Ginza.seAvis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Brukade vara bra och ett av få ställen man kan handla skivor på. Tyvärr säljer de gladeligen produkter på hemsidan som de inte har i lager och inte har en aning om när de kan komma in i lager igen. Ha... Voir plus

Ett riktigt opålitligt blufföretag. Tar betalt, skickar orderbekräftelse till kund men skickar ingen vara. När man kontaktar per mail och undrar var skivan är så får man till svar att den är sl... Voir plus

Värdelös sida. Visar produkter på deras hemsida som inte finns i lager. Först efter 1,5 vecka får jag ett mail där det står att leveransen är försenad och att de inte har någon information att om när... Voir plus

Jag beställde en cd, och har fått i omgångar att den inte hade kommit till Ginza, men den som väntar på något gott väntar snällt, igår hade den kommit i min trappbox, väntan är över, tills jag kan lys... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

281 avis

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Blev förvånad att det var så många…

Blev förvånad att det var så många negativa omdömen, då det enda som stör mig lite är att man kan beställa någon vara och efter en tid få meddelande att dom är slutsålda(utgått ur sortimentet). Hade kunnat kosta en stjärna.
Men dom har varit suveräna då jag meddelat att jag fått någon defekt vara.
Så då kan jag stå ut med att jag inte får alt jag vill ha.
Pelle L.

1 décembre 2025

Hej Pelle
Tack för den fina feedbacken.
Den värmer i vintermörkret :-)
//Seth

Beställde lp för en månad sedan

Beställde lp för en månad sedan som nu visade sig inte finnas i lager. De borde kunna avisera om skivor finns i Ginzas lager eller om det är beställningsvara - så att man kan undvika beställningsvarorna då de ändå inte verkar kunna levereras. Så mycket merjobb som kund att beställa och betala för något som inte finns!

14 novembre 2025

Hej Zara
Det var väldigt tråkigt att vi inte kunde leverera det du beställt av oss.
Vi lever ju på att sälja så det blir två förlorare. Du som kund fick en dålig köpupplevelse och vi som företag fick inte sålt produkten.
Lose lose istället för win win
Nu vet jag inte vad det var för LP skiva men det borde stått beställningsvara på hemsidan? Spelar ju iofs ingen roll då vi bevisligen misslyckades med vårt åtagande.

Långa leveranstider!

Gjorde en beställning där merparten av artiklarna fanns i lager. En artikel har släpp datum om 3 veckor. Då skickas samtliga artiklar. Dåligt, kommer inte handla på ginza mer.

10 novembre 2025

Hej Fredrik
Du tog med en framtida release ihop med lagervaror vi hade på hyllan med andra ord.
När man lägger med en framtida release i sin beställning släpper systemet inte beställningen förrän det aktuella release datumet. Information om detta framgår i kassan. Vill man ha sin beställning snabbare får man helt enkelt göra två beställningar.

Skickade begagnat album och mer strul

Ginza har skickat slitet, begagnat album istället för det nya jag beställt och ändå blev fakturerad för. De har också skickat helt annat album än vad jag beställt. Vid varannan beställning strulade de till något som krävde tid och energi att rätta till, och de ryckte bara på axlarna. Jag har nu hittat bättre och mer välsorterade alternativ.

30 mai 2025

Réponse de Ginza.se

Hej Johan Jag har mailat dig.

Jag rekommenderar

Felfri leverans och super bra support. rekommenderar ginza starkt

20 octobre 2025

Réponse de Ginza.se

Tack för den fina feedbacken :-)

Toppen!

Inga problem. Snabb leverans, bra packade skivor. Har handlat i många år utan något att klaga på, inte något den här gången heller.

26 septembre 2025

Réponse de Ginza.se

Tack för den fina feedbacken Martin :-)

Mycket bra

Mycket bra. Fick hem min beställning på två arbetsdagar. Jag är mycket nöjd och kommer absolut beställa mer prylar från Ginza.se.

29 septembre 2025

Réponse de Ginza.se

Tack så mycket för den fina feedbacken.

