Helpdesk onbereikbaar (duurt langer dan u van ons gewend bent), slechte service en extreem hoge prijzen. Ben 25 jaar klant geweest bij flexwebhosting, maar ben vorig jaar naar Hostnet overgestapt waar... Voir plus
Lisez les avis des autres
sinds de overname is het een oplichtersbende geworden. Als je het contract beeindigd via de portal krijg je gewoon nog een factuur van €220, terwijl je aantoonbaar helemaal geen gebruik maakt van hun... Voir plus
Wat heeft Flexwebhosting vandaag goed werk verricht!! Ik wist mijn wachtwoord van mijn e-mail niet meer en moest dus gereset worden . Het lijkt zo eenvoudig maar daar vergis je hè mooi in ,gelukkig ha... Voir plus
We hebben voor de zoveelste keer het probleem dat onze gedeelde wserver op een blocklist staat. Al onze uitgaande mail komt retour. Direct een ticket aangemaakt, bericht gestuurd. Standaard reactie"Op... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jouw vertrouwde webhosting partner sinds 2001
Coordonnées de contact
Dr. Cuyperslaan 76, 5623BB, Eindhoven, Pays-Bas
- 040 235 9290
- klantenservice@flexwebhosting.nl
- www.flexwebhosting.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Na 19 jaar opgezegd
Ik ben klant sinds 2003 en altijd zeer tevreden geweest over flexwebhosting. Maar het gaat naar mijn mening snel achteruit met de klantondersteuning en de tarieven gaan met sprongen omhoog.
2018 € 19,36
2019 € 19,36
2020 € 43,31
2021 € 43,31
2022 € 86,97 (!)
En dit voor hetzelfde mailpakket dat ik al vele jaren afneem. De verdubbeling in 2020 was omdat ik een oud pakket had en ik naar een nieuwe server over moest met nieuwe pakketten ... met bijbehorende nieuwe tarieven.
De verdubbeling in 2022 door stijgende kosten en omdat ze 'tegemoet zijn gekomen aan wensen van klanten' ..... geen wensen waar ik op zat te wachten of om gevraagd had.
Eerlijk gezegd denk ik dat er geen enkele klant is die graag het dubbele tarief betaalt voor wat er extra geboden wordt: meer ruimte en spamfilter (beide heb ik niet nodig).
De laatste verhoging was grotendeels onaangekondigd. Pas na de incasso zag ik dat het tarief was verdubbeld. Ik heb contact opgenomen om te achterhalen wat er aan de hand is. Het was wel aangekondigd zeggen ze, maar helaas, de betreffende mail bevat alleen info over stijgende prijzen voor domeinnamen, ik heb geen info over mijn pakket ontvangen.
Na 19 jaar heb ik nu opgezegd en ga ik noodgedwongen op zoek naar een andere provider.
Slechte bereikbaarheid bij storing …
Zit al een paar jaar bij flexwehosting alleen vind het wel jammer dat ze slecht bereikbaar zijn als je hulp nodigt hebt zit nu momenteel bijna 10 dagen zonder mail deze wordt niet afgeleverd of ontvangen.
Paar keer chat geprobeerd heel slecht bereikbaar helemaal niet gewoon.daarna gebeld krijg je de melding dat je een service abonnement moet hebben of te wel een sla code die heb ik niet heb ik ook nooit nodig gehad.
Het kan toch niet zo zijn dat je dit nog aan je klanten nog moet vragen voor service waar je nog voor moet betalen. Ik bel gemiddeld 2 keer per jaar. Dan maar via de chat, dat duurt en dat duurt maar waardoor je als snel 3 kwartier zit te wachten op een antwoordt. Dan maar een ticket aanmaken. Wellicht dat dit wel werkt helaas via sociaal media geprobeerd contact te leggen ook niet.
Reageren nergens op!
Heb besloten om maar over te stappen.
Wel jammer.
Voor mij geen flexwebhosting meer.
Kreeg n incassobedrijf op mn nek…
Kreeg n incassobedrijf op mn nek terwijl ik aangegeven had op te zeggen daar ze overgingen in andere handen!!!! Telefonisch niet te bereiken, heb betaald maar hiermee is het voor mij niet afgelopen, heb andere maatregelen genomen. Ik vind dit oplichters...
Al 15 jaar redelijk tevreden klant
Ben al 15 jaar klant als particulier met weinig behoeftes - domeinhosting, email forwarding en een kleine website.
Alles werkt naar behoren - het is niet consumentgericht, maar dat hoeft voor mij ook niet.
