Grando Keukens | Badkamers Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

In de mooie showroom inspiratie opgedaan en onze wensen besproken. De verkoper heeft ons uitstekend geholpen, had goede ideeen en had een goede kennis van technische installaties en mogelijkheden. Hi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn in het filiaal Utrecht vriendelijk geholpen en vonden eindelijk een keuken winkel die zowel nieuw als renovatie aanbiedt en in de showroom kan tonen. Heel goed geholpen door Romy en alles keu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend blij met de service van Dave S. tijdens het verkooptraject bij Grando Keukens in Tilburg. Hij dacht goed met ons mee, nam de tijd voor onze wensen en begeleidde ons prettig en pro... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Toiletpot van Ben gekocht 2 jaar geleden wat onderdeel was van totale aanschaf nieuwe badkamer en toilet en nu laat er een stukje keramiek los zegt men dat het nooit kan en niet vanzelf los laat. Valt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de cuisine
  2. Rénovateur de salle de bains
  3. Magasin d'articles de salle de bains
  4. Prestataire de réaménagement de cuisine

Écrit par l'entreprise

Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op veel fronten. Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. U krijgt dus te maken met een echte ondernemer die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor. Bij Grando Keukens & Bad vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. Wij bieden u kwaliteit en topmerken. Het is voor ons van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Grando. Koken. Baden. Genieten

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

213 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend tevreden over onze…

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Grando Verwijst Keukens in Uden. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering zijn we fantastisch geholpen door Ivo. Hij nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk en deskundig advies en wist onze wensen perfect te vertalen naar een prachtige keuken.

Het eindresultaat is precies zoals we hadden gehoopt: stijlvol, kwalitatief en tot in de puntjes afgewerkt. De service, het persoonlijke contact en de professionele begeleiding maakten het hele traject erg prettig.

Dank je wel, Ivo, voor de geweldige begeleiding en het prachtige resultaat. Wij raden Grando Verwijst Keukens Uden van harte aan! Mvg Michel en Bella

15 juillet 2026

Beste Michel en Bella,

Wat een geweldige beoordeling, hartelijk dank dat jullie de tijd hebben genomen om jullie ervaring zo uitgebreid te delen!

Het doet ons enorm veel plezier om te lezen dat jullie het hele traject, van het eerste gesprek tot en met de oplevering, zo positief hebben ervaren. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en samen tot een keuken te komen die niet alleen mooi is, maar ook perfect aansluit bij de manier waarop jullie wonen en leven. Fantastisch om te horen dat het eindresultaat precies is geworden zoals jullie voor ogen hadden.

Jullie mooie woorden over Ivo betekenen veel voor ons. We geven jullie complimenten dan ook met veel plezier aan hem door. Hij zal het zeker waarderen dat zijn persoonlijke aanpak, deskundige advies en betrokken begeleiding zo zijn opgevallen.

We wensen jullie heel veel kookplezier en mooie momenten toe in jullie nieuwe keuken. Bedankt voor het vertrouwen in Grando Verwijst Keukens Uden en voor jullie warme aanbeveling. Geniet ervan!

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn goed geholpen door Hassan

We zijn heel goed geholpen door Hassan bij Grando Mijdrecht!
Hij luisterde goed naar onze wensen en bracht ook eigen ideeën in die goed aansloten. Er werd de tijd genomen om verschillende stalen te bekijken, aanpassingen te doen en nog weer eens een rondje door de zaak te doen om te bekijken hoe dat er dan uitziet.
We kijken ernaar uit dat onze keuken straks daadwerkelijk in ons huis staat!

12 juillet 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Wat een mooie review, hartelijk dank! Wat fijn om te lezen dat Hassan zo goed naar jullie wensen heeft geluisterd en samen met jullie tot een ontwerp is gekomen dat helemaal bij jullie past. We vinden het belangrijk dat er alle tijd wordt genomen om keuzes zorgvuldig te maken. We wensen jullie veel voorpret en kunnen niet wachten tot de keuken straks bij jullie thuis wordt geplaatst. Alvast heel veel kookplezier gewenst!

Creatief en meedenkend

Luisteren naar wensen van de klant en weten dit naadloos te vertalen in een prachtig ontwerp en er word creatief meegedacht in het optimaal gebruik maken van de ruimte. Chapeau Evert en team Grando wij zijn zeer tevreden met onze keuken! 👌🏽

8 juillet 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat geweldig om te lezen dat uw wensen zo goed zijn vertaald naar een keuken die perfect bij u past. Creatief meedenken en het optimaal benutten van de ruimte vinden we erg belangrijk, dus het is mooi dat u dit zo heeft ervaren. We geven uw mooie complimenten met veel plezier door aan Evert en het hele team. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe keuken en bedankt voor uw vertrouwen!

Goed bedrijf

Goed bedrijf, mooie keukens en badkamers.
Kun je van op aan, doet wat het zegt.

6 juillet 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze keukens en badkamers waardeert en dat u onze betrouwbaarheid zo positief ervaart. We doen er elke dag ons best voor om onze afspraken na te komen. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier gewenst met uw aankoop!

Noté 4 sur 5 étoiles

Hele prettige en kundige mensen in de…

Hele prettige en kundige mensen in de winkel. De mensen die de keuken brachten en monteerden ook helemaal top. Het jammere alleen vond ik de klantenservice. Heb zelf elke keer erachteraan moeten zitten voordat er iemand langs kwam.

5 mai 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Bedankt voor uw review en uw eerlijke feedback. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze adviseurs in de showroom en over de bezorging en montage van uw keuken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ontzettend goede begeleiding bij de…

Ontzettend goede begeleiding bij de aanpassing woonkamer en nieuwe keuken en ruim binnen de tijd dat het allemaal klaar zou zijn. Top!

29 juin 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de begeleiding bij de aanpassing van de woonkamer en de nieuwe keuken. Geweldig dat alles bovendien ruim binnen de afgesproken planning is opgeleverd. We wensen je heel veel plezier met het eindresultaat en bedanken je voor het vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Solide bedrijf dat meedenkt, afspraken nakomt, uitstekend uitvoerend personeel.

Solide, van verkoop tot ontwerp en uitvoering. Installatie verricht door bekwaam en klantvriendelijk personeel.

4 mai 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Dank voor het delen van jullie ervaring.

Fijn om te lezen dat jullie het hele traject als solide hebben ervaren, van verkoop en ontwerp tot en met de uitvoering. Vooral mooi dat het meedenken en het nakomen van afspraken zo duidelijk naar voren komt.

Ook goed om te horen dat de installatie is uitgevoerd door bekwaam en klantvriendelijk personeel — dat maakt het eindresultaat vaak extra prettig in gebruik.

Dank voor jullie vertrouwen en veel plezier met het resultaat!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben boven verwachting goed en…

Ik ben boven verwachting goed en creatief geholpen op vestiging Middelburg!
Er wordt meegedacht naar mogelijkheden gezocht geen vraag is te veel! En een heel fijn creatief team!

26 juin 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Dank voor het delen van je ervaring.

Wat fijn om te horen dat je op de vestiging in Middelburg zo goed en creatief bent geholpen. Mooi dat er echt met je is meegedacht en dat er naar passende mogelijkheden is gezocht, zelfs bij lastige of extra vragen.

Leuk ook dat je het team als zo prettig en creatief hebt ervaren — dat maakt het hele proces vaak een stuk leuker en inspirerender.

Dank voor je vertrouwen en veel plezier met het resultaat!

Zeer fijne service!

Top! Van het eerste gesprek tot het eindproduct, geweldig! Zeer prettig ontvangen en begeleid in ons ontworp. Ze denken mee met de klant in ontwerp en budget. Groot voordeel voor ons was dat Grando alles in huis heeft. Stucadoor, vloeren alles werd geregeld en gepland door Grando. Voor de badkamer kom ik zeker terug.

24 juin 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Wat mooi om te horen dat u het hele traject, van eerste kennismaking tot oplevering, zo positief heeft ervaren. We streven ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen en samen tot een ontwerp te komen dat perfect aansluit bij hun wensen én budget. Fijn dat onze totaalservice hierbij van meerwaarde is geweest. Wij wensen u veel woonplezier toe en ontvangen u graag weer wanneer u plannen heeft voor een nieuwe badkamer. Veel dank voor uw vertrouwen in Grando! 😊

Gewoon top!

