Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

hurtig svar da jeg kontaktede jer. Forstår bare ikke hvorfor min mail pludselig blev lukket. i flere år har i trukket på mit kort for abonnement hver halve år. Pludselig er mailen lukket. og jeg... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Igen opdager vi, at vi ikke har kunnet sende post fra vores dyre jubii konti. Vi forstår fortsat ikke, hvorfor Jubii ikke ansætter nogle kompetente mennesker, der kan udbedre disse vedvarende fejl... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Positiv og hurtig hjælp. Har været med siden jeg oprettede min mail i starten af 90'erne og har ikke lyst til at miste den. Så tak for muligheden for at bevare den. Mvh Tanya

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplever at support snor sig for at opfylde mine ønsker. Jeg ringede for at høre, om jeg gratis kunne få et ekstra alias tilknyttet min konto. Den flinke supporter fik hurtigt klaret forespør... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de marketing en ligne
  2. Fournisseur de service de courriel
  3. Service d'informations

Écrit par l'entreprise

Jubii.dk var med start i 1995 den første danske søgemaskine. I dag driver Fjordmail Technologies Jubii Mail, som er en mailtjeneste med dansk support, og samtidig holder vi danskerne opdateret på jubii.dk.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Kortopdatering!

Hjælp til alle!
Pas på med at opdatere betalingskort før din gamle periode udløber.
November 2025 har jeg bøvl med mit gamle kort og vælger så at opdatere min konto, desværre hapser de så med det samme fuld beløb og starter så på ny periode.
Efter gentagne gange at JEG kontakter support får man så at vide at i følge dansk lovgivning kan man ikke bare køre videre på den gamle periode, så jeg har penge tilgode (Vrøvl bruger både danske spil og klasselotteriet uden nogen bøvl)
Korte af det lange er at jeg stadig ikke har fået mine penge(#169136)
Som mail udbyder vælger man bare at ignorere fejl og venter på at vi skal skrive om problemet, hvorefter en eller anden tilfældig person skriver tilbage efter lang vente tid.
Total absurt og dårlig support til en skyhøj pris, kan ikke anbefales til andre.

26 novembre 2025

Hej John,

Vi forstår, at situationen opleves frustrerende. Når betalingskort opdateres på en aktiv konto, vil systemet i visse tilfælde oprette en ny betalingsperiode fra opdateringstidspunktet. Det sker automatisk og er ikke en manuel handling fra vores side.

Hvis der i den forbindelse opstår et mellemværende, bliver beløbet naturligvis registreret på kontoen og håndteret via vores support. Vi tilbageholder ikke bevidst kunders midler.

Vi kan desværre ikke behandle konkrete sager via Trustpilot, men med henvisning til din sag (#169136) vil vi gerne sikre, at den bliver gennemgået igen, hvis den endnu ikke er endeligt afklaret. Skriv gerne til os igen og henvis til sagsnummeret, så vi kan følge op og give dig en konkret status.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jubii er hurtig til at svare tilbage.

Jubii er hurtig til at svare tilbage, hvis man har problemer

3 février 2026

Hej Henning

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplever, at vi svarer hurtigt tilbage, når der opstår problemer. Hurtig og effektiv support er en vigtig prioritet for os, så vi kan sikre en god oplevelse for vores brugere.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp.

Klar

Klar, forståeligt forklaring til min henvendelse.

30 janvier 2026

Réponse de Jubii.dk

Vi er glade for at høre, at du oplevede at få en klar og forståelig forklaring på din henvendelse. Det er vigtigt for os, at vores svar er tydelige og giver et godt overblik over situationen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik et hurtigt og brugbart svar på min…

Fik et hurtigt og brugbart svar på min forespørgsel

27 janvier 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik et hurtigt og brugbart svar på din forespørgsel. Vi bestræber os altid på at give en effektiv og præcis hjælp, så du kan komme hurtigt videre.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for yderligere assistance.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har et par gange haft brug for Jubii…

