Volo Ancona Milano partito con 4 ore di ritardo per un guasto tecnico a Roma fiumicino . Al mattino un altro volo rientrato subito dopo la partenza per un altro guasto ( dubito a questo punto dell'af... Voir plus
Lisez les avis des autres
Das Fluggerät ist schon etwas in die Jahre gekommen, es waren verschiedene kleinere Defekte in der Kabine festzustellen. Aber im Wesentlichen war die Maschine sauber, bis auf die schwarzen Fingerabdrü... Voir plus
DAT fløy for Norwegian fra Oslo til Kreta 17.09.24 og returen utførte også DAT den 01.10.24. Hadde betalt for Norwegian komfort og fikk hønngamle fly med nedsittede seter, veldig skittent og ekstremt... Voir plus
3 mal hat DAT einen gebuchten Flug storniert. Leider hat sich die Lufthansa diese Truppe als Dienstleister für Inlandsflüge ausgesucht. Der Flug selbst war in Ordnung, das Vorher und Nachher eine abso... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
DAT er et dansk flyselskab, der blev grundlagt i 1989 af Kirsten og Jesper Rungholm. DAT, tidligere kendt som Danish Air Transport, startede med et tomotors fragtfly, der fløj med alt fra post og pakker til væddeløbsheste. I dag flyver DAT med én million passagerer årligt i en flåde bestående af ATR-flyr og Airbus A320. DAT har regionale ruter i Danmark, Norge, Italien og Tyskland. Udover de skemalagte ruter, der kan books via dat.dk, tilbyder DAT også ad hoc charter-services og driver ACMI-kontrakter. Vores +600 ansatte kommer fra 20 forskellige lande og er tilknyttet et af vores fem hovedkontorer.
Coordonnées de contact
Lufthavnsvej 4, 6580 Vamdrup, 6580, Vamdrup, Danemark
- marketing@dat.dk
- www.dat.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Deporterer flygtninge
Deporterer flygtninge, så klamt! Dette flyselskab burde hives i Menneskerettighedsdomstolen!
Taking part in forced deportations
It is morally reprehensible that DAT is taking part in deporting people and I will boykot the company until they do something to change this
I am shaking, full of rage
I am shaking. I had a really bad experience with this airline. First, the coffee was cold and then I found out that they are deporting people. Shame on you!
Flew with DAT from Berlin to…
Flew with DAT from Berlin to Saarbrücken and avi. Despite the small leg room on the ATR 42 everything was fine, even with a Croissant and a cost free beverage- so all in all a quite nice and fine flight
DAT tjener penge på tvangsudviste…
DAT tjener penge på tvangsudviste mennesker.
Det er umenneskeligt at et firma får profit for at sende tvangsudviste til lande med usikre forhold.
Umenneskeligt og frastødende at I tager…
Umenneskeligt og frastødende at I tager part i udvisninger. Få jer en samvittighed og luk forretningen til gavn for menneskeheden og klimaet.
I am disgusted at DAT's involvement in…
I am disgusted at DAT's involvement in deportations and will be encouraging a mass boycott of DAT and all your flights. I do not believe that it is ethically defendable to support an airline such as DAT financially, knowing that the company values profit higher than it values human rights. DAT’s family-friendly and socially responsible branding is outright hypocrisy as long as the airline continues to carry out such violent acts against people who seek refuge and safety in Germany and other EU-countries.
Når bookning bare tager laannnnggg… tid
Når bookning bare tager laannnnggg tiiidd.... DAT`s hjemmeside er i relation til booking stadigvæk helt og totalt uprofessionel. Gang på gang går siderne i stå mens man kæmper sig igennem dem en for en, for at nå målet, at booke morgendagens billetter. Men hver side gør deres til at det ikke skal være nemt og smidigt at være kunde, så det bliver godt når Norwegian til sommer flyver til Bornholm, for deres bookingsystem virker nemt og hurtigt... og hver gang....
Flyver ALDRIG med DAT :(
Jeg elsker Bornholm men kunne aldrig finde på at tage andet end færgen fremover. Ud over at være vildt dårligt for miljøet tjener DAT, som er de eneste der flyver til øen, åbenbart millioner på deportationer??? Er det ikke en lige lovligt brutal indtægtskilde for en hyggelig dansk familieejet virksomhed?? Nysgerrig på at høre hvad DAT har at sige om sagen......
VIRKELIG DÅRLIG SERVICE
I tirsdags var min kæreste og jeg med jeres fly fra København lufthavn til Aalborg lufthavn vi skulle med kl.12.05 flynummer DX164/14FEB23. Vi var ved gaten 45 min. før afgang. Da klokken blev 12 fik vi af vide at den flyver vi skulle med, kunne ikke lette pga motorfejl, hvor efter de sagde at de måtte hente en flyver over i hangaren. Der kom så en ny tid på som var kl.12.30 og da klokken så blev 12.30 fik vi endnu en besked at det kunne ikke lade sig gøre at lette der. kl. 13.15 siger de at nu er flyet kommet til gaten og vi kunne boarde kl. 13.45. Derefter kommer pilot og damen ud og siger at de igen har dårlige nyheder, at hjulet er fladt og det skulle skiftes og der ville gå yderlig 20 min inden det var skiftet. Da klokken så blev 14.10 var der stadig ikke sket noget. Vi kom ombord i flyet kl.14.20, hvor vi efterfølgende sad nede i flyveren(hvor der er pisse koldt, næsten minusgrader, alle sidder og fryser.) og ventede yderlig 15 min på at flyet skulle blive trukket ud af bilen. Det sker så at vi sidder igen og venter og det er ikke på startbanen, men ikke langt fra gaten, der sidder vi så i 10 min. Endelig sker der noget og vi letter så kl.14.55 som er næsten 3 timer efter vi skulle have været lettet første gang. Synes det er for dårligt at I ingen gang ville give noget kompensation ude i Københavns lufthavn🤔😡 Vi synes det mindste I kunne var at give os pengene tilbage for de 2 flybilletter og 3 timer af 395 kr + moms, det svarer til min kærestes løn, da han ikke kunne komme hjem og arbejde som han skulle, pga vi skulle sidde ude i lufthavnen hele dagen 😡 Jeg har flyet meget med jer og det her er bare ikke i orden.
Fik et halvt svar fra kundeservice 😳 De skrev det som om at det var vores fejl at flyveren havde en fejl og at hjulet var fladt😳 Det er sidste gang vi flyver med dem🤬🤬
I am absolutely outraged and horrified…
I am absolutely outraged and horrified learning that DAT is profiting millions on the inhumane and cruel practice of deportations. Stop this financed violence and abuse against human beings immediately. Boycott DAT!
Participating in deportations
This company lends its planes to mass deportations and is directly responsible for sending people to torture and death. Any sane person would boycott them
DAT tjener penge ud udvisninger af flygtninge
Hvordan kan DAT brande sig selv som familievenligt eller bæredygtigt, når det deltager i udvisning af flygtninge? Jeg mener, det er en uetisk og uærlig måde at drive virksomhed på og at der intet familievenligt eller bæredygtigt over det. Udvisninger er tvang mod mennesker der har søgt sikkerhed. Jeg er ekstremt skuffet og vred og vil ALDRIG flyve med DAT
Jeg mener, at DAT skal trække sig fra al medvirken i udvisninger både i og udenfor Danmark.
DATs deltagelse i udvisninger er voldelig og hyklerisk
Jeg er rasende ! Hvad bilder I jer ind? At tjener millioner af kroner på at masseudvise flygtninge med den ene hånd, og med den anden hånd tilbyde at flyve flygtninge fra Ukraine til Danmark?!
Dette er dybt foruroligende og jeg er kommer aldrig til at flyve med DAT igen, hvis ikke I stopper jeres deltagelse i udvisninger.
Earning money from deportations
This airline, marketing itself as „family-friendly“, earns 5-10 million Danish Krones from deporting people who seek refuge!! I will not be flying with you and intend to encourage everyone here to BOYCOTT you until you withdraw from these disgusting practices!
???!
Hvordan kan I sove om natten???!! Jeg kræver at i øjeblikkeligt trækker jer ud at alle slags udvisninger og sætter et bedre eksempel for fly branchen. I må hellere trække jer nu, før I ender ud i flere shitstorme. I vil høre mere fra mig
To the board of DAT,
To the board of DAT,
It's only a question of time before people will learn about your gruesome deportation profiteering and your outright hypocritical branding. Soon enough your company's image, will be so tarnished it will seriously affect your ability to do business for years to come!
Why not drop deportations now!? Do the right thing and save yourself the humiliation and financial catastrophe.
DAT er ikke familie-venligt!
DAT brander sig på at være et familieorienteret flyselskab, men samtidig tjener de millioner af kroner på at splitte familier ad og udleje deres fly til tvangsdeportationer til usikre zoner.
Gider ik flyve med nogen som deltager i…
Gider ik flyve med nogen som deltager i udvisninger!!!!!!!
L’expérience Trustpilot