Roligt sortiment

Roligt sortiment, bra priser och snabba leveranser, jag har varit kund länge +10 år hos Ginza och aldrigt blivit besviken.

Tyvärr använder de Qliro, så därför drar jag av en stjärna.

25 septembre 2025

Réponse de Ginza.se

Tack så mycket för den fina feedbacken.

Meat ROS

För två veckor sedan beställde jag en klockradio. Den kom hem t.o.m lite tidigare än utlovat. Bra!

Väl hemma klarade jag inte av att ställa in allt på denna Soundmaster. Dålig bruksanvisning? Beror väl inte mest på Ginza utan Soundmaster?!

Idag åkte jag och lämnade tillbaka min klockradio. Inga problem med Ginza. BRA igen!

20 août 2025

Hej
Vad bra att det löste sig.

Har inte mottagit mitt paket ännu så…

Har inte mottagit mitt paket ännu så jag tror inte att jag kommer bli missnöjd med varan. Men väntetiden att paketet ska komma iväg eller hållas inom ramen på leveranstiden är under all kritik. Har väntat nästan 2 v för att en film ska skickas.

16 août 2025

Réponse de Ginza.se

Hej Nu vet jag ju inte vad det är för artikel du fick vänta på, men är det t.ex. en framtida release hålls hela ordern tills den filmen har release. Är det en beställningsvara med 3 5 7 14 eller 30 vardagars leveranstid hålls beställningen tills denna tid passerats. Har vi fortfarande inte fått in den saknade artikeln när denna tid passerats skickas det vi har på lager och den saknade varan kommer fraktfritt i efterhand.

UNDVIK GINZA

UNDVIK GINZA! Paketet hamnade i fel stad, postnord sa att endast GINZA kunde ändra numret som blivit fel. Ginza sa att de inte kunde göra nått. Blir ombedd att ringa en privatperson som fått min avisering av paketet och be han/hon att ändra ombud till min stad?! Enormt oprofessionellt. Därefter säger de att jag får betala 350kr om jag inte hämtar ut paketet. BEDRÖVLIGT! Undvik!

12 août 2025

Réponse de Ginza.se

Hej Nu är jag inte insatt i detta så jag ska väl inte uttala mig egentligen. Hela förfarandet låter underligt. Gissar att det började med att du skrev fel mobilnummer? Den personen som då fick aviseringen istället för dig trodde det var hens paket och ändrade i PostNord appen, så att paketet kom till den personen istället.
Så va cirkusen igång. Vi har tagit upp det här med att man så lätt kan ändra vart ett paket ska levereras med PostNord. Men där ser man vad viktigt det är att kolla så de uppgifterna man uppger stämmer. Ganska säker på att vi inte krävde dig på 350 kr

Enormt utbud men lång leveranstid.

Ginza har enormt utbud och bra priser.
Tyvärr är leveranstiden inte lika bra.
Jag beställde en dvd-box och det tog 6 dagar att få hem paketet!!!
Då brevet inte är spårbart, så vet man inte var försändelsen befinner sig.
Det skulle bli ett toppbetyg om leveranstiden vore kortare.

25 juillet 2025

Réponse de Ginza.se

Hej Tack för feedbacken. Idag har vi många artiklar som beställningsvaror. Då ligger de inte på vår hylla utan vi beställer hem artikeln till dig som kund. Idag har 90 % av de stora bolagen flyttat ner sina lager till Europa vilket gör att leveranstiderna på en beställningsvara blir längre än förut. Vi har 3, 5, 7, 14, 30 vardagar som de olika tiderna. (Står på varje artikel.)
Beställer man en artikel eller flera som vi har på vårt lager är leveranstiden i regel 1-3 dagar plus PostNords leveranstid. Köper man lagervaror ihop med beställningsvaror får man vänta de dagarna beställningsvaran skulle ta att få hem innan det eventuellt blir en delleverans. Det kan ju också vara så att en lagervara tagit slut och att vi väntar på en leverans. Eller att man har med en framtida release i sin beställning. Då får man också vänta på att den släpper. Hoppas ovan förklarar varför du fick vänta 6 dagar vid din förra beställning.

