Tilbage i 2020 købte jeg en pc som jeg er meget glad for. Men i starten havde jeg lidt problemer med den. Men jeg fik det løst da jeg ringede til kundeservicen. Da jeg ringede til dem fik jeg fat i en... Voir plus
Lisez les avis des autres
Stor hjælp med Computer til gaming! Jeg kontaktede froggaming omkring ønsket om en gaming pc, mere specifikt til CSGO. Her blev jeg guidet gennem hvilke dele der ville passe lige til mig, og mi... Voir plus
Købte en High end custom made pc til en god pris.. fik den leveret i god tid trods juletravlheden.. super kundevenligt og kompetent personale, vil til enhver tid anbefale froggaming. Næste gang jeg m... Voir plus
Har intet købt, så at be mig om en anmeldelse syns jeg er lidt sært Svar: Nej, men det er fordi i ber om en anmeldelse, alene af den grund burde i konsekvent få en stjerne. Fra alle. Men rolig,... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Froggaming producerer computere til gaming og alt inden for esport.
Coordonnées de contact
Hjulmagervej 11a, 7100, Vejle, Danemark
- info@froggaming.dk
- www.froggaming.dk
Aucune trace de demande d’avis
Sindsyg god service!
Jeg startede med at have meget dårlige oplevelser med Froggaming. Vi har skrevet meget frem og tilbage om problemer med grafikkort, knapper, ram, forkerte dele og mange andre ting. Da det nye Froggaming kom til d. 25 august kom den FEDESTE service. Stefan kommer simpelthen hjem til mig, uden gebyrer. Og fikser mit problem fra det gamle Froggaming havde fejlet med. Det nye Froggaming kan mere end anbefales! hvis der er sket en fejl, hjælper de med hurtig respons, fed humor og fikser problemet på samme tid.
Alt i alt en dårlig oplevelse fra det gamle Froggaming. Men det nye er en helt vild fed oplevelse, kan anbefales.
Positiv oplevelse
Syntes det har været en fornuftig service og et godt produkt :)
Rigtig god service, men lang ventetid
Der er god service men lang ventetid hvis man skal have computeren som et rtx 3080
Kan ikke anbefales.
Kan ikke anbefales.
Rimelige priser men dårlig service undervejs og urimelige ifht. reklamationer.
Ifm. bestillingen var der behov for flere længere korrespondancer for at få ordren placeret og det var ikke betryggende at der blev ringet flere gange for at afklare misforståede detaljer.
Firmaet er blevet opkøbt (som man kan se af deres behjælpsomme kommentarer her) og der er altså tale om nye ejere og ny drift.
Man kan håbe at der med det nye firma bliver en bedre service.
For mit eget vedkommende var der behov for en reklamation over en varm CPU og en larmende blæser.
Det kræver en faktura da firmaet ikke har mulighed for at hjælpe på baggrund af orderbekræftigelse.
Det er naturligvis juridisk helt forsvarligt at kræve i en reklamations process.
Skulle man være interesseret i sådan nogle juridiske argumentationer kan man roligt handled ved det nye og (måske) forbedrede froggaming.

Réponse de Froggaming
Super god service og hurtig levering
god oplevelse
Har netop haft en god oplevelse med support hos froggaming. Trods at det er support via mail så får man prompte svar og froggaming har været super effektive og konstruktive i min supportsag.
Rigtig god service
God konfiguration og konkurrence dygtig pris
Har bestilt en ny PC ved Froggaming. Konkurrense dygtig pris og god konfiguration. Pengende blev trukket ved ordre afgivelse, og jeg manglede en tilbagemelding, hvornår produktet blev klar. Glæder mig til at se om produktet lever op til min forventning.
Der var lidt problemer kommunikation…
Der var lidt problemer kommunikation blandt medarbejderene imellem hvilket gjorde jeg fik forkert information angående leverings tidspunkt og mit produkt, men blev ringet op af direktøren og der blev fundet en løsning, alt i alt godt tilfreds og vil ikke have noget imod at handle emd froggaming igen
Fin service der hiver dem op på…
Fin service der hiver dem op på 5-stjerner.
Priser der tager dem 1-stjerne ned.
De er god til at bygge pc'er der tager hiver dem 1-stjerne op.
Leveringstid der hiver dem 1-stjerne ned.
Alt i alt en god oplevelse.
Fin service
Lidt langsom leveringstid, men overall god service og svarer hurtigt når man skriver
God hjælp og vejledning og fantastisk service. Vil helt klart bruge dem igen.
Godt nok var der ferie da jeg bestilte…
Godt nok var der ferie da jeg bestilte og lidt længere leveringstid
Skrev til jer og i svaret hurtig 👍👍og holdte hvad i lovet 👍👍
Min ssd på en tb som jeg købte med er…
Min ssd på en tb som jeg købte med er ikke sat ind i computeren, og ved ikke om den overhovedet er med i computeren endu.
Kundeservicen er helt i top.
Kundeservicen er helt i top.
Fik ikke de ram jeg havde betalt for, men problemet blev løst og den kundeservice jeg fik før og efter købet var klart 6 stjerner værd, så den lille fejl koster dem ikke en stjerne mindre, selvom jeg sagtens kunne have valgt 4 stjerner her.
Kan klart anbefale dem.
Der stod 2-4 dages leveringstid på…
Der stod 2-4 dages leveringstid på hjemmesiden. Halvanden uge efter bestilling, kontaktede jeg dem, da jeg intet havde hørt og de havde trukket pengene. Fik svar tilbage at de satsede på computeren var færdig dagen efter og at de ville ringe når den var færdig. Der gik så yderligere en uge, inden opringningen kom og jeg kunne hente min computer.
Bestilte et fan splitter
Bestilte et fan splitter, det er ikke det største produkt men alligevel, så venter jeg 14 dage på min vare trods at der står 1-2 dages levering, nå men den kommer så efter de 14 dage, det er så den forkerte produkt de havde sendt.
Havde dog en god oplevelse med at jeg købte en pc, og den var som den skulle.
Men den anden trækker en del ned, da det var noget jeg skulle bruge asap.
Kunden er i centrum
Kunden er i centrum.
Min søn har længe ønsket sig en Gamer PC. Efter at have kigget lidt rundt omkring, både i butikker og på nettet, da fandt vi frem til froggaming.
Vi kørte forbi butikken og oplevede en virkelig god service og endte med at tage derfra med en bestilling på en pc.
Pc’en blev skræddersyet til min søn, hvilket gjorde at der var leveringstid på nogle af delene. Dog blev jeg kontaktet 2 dage efter bestillingen med info om at nu var pc’en klar. Vi fik lovning på at der kunne gå op til 5 dage, så det gik stærkt.
Efterfølgende var der nogle ting der ikke virkede (min egen fejl, da jeg ikke har forstand på IT), og det blev rettet via telefonen.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Uhyggeligt godt selskab der går op i…
Uhyggeligt godt selskab der går op i høj kvalitet og kundeservice. Kunne de få 10 stjerner fik de 12
De var gode til at ringe og melde…
De var gode til at ringe og melde tilbage
Da de skiftet nogen andre ting ud
Som jeg ikke havde bestilt til en smule bedre dele uden mere betaling
Grunden til det ikke blev en femmer
Var at jeg virkelig skulle bruge den en bestemt dag
Og de sagde det ikke var noget problem
Men den kom 2 dage senere end forventet
Selve pc’en køre 100% som den skal
Ingen problemer der ...
Kan sagtens anbefale at købe fra dem
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.