Brukade vara bra och ett av få ställen man kan handla skivor på. Tyvärr säljer de gladeligen produkter på hemsidan som de inte har i lager och inte har en aning om när de kan komma in i lager igen. Ha... Voir plus
Ett riktigt opålitligt blufföretag. Tar betalt, skickar orderbekräftelse till kund men skickar ingen vara. När man kontaktar per mail och undrar var skivan är så får man till svar att den är sl... Voir plus
Värdelös sida. Visar produkter på deras hemsida som inte finns i lager. Först efter 1,5 vecka får jag ett mail där det står att leveransen är försenad och att de inte har någon information att om när... Voir plus
Jag beställde en cd, och har fått i omgångar att den inte hade kommit till Ginza, men den som väntar på något gott väntar snällt, igår hade den kommit i min trappbox, väntan är över, tills jag kan lys... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 60 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Blev förvånad att det var så många…
Blev förvånad att det var så många negativa omdömen, då det enda som stör mig lite är att man kan beställa någon vara och efter en tid få meddelande att dom är slutsålda(utgått ur sortimentet). Hade kunnat kosta en stjärna.
Men dom har varit suveräna då jag meddelat att jag fått någon defekt vara.
Så då kan jag stå ut med att jag inte får alt jag vill ha.
Pelle L.

Réponse de Ginza.se
Beställde lp för en månad sedan
Beställde lp för en månad sedan som nu visade sig inte finnas i lager. De borde kunna avisera om skivor finns i Ginzas lager eller om det är beställningsvara - så att man kan undvika beställningsvarorna då de ändå inte verkar kunna levereras. Så mycket merjobb som kund att beställa och betala för något som inte finns!

Långa leveranstider!
Gjorde en beställning där merparten av artiklarna fanns i lager. En artikel har släpp datum om 3 veckor. Då skickas samtliga artiklar. Dåligt, kommer inte handla på ginza mer.

Réponse de Ginza.se
Skickade begagnat album och mer strul
Ginza har skickat slitet, begagnat album istället för det nya jag beställt och ändå blev fakturerad för. De har också skickat helt annat album än vad jag beställt. Vid varannan beställning strulade de till något som krävde tid och energi att rätta till, och de ryckte bara på axlarna. Jag har nu hittat bättre och mer välsorterade alternativ.

Jag rekommenderar
Felfri leverans och super bra support. rekommenderar ginza starkt

Toppen!
Inga problem. Snabb leverans, bra packade skivor. Har handlat i många år utan något att klaga på, inte något den här gången heller.

Mycket bra
Mycket bra. Fick hem min beställning på två arbetsdagar. Jag är mycket nöjd och kommer absolut beställa mer prylar från Ginza.se.

Roligt sortiment
Roligt sortiment, bra priser och snabba leveranser, jag har varit kund länge +10 år hos Ginza och aldrigt blivit besviken.
Tyvärr använder de Qliro, så därför drar jag av en stjärna.

Meat ROS
För två veckor sedan beställde jag en klockradio. Den kom hem t.o.m lite tidigare än utlovat. Bra!
Väl hemma klarade jag inte av att ställa in allt på denna Soundmaster. Dålig bruksanvisning? Beror väl inte mest på Ginza utan Soundmaster?!
Idag åkte jag och lämnade tillbaka min klockradio. Inga problem med Ginza. BRA igen!

Réponse de Ginza.se
Har inte mottagit mitt paket ännu så…
Har inte mottagit mitt paket ännu så jag tror inte att jag kommer bli missnöjd med varan. Men väntetiden att paketet ska komma iväg eller hållas inom ramen på leveranstiden är under all kritik. Har väntat nästan 2 v för att en film ska skickas.

UNDVIK GINZA
UNDVIK GINZA! Paketet hamnade i fel stad, postnord sa att endast GINZA kunde ändra numret som blivit fel. Ginza sa att de inte kunde göra nått. Blir ombedd att ringa en privatperson som fått min avisering av paketet och be han/hon att ändra ombud till min stad?! Enormt oprofessionellt. Därefter säger de att jag får betala 350kr om jag inte hämtar ut paketet. BEDRÖVLIGT! Undvik!

Réponse de Ginza.se
Enormt utbud men lång leveranstid.
Ginza har enormt utbud och bra priser.
Tyvärr är leveranstiden inte lika bra.
Jag beställde en dvd-box och det tog 6 dagar att få hem paketet!!!
Då brevet inte är spårbart, så vet man inte var försändelsen befinner sig.
Det skulle bli ett toppbetyg om leveranstiden vore kortare.

Réponse de Ginza.se
Likadant varje gång = försenad leverans…
Likadant varje gång = försenad leverans eller ingen leverans! Jag lade ordern den 20 juni 2025 - avbeställde den 21 juli 2025 eftersom jag inte erhållit min beställning! Jag väntade alltså mer än en månad på leverans och avbeställde enligt ovan angivet datum! Beställde sedan hos annan leverantör och fick min vara efter 9 dagar!

Réponse de Ginza.se
Great place to buy blu-rays and 4K…
Great place to buy blu-rays and 4K movies if you live in Sweden.

Réponse de Ginza.se
Handla inte från detta oseriösa…
Handla inte från detta oseriösa företag, står inte för sina egna priser dom lagt ut på hemsidan utan skyller på att varan är slutsåld och ersätter inte den med liknade produkt i annan färg.
Inga problem…
Blev orolig när jag såg dom relativt låga recensionerna här men i mitt fall kom de skivorna jag hade beställt inom förväntad tid och utan några problem överhuvudtaget. Tiden från köpet till leverans var kanske runt 3 veckor eller så men beställde skivor som inte fanns i lagret så förväntade mig inget annat

5 månaders leveranstid
Beställning gjord 12 december. Leverans 13 maj. Otrevlig kundsupport som hänvisar till en för kund okänd leverantör. Ingen kompensation. Beställ aldrig något från Ginza.

Réponse de Ginza.se
Från att ha varit banbrytande till…
Från att ha varit banbrytande till uselt företag gick ganska fort. De påstår sig skicka paket som sedan aldrig aviseras till kunden och som då skickas tillbaka varvid kunden får en faktura på 350,-
Sedan skall kunden bevisa att de inte har fått aviseringen då bevisbördan skall ligga på den som påstår sig ha skickat.
Undviker dem för all evighet trots att jag har beställt skivor för en bar bit över 50000 genom åren.

Köp inte härifrån
Vid beställning så fram gick det ej att varan var slut i deras lager. Vänta o vänta tills jag själv fråga vad varan tog vägen. Dom hade inget leveranstid att tillgå.

Réponse de Ginza.se
Litar ej på deras uppskattade leverans…
Litar ej på deras uppskattade leverans tider. En vara var slutsåld helt plötsligt, och dem andra obekräftade från lev. En annan order tog en skiva över en månad att få hem medans dem andra gick efter en vecka.. bra priser men lite lotteri när eller om du får skivorna. Säkert inga problem om dem har grejjerna i sitt lager.

Réponse de Ginza.se
En savoir plus sur les différents types d'avis.