Wel is het jammer dat ik elk jaar weer goed moet kijken naar mijn verlenging - elk jaar zijn de pakketten anders, en komt ik op de een of andere manier in een duurder pakket terecht.
Aan de andere kant doen ze ook nooit moeilijk om over te stappen en pro rata mijn rekening aan te passen.
Jaren tevreden klant geweest tot nu dan.
Jaren tevreden klant geweest omdat we leveranciers zochten die je kan bellen, ze een vraag kan stellen en een antwoordt krijgt waar je mee verder kunt. Helaas bleek toen ik ze wilde bellen dat niet meer ging. Je moet voor 60,- euro een abonnement afsluiten en een SLA code aanvragen om contact te krijgen. Ik bel gemiddeld 2 à 3 keer per jaar. Dan maar via de chat, dat duurt en dat duurt maar waardoor je als snel 3 kwartier zit te wachten op een antwoordt. Dan maar een ticket aanmaken. Wellicht dat dit wel werkt. Ga daar weg zo snel als dat maar gaat maar helaas lopen zaken tot in 2022 voor dat ik er van af ben. Een zinkend schip en dus maar snel de markt op zullen ze wel hebben gedacht en ja hoor ze zijn nu onderdeel van Versio. Wat mij betreft “Aversio”. Was daar ook al weg, ook een club zonder persoonlijk contact en op grote afstand van de klant. Daar hebben ze Versio premium pakket zijn €9,- per maand.
Deel 2
Antwoordt van flexwebhosting vind je zowat bij iedere klacht. Kan dit niet serieus nemen. Als ze me zouden laten gaan ben ik morgen weg maar contact loopt tot ver in 2022 en dus ff wachten. De service stekker is er uit en over een tijdje is het Aversio en dan zijn diegene die weg willen weg en gaat de rest over naar Aversio. Concurrent weggekocht en weer door. Schaalvergroting deels en deels gewoon de een zak met geld voor de oprichters van Flexwebhosting.

Wat een slordige bagger
Wat een slordige bagger, slordig qua techniek.
Slordig qua klanten contact.
Blij dat ik er weg ben !

Réponse : Flexwebhosting
Ik ben al meer dan 15 jaar klant…
Ik ben al meer dan 15 jaar klant geweest bij deze club maar de laatste tijd gaat het goed mis hier. Naast het feit dat mijn mail een aantal maanden niet goed werkte door een verandering op hun server (ZEKER 3 maanden geen mail ontvangen - versturen ging wel) hebben ze nu de abonnementen veranderd en zijn de kosten flink omhoog gegaan. Nee hosting is inmiddels niet veel meer dan een broodje kaas en je kunt dit voor VELE MALEN minder op de hoek van elke straat beter regelen. Vette afrader dus! Edit: We hebben geen contact per email zoals hieronder gesuggereerd. Ik heb alles bij hun opgezegd!

Réponse : Flexwebhosting
Veel minder na de overname
Al een lange tijd ben ik klant van Flexwebhosting en altijd uiterst tevreden geweest over producten en support. Gemiddeld heb ik voor echt een hoop geld aan hosting draaien daar per jaar.
December 2019 begon het te haperen. Intern gedoe met wijzigen van IP adressen van servers, verkeerd afleveren van bestaande hostingpakketten op de servers na de ip wisseling. Sinds enige tijd is support lastiger geworden (chat die uitvalt) en de pakketten duurder.
Onlangs een verzoek om voor een paar klanten in de culturele sector voor maatwerk. Het is door covid een lastig jaar voor de cultuur alles loopt anders. Maar 'Flex’webhosting is niet meer zo 'flex’: 0 medewerking en dus met grote spoed moet ik oplossingen zoeken voor die klanten. Echt een probleem dat daar niet is opgepakt.
Een collega met gelijkwaardige ervaringen met Flexwebhosting wist mij te vertellen dat de ellende begon nadat het bedrijf in december is overgenomen door een grote speler, dat was mij niet bekend, maar verklaart een hoop.
Spullen pakken dus en zo snel mogelijk wegwezen naar een bedrijf dat hart heeft voor klanten. Gelukkig heb ik die gevonden. Kost mij wel e.e.a. maar ook besparing op termijn door de hogere pakketkosten en het betaalde ssl certificaat dat bij de concurrent inbegrepen is.
Zeer bedroevende service verlening...
Sinds jaren mijn website en emails laten hosten bij FlexWebHosting.
Maar recentelijk is daar een nieuw beleid wat meer op een wanbeleid lijkt.
Telefonisch niet meer bereikbaar voor gewone klanten, alleen als 60 euro excl. btw betaald kan je te woord worden gestaan.
Waar is customer satisfaction?
Op eigen initiatief hebben ze hun portfolio gestandaardiseerd. Op zich prima, maar dan moet je wel goed kijken waar je je bestaande klanten in gaat indelen. Ik was in het duurste pakket gestopt waardoor ik 2 keer zoveel moest gaan betalen.
Heel treurig deze service.
Ik zit mijn termijn uit en ben dan weg.
Waardeloos en heel onprofessioneel
Flexwebhosting, de provider voor mij!
Al jaren tot volle tevredenheid bij Flexwebhosting. Goede service, betaalbare prijs, automatische updates van belangrijke programma's en top hulp bij problemen. Goed voor de beginnende starter en degene die een website hier gehost heeft.
Als 70+er een ster van een hulp voor mij.
Ik ben nu al meer dan 10 jaar klant bij Flexwebhosting en het bevalt nog elke dag! En het grootste voordeel vind ik de goede helpdesk en het snelle contact. Heb je een vraag of probleem, voordat je het weet is het weer opgelost. En die snelheid vind je niet bij de vele bekende hosting platformen. 5 sterren voor Flexwebhosting, en als ik 10 sterren kon geven dan gaf ik 10 sterren!
Echt een partner in plaats van een leverancier
Al jaren huur ik een virtual server bij FlexWebHosting om zelf hosting aan te bieden aan mijn klanten. Ondanks dat het unmanaged is, wat zoveel inhoudt dat ik zelf de server dien te onderhouden en van updates moet voorzien waar nodig, staan ze altijd klaar voor adviezen, antwoorden op vragen en het helpen bij diverse problemen. Pas als ze echt werkzaamheden moeten uitvoeren die ik zelf aanvraag en eigenlijk bij een managed server horen, brengen ze kosten in rekening. Kosten die overigens ook enorm meevallen en waarover ze vooraf zeer duidelijk over zijn, dus geen verrassingen. Top service en technisch gezien wat je van een dergelijke partij mag verwachten.
Ik ben zeer tevreden met FlexWebHosting en zal nog jaren klant blijven als het aan mij ligt.
Al ruim 10 jaar klant bij FXW
Al ruim 10 jaar klant bij FXW. Erg tevreden over en mocht er wat zijn dan is het contact fijn en kundig. Zo doorgaan!
Dit is wel de omgeving van mijn…
Ik ben al lange tijd met Flexwebhosting...verbonden via mijn site. Misschien al langer dan 10 jaar (ik zou het moeten nakijken) Ik ben geen goede web wizard, of noem je iemand die nergens verstand van heeft met computers een digibeet? Hoe dan ook: bij vragen over mijn site of een rekening of ieder ander probleem waar ik in de loop van de jaren tegenaan liep, ben ik altijd goed en correct geholpen. Niets aan te merken op Flexwebhosting. Niets te melden waar ik niet tevreden over ben! Chapeau!!!
Prettige en goede hosting partner!
Ik heb twee Managed VPS servers bij Flexwebhosting. Ik ben erg tevreden over snelheid van de servers, service en support. Je krijg snel antwoord via een ticketsysteem, live chat. Flexwebhosting is ook telefonisch bereikbaar.
Ik kan Flexwebhosting aanraden als je een goede hosting partner zoekt.
Ik ben zo tevreden over flexwebhosting…
Ik ben zo tevreden over flexwebhosting omdat ik eigenlijk nooit iemand nodig heb. Het pakket dat ik afneem is erg steady.
Slechts tweemaal heb ik de klantenservice nodig gehad.
Dit was niet omdat er iets niet werkte maar meer omdat ikzelf problemen had met de installatie en het inregelen van mijn laptop, telefoon en email. Ook heb ik contact gehad over het maken van een onderdeel van mijn website. Feitelijk hoorde dit niet bij flexwebhosting thuis. Toch hebben zij me geholpen waardoor ik verder kon.
Ik kan iedereen flexwebhosting aanbevelen.
Goede producten en dienstverlening!
Met DoubleWeb maken we al jaren gebruik van de diensten van Flexwebhosting. We hebben meerdere managed VPS draaien. We zijn niet alleen erg tevreden over de producten maar ook over de dienstverlening die geboden wordt. Vaak een snelle en adequate reactie.
Snelle en slimme club mensen
Prettige, meedenkende en vlotte samenwerkingspartner met veel kennis
Ik ben bijna 20 jaar klant bij…
Ik ben bijna 20 jaar klant bij Flexwebhosting en het ze hebben me altijd goed geholpen. Ik zou geen andere provider willen vooral omdat de service zo goed is.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.