Likadant varje gång = försenad leverans…

Likadant varje gång = försenad leverans eller ingen leverans! Jag lade ordern den 20 juni 2025 - avbeställde den 21 juli 2025 eftersom jag inte erhållit min beställning! Jag väntade alltså mer än en månad på leverans och avbeställde enligt ovan angivet datum! Beställde sedan hos annan leverantör och fick min vara efter 9 dagar!

19 juillet 2025

Inga problem…

Blev orolig när jag såg dom relativt låga recensionerna här men i mitt fall kom de skivorna jag hade beställt inom förväntad tid och utan några problem överhuvudtaget. Tiden från köpet till leverans var kanske runt 3 veckor eller så men beställde skivor som inte fanns i lagret så förväntade mig inget annat

27 mai 2025

Réponse de Ginza.se

Tack för feedbacken. Ja vi försöker vara tydliga med att det kan ta lite tid när man beställer en artikel som vi i vår tur beställer hem unikt för dig som kund. Beställer man en artikel vi har hemma så går det i regel på 1-3 dagar plus PostNords leveranstid

5 månaders leveranstid

Beställning gjord 12 december. Leverans 13 maj. Otrevlig kundsupport som hänvisar till en för kund okänd leverantör. Ingen kompensation. Beställ aldrig något från Ginza.

13 mai 2025

Réponse de Ginza.se

Hej Tack för feedbacken Ja ibland går det troll i det plus att branschen i sig inte är som förr. Det jobbar väldigt få personer på skivbolagen vilket innebär att vi har svårt att få fram information om leveranstiderna.

Från att ha varit banbrytande till…

Från att ha varit banbrytande till uselt företag gick ganska fort. De påstår sig skicka paket som sedan aldrig aviseras till kunden och som då skickas tillbaka varvid kunden får en faktura på 350,-
Sedan skall kunden bevisa att de inte har fått aviseringen då bevisbördan skall ligga på den som påstår sig ha skickat.
Undviker dem för all evighet trots att jag har beställt skivor för en bar bit över 50000 genom åren.

5 mai 2025

Réponse de Ginza.se

Hej Tack för feedbacken. Vet du varför du inte fick någon avisering? Att du fick en faktura på 350 kr går per automatik när ett outlöst paket kommer tillbaka till oss. Det är normalt förfarande och helt enligt vår köpinformation.

Köp inte härifrån

Vid beställning så fram gick det ej att varan var slut i deras lager. Vänta o vänta tills jag själv fråga vad varan tog vägen. Dom hade inget leveranstid att tillgå.

24 avril 2025

Réponse de Ginza.se

Hej Tack för feedbacken Ja ibland går det troll i det plus att branschen i sig inte är som förr. det jobbar väldigt få personer på skivbolagen vilket innebär att vi har svårt att få fram information om leveranstiderna.

Litar ej på deras uppskattade leverans…

Litar ej på deras uppskattade leverans tider. En vara var slutsåld helt plötsligt, och dem andra obekräftade från lev. En annan order tog en skiva över en månad att få hem medans dem andra gick efter en vecka.. bra priser men lite lotteri när eller om du får skivorna. Säkert inga problem om dem har grejjerna i sitt lager.

21 mars 2025

Réponse de Ginza.se

Hej Tack för feedbacken Du satte huvudet på spiken med ditt inlägg. Det är tyvärr lite så vi själva känner också när det gäller leveranserna från våra leverantörer. Vilket då drabbar er som slutkund. Och även oss då vi lever på att sälja. När vi inte får fram en artikel till en kund blir det ju en lose lose istället för en win win.
Och när vi har artiklarna på hyllan och man inte lägger med en beställningsvara i samma order levererar vi på 1-3 dagar plus Postnords leveranstid.

En savoir plus sur les différents types d'avis.