails.
Ik kan een ieder aanraden hier zijn of haar werkblad te kopen.
Van begin tot eind goede begeleiding en…
Van begin tot eind goede begeleiding en advies. Ze denken met je mee. Voorkwam bij mij een inmeetfoutje.
Mooi product. Goede afhandeling van de bestelling. Na veel offertes opgevraagd waren ze toch het voordeligst.
Goede service ook de externe monteur…
Goede service ook de externe monteur heeft zijn werk prima gedaan. Duidelijke afspraken maar vooral het nakomen van een afspraak is een 10. Enig minpuntje is dat mailverkeer wat traag was. Kreeg pas na 2 a 3 dagen een reactie.
Top!!
Super! Goede en snelle communicatie. Plaatsing was ook top! Kortom een aanrader!
Onjuiste zaagmaat spoelbak wordt niet opgelost
Aantal werkbladen gekocht. Uitsparing voor spoelbak was in breedte en hoogte 4 mm groter dan voorgeschreven door fabrikant. Werkbladenkopen.nl erkent fout niet en wil probleem niet oplossen. Wij zijn heel snel klaar met dit soort asociale praktijken.
Niks gekocht, toch begripvol snel en attent
Eerlijkheidshalve niks gekocht, omdat ik voor een een nieuwe keuken een nieuw keramieken aanrechtblad aan het vergelijken was.
Desondanks erg met alle begrip van hen zijde vriendelijk en snel te woord gestaan via de mail.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.