Har i 3 uger forsøgt at kontakte Buksepigen. Har skrevet en mail vedhæftet billeder af en jakke købt i foråret. Vil gerne reklamere ,da den ikke lever op til forventningen.. Får en uge senere fat... Voir plus
Hurtig ekspedition af mine varer og en personlig hilsen. Havde bestilt et par Piaezak bukser og fik desuden en spray med gratis. Handler gerne hos Buksepigen igen.
Modtog pakke rigtig hurtig efter en dejlig og nem rundtur på siden. Skønne varer. På faktura var der håndskrevet en dejlig personlig hilsen der simpelthen får et stort smil frem på læben og så er... Voir plus
Super god service! Bestilte et Lala Berlin net, og ordren kom allerede 2 hverdage efter jeg havde bestilt den. Med fulgte en lille sød note fra en medarbejder i butikken, hvilket lige gjorde det helt... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Jeg hedder Anna Kathrine og det er mig der står for og ejer buksepigen.dk. Mit grundlag for at drive buksepigen.dk er ren og skær passion for mode. Samtidig synes jeg, at det er fantastisk og være med til at give mine kunder en unik oplevelse ved at handle på buksepigen.dk. Jeg har siden maj 2010 haft buksepigen.dk og meget er sket siden da, både i form af nye mærker og nu også med en ny hjemmeside. Vi stopper dog ikke her, vi er hele tiden under udvikling og kommer løbende med nye tiltag. Vi åbenede i november 2011 en fysisk butik, som ligger i hjertet af Nibe. Her finder du et stort udvalg af vores mærker på nettet, men også andre mærker - så kig endelig forbi. Læs artikel og se tilhørende TV indslag om buksepigen.dk http://www.nordjyske.dk/artikel/10/...
Skomagergade 16, 9240, Nibe
- info@buksepigen.dk
- www.buksepigen.dk
Har i 3 uger forsøgt at kontakte …
Får en uge senere fat på en ansat en tirsdag efter at have ringet mange gange og lagt beskeder på telefonsvareren om, at jeg ønsker at blive ringet op. Den ansatte vil bede chefen Tina om at kigge på sin mail og ringe til mig. jeg hører intet og har ringet en del gange efter, hvor der kun er telefonsvarer.
DÅRLIG KUNDESERVICE, som jeg aldrig har oplevet magen til før.
Her vil jeg ikke turde handle igen.
Ualmindelig dårlig service
Ualmindelig dårlig service! Ejeren er et stort fjols, som ikke betaler pengene tilbage, selvom returvarer er modtaget. Jeg har bestilt tre ting og sendt et par bukser retur. Jeg ved, at bukserne er modtaget. Det fortalte en ansat i telefonen, da jeg endelig kom igennem en tirsdag. Skulle ringe tilbage fredag, for der var ejeren der. Jeg kom igennem og talte med Tine, tror jeg hun hedder, som halvvrissent lovede at overføre via mobilepay om søndagen!? Intet sker og jeg kontakter dem igen og får fat på en ansat, som intet kan stille op. Har sendt mails og forsøgt telefonisk henvendelse adskillige gange efter. Hvad er det for en situation at stille både kunder og ansatte i?. Kan godt forstå, at din butik er gået konkurs. Jøsses! Jeg mangler stadig mine 350 kr. og vil nu kontakte kurator.
Hurtig ekspedition af mine varer og en …
Dårlig service og manglende kommunikation
Det undrer mig, hvorfor man ikke får en bekræftelse på sit køb på mail, det fik jeg ikke. Jeg skrev også en mail til buksepigen.dk, som jeg aldrig har fået svar på. Jeg sendte den vare jeg havde bestilt retur inden jeg tog på ferie, netop fordi jeg ellers ikke ville kunne nå at returnere varen. Jeg undrede mig over, at beløbet for varen ikke var trukket på min konto, men tænkte, at nu havde jeg returneret, så ville de nok bare trække beløbet og føre beløbet tilbage. Her en næsten en måned efter, er beløbet så pludselig trukket på min konto. Jeg har med det sammen skrevet en mail, da jeg nu er bekymret for om de har modtaget varen. Det bliver spændende om jeg får et svar og om jeg overhovedet får min penge retur. Det håber jeg!! Det er desværre en meget rodet oplevelse at handle hos buksepigen.dk og servicen skal man kigge langt efter. Jeg vil ikke handle der fremover.
