Alex Cykler Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jeg er netop blevet ejer af en fatbike, og søgte på diverse nye dele, men det var svært at finde en forhandler, der havde mere end éen af de sager, jeg havde brug for. Da jeg havde bestilt reservede... Voir plus

Købte en Excelsior Dandy til min søn. Efter lidt over et år og mindre end 1.000 km var friløbskrans / narv ifølge Alex Cykler slidt op og skulle udskiftes for ca. 800 kr. De vurderede, at det skyldte... Voir plus

Bestilte et kranksæt søndag kl. 13.45. Leveret mandag kl. 14. Desværre var passede det ikke på cyklen. Ringede til firmaet. De tog telefonen i løbet af et minut. Kompetent medarbejder som fandt det r... Voir plus

Købte en Norden Ellen damecykel til min datter. Efter 3 måneder faldt baglygten af cyklen, men det var kun lygten/lygteglasset. Bagbeklædningen sad stadigvæk på cyklen. Lygten/lygteglasset er tabt... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. Jeg gik derhen for at skifte et dæk og et indre rør, der begge havde et hul. Medarbejderen skiftede kun slangen, hvilket tog ham fem dage. Da jeg kom tilbage for at hente min cykel, havde han ikke bemærket, at det nye rør kom ud af dækket, da han pumpede det ... og han glemte at sætte et stykke tilbage på hjulet, når han gav det tilbage.
Første og sidste gang i denne butik.

26 juillet 2021

Elendig service

Elendig service, skulle have smurt mine gear, men i stedet fik jeg skældud over at have købt en brugt cykel, og fik i stedet tilbudt at købe en ny hos dem.

Cyklen fejler intet, skulle bare have smurt gearene.. hvilket jeg ikke fik hjælp til.

18 mai 2021

Fantastisk og smilende service

Super service og hurtig levering til butik!
Jeg skulle have ny cykel og havde kigget på en af deres modeller på hjemmesiden, dog ville jeg gerne se og prøve den i virkeligheden.
Det var intet problem, de bestilte den med det samme hjem fra den ene butik til den anden på Amager hvor jeg bor.
Den var der allerede efter to dage, hvor jeg så kom for at prøve en tur. De justerede alt for mig med et stort smil og jeg tog et par prøveture rundt om blokken. Derefter monterede de både lygter og lås på cyklen på et øjeblik, og så var jeg klar til at køre hjemad på min nye cykel :-)
Det var alt i alt en skide god oplevelse, de var virkelig søde og servicen var i top!

9 mars 2021

Elendige reparationer

Nu har jeg for Gud ved hvilken gang oplevet, at deres reparationer i butikken på Kongelundsvej er elendigt udført. Hjul, der ikke er sat ordentligt på igen, gear, der pludselig ikke virker efter et besøg hos Alex, kæder, der hopper af efter lapning. De ansatte benægter altid, at det er dem, der har begået en fejl, og så er der jo ikke andet for end at betale dem endnu en gang. Desværre har Alex monopol i Tårnby, men tro mig, det er besværet værd at finde en anden cykelhandler. Og så bliver man sjældent ligefrem mødt med et smil derinde

6 mars 2021

Worst customer service ever

Worst customer service ever! Empty workshop, two technicians and „no time“ to do a small adjustment to gears that doesn’t take more than 5-10 minutes. Very poor...

5 décembre 2020

God service

God service! Kom ind fra gaden fordi min cykel var gået i stykker lige ude foran butikken. Fik uden tøven en hjælpende hånd, og kunne derefter cykle videre.

3 septembre 2020

Good costumer service

Good customer service. Ordered a bike tube that blew up when inflated to the right pressure. Customer service shipped a new tube upon request.

2 juillet 2020

DO NOT GET YOUR BIKE REPAIRED HERE!!

DO NOT GET YOUR BIKE REPAIRED HERE!!

Very unfriendly staff. I just needed them to unscrew a bolt on my bike (as I didnt have the tools to do so myself). This took them less than 1 minute to do... and they charged me 160DK(!) for this (without telling me in advance)! Total ripoff/scam! Plenty of MUCH cheaper bike repair shops in the area, avoid this one!

30 juin 2020

Fantastisk service

Vi købte i dag ny cykel til vores datter på 8 år i butikken på Kongelundsvejen.
Tålmodig sælger ventede på at datteren valgte via FaceTime. Hun ville gerne have en gul cykel, men pga. leveringstider her under corona ville dette først være muligt til efteråret.
Det endte med en fin hvid cykel hvor sælgeren tilbød en gul cykelkurv til.
Cyklen kunne blive hentet på mandag, hvilket var fint.
Vi var kun lige kommet hjem og de ringede fra butikken at cyklen var klar, så hun kunne få den til weekenden 👍
Super oplevelse, og datteren blev meget glad da hun så kurven var blevet gul😍

23 mai 2020

Købte og fik monteret nye fordæk og…

Købte og fik monteret nye fordæk og slanger på begge hjul, fin og hurtig service, men meget dyrt, kunne have købt det monterede for kr. 288 på nettet(dæk NoPsss 700 X 38C) prisen hos Alex-Cykler var kr. 700 inkl. 1/2 times arbejde. Nogle cykelbutikker gav et års reperationsgaranti for punktering, det gjorde Alex-Cykler ikke. Må nok lige overveje hvor familiens 6 cykler skal serviceres fremover

2 mai 2020

Et fantastisk sted at levere sin…

Et fantastisk sted at levere sin hverdagscykel eller racer...gode, kompetente og dygtige medarbejder, der altid har smil på læben og meget hjælpsomme uanset om der er travlt, i cykelbiksen.
De levere hver gang og altid til fornuftige priser....kan varmt anfale Alex Cykler uanset, hvilken forretning på Amager.

Mvh.
Lars Lundquist

1 avril 2020

Bestilte nye håndtag til min søns…

Bestilte nye håndtag til min søns cykel. Bestilte onsdag eftermiddag, modtog fredag morgen. Særdeles tilfredsstillende.
Den femte stjerne mangler pga en tlf samtale med Alex Cykler, hvor de virkede arrogante.

11 mars 2020

Arrogante medarbejdere der kunne lære en ting eller 100 omkring service

Det er sjældent jeg tager mig tid til at skrive anmeldelser, men nu har jeg gentagende gange fået uhøflig og arrogant service hos Alex cykler på Kongelundsvej, så her kommer det. Jeg kan ikke sætte en finger på deres håndværk - når jeg betaler 90 kr for at få kæden spændt så gør de det fint, hvilket man vel også kan forvente. Men de er på ingen måde kundevenlige, de virker ligeglade og meget arrogante. Det er lidt en stående joke blandt nogle af os der bor i området, og mange tyr nu til youtube tutorials så vi selv kan lære at fixe cyklens småproblemer, så vi slipper for at skulle på besøg hos Alex cykler.

2 mars 2020