Har netop fået monteret garageport fra HÖRMANN efter at have overvejet flere andre producenter. Noget jeg har været særligt opmærksom på i mine overvejelser var at få en port, der effektivt sikrer mig... Voir plus

Fjernbetjening Vi havde et problem med fjernbetjeningen på en Hörmann port, som ikke virkede. Vi kontaktede så Hörmann porte hvor vi fik en utrolig venlig dame i telefonen, der hjalp med at løse v... Voir plus

Kan ikke anbefale mærket, jeg fik problemer inden for et år, og der bliver bestemt ikke taget ansvar for leveret udstyr. Det er nok Tysk men det er IKKE tysk kvalitet jf, mine erfaringer. Rettet:... Voir plus

Vi har bygget nyt hus, og i denne forbindelse købt en dobbelt Hörmann port, som vi absolut ikke har fortrudt. Den lever op til vores fulde forventninger både funktionelt og udseende. Vi har samtidig o... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Fournisseur de portes de garage

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Hörmann Danmark. En del af Hörmann-gruppen som er Europas førende udbyder af porte og døre til industri og private. Produkter, der holder i generationer. Alle vores produkter er langtidstestet under virkelighedstro forhold. Det er din garanti for produkter i absolut bedste kvalitet. Hos Hörmann finder du foruden garageporte og døre også brand- og røgbeskyttelsesdøre, autodock-systemer, karme, vinduer, smart home systemer, områdesikring og meget mere.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

43 avis

elendige portåbner

i samarbejd med lokalt byggemarked, købte jeg i år en portåbner ecostar lifttronic 700. den skulle iflg. deres brugsanvisning kunne tage løfte en træport på 9,5m2. men min port på 5,3m2 kan den ikke løfte.
der fulgte kun halvdelen af brugsanvisningerne med, så måtte igang med google.dk

Jeg bedte byggemarkedet at få tjekket motor, da det ikke kunne passe. Min gamle fra harald nyborg til 600kr kunne løfte den uden problemer (den havde bare ikke fjernbetjening).
de sendte den ind, og fik den tilbage fra hörmann med beskeden om at den fejlede ikke noget. så jeg forlangte mine penge tilbage. Jeg ved ikke om byggemarkedet fik deres penge. men jeg fik en kreditnota på det.
så nu skal jeg bare ud og have den billigste motor der er på markedet.

aldrig skal jeg have det skrammel igen

22 octobre 2014

Tager ikke ansvar for deres produkter (er blevet rettet da direkte kontakt til Hörmann hjalp)

Rettet: endte med at skrive direkte til Hörmann og selvom vi er uenige om hvad der bør dækkes via garanti, fik jeg brev tilbage fra direktøren (som jeg også havde skrevet til) og der blev fundet en løsning som jeg er tilfreds med.

24 janvier 2014