Fantastische professionele begeleiding zonder zaken op te dringen. Hoge kwaliteit, zowel de materiële zaken als de werkzaamheden. Zorgen zelf voor de vaklui, en alle materialen. Blijven intensief contact houden en controleren de vorderingen. Gewoon top!! En ook nog hele aardige mensen.

9 mars 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u onze begeleiding als professioneel en ongedwongen heeft ervaren. We vinden het belangrijk om klanten goed te adviseren zonder iets op te dringen, dus het is mooi dat dit zo is overgekomen. Daarnaast zijn we blij dat zowel de kwaliteit van de materialen als de uitvoering van de werkzaamheden aan uw verwachtingen hebben voldaan. Ook uw waardering voor onze betrokkenheid, communicatie en complete ontzorging stellen we zeer op prijs. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Meerdere zaken bezocht maar bij Grando…

Meerdere zaken bezocht maar bij Grando Tilburg het fijnst geholpen. Eerst je even rond laten kijken en daarna gevraagd of ze iets kunnen doen. Eenmaal aan de praat snel tot een 1e opzet gekomen. Dave had goeie ideeen en tips en had binnen 1 dag een 3d ontwerp gemaakt. We waren meteen enthousiast dus meteen doorgepakt. Tussentijdse vragen werden snel per mail beantwoord.De keuken kon snel geleverd worden, 2 fijne vakmannen hebben deze kundig gezet. Ook de nazorg is goed opgepakt. Helaas een deurtje in een afwijkende kleur maar een nieuwe bestelling is meteen in werking gezet. Kortom wij zijn erg blij met onze droomkeuken!

22 juin 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie je bij Grando Tilburg prettig geholpen voelden en dat Dave met zijn ideeën en het snelle 3D-ontwerp meteen de juiste snaar wist te raken. Ook mooi om te horen dat de communicatie, montage en nazorg naar wens zijn verlopen. Jammer van het deurtje met de afwijkende kleur, maar gelukkig kon dit direct worden opgepakt. We wensen jullie heel veel plezier met jullie prachtige nieuwe droomkeuken en bedanken jullie voor het vertrouwen! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Superblij met onze keuken en vloer

We zijn heel blij met de service van Grando! De indeling van de keuken hebben we uitgebreid besproken met Ramon, waarbij er heel goed werd meegedacht en geluisterd naar onze wensen.
Daarna is de keuken keurig op tijd geleverd en in 2 dagen geïnstalleerd zonder problemen, wederom heel goede service door Yuka. Ook de pvc-vloer hebben we via Grando laten verzorgen en dat is ook naar volle tevredenheid gelegd. Superblij met het eindresultaat!

8 juin 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service van Grando. Mooi dat Ramon uitgebreid met jullie heeft meegedacht en samen met jullie tot een keukenontwerp is gekomen dat perfect aansluit bij jullie wensen. Ook geweldig om te lezen dat de levering en montage soepel zijn verlopen en dat Yuka hierbij uitstekende service heeft geboden. Fijn dat ook de pvc-vloer helemaal naar wens is gelegd. We wensen jullie ontzettend veel plezier met het eindresultaat en bedanken jullie voor het vertrouwen in Grando! 😊

Grando Keukens Mijdrecht

Grando Keukens te Mijdrecht heeft mooie showroom en vooral heel veel keus in materiaal en kleur. Styliste is super goed, heeft goede aanvullingen. Mocht je opmerkingen of vragen hebben staan ze klaar om je te helpen. Helder communiceren, goed luisteren is nog aandachtspuntje met wat aandacht hiervoor komt dat zeker goed. Al met al ontzettend blij met onze keuken en met de installateur Janno van Vliet, wat een kanjer.

20 juin 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Bedankt voor deze mooie woorden en het vertrouwen in Grando Keukens Mijdrecht. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de showroom, de uitgebreide keuze en de begeleiding door onze styliste. Ook waarderen we uw feedback over de communicatie; daar nemen we graag extra aandacht voor. Geweldig dat Janno van Vliet zo’n positieve indruk heeft achtergelaten. We wensen u veel plezier met uw prachtige, duurzame keuken en hopen dat u er nog jarenlang van zult genieten! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Grando keukens Lelystad 3 keukens…

Grando keukens Lelystad 3 keukens gekocht en zeer tevreden! Paul en zijn team doen er echt alles aan om de keuken goed af te leveren, er kan natuurlijk altijd iets fout gaan met een levering maar het gaat erom hoe het wordt opgelost en dat is zeker gedaan. Onze volgende keuken gaan we zeker weer hier bestellen ! Wij zijn super blij met onze eiland keuken met koffiebar.

