Alltid snabba på bollen och kunniga. Deras kundservice är helt enkelt den bästa jag stött på i modern historia. Tjänsten de levererar är bra, och blir bättre hela tiden. Snabba svar och dessutom är de... Voir plus
Factoringgruppen bästa faktoring bolag provat andra ! Bra service trevlig personal kunniga ! Säljer Fakturor varje vecka varit kund i över 10 år ! 10 av 10 Larssons Allstäd AB Bosse Larsson 07... Voir plus
Professionell och experthjälp med finansieringen av våra fakturor, pengar på kontot efter några timmar, snabb och vänlig kontakt. Jag rekommenderar det till alla företag som vill växa snabbt utan att... Voir plus
Jag är mycket nöjd med Factoringgruppen. Deras service är professionell, snabb och personlig. Hela processen har varit smidig från start till mål, och de har alltid varit tillgängliga för att svara p... Voir plus
Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.

Lyckans väg 2B, 412 56, Göteborg, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Vi har varit kund i många år nu och allt har funkat fantastiskt hela tiden. Detta har verkligen hjälpt vårt företag. Idag ringde jag in om ett ärende och pratade med Hesha Oveissi och allt löste sig så snabbt. Stort tack för din kunskap & service!! Vi har varit i kontakt många gånger & alltid samma kvalité på samtalen, tack!Ett stort plus är också den snabba hanteringen av alla ärende.

Réponse de Factoringgruppen
Som vanligt så håller FG med personal hela vägen fram. Det är ett fantastiskt bollplank för att hantera och utveckla de verksamheter som jag driver. Jag behöver inte vara orolig för att kontakten med minna kunder på något sätt försämras eller är otydlig utan det är hela vägen fram.

Réponse de Factoringgruppen
Svårt att söka efter fakturor på hemsidan. Går inte att sortera. När man säker på en faktura så står det att den inte finns men när man går ner i listan så finns den.

Réponse de Factoringgruppen
Service for the business Loan is faster and easy.

Réponse de Factoringgruppen
Vilken fantastisk upplevelse! Hela låneprocessen gick över förväntan – snabbt, smidigt och utan krångel. Jag fick tydlig information hela vägen och svar på mina frågor nästan direkt. Det kändes tryggt och proffsigt från start till mål. Rekommenderas starkt till alla som vill ha en enkel och positiv låneprocess!

Réponse de Factoringgruppen
Factoringgruppen har jag jobbat med under flera år i olika former. Den personliga känslan och förmågan att se våra behov är oöverträffad bland den handfull aktörer jag jobbat med genom årens lopp.
Factoringgruppen är bra på mer än factoring, t.ex har jag fått mycket hjälp av Benjamin Javidi med projektfinansieringen och Per sernhage med färdigställandegarantier.
Rekommenderar dem alla dagar i veckan!

Réponse de Factoringgruppen
Att ni är flexibla och lyssnar på kunden. och hittar lösningar.

Réponse de Factoringgruppen
Hesha Oveissi är rätt person att prata med på Factoringgruppen, hennes service är topp och får saker gjort på ett korrekt sätt.
Rekommenderar Factoringgruppen för er företagare som vill ha ekonomisk rådgivning av högutbildade ekonomer, snabba och säkra utbetalningar.
/ megatryck Sverige

Bra service.
Lätt att få kontakt med.
Ger snabb och pålitlig info om betalningar.

Réponse de Factoringgruppen
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Factoringgruppen. Hela processen gick smidigt, snabbt och kändes trygg från första kontakten. Personalen var professionell, tillmötesgående och tog sig tid att förklara allt på ett tydligt och pedagogiskt sätt, vilket skapade ett stort förtroende.
Utbetalningarna fungerade utan problem och kommunikationen har varit snabb och enkel genom hela samarbetet. Det märks att de verkligen bryr sig om sina kunder och vill hitta lösningar som passar varje situation.
Jag kan varmt rekommendera Factoringgruppen till andra företag som söker en pålitlig och seriös partner inom factoring.

Réponse de Factoringgruppen
Oerhört trevlig att prata med, aldrig svårt, alltid hjälpsam, som att prata med en gammel kompis 👍🏻

Réponse de Factoringgruppen
Bra bemötande av Hesha som har hjälpt oss med våra fakturor de senaste gångerna.
Snabb respons och lösningsfokuserad på de som behöver åtgärdas.

Réponse de Factoringgruppen
Alltid lika bra bemötande av Hesha som har hjälpt oss med våra fakturor under en lång tid nu. Snabba på att svara och hjälpa oss med våra ärenden.

Réponse de Factoringgruppen
Fantastisk och professionell support! Lätt att komma fram och älskar att man kan tala med en riktig människa och inte AI. Vi har rekommenderat Factoringgruppen till många! Med andra ord så är vi super nöjda! Många tummar upp! =)

Réponse de Factoringgruppen
Den nya tjänsten som ni infört med direkt betalning när fakturan är godkänd är fantastik. Under tiden jag pratade med Sejla och fakturan godändes hade pengarna förs in på företagets konto innan samtalet var slut. Hatten av för er nya tjänst och professionellt bemötande.

Réponse de Factoringgruppen
Sjukt smidigt att som litet företag på ett enkelt sätt få tillgång till intäkter som man annars måste evigheter på. Snabb handläggning och mycket trevlig personal.