Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flinkt personale. Jeg havde problemer med min wifi forbindelse, men det venlige team sørgede for en effektiv løsning på problemet. Ekstra tak til Mathias og Mikkel og teknikkerne der var forbi.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Da vores internet pludselig ikke virkede en fredag eftermiddag fik vi fin support fra andels.net til at lokalisere problemet. Da det viste sig der var en fejl på vores udtag fik vi besøg af en teknik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Andels-net er den bedste løsning der findes. Gennemskuelige tilbud uden alle mulige mærkelige meromkostninger. Prisen på internet er kompetitiv med andre udbydere, der kundeservice er den bedste jeg h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde et udfald i vores internet på en kontakt i vores sammenlagte lejlighed så den ene router stod uden lys i den rigtige lampe, men Mikkel i kundeservice reetablerede kontakten så vi fik net ige... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet
  2. Cablô-opérateur
  3. Fournisseur d'accès Internet

Écrit par l'entreprise

Andels.net leverer førsteklasses fiberinternet til yderst konkurrencedygtige priser. Altid med god service og stabil drift med i pakken. Vi samarbejder allerede med over 900 boligforeninger i København. For nylig har vi lanceret en platform kaldet nabo.net. Det er både en foreningshjemmeside men også et sted, hvor hele nabolaget kan mødes - blandt andet for at udveksle viden, erfaringer, varer, services og andre ressourcer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,7

Tous les avis

76 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service endnu engang

Super service endnu engang. Jeg havde noget bøvl med min automatiske betaling og Mathias hjalp med at få styr på det over telefonen. Meget værdsat.

9 décembre 2024

Hej Marco V
Dejligt at høre at der kom styr på det, Mathias kan bare dét der :)

Tusind tak fordi at du gav dig tid til at skrive her på siden.

Stabilt, godt og ordentligt

Jeg har haft stabilt og hurtigt internet og har været glad for at være kunde hos andelsnet. Jeg måtte af andre årsager flytte udbyder, men fik hurtig og god hjælp til min opsigelse.

6 décembre 2024

Hej Christine
Tak for din fine anmeldelse, vi er kede af at du måtte flytte udbyder men er også mægtig stolte af din tilbagemelding. Vi arbejder altid med fokus på at, stabilitet, godt og ordentligt er den oplevelse (ud over meget rimelige priser) som vore kunder har. Derfor luner det meget når du giver udtryk for netop dette.

Tak og forhåbentlig på gensyn som kunde.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super god kundeservice

Super god, overskuelig og pædagogisk kundeservice.

29 novembre 2024

Hej Eline og Anna
Tusind tak for en supergod, overskuelig og pædagogisk anmeldelse. :) Vi er meget stolte af vores kundeserviceteam og deres service, og det betyder meget når vi får en anmeldelse som jeres.

Vildt god kundeservice

Vildt god kundeservice! Det er sjældent, at man oplever det fra en internetudbyder, men hold da op – alt var bare perfekt. Mustafa var helt fantastisk og hjælpsom.
Kan varmt anbefales!

18 novembre 2024

Hej Rolf
Vild god anmeldelse :) tusind tak for den og for at anmelde os her på siden.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig kontakt med…

God service og hurtig kontakt med kundesupport. Jeg skulle have oprettet wifi i min nye lejlighed og kom hurtigt i kontakt med kundesupport, som gav mig en fin vejledning. Jeg snakkede med Theodor fra kundeservice, som var flink og høflig i telefonen.

15 novembre 2024

Hej Morten
Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os her på siden. Det er vigtigt at internettet virker :)

Igen tak for din anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og imødekommende service!

Hurtig og imødekommende service!
Jeg har intet at klage over, når det kommer til internettet. Men kundeservicen er virkelig dér, hvor det fungerer! Man kommer hurtigt igennem i hverdagen, og hjælpen fra medarbejderne er 10/10. De er super gode til at hjælpe kunder - som mig - med at finde ud af, hvad der skal gøres, og de gør oplevelsen rigtig god! Så alt i alt virkelig god kundeservice og en rigtig fin internetforbindelse til fornuftige priser!

12 septembre 2024

Hej EAM
Wow tusind tak for dine rosende ord, og for din flotte anmeldelse af os. Det er præcis den oplevelse vi håber at bibringe vore kunder.

God og hurtig service

God, hurtig og venlig service

31 octobre 2024

Hej Minna
Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Mvh Nikolaj fra Andels.net

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er bare et super sted

Det er bare et super sted. Internettet er fejlfrit, priserne er geniale og dem i kundeservice er så hjælpsomme og flinke! Amen der er ikke et øje tørt

25 octobre 2024

Hej Charlotte
Hvor er det en dejlig anmeldelse, det er netop den oplevelse vi ønsker at vore kunder har med at have os som internetleverandør. Det luner enormt når kunder som dig giver udtryk for dette her på siden.

Igen tak.

Noté 5 sur 5 étoiles

Andelsnet er billigt og har god…

Andelsnet er billigt og har god service, tak for det

22 octobre 2024

Hej Chopsty
Det manglede bare :) Vi er glade for at du deler dette her på siden. Tak for at gøre brug af os.

Super nem oprettelse

Super nem oprettelse
God guide fra Teodor

17 octobre 2024

Hej Ras
Tak for at tilmelde dig :) Dejligt at det forløb gnidningsfrit. Jeg vil lige gå ind og klappe Theo på skulderen.

Sublim imødekommende og…

Sublim imødekommende og løsningsorienteret service

11 octobre 2024

Hej Simon
Tak for de rosende ord og for at dele dem her på siden.

Lynhurtig og løsningsorienteret…

Lynhurtig og løsningsorienteret kundeservice!🙌🏼

10 octobre 2024

Hej Joachim
Kort og godt må man sige :)

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os her på siden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik rigtig god og hurtig hjælp hos…

Fik rigtig god og hurtig hjælp hos kundeservice! Indenfor et par minutter var mit problem løst, og internettet virker helt perfekt. Tak! ☀️
Kan varmt anbefales, hvis man ønsker hurtig og stabil forbindelse.

9 octobre 2024

Hej Nicolas
Dejligt at vi kunne hjælpe, det er derfor vi er her. Vi er meget glade for og stolte af vore medarbejdere der utrætteligt arbejder for at give vore kunder den perfekte internetoplevelse :)

Tak for at tage dig tid til at anmelde os her på siden.

Tilfreds kunde i 8 år

Jeg har været kunde hos Andels.net i 8 år, og har udelukkende haft positive oplevelser med dem. Forbindelsen er stabil, og deres supportafdeling er venlig og kompetent.

Jeg er flyttet og bliver nødt til at skifte selskab, så det mindste jeg kan gøre at at give en god anmeldelse med på vejen. Hvis du har mulighed for at få internet igennem andels.net kan jeg varmt anbefale det.

1 octobre 2024

Hej Michael
Sikke en dejlig tilbagemelding på et efterhånden meget langt kundeforhold. Vi er kede af at miste dig som kunde men meget meget stolte af den ros du giver os. Vi ønsker dig alt held og lykke med din nye bolig og håber at vi igen bliver i stand til at levere internet til dig.
Tusind tak for at anmelde os her på siden.

Noté 2 sur 5 étoiles

Trak mig dobbelt for en installation

Trak mig dobbelt for en installation, hvilket jeg selv opdagede (ikke dem). Virkede ganske afslappede i den forbindelse og jeg havde alt bøvlet med at få pengene tilbage. Ikke nogen imponerende kundeservice.

Edit; fint I svarer her, men hvor bliver pengene af? I svarer heller ikke på mails. Mystisk ‘service’.

2 octobre 2024

Hej Kristian
Naturligvis skal du ikke dobbeltfaktureres og ikke have besvær i den forbindelse. Der er helt sikkert noget i denne proces der kan justeres så du ikke oplever besvær med at få dine penge tilbage. Jeg har forhørt mig og det lader til at vi før har oplevet problemer med at føre penge tilbage via nets og at vi derfor har valgt at benytte bankoverførsler da vi ved at dette virker. Derfor bad vi om dit reg. og kontonummer for tilbageførelse. Dette forekommer lidt bøvlet kan jeg godt forstå og skal ikke være en undskyldning fra vores side. Vi kigger på processerne og ser om vi kan forbedre os og forhindre lignende oplevelser i fremtiden.

Kundeservice i top

Jeg har haft utallige spørgsmål i forbindelse med oprettelse af internet hos andels.net. Service har været i top og de har besvaret alle spørgsmål med tålmodighed.

24 septembre 2024

Hej Christian
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at vi kunne hjælpe og man kan sige at det er derfor vi er her så vi kan hjælpe :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og hurtig oprettelse.

Nem og hurtig oprettelse.

23 septembre 2024

Hej Jonas
Mange tak for at tage dig tid til at anmelde os her på siden.

Kompetence

venlighed, kompetence og kundetillid

23 septembre 2024

Hej Henrik
Tusind tak for de rosende ord :)
Kort og godt kan man sige.

mvh. Nikolaj fra Andels.net

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus