Factoringgruppen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Alltid snabba på bollen och kunniga. Deras kundservice är helt enkelt den bästa jag stött på i modern historia. Tjänsten de levererar är bra, och blir bättre hela tiden. Snabba svar och dessutom är de... Voir plus

Factoringgruppen bästa faktoring bolag provat andra ! Bra service trevlig personal kunniga ! Säljer Fakturor varje vecka varit kund i över 10 år ! 10 av 10 Larssons Allstäd AB Bosse Larsson 07... Voir plus

Professionell och experthjälp med finansieringen av våra fakturor, pengar på kontot efter några timmar, snabb och vänlig kontakt. Jag rekommenderar det till alla företag som vill växa snabbt utan att... Voir plus

Jag är mycket nöjd med Factoringgruppen. Deras service är professionell, snabb och personlig. Hela processen har varit smidig från start till mål, och de har alltid varit tillgängliga för att svara p... Voir plus

1. Société financière non banquière
  2. Service de finances alternatives
  3. Établissement de crédit

À propos de Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.

Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett finansbolag med över 15 års erfarenhet och kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

614 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

233 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk service

Fantastisk service! Svarar alltid i telefon och snabba med överföringar!

4 février 2026

Hej Daniel,

Stort tack för ditt omdöme!
Kul att höra att du uppskattar vår service, tillgänglighet och snabba överföringar. Vi finns alltid här när du behöver oss, tack för förtroendet!

Kan starkt rekommendera

Tillmötesgående, snabba på svar och flexibla, kan starkt rekommendera

Hej Joel,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du upplever oss som tillmötesgående, snabba och flexibla. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete och tack för du rekommendera oss.

Snabba och lyhörda

Hej Eric,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du upplever oss som snabba och lyhörda. Vi hoppas på ett långt samarbete!

Factoringgruppen

Hesha är fantastisk och jättebra…

Hesha är fantastisk och jättebra kundbemötande. Snabb service

3 janvier 2026

Hej Anna,

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med Heshas bemötande och vår service. Vi hoppas på ett långt samarbete!

Mycket trevlig

Mycket trevlig , saklig och koll på läget

Hej Jonny,

Tack för omdömet, det uppskattas!

Mycket bra och snabbt hanterat

Mycket bra och snabbt hanterat

Hej Johan,

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med hanteringen. Vi hoppas på ett långt samarbete.

Factoringgruppen

Snabbt svar och trevligt bemötande.

Réponse de Factoringgruppen

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med vårt bemötande.

Factoringgruppen

Mycket trevligt bemötande samt hjälpsam…

Mycket trevligt bemötande samt hjälpsam personal.
Lätt att komma i kontakt med, dvs INGA långa kötider eller dylik.
De är oftast snabba i sin hantering av våra ärenden.
Även om hanteringen är snabb så är ändå det bästa deras bemötande av mig som kund. Fem av fem möjliga!!

Réponse de Factoringgruppen

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att du upplever vårt bemötande som trevligt och vår service som snabb och lättillgänglig, det är precis det vi strävar efter varje dag.
Vi hoppas på ett långt samarbete!

Missnöjd kund…

Om man har en trogen kund så ska man behandlas där efter också och lösa saker på ett smidigt sätt inte som några gamar som tror på principer att vara bordus och osmidig måt sina kunder då väljer man bort er och går till andra.

20 janvier 2026

Hej Daniel,

Tack för samtalet och härligt att vi kunde reda ut vad som hänt. Du har självklart rätt i din sak och vi är glada att kunna blicka framåt och fortsätta ett grymt samarbete med dig.

Factoringgruppen

Mycket bra och enkel kundservice

Mycket bra och enkel kundservice. Svarar alltid och hjälper en efter bästa möjlighet.

16 janvier 2026

Hej Kevin,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplever vår kundservice som både enkel och hjälpsam. Vårt mål är alltid att finnas tillgängliga och ge bästa möjliga hjälp i det dagliga arbetet.

smidigt...

30 décembre 2025

Réponse de Factoringgruppen

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att allt fungerade smidigt.

Factoringgruppen

Fantastisk partner för det lilla företaget

Vi kan varmt rekommendera Factoringgruppen. Från dag ett har de visat en genuin förståelse för oss som litet företag och våra specifika behov. De är otroligt hjälpsamma, flexibla och alltid tillgängliga när man behöver dem – något som verkligen gör skillnad i vardagen.

Kundservice och flexibilitet är tydliga ledord hos Factoringgruppen. Man känner sig aldrig som ”bara ett ärende”, utan som en viktig kund som de verkligen bryr sig om och vill hjälpa framåt.

Ett extra stort tack till Sebastian, som är en riktig klippa. Han finns alltid där, svarar snabbt och ställer upp även när det inte är normal arbetstid. Den tryggheten och tillgängligheten är ovärderlig.

Kort sagt: professionella, engagerade och extremt serviceinriktade. Vi är väldigt glada över samarbetet och kan inte annat än ge våra allra bästa rekommendationer.

9 décembre 2025

Hej Daniel,

Stort tack för ert fantastiska omdöme och för att ni tagit er tid att dela med er av er upplevelse. Det gläder oss verkligen att höra att ni upplever samarbetet som både tryggt och flexibelt i er vardag.

Att finnas nära våra kunder och förstå de specifika behov som finns i företaget är något vi prioriterar högt, så det betyder mycket att det märks. Ett extra stort tack för de fina orden om Sebastian. Han hälsar tillbaka. Vi hoppas på ett långt samarbete framöver.

Grym bra personal

22 décembre 2025

Réponse de Factoringgruppen

Stort tack för ditt omdöme! Kul att du uppskattar både servicen och det personliga.

Hej Sasa,

Tack för ert fina omdöme! Kul att ni är nöjda med både service och hantering.

Hej på Er!

Hej på Er!

Våra fakturor som vi vidarbefodrar till er behandlas så fort. Jag är jättenöjd.

Fredrik

19 décembre 2025

Hej Fredrik,

Tack för ert omdöme. Vi uppskattar förtroendet och är glada att ni är nöjda med vår hantering.

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Och ett trevligt bemötande

10 décembre 2025

Hej Peter,

Tack för ert omdöme. Vi är glada att ni är nöjda med vår service och vårt bemötande. Vi hoppas på ett långsiktigt samarbete!

Snabb och konkret återkoppling

15 décembre 2025

Hej Lillemor,

Tack för omdömet! Det gläder oss att du är nöjd med vår service och vi hoppas på ett långsiktigt samarbete.

Factoringgruppen önskar er en god jul!

Fantastiskt smidigt och inga problem

17 décembre 2025

Hej Karin,

Tack för din recension. Det gör oss glada att höra. Vi önskar dig en fin dag!

Supertrevliga och proffsiga

Supertrevliga och proffsiga

17 décembre 2025

Hej Jonny,

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och är glada att du är nöjd med vårt bemötande.

Factoringgruppen

Snabb och pålitlig service!

Jag har bara positiva erfarenheter av Factoringgruppen. Integrationen med Bokio funkar perfekt. Bra kundtjänst och snabb återkoppling vid behov.

12 décembre 2025

Hej Per,

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både vår service och integrationen med Bokio. Vi strävar alltid efter att vara snabba, pålitliga och lättillgängliga, så din feedback betyder mycket för oss.