Hurtig levering og god kvalitet :)
Fantastisk!
Jeg købte en Rosemunde bluse fra buksepigen, da den kom var det den forkerte, jeg ringede og med det samme sendte de den rigtige OG GAV mig GRATIS den anden de havde sendt forkert som et undskyld. Det er bare super service 🌸🌸🌸🌸 jeg handler gerne der igen og igen 😍
Super service og personlig hilsen med i …
Super service og personlig hilsen med i pakken. Savnede lige en ordrebekræftelse ved bestilling.
Dårlig kundeservice
Det er første og sidste gang jeg handler fra buksepigen. Det tog ca en uge for leveringen. Har skrevet flere mails og ringet til dem gentagne gange uden svar, og de tager ikke tlf, man kan ikke drive forretning på denne måde. Meget dårlig kundeservice.
Uaceptabelt!!!!
Uaceptabelt!!!!
bestilte den 5 april og beløbet trukket fra min konto den 6 april.
Har aldrig modtaget det købte og tog kontakt til butikken før påske som lovede at sende mig et tacking nr. det fik jeg dog aldrig.
Forståeligt nu hvor de er konkurs,
Men usmageligt at trække penge når man er under konkurs. Det er jo tyveri !!!
Køb ALDRIG noget her!
Ville give 0 stjerner hvis det var muligt. Modtog de forkerte varer som jeg bestilte 1. April, mine mails blev ignoreret indtil jeg gentagne gange brokkede mig på deres (nu lukkede). Fik dog intet ud af deres svar udover at varen jeg bestilte var udsolgt (den står eller fortsat som værende på lager på hjemmesiden). Siden da ignorerede de mig i 12 dage og jeg har fortsat ikke fået en returlabel så jeg kan returnere de forkerte varer eller set noget til mine penge, det er så 24 dage siden jeg bestilte. Da de er gået konkurs har jeg i stedet kontaktet kurator som faktisk svarer på mails og har lovet mig at jeg nok skal få mine penge. Kan kun anbefale andre at gøre det samme for tvivler på i ellers ser noget til de manglende varer eller jeres penge. De sletter i øvrigt alle negative opslag på de sociale medier og kommentarer om at de er konkurs.
Tilbagebetaling af penge.
Tilbagebetaling af penge.
Ingen problem med selve bestillingen.
Dog mangler information omkring afsendelse af vareren. Blusen passede mig ikke, og derfor returnerede jeg den med det samme. Nu har jeg ventet i næsten 14 dage på at få mine penge ført retur. Ingen respons på Email henvendelse.
Lækkert udvalg af tøj og tilbehør.
Fin service og hurtig ekspedition
Fin service og hurtig ekspedition - vender snart tilbage igen:)
Produktet levede fuldt ud op til mine …
Produktet levede fuldt ud op til mine forventinge. Afhentede selv i butikken i Nibe, og sød betjening, selv om der var meget travlt. Tak for handlen.
Jeg havde en dårlig oplevelse ved at bestille varer hos buksepigen
Jeg havde en dårlig oplevelse ved at handle hos buksepigen. Jeg ringede 3 gange for at høre ad om de nu også havde min størrelse i den bluse jeg havde bestilt da der ikke skete noget vedrørende forsendelsen. De lovede at ringe tilbage når de havde fundet blusen i den str jeg havde bestilt men jeg blev aldrig runget op og mine mails besvarede de heller ikke. Så jeg endte med at få blusen i et nr større end jeg havde bestilt, da den var udsolgt i min str. Jeg synes det var rigtigt dårlig service og sidste gang jeg ringede fik jeg vist fat i ejeren af butikken som bestemt ikke var særlig kundevenlig i telefonen.
Meget imødekommende og hjælpsom service …
Meget imødekommende og hjælpsom service med stort og tidssvarende udvalg
Alt gik hurtigt og varen var i hus i …
Alt gik hurtigt og varen var i hus i løbet af et par dage😀👍
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales.
Rigtig god kundeservice og hurtig levering.