L'entreprise a répondu
God rådgivning ved køb og alting fungerde fint med levering. Tænker dog at produkterne er lidt til den dyre side i relation til konkurrenter. Når man står og køber noget nyt, er man glad for god rådg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk sød og go kundeservice. Woodupp skiller sig ud her ift online salg, hvor retur og reklamation (i mit tilfælde pga fragten) tit er et problem. Så blev min opfattelse af firmaet faktisk end... Voir plus
À propos de WoodUpp - Danmark
Écrit par l'entreprise
We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.
We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.
Designed to Make People Feel Good
Écrit par l'entreprise

- At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.
Industrivej 59, 6760, Ribe, Danemark
- +4578740202
Demande des avis aux clients
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Godt produkt, hurtig fragt og god kvalitet
Gode tutorials, nemt at samle. Nu havde jeg købt en af de der vægge som bestemt kræver 2 personer som anvist, dog var væggen 2cm for lav til min lejlighed så skulle lige lave en løsning. Det er ikke deres skyld, jeg vidste godt den var for kort. Jeg ville bare ønske de der vægge kom i flere størrelser og lidt billigere :P
Leveringen er også den bedste jeg har haft. Modtog reelt pakken under 24t efter jeg bestilte og manden der leverede ringede i forvejen og var også sød nok at bære den ind for mig. Alt var pakket sikkert ind.
All in all god oplevelse.
God kvalitet på aluwood.
God kvalitet på aluwood.
Nemt at hente hos fabrikken i Ribe
Super god service

Akustikpanel Oxide grey
Akustikpanel Colored, Oxide Grey, Black Felt har netop fået monteret 3 paneler i min stue. Helt klar forbedring af akustikken, lever fuldt ud op til forventningerne. Meget flot spil i træet. Nemme at montere iflg. min svigersøn

Réponse de WoodUpp - Danmark
Woodupps paneler og tilbehør dertil kan…
Woodupps paneler og tilbehør dertil kan varmt anbefales.Nem montering og lækkert materiale. Super og ubesværet kundeservice.

Super gode produkter
Super gode produkter
Total L….. Hjemmeside
Mega svært og bestille det man gerne vil jeg tænker jeg på hylder med mere

Réponse de WoodUpp - Danmark
Jeg har to gange købt ting fra Woodupp…
Jeg har to gange købt ting fra Woodupp og jeg er meget tilfreds. De har gode produkter og de gav rigtig god kundeservice.

God dansk kvalitet
Vi har handlet hos jer før, også denne gang var panelerne i orden. God kvalitet produceret i Danmark, det er godt.

Réponse de WoodUpp - Danmark
Virkelig lækre produkter som er nemme…
Virkelig lækre produkter som er nemme at håndtere.
Top service! Modtog et lys hvor glasset var smadret og fik det ombyttet uden problemer eller omkostninger 👍🏻
Kan varmt anbefales

Réponse de WoodUpp - Danmark
God rådgivning ved køb og alting…
God rådgivning ved køb og alting fungerde fint med levering.
Tænker dog at produkterne er lidt til den dyre side i relation til konkurrenter. Når man står og køber noget nyt, er man glad for god rådgivning,- men næste gang er man måske mere interesseret i en mere konkurrencedygtig pris. - Vi får se hvis behovet for merkøb dukker op.

Réponse de WoodUpp - Danmark
Hurtig og præcis ordrebehandling.
Hurtig og præcis ordrebehandling.
Fulgte hurtigt op på transportudfordring.