Kvaliteten lever desværre ikke op til mine forventninger. På et af panelerne var der sort støv, som jeg antager stammer fra produktionen. Jeg fjernede det med en hårdt opvredet klud i overensstemmel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Akustikpanel Colored, Oxide Grey, Black Felt har netop fået monteret 3 paneler i min stue. Helt klar forbedring af akustikken, lever fuldt ud op til forventningerne. Meget flot spil i træet. Nemme at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lækre produkter. Jeg var desuden kommet til at købe en forkert vare, og eftersom jeg lagde ny bestilling på et dyre produkt, valgte Woodupp at sende mig en returlabel.
L'entreprise a répondu
God rådgivning ved køb og alting fungerde fint med levering. Tænker dog at produkterne er lidt til den dyre side i relation til konkurrenter. Når man står og køber noget nyt, er man glad for god rådg... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Écrit par l'entreprise

Industrivej 59, 6760, Ribe, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de WoodUpp - Danmark
God rådgivning ved køb og alting fungerde fint med levering.
Tænker dog at produkterne er lidt til den dyre side i relation til konkurrenter. Når man står og køber noget nyt, er man glad for god rådgivning,- men næste gang er man måske mere interesseret i en mere konkurrencedygtig pris. - Vi får se hvis behovet for merkøb dukker op.

Réponse de WoodUpp - Danmark
Hurtig og præcis ordrebehandling.
Fulgte hurtigt op på transportudfordring.

Réponse de WoodUpp - Danmark
Anden gang vi køber hos wood up. Meget flotte akustikpaneler og smaty system som vi er fan af. Pengene værd selvom de er lidt dyrere end andre akustikpaneler med tilbehør

Réponse de WoodUpp - Danmark
Hurtig levering og god produkt som lever op til forventningen. Rigtig god service til at vælge det rette panel 😊

Réponse de WoodUpp - Danmark
Købte akustikpaneler som er en langt højere kvalitet end dem man kan købe i byggemarkeder
Grunden til 4 og ikke 5 stjerner er GLS som ikke havde styr på leveringen. Så jeg fik mine paneler 5 dage senere end forventet

Réponse de WoodUpp - Danmark
Imponerende udvalg af paneltyper, varianter og tilbehør. Super kvalitet og hurtig, sikker forsendelse. Kan varmt anbefales!

Réponse de WoodUpp - Danmark
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med WoodUpp fra start til slut. Deres kundeservice har været helt i top og har gjort en stor forskel i forhold til at finde den rigtige løsning.
Jeg fik meget detaljeret og brugbar rådgivning hele vejen igennem, og jeg oplevede, at de virkelig tog sig tid til at sparre om både valg af akustikpaneler og de mere æstetiske detaljer. Især vejledningen omkring valg af de rette elementer og farver var virkelig værdifuld, fordi det kan være svært at vurdere, hvad der fungerer bedst i praksis og passer til resten af rummet.
Det var tydeligt, at de ikke bare ville sælge et produkt, men faktisk gerne ville hjælpe med at finde den løsning, der passede bedst til mine behov. Kommunikationen var professionel, imødekommende og grundig, og jeg følte mig tryg gennem hele processen.
Alt i alt kan jeg klart anbefale WoodUpp, hvis man ønsker både flotte produkter og en kundeservice, der leverer reel rådgivning og kvalificeret sparring.

Réponse de WoodUpp - Danmark
Super skuffet. Kvaliteten var 1/1 magen til nogle andre jeg havde købt fra jem og fix

Réponse de WoodUpp - Danmark
Så annonsen på FB, var skeptisk, siden der er meget spam på det media. Cheket hjemmesiden, som findes både på Norsk og Dansk, og fant at de virket seriøse. Bestilte til en lille væg på 3 X 2,4, og varerne kom omgående. Det var pakket fint og jeg var spændt på kvaliteten. Monterte alt på et par timer, selv om jeg måtte kutte lengden, samlingerne var fine, og kvaliteten var upåklagelig. Jeg vil anbefale dette produkt, til alle som tænker på at "fiffe" deres væg op eller dempe lyd, og vil handle fra WoodUpp næste gang jeg har behov, for en opfix job.

Réponse de WoodUpp - Danmark
Produkterne er i høj kvalitet, leveringen var hurtig og alt var som det skulle være. Anbefaler 10/10.