Ginza.se Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Brukade vara bra och ett av få ställen man kan handla skivor på. Tyvärr säljer de gladeligen produkter på hemsidan som de inte har i lager och inte har en aning om när de kan komma in i lager igen. Ha... Voir plus

Ett riktigt opålitligt blufföretag. Tar betalt, skickar orderbekräftelse till kund men skickar ingen vara. När man kontaktar per mail och undrar var skivan är så får man till svar att den är sl... Voir plus

Värdelös sida. Visar produkter på deras hemsida som inte finns i lager. Först efter 1,5 vecka får jag ett mail där det står att leveransen är försenad och att de inte har någon information att om när... Voir plus

Jag beställde en cd, och har fått i omgångar att den inte hade kommit till Ginza, men den som väntar på något gott väntar snällt, igår hade den kommit i min trappbox, väntan är över, tills jag kan lys... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

281 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 60 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Swish

Ginza inget fel med dom i sig men deras betalning möjlighet är lite omoderna och de använder sig av Qliro som är snabba på att skicka en till inkasso, sedan blockera din faktura och man betalat för en försenad betalning, pga av att man handlat i flera omgångar på hemsidan, Ginza borde ha flera betalningsmetoder för trogna kunder eller så vill man inte ha glada kunder längre

3 mars 2025

Réponse de Ginza.se

Hej! Tack för feedbacken Vi har idag flera olika betalningsmöjligheter på vår hemsida så som Swish och kortbetalning. Men om det är så att man valt Qliro faktura så kan man alltid flytta fram betalningstiden utan kostnad. Obs! detta före de 14 dagarna man har på sig löpt ut.

Total ointresse för tidigare kunder

När Ginza sålde bara CD skivor var de ok men när de började att sälja helt orelaterade till varandra varor fick jag en urdålig överraskning. Beställde flera varor och fick ett besked att den de hade utgått sortimentet Ändå sedan till min överraskning levererade Ginza halva ordern. Frågade om jag kunde returnera varan och vad skulle hända med fakturan. Total tystnad från Ginzas sida. ALDRIG MERA AFFÄRER MED GINZA!

17 février 2025

Réponse de Ginza.se

Hej! Tack för din feedback. Utan att veta tror jag du svarat oss på ett noreplay mail. Dessa går ju inte fram till oss. Jag vet att vi aldrig dissar en kund.

Ingen leverans...

Beställde en vara som de inte lyckas leverera på över 14 mån. Ingen kompensation, ingen ursäkt. Jag har handlat klart hos Ginza.

21 février 2025
Avis spontané

Trækker pengene 3 uger før afsendelse!

Afgav en ordre på en håndfuld 4k film, hvor seneste film først udgives d.6 marts, hvorefter hele ordren ville blive sendt samlet. Dette var jeg indforstået med, og kunne godt vente. Jeg valgte at betale med kort, som på normalvis - ikke noget qliro fis med faktura og noget.

Her tirsdag d.18 februar har de så trukket pengene for hele ordren, og ikke én af tingene er blevet afsendt. Fik fat i Alexander fra deres kundeservice, som med en meget nedladende attitude siger, at jeg selv har valgt og godkendt omgående betaling, man betaler fanme ikke før ordren er afsendt, og deles en ordre op betales der kun for det der ER blevet afsendt!

Ordren er nu annulleret, så nu må vi se om de er lige så hurtige til at sende pengene retur som de var til at trække dem!

Spar jer selv for megen bøvl og hovedpine og foretag jeres køb andetsteds, det er ikke værd at "spare" 50kr på en film eller LP for så at skulle døje med det her!

Jeg handler der ALDRIG igen, og vil kraftigt fraråde andre i at handle der! Ikke skyggen af kundeservice eksisterer ved Ginza!

Som noget positivt fik jeg mine penge retur inden for to bankdage, så den del er da i det mindste positivt.

18 février 2025

Réponse de Ginza.se

Hej! Vid kortbetalning reserveras beloppet direkt, även om varan skickas senare – det är standard hos alla e-handlare. Vi får inte tillgång till pengarna förrän ordern skickas. Vi beklagar att detta inte framgick tydligare och tar med oss din feedback för att förbättra kommunikationen framöver.

Inget ansvar.

Först flera veckor efter förbeställning av en bok så får jag besked att den är slutsåld. Nu är det för sent att beställa på andra sidor och Ginza tar inget ansvar och kompenserar inte alls.
Köp inte här!

6 février 2025

Réponse de Ginza.se

Hej! Tack din feedback. Vi har inget att säga till vårt försvar i detta fall, mer än att det är mycket olyckligt att vi misslyckades med att leverera det du beställt. Vi lever ju på att sälja så det blev två förlorare i detta fallet.

Varför använder ni er av quiro

Varför använder ni er av quiro ? Ett oseriöst betalnings företag vilket gör att jag förmodligen inte kommer handla av er mer. De skickar inga räkningar eller påminnelser via sms eller mail utan direkt till inkasso vilket gör varan betydligt dyrare

30 janvier 2025

Réponse de Ginza.se

Hej! Tack för din feedback Tråkigt att det är din erfarenhet av Qliro. Vi har ju både Swish, kortbetalning och bank betalning på vår hemsida så det finns ju alternativ.

Snabb leverans på varor i lager.

Om Ginza har skivorna i lager kommer dom på en till två dagar och det är inte vanligt. Det negativa är att köper man vinyl för max 99:- verkar endel skivor vara öppnade och spelade med repor och knaster i ljudet vilket inte är ok så där måste dom bättra sig eller i alla fall skriva att skivorna kan vara spelade eller returnerade.

18 janvier 2025

Réponse de Ginza.se

Hej! Tack för din feedback. Hoppas du hörde av dig om skivan så vi fick chans att byta ut den? Vi säljer inga begagnade artiklar här så vi får tro att det är en engångsföreteelse .

Returnerade två varor

Returnerade två varor. Enligt deras köpvillkor ska man som kund stå för frakt och administration. Det gick på 350kr per paket. Större summa än vad produkterna kostade från början. Så nu har jag betalt mycket mer än produkterna kostade för ingenting. Kommer inte beställa något mer från det företaget.

13 janvier 2025

Réponse de Ginza.se

Hej! Och tack för din feedback. Det låter inte som att du returnerade två artiklar. Det ser ut som om du aldrig hämtade ut dina paket. Det är inte så returer går till. Då räknas det som outlösta paket och du får betal 350 kr per paket paket. helt enligt vår köpinformation.

Jag har ringt dem flera ggr nu om en…

Jag har ringt dem flera ggr nu om en julklapp till min son som först EFTER att jag köpt den updagades som "restnoterad". Så min son har nu den 6:e januari, efter 13 dagar fortfarande INTE fått sin julklapp!
Men det går inte att få prata med någon som har hand om själva transaktionen. Man blir bara vidarekopplad till andra platser eller att man vill köpa nåt. Skandal!

6 janvier 2025

Réponse de Ginza.se

Hej Tack för din feedback. Jag känner dock inte igen oss alls i det du förklarar. Vi kopplar aldrig någon vidare till andra ställen såvida det inte är faktura frågor vi inte har rätt att hjälpa till med.
men det kanske va en faktura fråga och inte en produktfråga?

Har beställt flera gånger och alltid…

Har beställt flera gånger och alltid varit nöjd.
Tills min senaste beställning.. skivorna i en serie jag beställde har inte suttit fast i sina "fodral" under transporten och ser ut att ha blivit repiga. Har kontaktat Ginza 3 ggr, första gången den 3 December för en eventuell reklamation om de inte funkar som de ska men har fortfarande inte fått något svar.
Serien är en julklapp till min mor så jag har inte möjlighet att testa skivorna i förväg.
Jag kommer göra en anmälan på Ginza om de inte hjälper mig med en reklamation framöver om varan inte funkar som den ska. Tråkigt att detta skulle bli min sista beställning.

3 décembre 2024

Ginza really sucks

Ginza really sucks! Over a year ago i ordered a cd and paid but no cd was delivered. Despite several mails to them requesting my money back they didnt even answer. Now finally did they say that they will pay me back but no money yet so guess I'll have to wait and see. NO goodwill at all! Choose another company.

3 décembre 2024

Har beställt från Ginza sedan 90-talet

Har beställt från Ginza sedan 90-talet. Jag har alltid fått varorna inom rimlig tid samt välpackat. Undantaget var när jag beställde actionfigurer och de hade pressat ned tre figurer i en för liten förpackning så att förpackningarna skadades.

30 novembre 2024
Avis spontané

Ginza har inte utvecklats mycket...

Ginza har inte utvecklats mycket från tiden då vi beställde från en tidning. Exempelvis hänvisar de till att lägga separata ordrar om man vill få varor, som inte är släppta, vid release. Som ett felmeddelande? Har jag gjort fel här? Det vill säga betala frakt för varje order även om totalordern är långt över "fri frakt". Exempelvis skulle jag behöva lägga 4 olika ordrar på min tänkta beställning på 4 varor. Då förstår man hur absurt det är. Alla Ginzas konkurrenter borde ta Ginza som inspiration på hur man inte ska göra. Det är på en helt egen nivå av dåligt. Sorliga är att Ginzas sortiment är bra men deras sajt och service är värdelös.

29 novembre 2024
Avis spontané

I går skulle jag få en leverans från…

I går skulle jag få en leverans från Ginza. Postnords förare meddelade klockan 18.15 och leverans skulle ske ca 20.00.
De hade meddelat att de inte kunde komma in. Levereras skulle ske till postombud.

Jag ringer ginza och dessa meddelar att detta är helt ok.

Jag kontaktar postnord och de menade att deras chaufför hade agerat fel.

Jag undrar vad ginza's kundtjänst har för kundservice kanske en ny utbildning kundservice?

28 novembre 2024
Avis spontané

will not shop there again

very poor costomerservice dont respont emails ask to cance order 3-4 week no respond and ship em but hard to return no langue options or they claim they have but it does not even work?

5 novembre 2024

Finns i lager. Leveranstid: från 1 vardag

Ginzas argument; "Finns i lager. Leveranstid: från 1 vardag"....

Har lagt en beställning måndag den 28 okt. 19:48 (för 3 dagar sedan).
Fick e-post "Hej Tack för din order. Vi är glada att du har valt att handla av oss. Vi har funnits sedan 1968 och det är tack vare er.
Vi levererar måndag-fredag och nedan kan du se detaljerad information om de artiklar du har beställt på order G2720000."

Idag (torsdag 31 oktober) frågade jag via Ginza portal om Ginza har postat min order, fick ett snabb svar; "(10:38) .. ..Brevet skickas från oss idag så du kan förvänta dig leverans inom 3 vardagar." .....

Varför Ginza håller inte till "Leveranstid: från 1 vardag"?

31 octobre 2024
Avis spontané

Jag har varit kund på Ginza hela livet känns det som

Jag har varit kund på Ginza så länge jag kan minnas.
Vet att jag beställt och det är väldigt sällan någon vara tagit slut eller saknats under alla år.
Det jag höjer upp Ginza med är också möjligheterna att betala. Man tvingas inte att använda bank-ID och man kan även posta in en beställning samt välja postförskott.
Ginza är verkligen ett företag jag gillar - både vad gäller service och betalning.
Smidigt att lägga en order och så smidigt att betala.
Trogen kund och kommer fortsätta att vara det.

1 octobre 2024

Ett traditionellt postorderföretag

Säga vad man vill om Ginza,men självt har jag inget negativt att säga.

Till skillnad från andra i samma bransch,så går det att handla utan krav på idiotiska påfund= Mobilt Bank ID.

En stor eloge till företag som inte går privata intressens vägar.
Företag som krånglar,och inte har traditionella betalsätt ex.Direktbetalning bank ( genom Trustly) lär inte få mig som kund.Tyvärr så ligger det i Finnansiell ID tekniks intressen att tvinga gemene man till deras tjänster.

Så visst märks det att det är ett traditionellt postorderföretag.

23 septembre 2024
Avis spontané

Beställde en vecka senare vara slut i lager

Beställde en vara och betalade, fick veta en vecka senare att varan är slut lager ,och att de ju inte kunde veta det vid beställning, så nu startar en sk återbetalningsprocess eftersom de menar att jag avbrutit ordern-goddag yxskaft. Och skäms på er!

25 septembre 2024