Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Door vakantie kon een levering pas vandaag plaatsvinden maar geen probleem. Het is precies wat ik wilde. Ook de contacten over de bestelling waren prima net... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hi-macs werkblad via werkbladenkopen.nl gekocht. Goed geholpen via de mail. Wij zijn uiteindelijk ook nog even in de showroom wezen kijken. Daar duidelijke uitleg gehad over de verschillende ty... Voir plus
Vanaf het begin al fijn contact gehad en goed advies gekregen. Diverse stalen heel vlot toegestuurd gekregen en na mijn bezoek aan het kantoor ook in alle rust kunnen kiezen wat ik nu echt wilde, ooka... Voir plus
Menken Werkbladen is het allerbeste bedrijf als je op zoek bent naar een werkblad voor je keuken of een extra stuk werkblad zoekt om je aanrechtblad te “verlengen” Superservice , superprijzen en mee... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de WerkbladenKopen.nl
Informations provenant de diverses sources externes
Telefoonnummer:
Oenerweg 12, 8161PM, Epe
- 0578-760165
- verkoop@werkbladenkopen.nl
- werkbladenkopen.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Prima bedijf
Ruime keus in werkbladen. Heel goedkoop. Ze nemen ruim de tijd voor je. Je kunt stalen meenemen naar huis, om te kijken welk blad het mooiste staat in jouw keuken. Prima uitleg over de verschillende werkbladen. Bezorger kwam netjes op de afgesproken tijd.
Uitestekende service
Uitestekende service, duidelijk en helder.
Zeer blij met de kwaliteit en de prijs.
Super geregeld en serieus met hun werk…
Super geregeld en serieus met hun werk bezig. Service is ook geweldig!
de grootste tegenvaller is de…kraan
de grootste tegenvaller is de kraan,eeen reginox kan geen verloopstuk op rare maat m18 bij zo,n grote wasbak hoort een sproeikop op de kraan de bak krijg je niet schoon met het spoelen.blad tevreden.
Goed advies en snelle levering
precies gekregen wat ik hebben wilde
precies gekregen wat ik hebben wilde, heldere communicatie, alles volgens afspraak gegaan. Gewoon perfect.
Volgens verwachting geleverd.
Goede communicatie over de uitvoering van het keukenwerkblad.
De zelf aangeleverde tekening is omgezet naar een duidelijke definitieve werktekening welke ter goedkeuring is voorgelegd.
Gekozen uit drie toegezonden monsters van goed formaat.
De spoelbakken waren netjes gemonteerd in het blad.
Ook alle aansluitmaterialen zoals sifon en overloop compleet geleverd.
Zorgvuldig verpakt en geleverd. Wel chauffeur even meehelpen met naar binnen dragen. HPL-blad dus ging prima.
Product, prijs, service: alles klopt!
Het bestellen van een werkblad in een klassieke winkel aan de woonboulevard wilde niet lukken, alleen gedoe en ellende.
Dan maar even op internet gaan kijken, uiteindelijk bij deze winkel terecht gekomen. Wat een meevaller! Hadden we meteen moeten doen.
Uitstekende service en correspondentie, duidelijke offerte en tekeningen. Wat mailwisseling over de uitvoering, ze denken mee en geven advies.
Goede prijs en mooi blad. Alleen een bericht van levering ontbrak, het was handig te weten ongeveer wanneer op de dag. Maar goed, we waren de hele dag thuis, geen groot probleem.
Mogelijk gaan we nog een werkblad vervangen. Hoeven we nergens elders te zoeken, komen we bij deze winkel terug.
Keukenblad met achterwand besteld
Keukenblad met achterwand besteld, op tijd geleverd,
de uitsparing van de kookplaat was niet goed scheelde meer als 4 mm.
de achterwanden waren aan zijkant niet afgewerkt. mijn mail met de klachten was zoek geraakt. er is een monteur geweest om de insparing van de kookplaat goed te maken, alleen duurde dat 6 weken,
Dat de zijkanten en onderkanten van de achterwanden deed min simpel af met, dat is nooit afgewerkt, terwijl ik dat wel heb besproken. Het is nu afwachten hoelang deze meegaan, Dat de bovenkant niet is afgewerkt vind ik niet erg maar de rest wel, het is immers MDF, maar wel 436 euro.
Koop hier gerust een werkblad.
Wij hebben een nieuw werkblad besteld bij WerkbladenKopen.nl. We zijn ZEER tevreden over de hulp, adviezen en levering. Alles werd vakkundig en op een klantvriendelijke manier uitgelegd, zelfs voor een leek zoals ik. De levering was exact op tijd. Kortom met deze mensen kun je met een gerust hart in zee gaan. Echt een aanrader.
WerkbladenKopen.nl is een echte aanrader!
Onze ervaring met Werkbladenkopen.nl is uitstekend. Men reageert snel en goed op vragen die middels de mail worden gesteld. Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan de showroom, zelfs op zondag. Wij zijn op een zondag geweest en zijn uitstekend geholpen door de desbetreffende medewerker. Problemen worden niet uit de weg gegaan, deze worden uitstekend opgelost, deze mensen nemen hun verantwoording!
Samenvattend hebben wij een mooi nieuw blad van een uitstekende leverancier die duidelijk en klantvriendelijk is. Ook nemen ze hun
verantwoordelijkheden.
Een echte aanrader!
Zeer prettig bedrijf. Top.
Telefonisch goed bereikbaar. Vlotte reacties op mailwisseling, offertes. Prettige omgang in de showroom. Snelle levertijd.
Keramisch blad met spoelbak aangekocht in hoekopstelling. Bij plaatsing constateerde ik dat de uitsparing niet conform afmetingen spoelbak waren. Ik heb contact opgenomen, was op een zaterdag, en 2 uur later stond er iemand voor de deur met een juiste spoelbak. Top service, een echte aanrader. Deze service maak je nog maar zelden mee.
Goede service klant vriendelijk
Goede service en communicatie
Goede service en communicatie. Zelf gekozen om de maten van het werkblad aan te leveren. Enkele keren heen en weer gemaild om de werktekening correct te krijgen voor de definitieve tekeningen. Heel blij met het eindresultaat.
Goed product prima service.
een aanrader !
Zeer vriendelijk personeel, zowel in de showroom als later aan de telefoon. Alle vragen werden duidelijk beantwoord en niets was teveel. Het blad is nog mooier dan we eigenlijk verwacht hadden en werd op de afgesproken tijd keurig afgeleverd. De maten klopten precies!
Ben heel erg tevreden hoe het werkblad…
Ben heel erg tevreden hoe het werkblad is ingemeten en daarna geplaatst is. Raad iedereen aan om bij werkbladen.nl te kopen. Prima service.
Top!
Fijne service, afspraken worden netjes nagekomen, nette prijs en niet onbelangrijk: een heel mooi blad!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.