FroggamingAvis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tilbage i 2020 købte jeg en pc som jeg er meget glad for. Men i starten havde jeg lidt problemer med den. Men jeg fik det løst da jeg ringede til kundeservicen. Da jeg ringede til dem fik jeg fat i en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor hjælp med Computer til gaming! Jeg kontaktede froggaming omkring ønsket om en gaming pc, mere specifikt til CSGO. Her blev jeg guidet gennem hvilke dele der ville passe lige til mig, og mi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en High end custom made pc til en god pris.. fik den leveret i god tid trods juletravlheden.. super kundevenligt og kompetent personale, vil til enhver tid anbefale froggaming. Næste gang jeg m... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Har intet købt, så at be mig om en anmeldelse syns jeg er lidt sært Svar: Nej, men det er fordi i ber om en anmeldelse, alene af den grund burde i konsekvent få en stjerne. Fra alle. Men rolig,... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'informatique
  2. Ordinateur et accessoires
  3. Service de réparation d'ordinateurs

Écrit par l'entreprise

Froggaming producerer computere til gaming og alt inden for esport.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gode!

Gode!
Jeg har fået sammensat en gamer computer som er helt fantastisk til en pris som jeg aldrig kunne have fået ved at købe en standart Pc.

19 décembre 2020

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Havde købt en gamer byg selv computer. Der var problemer med at få det valgte grafikkort hjem indenfor det næste stykke tid.
Vi fik lavet en løsning og jeg fik så et andet grafikkort som var lidt bedre uden at skulle betale ekstra. Kæmpe cadeau til Mikkel som gjorde hele processen smooth.

18 décembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

En amatør rodebutik

Hold dig langt væk fra Froggaming, eneste grund til jeg giver 1 stjerne er fordi det ikke er muligt at give 0, her er mit forløb:

Efter at have fundet virksomheden og videre læst på deres hjemmeside om deres leveringstid (3-6 hverdage) og deres produkter samt anmeldelser af deres leverancer bestilte jeg d.7.12.2020 en Mainstream eSport Gamer PC (Ordre #FG220826)
til lige omkring 13.000 kr. Jeg fik en ordrebekræftigelse og alt så ud til at være som det skal.

Et par dage senere finder jeg ud af at jeg har glemt at bestille en skærm switch og ringer derfor til dem for at bede dem inkludere det i ordren, i samtalen finder jeg ud af at de slet ikke kan overholde deres
leveringstid på produktet jeg har købt, husk det er mig der har kontaktet dem, ellers var der jo gået endnu længere tid før jeg var blevet informeret om noget ikke kunne leveres til tiden.

Her begynder de første alarmklokker at ringe og jeg ved erfaringsmæssigt at det sjældent går godt herfra og det er nu man skal afbryde, men grundet vores corona situation og de (uforståeligt) gode anmeldelser vælger jeg at give dem
lidt spillerum og går med til at udsætte leverancen sådan den er mig i hænde d.18.12.2020 (9 hverdage efter bestillingen) hvis de så smider skærmswitchen med gratis i orderen (den har en værdi på ca 150 kr). Det går de med til.

Et par dage før min maskine skal være mig i hænde ringer en anden person fra Froggaming om at grafikkortet nu pludselig ikke kan leveres, et grafikkort er selvsagt et meget vigtig del af en gaming computer, nu bliver jeg rigtigt nervøs
for om dette såkaldte selskab overhovdet ved hvad de laver, men går igen med til at få en erstatningsdel (et andet kort der har ca samme specifikationer). I øvrigt får jeg at vide at jeg skal betale for skærmswitchen som allerede
er blevet aftalt jeg kunne få gratis pga. den ekstra lange leveringstid, på dette tidspunkt lige op til leveringen siger jeg ok og betaler for switchen med det samme og bliver igen lovet at maskinen er mig i hænde d.18.12.2020.

D.18.12.2020 glæder jeg mig så til at få maskinen, jeg er lidt bekymret over jeg intet har hørt fra leveringsfirmaet eller Froggaming og op ad formiddagen får jeg så en opringning fra en 3. medarbjeder hos Froggaming som fortæller
der er noget med bagbelysningen i maskinen som måske kan udelades fordi det ikke har nogen effekt !? Nu ved jeg den er helt gal, på dagen jeg skulle have maskinen er de ved at samle den og finder ud af noget kan udelades, jeg spørger
selvfølgelig hvordan de kan være igang med at samle maskinen på dagen hvor den skal være mig i hænde, det forstår medarbejden ikke og synes også det lyder underligt. Jeg afbestiller selvfølgelig nu ordren og sidder tilbage
med den værste oplevelse af et onlinekøb i 15 år.

Jeg kan kun advare alle om at bruge denne såkaldte "butik".

18 décembre 2020
Logo de Froggaming

Réponse de Froggaming

Hej Henrik, d. 7 december kl 4:56 om morgenen bestiller du et stk. gaming pc fra os.

Der har været en fejl på vores side, som betyder at der på den pågældende ordre du har lagt skulle være en note om længere leveringstid på det specifikke kabinet, hvilket er årsagen til at du ikke hørte fra os til en start, og som du selv nævner taler du senere med vores support, vedrørende leveringstiden og denne switch, som supporteren fortæller dig, at han gerne vil se om han kan finde, men at han altså ikke kan love dig noget. (Specifikt er det en switch til at skifte mellem 2 pcer på samme skærm.)

D. 15/12 ringer jeg til dig personligt, for at finde en løsning på dit grafikkort, som vi ikke kan få hjem inden jul, og vi får en fin snak, og du nævner denne switch. Og jeg kan læse at supporteren du har talt med, ikke har kunne finde den pågældende switch. Så jeg spørger dig, om du ikke blot kan skifte mellem skærmudgangene på skærmen, og hvilke udgange du har i skærmen, da du i forvejen benytter et HDMI kabel. Da jeg ville sikre mig, at du kunne bruge begge pcer i en skærm, da nye pcer udelukkende kommer med HDMI og Displayport udgange. Hertil fortæller du mig, at der vidst kun er 1 HDMI udgang i din skærm, og til det tilbyder jeg straks at vi uden beregning kan medsende en omformer fra DVI til HDMI, således at du kan bruge begge pcer på én skærm.

I mellemtiden er du dog blevet i tvivl, om hvorvidt din skærm kan skifte mellem udgangene. Så jeg tilbyder at jeg lige hurtigt kan kigge efter denne switch, til at skifte mellem 2 HDMI indgange til én HDMI indgang. Og jeg finder en, som koster 169,- DKK, som jeg fortæller dig at den så vil koste dig, og så skal vi nok æde fragten på den.

Så jeg forstår ikke lige hvor du har det fra, at du skulle have en gratis switch til at skifte mellem HDMI portene. Det hele kunne tyde på, at der har været nogle seriøse misforståelser mellem dig og os, på flere punkter tilsyneladende. Det er jeg selvfølgelig ked af.

Men jeg håber du får en dejlig dag, og en glædelig jul.

Stefan Bargisen
Direktør

Noté 5 sur 5 étoiles

De har rimeligt travlt i December…

De har rimeligt travlt i December måned, efter deres Black Friday kampagne. Der gik en uge uden jeg hørte et pip. Besluttede mig for at ringe ind til dem. De nåede ikke telefonen de første par gange jeg ringede. Men da jeg endelig kom igennem, fik jeg en rigtig god snak med personen i den anden ende, og al den sparring jeg havde brug for. Han beklagede at han ikke havde nået at tage mine opkald i tide. Og jeg var nok også nød til at tilstå, at jeg nok havde ringet lidt rigeligt, på relativt kort tid.
Forstår godt det kan være svært at nå at få kommunikeret ud i tide, og skulle jonglere med mange bolde.
Mit indtryk er, at de gør det så godt som de kan, og er meget imødekommende.
Nu glæder jeg mig til at få min computer engang i næste uge! :-)

10 décembre 2020

No nonsense

Jeg talte med en medarbejder over telefonen, da jeg var i tvivl om, hvad jeg skulle have. Her fik jeg en "no nonsense" oplevelse, ikke noget med at oversælge, i stedet blev der lyttet til, hvad behovet var. Fremragende.
Lynhurtig levering fra GLS.
Ikke første gang jeg handler her og bestemt heller ikke sidste gang.

19 novembre 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus