Volo Ancona Milano partito con 4 ore di ritardo per un guasto tecnico a Roma fiumicino . Al mattino un altro volo rientrato subito dopo la partenza per un altro guasto ( dubito a questo punto dell'af... Voir plus
Lisez les avis des autres
Das Fluggerät ist schon etwas in die Jahre gekommen, es waren verschiedene kleinere Defekte in der Kabine festzustellen. Aber im Wesentlichen war die Maschine sauber, bis auf die schwarzen Fingerabdrü... Voir plus
DAT fløy for Norwegian fra Oslo til Kreta 17.09.24 og returen utførte også DAT den 01.10.24. Hadde betalt for Norwegian komfort og fikk hønngamle fly med nedsittede seter, veldig skittent og ekstremt... Voir plus
3 mal hat DAT einen gebuchten Flug storniert. Leider hat sich die Lufthansa diese Truppe als Dienstleister für Inlandsflüge ausgesucht. Der Flug selbst war in Ordnung, das Vorher und Nachher eine abso... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
DAT er et dansk flyselskab, der blev grundlagt i 1989 af Kirsten og Jesper Rungholm. DAT, tidligere kendt som Danish Air Transport, startede med et tomotors fragtfly, der fløj med alt fra post og pakker til væddeløbsheste. I dag flyver DAT med én million passagerer årligt i en flåde bestående af ATR-flyr og Airbus A320. DAT har regionale ruter i Danmark, Norge, Italien og Tyskland. Udover de skemalagte ruter, der kan books via dat.dk, tilbyder DAT også ad hoc charter-services og driver ACMI-kontrakter. Vores +600 ansatte kommer fra 20 forskellige lande og er tilknyttet et af vores fem hovedkontorer.
Coordonnées de contact
Lufthavnsvej 4, 6580 Vamdrup, 6580, Vamdrup, Danemark
- marketing@dat.dk
- www.dat.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Skulle være en vinder i en af deres…
Skulle være en vinder i en af deres såkaldte konkurrencer.. skrev til dem . Intet svar. Så seriøst ,en billig måde at få reklame på. Føj skam jer. Lad FB være i fred, hvis I ikke kan leve op til, det I lover ...gentager gerne føj!
Har 2 gange haft kontakt til…
Har 2 gange haft kontakt til kundeservice, og hver gang har jeg fået en rigtig dårlig betjening. Ingen af gangene har de forsøgt at hjælpe med mit problem, tværtimod har de virket fuldstændig uinteresseret. Personalet har virket uden engagement. Aldrig mere vil jeg flyve med DAT.
Highly recommended
I was kind of anxious in the period leading to my virgin-flight with DAT, as many reviews talks of delays.
I took it from Pantelleria to Catania (both Sicily) and had to re-checkin my luggage in Catania and then catch ITA to Rome 1:45 hours later. The flight actually took off 10 minutes earlier and the luggage only gave 10 minutes wait.
The legroom is also superb, which is important when tall!
Virkelig dårlig fly og ubehøvlet…
Virkelig dårlig fly og ubehøvlet personale. Vi sad i 1½ time i et varm fly og ventede på afgang, en skrue var gået løs på halen, sikken halløj for at ordne den. Fatter ikke hvorfor vi skulle flyve med dem, da vores biletter var til et andet selvskab. Håber aldrig jeg skal flyve med dem igen.
Sider stadig i flyver i lufthavn..
Sider stadig i flyver i lufthavn... Gået over en time nu og ingen afgang...
Ingen vand eller mad om bord. Yderst dyr dårlig service.
Ikke engang det her selskab vi har betalt for, men coridon...
Skod firma dat! Men kan se jeg ikke er den eneste
Flytur mellom Tromsø og Lakselv onsdag…
Flytur mellom Tromsø og Lakselv onsdag 12.10.22. Dessverre virker ikke de digitale løsningene. Jeg reiste uten baggasje, og kom til Tromsø med SAS. Da måtte jeg ut og ned til ny innsjekk, og ny runde gjennom sikkerhetskontrollen. Dette burde være unødvendig i 2022. Inntrykket er ufaglært flyvertinne som virket fraværende ved ombordstigning, snakket gebrokkent engelsk, tidvis så lavt og fort at en ikke forstod/hørte hva hun sa. Demonstrasjon av sikkerhetstiltak om bord opplevdes som ufullstendig ved at hun ikke viste brosjyren. Helhetsinntrykket er ikke bare mitt inntrykk, men ble nevnt av flere ombord da vi gikk ut av flyet. Eneste positive var kaptein som snakket godt dansk og engelsk.
Endnu en skuffelse med Dat.
Endnu en skuffelse med Dat.
Med afgang kl 18.40 blev udsat 3 timer, ligesom for en måned siden vi ventede 2 timer i Kbh. Kunne godt se ud som de tekniske problemer. Er mere et økonomisk spørgsmål . Mærkelig nok passede ankomsten med det liłle fly med 25 pass.i Kbh.med en afgang til Karup. Så har Dat et stort fly holdende i Aalborg klar til en større afgang om morgenen næste dag.
Nej hvis de virkelig ville gøre noget for energi krisen, burde de ha booket os ind på SAS flyet der fløj efter 1.1/2 time hvor der også kun var 25pers med det store jetfly.
Ja det er da luftkrig, men selvfølgelig dejligt at flyve billigt.
Compagnia ridicola personale di indolente e incompetente
Compagnia ridicola con personale incapace e indolente. Arrivati da Pantelleria a Catania il giorno 02.10.222 in ritardo (previsto alle 13:10, arrivo alle 13:27 e lasciati per oltre 20’ sull’aereo), perdevamo la coincidenza per Milano Mxp nonostante avessimo in 7 persone chiesto l’amicizia cortesia di avvertire EasyJet del ritardo per far tenere aperto il gate qualche minuto. Fornivano anche informazioni errate dicendoci che potevamo evitare di rifare il check-in e controllo bagaglio a mano. Buffoni incapaci!
Aflyste og forsinkede fly er standard.
Aflyste og forsinkede fly er standard.
Service er ikke standard…
Virkelig sløjt selskab
Forsinkelse på forsinkelse
Havde en afgang kl.18:40, blev senere udsat til 19:10, derefter til kl. 20:00, nu udsat til kl. 21:00.
Ingen benplads - skandale
Det er et virkelig dårligt flyselskab
Det er et virkelig dårligt flyselskab. Der er INGEN plads i flyene og de er gamle !!
Dårlig telefonservice og svar fra mail
Min bagage 1 kuffert skulle fra Danmark…
Min bagage 1 kuffert skulle fra Danmark til Norge med en mellemlanding.
SAS sagde ved indcheckningen i København, at de havde checket bagagen hele vejen ind, men for en sikkerheds skyld skulle jeg spørge om den var med fly nr 2. Jeg spurgte en ved DAT i mellemlandingen, der virkede ligeglad, men sagde den var med. Jeg spurgte igen ved gaten da flyet skulle boardes. Ja svarede de den er med. OK jeg gik om bord, men selvfølgelig var kufferten ikke med. De sagde i at det skete tit. Jeg lavede en anmeldelse på det. Dagen efter ringede jeg til dem: Jamen de kunne ikke finde den, måske står den i København. Nej svarede jeg. Den står på mellemlandingen for den er airtaget. Nå men du må væbne dig med tålmodighed og her 24 timer efter har jeg stadig intet hørt, men det er vel også ligegyldigt, for ellers kommer der en løgn. De er fuldstændig ligeglade.
Flyv med et andet selskab. Det gør jeg i fremtiden. Jeg vil hellere gå.
Billetten kostede også KUN krdanske 4200.-
DAT skriver du må købe nyt til en rimelig pris som de vurderer at være kr 300🤣😂
Har fløjet med DAT et par uger…
Har fløjet med DAT et par uger AALBORG-KØBENHAVN. De uger har de fløjet til tiden, fin selvbetjening med bestilt-/check-/boardkort, kaffe ombord. Alt i alt fin service og gode priser.
Min 11 årige søn og jeg blev nægtet…
Min 11 årige søn og jeg blev nægtet boarding i CPH til vores CPH-AAL flyvning, efter en lang flyvning fra Chicago. Vi fik absolut ingen hjælp fra DAT og måtte tage toget hjem. Sendt en klage til DAT, og her snart 14 dage senere, har jeg endnu intet hørt fra dem. Jeg vil anbefale ALLE at flyve med ALT ANDET end DAT. PS. Var dog SAS ansat der afviste os ved boarding, og en meget ubehjælpsom og ubehagelig en af slagsen.
Har aldrig fløjet med Dat,men det gør…
Har aldrig fløjet med Dat,men det gør vi da ikke efter den dårlige omtale, har elles overvejet det.
Bestiller hotel og flyt til min datter…
Bestiller hotel og flyt til min datter og mig selv, til en tur til kbh. Flyet aflyses og ingen hjælp, at hente med mindre jeg betaler mere.
Man bestiller gerne samlet tur, da det så er billigere. Men det blev det så ikke.
Utrolig dårlig oplevelse. Det gør jeg aldrig mere og vil også kontakte Travellink, hvor det hele er købt samlet.
Derudover vil jeg heller aldrig benytte dette usle firma.
0 stjerner.
Skal til bryllup i København den 20
Skal til bryllup i København den 20. august, og booker fly i god tid. Vielsen er kl. 14 så vi booker en afgang fra Aalborg kl. 9.15. Nu ændres denne afgang til kl. 13. Så vi når ikke vielsen. Jeg kunne forstå, hvis det drejede sig om en time. Men næsten fire timer? Tak for intet. Kommer til at gå længe inden jeg skal bruge DAT igen…
Som ekstra bonus kom mailen så, at afgangen fra KBH ligeledes er ændret frem med ungefair 4 timer. Sikke en virksomhed 😂
Fin service alt forløb som det skulle…
Fin service alt forløb som det skulle og søde og smilende stewadesser.
L’expérience Trustpilot