Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Helpdesk onbereikbaar (duurt langer dan u van ons gewend bent), slechte service en extreem hoge prijzen. Ben 25 jaar klant geweest bij flexwebhosting, maar ben vorig jaar naar Hostnet overgestapt waar... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

sinds de overname is het een oplichtersbende geworden. Als je het contract beeindigd via de portal krijg je gewoon nog een factuur van €220, terwijl je aantoonbaar helemaal geen gebruik maakt van hun... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat heeft Flexwebhosting vandaag goed werk verricht!! Ik wist mijn wachtwoord van mijn e-mail niet meer en moest dus gereset worden . Het lijkt zo eenvoudig maar daar vergis je hè mooi in ,gelukkig ha... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben al een hele tijd klant en was…

Ik ben al een hele tijd klant en was tevreden met de prijs en service. Dit is nu een heel ander verhaal. De prijs is de afgelopen 3 jaar met 300% procent gestegen en verder zijn ze niet meer normaal bereikbaar. Ik heb voor dit jaar nog betaald, maar zal voor de verlenging mijn abo opzeggen.

10 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is een crimineel bedrijf

Dit is een crimineel bedrijf. Het openbaar ministerie moet een onderzoek beginnen naar flexwebhosting voor oplichterij en diefstal. Ze leveren geen enkele service en bestelen hun klanten door de prijzen van de abonnementen met bijna 100% te verhogen, zonder dit van te voren aan te kondigen.

30 avril 2024

Oplichters!!

Zelden zo'n boevenbende meegemaakt, wat een oplichters!!. Niet aan beginnen

25 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is een hostingbedrijf dat eigenlijk minder dan een ster verdient.

Dit is een hostingbedrijf dat een slechte service biedt. Gedurende de nacht is werken op mijn site bijna onmogelijk. Ik werk vanuit Bali.... dus een onmogelijk bedrijf. Soms heb ik uren geen toegang en het is een bedrijf dat van 9 tot 5 werkt. Daarna is iedereen onbereikbaar. Niet doen dit hostingbedrijf als je ergernis wilt voorkomen.

26 mars 2024

Nou Flexwebhosting .

Nou Flexwebhosting .. dit is geen prijsverhoging maar diefstal .. gooi het bij de concumenten bond neer .. en stap over,een prijs stijging niet aan gekondigd … vind ik niet kunnen en over twee domijn namen meer dan 140 euro ..

27 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Profiteurs, krijg het gevoel opgelicht te worden.

Ik beheer een simpele website voor een kleine stichting waar hooguit eens per kwartaal een nieuwsbrief uit gaat met nog geen 50 bezoekers tot gevolg.

De prijsstijgingen elk jaar zijn ongekend en hebben ons doen besluiten te verhuizen. Het controle paneel gaf helemaal geen verhuistoken, de knop deed niets. Na lang wachten op de helpdesk kregen we een verhuistoken. Deze ingevuld bij de nieuwe hosting en (stom van me) daarna niet meer naar omgekeken.

Nu blijkt de verhuistoken niet gewerkt te hebben en is inmiddels het domein in quarantaine gekomen en onze site onbereikbaar. Of we Flexwebhosting nog even 50 euro willen bijbetalen om hem weer te activeren voor een jaar.

We gaan wel een andere domeinnaam gebruiken. Profiteurs.

21 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Geachte lezer, ga weg bij Flexwebhosting!

We zijn al ca 20 jaar zakelijke klant bij flexwebhosting.
Het was ooit een goed en service gericht bedrijf.

En idd sinds het is overgenomen door versio, is het een graaibende geworden... en waar ze de betekenis van het woord klantenservice niet meer kennen!

De service bestaat niet meer, de prijsverhogingen vliegen om je oren en zijn te schandalig voor woorden!
Klanten zijn ordinaire nummers geworden!

Graag verneem ik van degene die ook afscheidt hebben genomen, of afscheidt willen nemen, van deze FlexPrijsVerhogings club, welke provider een goed alternatief is?

Beste lezer de enigste manier om deze club af te straffen is door ze niet meer te providen met het betalen van schandalige prijsverhogingen en op te stappen naar een ander hosting bedrijf!

20 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Voor de zoveelste keer servers op blocklist

We hebben voor de zoveelste keer het probleem dat onze gedeelde wserver op een blocklist staat. Al onze uitgaande mail komt retour. Direct een ticket aangemaakt, bericht gestuurd. Standaard reactie"Op dit moment zijn onze afhandeltijden langer dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak." Drama bedrijf, maar je veranderd niet in één dag van provider, zeker niet met meerdere custom made webshops. Ze laten je gewoon stikken. Flexwebhosting en Versio: als je jezelf serieus neemt HEEL ver bij deze clubs vandaan blijven.

8 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ervaring is ongeveer hetzelfde als…

Mijn ervaring is ongeveer hetzelfde als die van de vorige mensen hier. Ik ben al bijna 10 jaar bij Flexwebhosting zonder grote problemen totdat Versio het overnam. Ik heb een kleine website die zelden bezocht wordt, en ik nam oorspronkelijk het meest eenvoudige pakket in 2014 dat 24,14 euro kostte.
Ik heb onlangs mijn webhosting- en e-mailpakket betaald:
2020: 55,60 euro
2021: 88,17 euro
2022: 88,17 euro
2023: 177,71 euro
2024: 255,15 euro
De overduidelijke oplichting is dat de factuur 5 dagen nadat ik de mogelijkheid had om de belachelijke verhoging in twijfel te trekken en onder het contract uit te komen, is verstuurd.
Ik heb een nieuw hostingpakket bij een concurrent dat 20 euro per jaar kost en volgend jaar 40 euro wordt. Hoe kan Flexwebhosting het rechtvaardigen om hun prijzen in 4 jaar tijd met 363% te verhogen en meer dan 1000% meer aan te rekenen dan een concurrent voor een gelijkwaardig pakket?

5 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik wil graag iedereen even waarschuwen

Ik wil graag iedereen even waarschuwen: ga niet in zee met deze club.

Ik weet niet wat de bedoeling is van Versio. Een prima hostingbedrijf om zeep helpen? Wat is precies het nut daarvan?

In 2012 nam ik mijn eerste product af bij FXW, zoals het toen nog heette. Het was een leuke club met veel kennis van zaken, altijd zeer behulpzaam. Ik kende de supportmedewerkers bij naam. Ik had een premium managed VPS-server.

Op een gegeven moment verdween het label FXW en werd het onderdeel van Flexwebhosting. De service ging merkbaar achteruit.

En toen begon de ellende. Klant 1 meldde dat zijn afzender-e-mailadres hetzelfde was als dat van Klant 2. Ik schoot behoorlijk in de stress en vroeg me af waarom support niet direct in actie kwam. Het antwoord was dat ze zelf bepaalden wat spoed was en dat het een database foutje was. "Kon gebeuren toch?" Tja, klant 1 had ook heel andere dingen kunnen gaan mailen vanuit Klant 2. Ik zou dit zelf echt als een spoed issue behandelen.

Daarnaast weigerde Flexwebhosting om software te upgraden op mijn managed VPS. Ik kon overstappen naar een duurdere oplossing zonder SLA. Ja, dan wordt het eigenlijk een unmanaged VPS. In dat geval ga ik liever naar een andere club, want de verhuizing van alle accounts zou ik ook nog eens moeten betalen.

Op een gegeven moment werd er zelfs weken niet gereageerd op tickets. In hun e-mails staat tot op de dag van vandaag: "Op dit moment zijn onze afhandeltijden langer dan je van ons gewend bent." Ik weet wat ze denken over wat ik gewend ben, maar deze situatie is al heel lang hetzelfde. Ze zijn inmiddels afgestapt van het ticketsysteem, dus je weet nu helemaal niet meer waar je aan toe bent.

Als je veel klanten op je server hebt staan, ben je natuurlijk een beetje "locked in". Inmiddels heb ik de laatste gebruiker gemigreerd naar een andere partij. Het kostte een paar dagen werk, maar ik ben blij dat ik van die club af ben.

Deze waarschuwing is al bijna overbodig als ik de rest van de reviews bekijk, maar ik hoop echt mensen te kunnen behoeden voor deze dramatische hostingclub.

1 février 2024

250% duurder in twee jaar tijd

Echt belachelijk: betaalde 2 jaar geleden nog 90 euro, vorig jaar al 177, nu opeens 250.
Slaat helemaal nergens op. Snel verhuizen en nooit meer omkijken. Geldt voor alle Versio bedrijven trouwens… hufters…

19 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

10 jaar goed bedrijf laatste 2 jaar 300% graaiflatie verhoging prijzen .

Ik ben 12 jaar klant geweest van flexwebhosting. Het was ooit een goede webhost provider maar sinds overname, 2 jaar geleden door Versio!!!, inmiddels veranderd in een super graaiflatie oplichter. Prijs is in twee jaar met meer dan 300% verhoogd zondere voorgaand overleg. Klanten service duurt meer dan 40 minuten voordat er iemand anwoord. Het is onbeschoft wat deze organisatie met zijn bestaande klanten doet. Ik heb nu alles onder protest betaald en opgezegd maar zit er helaas nog 12 maanden vast aan deze club. Vraag me ook af of ze mijn domijn namen gaan vrijgeven voor verhuizing want ik las hier ook dat ze domijn namen niet vrijgeven voor verhuizing en ze je op deze manier gegijzeld gehouden. Alle graaiflatie rekeningen zijn betaald maar nog steeds houden ze mijn domein naam geblokkeerd zodat ik niet kan verhuizen. Advies aan iedereen blijf weg bij deze club want je wordt genegeerd en opgelicht.
Nu 2 dagen later mijn domein nog steeds geblokkeerd. De club weet dat ik mijn domein wil verhuizen maar gijzelen me door het blokkeren van mijn domein.

3 janvier 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Het ticketsysteem werkt wel

Het ticketsysteem werkt wel. Ik heb het idee dat er na zoveel klachten hier wel iets mee gedaan is. Vandaag ook snelle reactie ontvangen van Ailin. maar inderdaad een prijsverhoging zonder van tevoren de vaste klanten hierover te informeren, Dat is niet netjes.
Ik moest in een keer € 231,17 betalen i.p.v. € 72,0.
Ik had zomaar het pakket "Complete hosting". Terwijl ik daarvoor de goedkoopste versie had voor een eenvoudige WP website. Ik han voor 2 andere personen ook een website hier gehost, maar heb die inmiddels verhuisd of opgezegd.

20 décembre 2023

Waardeloos!!

Waardeloos!!! Ben op 12 juni overgestapt naar andere provider via hun eigen controlepaneel. Krijg nu half oktober een rekening voor het komende jaar vanaf 31 oktober. Heb een mail gestuurd naar klantenservice..geen reactie. Mail naar finance..geen reactie. Aangetekende brief is niet aangenomen en komt over 2 weken retour. Eigenlijk 0 sterren!

19 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Prijsverhoging van ruim 300% in nog…

Prijsverhoging van ruim 300% in nog geen 2 jaar tijd. Antwoord van de klantenservice: ligt aan de oorlog in de Oekraïne. Ze lachen zich ziek omdat de meeste klanten gewoon een automatisch incasso hebben en de enorme prijsstijging niet eens zien.

13 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

De prijsverhoging is niet normaal

De prijsverhoging is niet normaal. Ik betaal bijna 200 Euro/jaar voor een basis pakket en krijg nog niet eens een SSL certificaat. Je heb geen kozen dan verhuizing.

25 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Versio koopt Flexwebhosting op en vernietigt het bedrijf

Ik ben al meer dan 13 jaar klant maar sinds de overname van Versio is dit Hosting bedrijf (lijkt wel moedwillig) bezig zichzelf (tbv Versio) de nek om te draaien. Met absurde prijsstijging (108% in 3 jaar tijd) jagen ze klanten letterlijk weg. Ik kan niet anders dan concluderen dat Versio hier zelf achter zit. Daarom zal ik ook nooit zaken doen met Versio. En ook hen 1 ster geven.

Flexwebhosting was ooit fantastisch.

22 août 2023

Belachelijke prijsverhoging.

Zoals menig ander beschreven heeft, ineens de prijzen met 200% verdubbeld zonder enige toelichting of uitleg. Daarbij ook geen mail of andere communicatie ontvangen dat er iets ging veranderen. Enorm slecht, ik ga opzeggen

16 août 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus