Varning! Köp aldrig på wolt! Gjorde en beställning som aldrig kom. Efter 1 timme skrev jag till support som påstod att dom ej kunde avbeställa och att dom inte hade kurirer! Efter 2 timmar avbokad... Voir plus

Bad dem lämna maten vid källaren med tydliga instruktioner då jag behövde städa upp rävbajs på trappan vid huvudentrén. Vad gör de? Ställer maten i rävbajset i en tunn papperskasse. Sen tycker de att... Voir plus

Väldigt dålig upplevelse. Maten var oätbar (bränd och seg) och drycken smält. Kundservice vägrade full återbetalning med hänvisning till att jag saknade bildbevis, trots att felet låg hos restaur... Voir plus

I live in serbia, and i got 150din(1£)promo code from yettel and promotion for free wolt plus for reifeissen bank users. i ordered before with my account but, and now with all this benefits, free deli... Voir plus

1. Restaurant
  2. Service de commande de repas en ligne
  3. Service à emporter

Informations provenant de diverses sources externes

Wolt delivers from the best restaurants around you.

• Fredrikinkatu 42, 00100, Helsinki, Finlande

• wolt.se

1,2

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

826 avis

Beställ genom annan app

Varje gång jag beställt från Wolt så har de blivit fel i beställningarna. Och allt som erbjuds är Wolt krediter. De är ju de absolut sista man vill ha från ett företag som bara krånglar. Dem skyller på att de saknar nr till restaurangen. Men de kanske är viktigt om man jobbar med sånt att kunna kontakta. Så får kunden fel beställning så hamnar allt mellan stolarna och du står där utan mat o pengar.

7 novembre 2025
Avis spontané

Riktigt skräpföretag med extremt…

Riktigt skräpföretag med extremt kass FAKEkampanj... Kortfattat kom jag hem hungrig som ett djur efter ha slitit en hel dag och beställer 2 för 1 meny... Kom endast 1 meny och företaget påstår att jag gjort fel... Hur kan 2 för 1 betyda en meny... Falsk marknadsföring på högsta nivå och kommer dra detta vidare. Arg så in åt... Pga extremt dåligt humör pga hunger! Hopppas det konkar snart!!!

5 novembre 2025

Vad gör dem?

Har inget problem med själva Wolt appen.
Men vad är det som händer där i mellan.

95% av gångerna jag beställt så är det alltid något som saknas, eller så enkelt som fel sås, kan vara vaniljlatten som bara är rent svart kaffe.

Maten kommer oftast mot det kallare hållet då dem flesta inte verkar använda värmeboxen som man ska.

Ibland står det 30min men slutar med 1h med leveransen.

Kan någon kolla över företaget och kanske checka in vad det är dem håller på med? Får restaurangerna som gör fel någon konsekvenser för att dem inte kan paketera ordenligt? Eller säger till budet: kom ihåg boxen.

3 novembre 2025

Uselt

Fick vänta länge och maten var kall!!! Försökt kontakta dom men väldigt nonchalant svar gång på gång !!! Beställer aldrig mer från dom! Hänt ett par gånger nu ! VARNING!

31 octobre 2025

Katastrofalt

Kasst företag, under all kritik. 1h väntan och maten var kall samt att min dyra dryck var helt förstörd. Kommer aldrig nånsin mer att beställa därifrån. Sämsta företaget nånsin. Betalar hellre mer i leverans från uber eats eller foodora och får maten i tid.
Katastrof.

29 octobre 2025
Avis spontané

Missar leveranstiden med en halvtimma…

Missar leveranstiden med en halvtimma när restaurangen ligger 5 minuter bort för att de ska leverera mat till folk (flertal leveranser) på andra sidan stan! När maten kommer fram är den kall!! Herregud vad ni suger!!

26 octobre 2025

Sena över en timme

Sena över en timme, maten var kall, och ingen support som vill ta i klagomålet med tång. riktigt dåligt. Använd inte ens i nödfall.

24 octobre 2025

Katastorfalt

Katastorfalt. Maten var 2h sen pga att WOLT inte kunde hitta en kurir, när maten väl anläder har den stått framme i 2h - är det hygieniskt att äta menar ni? Maten hade blivit kall och hård, och ni vill kompensera med 50% återbetalning? Under all kritik, kommer ALDRIG använda Wolt igen men den katastrofala kundtjänst och bemötandet. Riktigt vidrigt kundbemötande. Absolut att misstag kan ske, men då äger man sitt misstag!

24 octobre 2025

Värdevärdigt att handla från Wolt urselt FG

Värdevärdigt att beställa BK för 472 kr 2 vanliga menyer med 2 dubbelchessburgare, överpris bara där sen kommer den värdelösa maten ISKALL SÅ MAN ÄR TVUNGEN ATT VÄRMA I MIKRON HADE EN SÅ DÅLIG MAGKÄNSLA OCH NÄR JAG SEDAN SÖKER UPP PÅ NÄTET OM MAN ÄR BERTÄTTIGAD KOMPENSATION FÖR ISKALL MAT SÅ KOMMER DET UPP MEN SUPPORTEN HÄVDAR ATT DE ENBART UTFÄRDAR DET OM DEN VAR SEN FÖR ATT UNDVIKA ÅTERBETALNING VILKET JAG HAR RÄTT TILL ENLIGT KONSUMENTKÖPSLAGEN!!!!! DETTA HAR JAG TAGIT RÄTTSLIGT NU HANDLA NÅN ANNANSTANS!! DE KOMMER ENBART LURA DIG

22 octobre 2025
Avis spontané

Köpte från Costco 2 gånger på rad…

Köpte från Costco 2 gånger på rad eftersom den färka varma maten vid första beställningen var topp, vid andra inga färska varor längre, kalla oc 2-÷ dagar gamla kalla, samma pris, inge info på sidan om detta. Kontaktar kundtjänst som slingrar sig och uppenbart försöker undvika svara på enkla frågor

21 octobre 2025

Beställde hamburgare från Babas

Beställde hamburgare från Babas. Ringde till restaurangen som menar att de skickar ut varm mat och att Wolt är ansvariga för att servera varm mat och itid. Jag fick hem kall hamburgare och pommes efter att ha väntat i 55 minuter. Värdelös service!! Och ingen på kundservice återkopplar. Vilken bluff och Wolt är ett oseriöst företag.

19 octobre 2025
Avis spontané

The previous bad reviews sum up…

The previous bad reviews sum up everything, sadly I did not know this company was so BAD before experiencing it. Estimated delivery time means nothing and the support is unhelpful, hopefully the courier was nice. They won't cancel an order even if there is no one to deliver it until the restaurant closes. Let that sink in and use another food delivery app if you must.

18 octobre 2025

Alltid kall mat

Alltid kall mat. Ingen kompensation trots att man påpekar det. Kurirerna har ingen värdelåda och levererar mat till flera samtidigt. Wolt påstår dom har "inbyggda värmelådor" i bilen trots jag sett med egna ögon dom bara har maten stående på sätet!

17 octobre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit