Det er dejligt nemt at bestille, efter man har været nede at se og prøve cyklen. Der kan være lidt ventetid på, at cyklen bliver klar, det oplevede jeg i hvert fald.
Lisez les avis des autres
Wheeling har ydet en super god service. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fra jeg kom i butikken i Rødovre, hvor jeg fik god vejledning og prøvekørte cyklen. Da jeg hentede cyklen et par dage senere. Og til nu, hvor jeg helt u... Voir plus
Min første gang jeg prøver Wheeling. Har lige modtaget min cykel. Har haft nogle ønsker og alle blev opfyldt. Søde og imødekommende personale. 👌🏼🤩
Cykel i meget dårlig kvalitet og stand. Lejede en cykel så slidt at jeg reelt kun kunne bruge to af 7 gear, batteriet holdt kun til en tur på max 15km på en fuld opladning, sadlen var løs osv. Jeg lej... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wheeling tilbyder elcykler af høj kvalitet på abonnement. For en fast lav månedlig pris uden binding får du din helt egen elcykel inklusiv service og reparation. Går cyklen i stykker rykker vi ud og fikser eller ombytter den, så du altid har en elcykel der virker.
Coordonnées de contact
Hvidovrevej 90, 2610, Rødovre, Danemark
- info@wheeling.dk
- wheeling.dk
A répondu à 57 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Good support system so far
Had some problem with the first bike that was issued to me but upon pointing out the problems mechanic had a look and changed the bike immediately. So far experience is good with wheeling.

God og hurtig service
God og hurtig service, når man aflevere den på værkstedet.

Réponse : Wheeling
Nemt og enkelt at bruge samt pæn cykel.
Nemt og enkelt at bruge. Jeg synes desværre at der var for mange små fejl på min cykel, men måske jeg har været uheldig.
Derudover synes jeg cyklen er pæn, hvilket gør det attraktivt for mig at vælge Wheeling fremfor fx Swapfiets, selvom jeg betaler lidt mere pr måned.
God og hurtig service
God og hurtig service - imødekommende og venlig personale 🙂

Super fin cykel
Super fin cykel, kører helt perfekt. Rigtig glad for wheeling og deres service 😁

Fin service
De kommer og bytter cyklen inden for 24 timer hvis den er punkteret eller defekt på anden måde aldrig problemer der

Réponse : Wheeling
Had a good overall experience
Had a good overall experience. No complaints what so ever.

Réponse : Wheeling
Det er super service og virkelig god…
Det er super service og virkelig god cykel

Utrolig dårlig oplevelse
Utrolig dårlig oplevelse – trækker fortsat penge uden kontakt!
Jeg fik en bekræftelsesmail om, at jeg ville blive kontaktet angående aflevering af cyklen – men jeg blev aldrig kontaktet. Alligevel fortsætter Wheeling med at trække penge fra min konto, som om abonnementet stadig kører.
Jeg har skrevet til dem for at gøre opmærksom på problemet og spurgt, hvornår jeg kan aflevere cyklen, men de svarer aldrig på mails og kontakter mig ikke. Det føles helt umuligt at komme igennem til dem, og jeg står stadig og betaler for noget, jeg ikke bruger.
Virkelig skuffende kundeservice – kan absolut ikke anbefale Wheeling!
Nu skriver du så pænt at du er meget forstående over for min frustration. Jeg vil have værdsat at I var mere serviceminded og bad mig om at aflevere cyklen hurtigst muligt, uden at tage betaling for yderligere en måned. Som du selv skriver i dit svar på min anmeldelsen, så har jeg kontaktet jer d. 1/10 ang hvilke dag og tidsrum jeg skal aflevere cyklen. Dog uden respons fra jer, indtil jeg igen kontakter jer telefonisk. Og husk at jeg afmeldte mit abonnent til tide!
Hilsen en ansvarsfuld kunde som blot vil aflevere cyklen til tide

Fint overlevering af cykel
Fint overlevering af cykel. Cyklen virker robust og kører som smurt.

Réponse : Wheeling
Dejlig service og nem proces
Dejlig service og nem proces, jeg er tilfreds😊

Hurtig udrykning
Hurtig udrykning, og god service!
Igen har jeg oplevet noget nær det mest fantastiske stykke arbejde fra jer. Mingus som jeres medarbejder så sejt hedder, burde have 5 stjerner helt for sig selv. Super dygtig, effektiv, og totalt fattet i sin person. Han har bare styr på det. Tak igen, fordi det bare fungerer når man har brug for jer.

Réponse : Wheeling
Personlig og dygtig service!
Hos Wheeling har jeg fået den mest personlige og nærværende behandling, da cyklens batteri gik ud, kom Thomas forbi samme dag, skiftede det hele og fik en go cykeltur på den! Nu kører den som en drøm, virkelig fin cykel til prisen!

Nem og god kunde-oplevelse
Velfungerende cykler og god kundeservice. Generelt nem og god oplevelse, vil helt sikkert anbefale.

Anbefalingsværdigt
Super hurtig og god service. Har gjort hverdagen meget lettere.
Anbefaling herfra!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.