Factoringgruppen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Alltid snabba på bollen och kunniga. Deras kundservice är helt enkelt den bästa jag stött på i modern historia. Tjänsten de levererar är bra, och blir bättre hela tiden. Snabba svar och dessutom är de... Voir plus

Factoringgruppen bästa faktoring bolag provat andra ! Bra service trevlig personal kunniga ! Säljer Fakturor varje vecka varit kund i över 10 år ! 10 av 10 Larssons Allstäd AB Bosse Larsson 07... Voir plus

Professionell och experthjälp med finansieringen av våra fakturor, pengar på kontot efter några timmar, snabb och vänlig kontakt. Jag rekommenderar det till alla företag som vill växa snabbt utan att... Voir plus

Jag är mycket nöjd med Factoringgruppen. Deras service är professionell, snabb och personlig. Hela processen har varit smidig från start till mål, och de har alltid varit tillgängliga för att svara p... Voir plus

1. Société financière non banquière
  2. Service de finances alternatives
  3. Établissement de crédit

À propos de Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.

Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett finansbolag med över 15 års erfarenhet och kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

614 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

233 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Factoringgruppen fortsätter skicka ut…

Factoringgruppen fortsätter skicka ut fakturor, trots att de fått information om att dessa är felaktiga av både mottagare och avsändare av fakturan.

12 mars 2026

Hej Anna,

Vår ambition är alltid att hantera fakturor korrekt och i enlighet med den information vi får från våra uppdragsgivare. Om det har skett ett misstag i detta fall vill vi självklart utreda ärendet skyndsamt och säkerställa att inga felaktiga krav kvarstår.

Vi ber dig vänligen att kontakta oss på 031-719 99 20 eller mejla oss på kund@fg.se

Hej Jan,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du upplever oss som smidiga, enkla och kunniga. Det uppskattas verkligen!

Vi ser fram emot ett långt samarbete!

Factoringgruppen

Faktoringgruppen, lyhörd och kompetent.

Factoringgruppen är för mig en lyhörd och kompetent samarbetspartner med snabb och personlig respons till uppkomna ärenden eller frågeställningar.
Det känns tryggt att ha dem inkluderade i mitt företags framfart.
Tack för fint samarbete Factoringgruppen!

12 mars 2026

Hej Gonzalo,

Stort tack för dina fina ord och för ditt förtroende!

Det gläder oss verkligen att du upplever oss som en lyhörd och kompetent samarbetspartner. Att kunna erbjuda snabb, personlig och trygg service är något vi värdesätter högt, så din feedback betyder mycket för oss.

Vi är tacksamma för samarbetet och ser fram emot att fortsätta vara en del av din företagsresa.

Factoringgruppen

Jag har varit kund hos Factoringgruppen…

Jag har varit kund hos Factoringgruppen i många år och det har alltid fungerat fint.
Personalen är professionella och har högt service tänk gentemot mig som kund.
Nu senast var det ett mindre problem med en E-faktura som skulle skickas till min kund men det löste Gabriella Angeliva Olzon på ett utmärkt sätt.

Finns många på marknaden som har liknande tjänster som Factoringgruppen men för min del passar Factoringgruppen vår verksamhet bäst.

11 mars 2026

Hej Stefan,

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du har valt oss som partner under så många år. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både vår service och vårt arbetssätt.

Vi strävar alltid efter att erbjuda en hög servicenivå och att snabbt och smidigt lösa de situationer som kan uppstå. Det är särskilt glädjande att höra att Gabriella kunde hjälpa dig på ett effektivt och professionellt sätt.

Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta stötta dig och din verksamhet framöver.

Factoringgruppen

Alltid snabb och bra service

Alltid snabb och bra service från kundtjänst, bra samarbete och bra plattform.

10 mars 2026

Hej Tilda,

Stort tack för ditt omdöme!

Det gläder oss att du är nöjd med både vår kundtjänst, samarbetet och vår plattform. Vi arbetar kontinuerligt för att leverera snabb och kvalitativ service, så det är extra roligt att höra att det uppskattas.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Hej Ola,

Tack för ditt omdöme!

Vi är glada att höra att du upplever oss som snabba och lösningsorienterade, det är precis vad vi strävar efter i varje kundkontakt.

Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med er!

Nöjd

Smidigt och enkelt

Hej Jeanette,

Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig och enkel. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Factoringgruppen

Har inte varit kund så länge men…

Har inte varit kund så länge men fungerat jättebra än så länge./Malin

23 février 2026

Hej Malin,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att allt har fungerat jättebra hittills. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta ge dig en bra upplevelse framöver.

Snabb och smidig hantering

Snabb och smidig hantering, alltid lika trevligt

Hej Nick,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du upplever vår hantering som snabb och smidig samt att bemötandet alltid är trevligt. Det uppskattar vi verkligen.

Factoringgruppen

Hon är grym vi har använt factoring…

Hon är grym vi har använt factoring sedan 2007 genom olika bolag, har aldrig haft en så personlig och engagerad handläggare som Sejla. Hon är grym helt enkelt.

Réponse de Factoringgruppen

Stort tack för ditt fantastiska omdöme!

Det betyder mycket att höra, särskilt med tanke på er långa erfarenhet av factoring. Vi är väldigt glada över att Sejla kunnat ge er den personliga och engagerade service som vi alltid strävar efter att erbjuda. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Väldigt professionellt

Väldigt professionellt

Hej Dragan,

Tack för ditt omdöme!
Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du upplevde vår service som professionell.

Smidigt och enkelt .

Smidigt och enkelt .
Trevligt bemötande vid frågor och funderingar
Lösningsorienterade 👍

23 février 2026

Hej Andreas,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är glada att höra att du upplevde processen som smidig och enkel. Det betyder mycket för oss att du också uppskattade vårt bemötande och att vi kunde vara hjälpsamma när frågor eller funderingar uppstod.

Stort tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Factoringgruppen

Snabba som vet inte vad ...

Hade glömt att fakturera ut och hade fakturor som skulle betalas och mailade till Hesha på FG vid 15,00 och frågade om de kunde lösa en avräkning och utbetalning så sent på dagen , 3 min efter så var allt klart , Avräkning skickad och pengarna på Kontot , Världsklass !

5 mars 2026

Hej Niklas,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du fick snabb hjälp och att allt kunde lösas så smidigt. Vi vet hur viktigt det är att kunna agera snabbt när fakturor behöver hanteras och utbetalningar är tidskritiska, och därför gör vi alltid vårt bästa för att hjälpa våra kunder så effektivt som möjligt. Vi strävar alltid efter att ge samma snabba service framöver.

Extra roligt att höra att Hesha kunde hjälpa dig direkt, och vi ska självklart föra vidare din fina feedback.

Tack för ditt förtroende för oss på Factoringgruppen. Vi ser fram emot att fortsätta vara en trygg och snabb partner för dig framöver.

Mycket bra

Alltid snabb leverans och väldigt proffsigt bemötande.

5 mars 2026

Hej Markus,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och bemötandet. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Bästa samarbetet

Om jag hade kunnat så hade jag gett 10 stjärnor. Så bra support och förståelse för egen företagare och snabb hantering. Värderar högt det samarbetet jag har med Factoringgruppen och ett extra stort tack till Kevin för perfekt support

4 mars 2026

Hej Jonna,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du upplever samarbetet med oss som så positivt. Att kunna erbjuda snabb hantering, bra support och en förståelse för egenföretagares vardag är något vi arbetar mycket för varje dag.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är väldigt glada över att få vara en del av din verksamhet. Ett extra tack också för att du lyfter Kevin, vi ser självklart till att föra vidare din uppskattning till honom.

Stort tack för ett fint samarbete!

Väldigt bra bemötande

Väldigt bra bemötande generellt genom samtliga processer. Flexibla och lösnings orienterade. Man får mycket för det man betalar.

4 mars 2026

Hej Emanuel,

Tack för din fina recension!

Vi är väldigt glada över att höra att du upplevde ett bra bemötande genom hela processen. Att vara flexibla och lösningsorienterade är något vi värdesätter högt, så det betyder mycket att det märks i vårt arbete.

Extra roligt att du känner att du fått mycket värde för det du betalat för, det är alltid vårt mål.

Snabb hantering!!

26 février 2026

Hej Conny,

Tack för omdömet! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba hantering. Vi hoppas på många år av sådan service.

Factoringgruppen

Hade ett lite udda teknisk problem.

Hade ett lite udda/ knepigt tekniskt problem som Factoringgruppen hjälpte mig med.
Deras tekniker Tina förstod problemet och hjälpte mig att lösa det galant 😀

2 mars 2026

Hej Björn,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är väldigt glada över att höra att du fick den hjälp du behövde. Tekniska problem kan ibland vara både oväntade och knepiga, så det betyder mycket för oss att du upplevde att vi tog oss tid att förstå situationen och hitta en bra lösning.

Vi ska självklart föra vidare din uppskattning till Tina, hon kommer bli jätteglad över att höra dina ord!

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om det är något vi kan hjälpa dig med.

Factoringgruppen

Enkelt och smidigt och aldrig något…

Enkelt och smidigt och aldrig något strul

19 février 2026

Hej Fredrik,

Tack för ditt omdöme!

Vi är verkligen glada att höra att du upplever vår tjänst som enkel och smidig, och extra kul att allt har fungerat utan strul. Det är precis så vi vill att det ska kännas att vara kund hos oss. Vi hoppas på många år tillsammans!

Snabbt

Snabbt, enkelt, smidigt och trevligt bemötande.

25 février 2026

Hej Tony,

Stort tack för ditt omdöme!

Vi är glada att du upplever vår service som snabb, smidig och professionell. Tack för förtroendet!