Jeg købte DB shield, 15 db reducering på alle frekvenser (musiker db) efter rådgivning fra en konsulent. Jeg bruger dem i mit job som rutebuschauffør. De virker ved at dæmpe alle lyde, men s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Produktet er så fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sætte fingeren på Der gik meget meget længe fra vi fik taget aftryk til vi fik hørepropperne. Der blev oplyst 3 uger ved bestilling... Voir plus

Bestilte Westone formstøbte in ears hos Audiovox - Mikkel Farsø. Alt er forløbet perfekt og pasformen er ekstremt god og klart de formstøbte in ears jeg har haft, der har siddet bedst i mine ører😀 Be... Voir plus

Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at få levering på h... Voir plus

1. Fabricant de matériel médical

Écrit par l'entreprise

Audiovox forhandler og producerer formstøbte i-øret høreværn til private og professionelle. Audiovox’s specialister er opdateret med den nyeste viden omkring hørelse, høretab og ikke mindst beskyttelse af hørelsen. Vores specialister står klar hvis du ønsker mere information omkring vores produkter, har spørgsmål omkring en ordre eller hvis du ønsker at lave en tidsbestilling til et aftryk i Audiovox’s klinik i Herlev eller hos en af vores samarbejdspartnere rundt om i Danmark.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,2

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De er virkelig gode til at holde lyde…

De er virkelig gode til at holde lyde ude, kan sove fra bilstøj fx 🙌🏼

Jeg ville gerne have haft at sovepropperne havde haft var hver sin farve, det er svært at se forskel på dem når det er mørkt og de skal bruges, den sorte farve på R er også røget af efter meget kort tid. Men heldigvis fjerner det ikke glæden ved dem

2 mai 2024

God søvn

Jeg er meget glad for mine ørepropper som jeg sover med hver nat.
Glemte desværre det ene par på hotellet, som ikke blev fundet igen.
Skrev til Audiovox i Herlev og vupti efter ca 2 uger kom et nyt par med posten. Hurtigt og nemt. Tak.

30 avril 2024

har aldrig haft så konstant og…

har aldrig haft så konstant og langvarig søvn siden jeg er begyndt at sove med mine soveørepropper.
For over 22 år siden fødte jeg min søn 3 mdr for tidligt og han var 2,5 år inden han sov igennem sin første nat og det har ødelagt min søvnmønster, fordi jeg altid sov i beredskabsagtig tilstand og derfor vågner ved den mindste lyd...SÅ jeg har fået kvalitet i min søvn nu og har fået mere overskud i det daglige.
Vh Britta Dørr Rasmussen

10 avril 2024

Fik utrolig god service

Fik utrolig god service
Havde købt ørepropper på en mc messe
De var lidt længere leveringstid end den tid de havde lovet
Da de så skulle sende dem var de ike tilfreds med støbningen , men sendte dem da jeg skulle på ferie
Og lovede at sende de rigtig hurtigt
Da de kom sad den ene side ikke behageligt
Efter aftale kørte jeg ind til dem, og fik en ekstrem god service , to mænd på opgaven hvor de fik slebet lidt på den ene og fik hjælp til at sætte dem korrekt ind og fik ekstra cream til tørre øre med samt de tog billeder af hvordan de sidder og skal side for at side behageligt og korrekt
Fantatisk service hvor jeg kunne mærke at god service for kunden bliver sat i højsædet

26 mars 2024