Efter at have købt et haveredskab + batteri med lader , undersøgte jeg hvad lignende batteri kostede andre steder og fandt det 340kr billigere et andet sted. Helt horribelt efter min mening. Det er o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Udover et relativt stort udvalg af kvalitetsvarer til fair priser, så har Johannes Fog to fordele: 1) De har både en onlinebutik og en fysisk butik, og 2) de leverer en kundeservice over det genne... Voir plus
I dukkede op som et alternativ fordi en anden siden skulle sende samme vare med fragtmand, som i kunne sende som pakke. Så viste det sig at både vare og fragt tilsammen var billigere hos jer
Fantastisk god kundeservice! Jeg havde ved en fejl købt forkert maling et andet sted og kom til at maile til Johannes Fog i Herlev, som ikke havde noget med købet at gøre. Charlotte besvarede min... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de materiaux de construction
- Magasin de design et de décor intérieur
- Magasin de luminaires
- Magasin d'ameublement d'extérieur
- Atelier de machines et outils
À propos de Johannes Fog A/S
Écrit par l'entreprise

Holder i længden
Hos Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste løsning. Vi hjælper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.
Fog består af ni Trælast & Byggecentre fordelt på Sjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev, Farum og Vordingborg. Derudover kan du finde det samme produktsortiment og rådgivning på www.johannesfog.dk.
Coordonnées de contact
Firskovvej 20, 2800, Kgs Lyngby, Danemark
- webshop@johannesfog.dk
- www.johannesfog.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 55 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fog er et godt sted at handle
Fog er et godt sted at handle. Nemt at finde rundt på hjemmesiden og lynhurtig levering.
Jeg købte en Bosch græsslåmaskine til…
Jeg købte en Bosch græsslåmaskine til 2900 kr juni 2025. Allerede i slutningen af sæsonen går hæve/sænke funktionen i stykker. Jeg retter henvendelse til FOG Herlev d. 7 april 2026 med henblik på reparation/reklamation over produktet. Jeg bliver mødt af en medarbejder, som oplyser, at jeg skal tage direkte til Bosch beliggende på Telegrafvej 1 i Ballerup, hvorfor de vil lave den med det samme.
Ved ankomst får jeg at vide, at det ikke er omfattet af garantien, men at det er en mindre reperation, hvorfor det vil koste få penge. Jeg får en tilbud dagen efter på 1100 kroner. Mit produkt er under 1 år gammelt, og garantien dækker ingenting. Retter efterfølgende henvendelse til FOG Herlev igen, som afviser at hjælpe mig, idet Bosch siger at det ikke er omfattet af garantien.
Det er sidste gang jeg køber et produkt hos FOG og sidste gang jeg smider penge i et Bosch produkt. Det er under AL KRITIK.
Jeg fik leveret maskinen tilbage, adskilt i samtlige dele og skulle betale 125 kroner for udlevering. Har nu købt reservedelen på nettet til 100 kroner, og skiftet den selv på ca. 1 time.

Réponse de Johannes Fog A/S
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Det rigtige produkt i forventet kvalitet. Virksomheden kunne sende een pakke med varerne, selvom jeg gennemførte to bestillinger samme dag.
Hurtig leveringn og meget forsvarligt…
Hurtig leveringn og meget forsvarligt pakket ind.
En virkelig ringe service
En virkelig ringe service. Jeg blev vrisset af og fik en helt utrolig dårlig og inkompetent service af en medarbejder, som selv sagde at han var meget stresset. Ikke ok!
Jeg havde bestilt en række ting til et terrasseprojekt, som skulle suppleres. Nogle af de ting jeg fået leveret var forkerte og dem skulle jeg have byttet, og så skulle jeg supplere med nogle ting, som jeg ikke havde bestilt. Havde fået en fin service i hverdagene op til påsken og havde oprettet et projekt, så jeg også kunne få rabat på det jeg yderligere skulle have. Nogle af de ting jeg fik leveret var dog for store i målene, så de skulle byttes. Jeg havde forinden ringet og hørt om der var personale på i påsken, som kunne hjælpe, da jeg ved byggemarkeder kan være lidt tyndt besat i helligdagene. Det fik jeg at vide, at der var. Den betjening jeg fik var vrissende - vedkommende sagde selv at han var stresset - og ugidelig og langt under lavmålet. De kunne ikke finde ud af at sætte på projektet, så jeg fik ikke de rigtige rabatter og generelt blev jeg virkelig forargeligt behandlet. Virkede som om meget ansvar hang på en person, som bestemt ikke var opgaven voksen. Jeg skal snart i gang med et nyt projekt og kommer bestemt ikke til at bruge XL/Fog i Helsinge igen.

Réponse de Johannes Fog A/S
hurtig levring
Smooth online ordering process
Alt fungerede som forventet
Godt produkt + effektiv betjening
Købte en brusehoved til en vandhane. Produktet fungerer perfekt. Nem side at handle på. Hurtigt betjening + levering.
Super god kundeservice
Super god kundeservice. Desværre havde de ikke den rundsav jeg ønskede, men deres service gør at jeg helt sikkert gerne handler der igen. Tak til Michael Christiansen.
Fin og hurtig
Fin og hurtig, men desværre ikke leveret til den aftalte pakkestørrelsen, lidt øv!
Købte en Worx robot plæneklipper
Købte en Worx robot plæneklipper.
Prisen var langt under hvad jeg kunne finde den til andre steder, og levering tog 24 timer👏👏
Rigtig god oplevelse
Det var en nem hjemmeside, havde et spørgsmål, kom igennem på telefon meget hurtigt og fik svar på mit spørgsmål. Hurtig levering (Danmark)
L’expérience Trustpilot