Hurtig og venlig betjening. På trods af jeg fik afgivet ordren forkert var de meget hurtige og venlige med at korrigere ordren til det rigtige. Tak for hjælpen Erfa. Hurtig levering tillige.
When my product was delivered I discovered that it was damaged and could not be used. I contacted the customer service team who shipped replacement items to me the same day. More than satisfied with t... Voir plus
Hurtig levering. Dog en del fejl på leveringen, som blev rettet op hurtigt efter telefonisk kontakt. Fejllevering afhentet og mangler leveret dagen efter direkte til butikken af en meget hjælpsom ung... Voir plus
Vi købte en Erfa-reol 747, som vi fik malet i en RAL-farve efter eget valg. God tilgængelighed på telefon ift. vejledning inden køb, levering inden for lovet tidsramme (14 dage). Der var transportska... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Erfa Inventar A/S har siden 1931 solgt inventar til både virksomheder og private i hele Danmark. De mange års erfaring har gjort os til eksperter i branchen, og vores ekspertise hjælper os tilbyde både de bedste varer og den bedste service, alt sammen til den bedste pris. Vores fabrik ligger i Ballerup hvor vi producerer størstedelen af vores varer. Det er også her hvor vi har kontor og showroom til besøgende kunder. Vi monterer også reoler i varebiler / firmabiler på vores adresse. Har du brug for et godt tilbud på reoler eller indretning, så kan du altid kontakte Erfa Inventar A/S, medviden om at du altid får den bedste pris.
Metalbuen 28, 2750, Ballerup, Danemark
- info@erfainventar.dk
- www.erfainventar.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Jeg havde en virkelig god oplevelse med en af deres chauffør
Jeg havde en virkelig god oplevelse med en af ERFA Inventars chauffør i sidste uge. Sjældent man møder som serviceminded en ny mand. Super oplevelse!
Hurtig levering og god kvalitet
God hjemmeside
Gode produkter og nemt at vælge på hjemmesiden. Levering forgå runden de store problemer
Udgravning r fra
Alt fik jeg efter min forventning…
Alt fik jeg efter min forventning hurtigt levering god service
Super enkelt og godt
Hurtig levering
Levering + mangel på brugervenlig
Produkt bliver leveret på palle, hvilket er til stor gene, da vi selv skal stå for at skaffe den af vejen.
Der står at hvis man ikke er hjemme, så kan der forekomme ekstra gebyr på genudkørsel. Vi fik ikke at vide, hvornår produktet ville blive leveret, men vi var da heldige at vores rengøringskone var der og kunne tage imod…
Brugervejledning er meget mangelfuldt på reolsystemet.

Effektiv service
Man bør undersøge om dem der…
Man bør undersøge om dem der distribuerer varen er god nok.
Fragtmanden stoppede op ved min grønne port som var beskrevet i fragtbrevet. Men vælger efter 2sekunder bare at køre videre. Meddelsen fra fragtmanden er bare forkert leverings adresse opgivet.
Irreterne.
Hilsen ulrich

Great customer service!
Over 2 måneders leveringstid
Over 2 måneders leveringstid, det er under al kritik, er ikke blevet kompenseret for denne absurd lange leveringstid.

Réponse de Erfa Inventar A/S
Virker billet og skrabet, og besværligt at samle.
Det leverede reolsystem var meget bøvlet at montere, og hyldeholderne er ikke umiddelbart beregnet til at bære to hylder. Skruer der var med, var for korte til at spænde 2 hylder på fælles stolpe. Virker billigt og skrabet. Not happy.

Réponse de Erfa Inventar A/S
Nem hjemmeside og et godt produkt
Nem hjemmeside og reolerne bliver afleveret udenfor døren .
Nemt at samle reolerne og de er fint stabile til alt min vin.
Hjælpsom kundeservice og gode svar
Hjælpsom kundeservice og gode svar. Hurtig ordrebekræftelse og perfekt levering.
Hurtig reaktion på reklamation
Dagen efter, at jeg havde gjort opmærksom på, at dele af ordren var blevet beskadiget, fik jeg besked om, at nye materialer var blevet afsendt.