18 juin 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Wat geweldig om te horen dat jullie inmiddels al drie keukens bij ons hebben gekocht en telkens zo tevreden zijn. 😊 We geven service en een goede oplevering de hoogste prioriteit. Zoals u aangeeft kan er altijd iets misgaan, maar het belangrijkste is hoe we dat samen oplossen. Fijn dat u dat zo heeft ervaren. Veel plezier met jullie prachtige eilandkeuken en koffiebar, en we kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Namens Paul en het hele team: bedankt voor het vertrouwen en veel kookplezier! ☕🏡✨

Super tevreden!

Wij zijn zéér tevreden van onze nieuwe keuken! Een prachtig ontwerp door Susan! Al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook de keukenmonteurs zijn geweldige mensen. Een aanrader!

13 janvier 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! 😊 Wat geweldig om te horen dat u zó tevreden bent met uw nieuwe keuken. We zijn blij dat Susan een prachtig ontwerp voor u heeft mogen maken en dat u onze vriendelijke en behulpzame service zo waardeert. Ook geven we uw complimenten graag door aan onze keukenmonteurs – zij zullen dit zeker waarderen!

Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling. We wensen u heel veel plezier en mooie momenten toe in uw prachtige nieuwe keuken!

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor het eerst een keuken gekocht en…

Voor het eerst een keuken gekocht en bij deze geweldige winkel Grando
Je wordt hier goed geholpen en wordt echt geluisterd naar de wensen en denken goed met je mee

Wij zijn heel blij met het eindresultaat en zullen Grando zeker aanbevelen bij andere mensen .

8 mars 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Wat een mooie review, bedankt voor de fijne woorden! Wat leuk om te horen dat jullie eerste keukenervaring zo positief is verlopen. We vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en samen tot de beste oplossing te komen. Geweldig dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat. Veel plezier met jullie nieuwe keuken en bedankt voor het aanbevelen van Grando! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurig geholpen en adviezen waren…

Keurig geholpen door Hassan en adviezen waren waardevol. Levering was perfect alles precies optijd. Niets ontbrak en plaatsing was vakkundig door Janno van Vliet. Ook moesten er leidingen omgelegd worden en dit is keurig afgewerkt opgeleverd.

15 juin 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze adviezen als waardevol heeft ervaren en dat zowel de levering als de plaatsing naar wens zijn verlopen. We zijn blij dat alles compleet en op tijd is geleverd en dat ook de werkzaamheden aan de leidingen netjes zijn uitgevoerd. Veel plezier met uw nieuwe keuken en bedankt voor het vertrouwen in Grando! 😊

Fijn en deskundig geholpen

Fijn en deskundig geholpen. Werd alle tijd voor genomen.
Installatie ging ook vlot en geheel volgens afspraak. Wij zijn zeer tevreden klanten en kunnen Grando Zevenbergen absoluut aanbevelen.

20 mai 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en het vertrouwen in Grando Zevenbergen! Wat fijn om te horen dat u onze begeleiding als deskundig heeft ervaren en dat de installatie soepel en volgens afspraak is verlopen. Uw tevredenheid is voor ons de grootste waardering. Veel plezier met uw nieuwe keuken/badkamer en bedankt voor uw aanbeveling! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige badkamer tegen uitstekende prijs

We hebben bij Grando Hoofddorp (bij Detlef Kok) een prachtige badkamer gekocht met de wat meer luxere uitvoeringen ipv instapmodellen én dat binnen ons beschikbare budget. De badkamer is via Grando door RRS bouw uit Haarlem op perfecte wijze gemonteerd met geen enkele overlast tijdens het sloop/bouwproces.

29 mai 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie een prachtige badkamer hebben kunnen samenstellen met luxe uitvoeringen binnen het beschikbare budget. Geweldig dat zowel het advies van Detlef Kok als de montage door RRS Bouw volledig naar wens zijn verlopen. We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe badkamer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geadviseerd en keuken is mooi…

Goed geadviseerd en keuken is mooi geïnstalleerd

8 juin 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u blij bent met uw mooie keuken. Veel kook- en woonplezier gewenst! 😊

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus