Jag uppskattar Dillings fokus på kvalitet i alla led. Bra ull som produceras på "rätt sätt" och kundtjänst som är väldigt tillmötesgående.
Great experience with customer service as well as the products. If you're investing in high quality merino-wool gear, this is your place. I tested a baselayer set, underwear and a balaclava to the max... Voir plus
Det var första gången jag beställde härifrån och jag är sååå nöjd. Bra hemsida, enkelt att beställa och stor variation på varor. Väldigt snabb leverans men tyvärr beställde jag fel storlek och returne... Voir plus
Underbyxorna i 98/104 (som motsvarar 3-4 år) var väldigt små och passade precis vår pojke på 1 år och 10 månader (som är strax under genomsnittet på vikt och längd). Enligt besked från Dilling var det... Voir plus
DILLING – med kärlek till ull sedan 1916. I webbutiken hittar du kläder i ekologiska naturmaterial, fria från skadliga kemikalier och tungmetaller.
Skiffervägen 10, 224 78, Lund, Suède
- +46(0)840071174
- kundservice@dilling.se
- www.dilling.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Bästa butiken för fina ullkläder!!
Dilling har fantastisk fina ullkläder, köper både till mig själv och min bebis. Bra priser dessutom. Mycket mer prisvärt än att köpa ullkläder från till exempel Lindex eller Cubus. Så mycket bättre kvalité, ekologisk, inte behandlad med superwash och det finns alltid många och väldigt fina färger att välja mellan. Jättetrevlig och hjälpsam kundservice. Har verkligen bara bra att säga om detta företag, inte ofta man känner så 😄!! Toppen att de också säljer reparationslappar etc och har massa bra tips på hemsidan hur kläderna kan lappas och lagas.
Imponerande kvalité och professionalitet
Jag är väldigt imponerad av den trevliga och hjälpsamma kundtjänsten – tack, Mimmi! Det är första gången jag handlar från Dilling, och efter några köp kan jag säga att jag är jättenöjd med klädernas kvalitet. Jag uppskattar också att de är ekologiska och Svanenmärkta, vilket gör att de känns som ett ännu bättre val.
God kundservice men bristande kvalitet på vissa vuxenplagg
Har handlat mycket kläder härifrån, främst barnkläder, som är så fina. De två senaste köpen har även innefattat långkalsonger till mig själv, dessa har tyvärr blivit totalt utnötta och trasiga efter bara några få veckors användande.
Dock så har Dilling en väldigt fin respons och kundbemötande. Inväntar nu hur det hanterar ärendet vidare.

Fantastisk kundservice
Väldigt imponerad av det trevliga och hjälpsamma bemötandet från kundtjänsten.
Har handlat från Dilling några gånger nu och är jättenöjd med kvaliteten på kläderna. Uppskattar även att de är ekologiska och svanenmärkta.
Bra kvalitet på produkten jag köpte men…
Bra kvalitet på produkten jag köpte men missade meleringen av plagget?

Helt underbara leggings!!!
Helt underbara leggings! De är mjuka, varma och jättefina!!
Passformen var jättebra. De är absolut den bästa leggings jag har haft! Superbra kvalitet!!
Rekommenderas!!
Hög kvalitet!
Tröjan håller mycket hög kvalitet, nopprar inte och är så stilren som den kan blir.
Leveransen gick fort.
Inte fått min vara än
Inte fått min vara än, därav lågt betyg. Har fått info att det är strul hos PostNord. Ser fram emot att ge bättre betyg när varorna (beställda 2v sedan) kommit

Réponse de DILLING
Fina kläder i mjukt material
Fina kläder i mjukt material. Kanske lite stora i storlekarna, men det är bara positivt.
Jag älskar kvaliteten på kläderna
Jag älskar kvaliteten på kläderna. Hade mycket av era merinoull kläder till min son när han var bebis. Och nu unnade jag mig lite till mig själv. Lika nöjd nu som då!
Min man är stormförtjust i…
Min man är stormförtjust i ullkalsongerna! De värmer så gott, och sitter så bra.
Nöjd kund
Sitter bra, varm dock lite stickig men annars bra kvalitet och värmer när det är kallt ute.