Har et par gange haft brug for Jubii support og har sendt skriftlig henvendelse hver gang - om bl.a. falske mails, hvor der blev bedt om en opdatering af af kontooplysninger, betalingskort og abonnementsperiode m.m. - Gik heldigvis ikke i fælden og fik da også hurtigt skriftligt svar fra Jubii support, som kunne bekræfte, at det var falske mails. Ville ønske, at Jubii sendte advarsler ud, når abonnenter har været ude for disse falske henvendelser, for så ville man som kunde, således kunne være ekstra opmærksom. Men alt i alt, er jeg godt tilfreds med den hjælp, jeg har fået, de gange hvor jeg har henvendt mig, og har fået hurtigt svar hver gang. - Mvh Cee B R

17 janvier 2026

JUBII.ER NU RUSSISK

JUBII.ER NU RUSSISK

1 janvier 2026

Hej Hansen

Jubii er ikke russisk. Jubii ejes i dag af det norske selskab Fjordmail Technologies, som overtog aktiviteterne i 2021. Tjenesten drives fortsat i overensstemmelse med gældende dansk og europæisk lovgivning.

God Support

God, hurtig og særdeles tjenstvillig support fra Slav, tak for det.

16 décembre 2025

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores support, og at Slav kunne hjælpe dig hurtigt og imødekommende.

Din feedback bliver givet videre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jubii reagerer ikke på fejl på hjemmeside

Det er lidt komisk, at Jubii i et af svarene her på Trustpilot lader som om de ikke ved, at man ikke kan deaktivere sit betalingskort samt opsige abonnementet på deres hjemmeside.
Jeg har for længe siden gjort dem opmærksom på problemet. Og der er
intet sket.

10 décembre 2025

God support

Fik et godt råd, som jeg fulgte, at mit problem skulle rettes hos internetudbyderen.
Dem kontaktede jeg. Derefter fungerede alt igen perfekt.

8 décembre 2025

Hej Lis

Vi er glade for at høre, at rådet hjalp, og at dit problem blev løst efter kontakt til din internetudbyder. Det er godt at vide, at det hele nu fungerer som det skal.

Noté 4 sur 5 étoiles

Support på ikke fremkomne mails

Jeg skrev en mail til support, da jeg ikke kunne finde ud af Jubiis kontakt formular. Jeg fik hurtigt svar.
Jeg synes det er ærgerligt, at telefonsupporten er nedlagt, Jeg håber Jubii vil tage det op til overvejelse og genstarte telefonsupporten. Jeg synes det er en dyr support. Og især hvis de ikke løser det problem man har. Så kan man lige så godt have en mail uden support.

5 décembre 2025

Hej Lars og Hanne

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du fik hurtigt svar fra vores support. Vi tager samtidig din feedback vedrørende telefonsupport og prisniveau til efterretning og bringer den videre internt.

Vores mål er løbende at forbedre vores supporttilbud og sikre den bedst mulige hjælp til vores brugere.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har gentagne gange sendt jer en…

Jeg har gentagne gange sendt jer en mail med min opsigelse, men alligevel bliver i ved med at trække 69,- pr md.
Det er ikke muligt at deaktivere eller slette kortet, den går på fejl hver gang.
Vil i få styr på det og selvfølgelig returnere mine penge!!!

3 décembre 2025

Hej Pia

Tak for din anmeldelse – og fordi du gør os opmærksomme på problemet.

Det lyder bestemt ikke, som det skal, og vi beklager meget forløbet. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få din opsigelse registreret korrekt og sikre, at der ikke længere bliver trukket betalinger fra dig.

For at vi kan undersøge sagen nærmere og refundere eventuelle fejltræk, må du meget gerne kontakte os direkte på support@jubii.zendesk.com
så vi kan få løst problemet hurtigst muligt.

Vi beklager igen ulejligheden og ser frem til at hjælpe dig videre.

Fik et hurtigt svar samt løsning

Fik et hurtigt svar samt løsning
Så min far’s mail kom op at køre igen

25 novembre 2025

Hej Claus

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du fik et hurtigt svar og en løsning, så din fars mail kom til at fungere igen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp fremover.

Ønsker dig en rigtig god dag! 🌟

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg betaler hver måned for Jeres…

Jeg betaler hver måned for Jeres service .. og nu har jeg brug for support .. Dét kan jeg så ikke få mere på telefonen!
Sidst jeg kontaktede Jubii.dk var dét på telefon .. I lovede at vende retur .. Dét lovede I hele 3 gange ..
Dét er IKKE iorden ..

24 novembre 2025

Kære Sus,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse, og det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Du skal naturligvis kunne få hjælp, når du har brug for det.

Jubii Support kan kun kontaktes skriftligt, og vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

At du tidligere har oplevet at blive lovet et opkald uden at høre tilbage, er ikke i orden, og det tager vi meget alvorligt. Vi følger op internt, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover.

Hvis du sender os en skriftlig henvendelse, hjælper vi dig meget gerne videre med din sag.

Fuldstændigt hen i vejret

Fuldstændigt hen i vejret. Kan ikke sende/modtage mails og INGEN TELEFON SUPPORT LÆNGERE!!! Bruger det firmamæssigt og kan nu stille sig i kontaktformular kø og vente 24 timer! Og sikkert længere!!! USSELT! Må finde anden mail udbyder med bare noget service!!!!

23 octobre 2025

Hej Susanne

Vi er kede af at høre om din oplevelse – det lyder bestemt frustrerende, når mailen ikke fungerer som den skal. Jubii Mail tilbyder i øjeblikket skriftlig support, og du kan kontakte os via vores kontaktformular. Alle henvendelser besvares så hurtigt som muligt – typisk inden for 24 timer.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få adgang til din mail igen, så du kan komme videre uden afbrydelser.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har modtag en Spam mail.

Jeg har modtag en Spam mail fra en bedrager, hvor de ville have mig til at opdatere min konto, hvorefter jeg kontaktede Jubii Support.
Som kunne berolige mig med at det IKKE var noget de havde sendt ud

9 octobre 2025

Hej Gorm

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det er godt at høre, at du reagerede hurtigt og kontaktede vores support, så vi kunne bekræfte, at mailen ikke kom fra os.

Vi sætter pris på, at du hjælper med at holde fokus på sikkerhed – og vi anbefaler altid at være opmærksom på denne type svindel-mails.

Noté 1 sur 5 étoiles

Prisen for Jubii mail er urealistisk…

Prisen for Jubii mail er urealistisk høj.

9 octobre 2025

Hej Ejvind

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du oplever prisen som for høj. Hos Jubii Mail arbejder vi løbende på at sikre en stabil, sikker og reklamefri mailtjeneste med dansk support, og prisen afspejler de drifts- og sikkerhedsforbedringer, der følger med.

Vi tager naturligvis din kommentar med videre som input i vores løbende evaluering af priser og funktioner.

Hvis du har spørgsmål til dit abonnement eller ønsker at høre om de forskellige muligheder, er du altid velkommen til at kontakte vores support.

Noté 5 sur 5 étoiles

jeg hade miste alle mine gemt mail

jeg hade miste alle mine gemt mail . efter et par maile med support , kom de tilbage . dejlig

3 octobre 2025

Hej Jesper

Hvor er det dejligt at høre, at dine mails kom tilbage – det glæder os virkelig, at problemet blev løst.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Mail

Det kan næsten ikke blive ringere. Kan ikke besvare nogle mail og må bruge min Google konto. Support mener ikke det kan løses. PRISEN ER FOR HØJ!!! OG KVALITETEN FOR LAV.
Jeg er nu ved at ændre mine login oplysninger med med min email adresse, så jeg kan opsige mit abonnement. Svært efter at have den adresse igennem mere end 30 år!
Svar til jubii. Jeg kan ikke besvare nogle af de mail jeg modtager. Support mener ikke det kan løses. Håbløst support!!!

2 octobre 2025

Hej Preben

Tak for din henvendelse. Jeg er ked af at høre om de udfordringer, du oplever med din mailkonto – særligt når du har haft adressen i så mange år. Det forstår jeg godt må være frustrerende.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så du kan få adgang til dine mails som normalt. Kan du sende os lidt flere oplysninger om, hvad der sker, når du forsøger at sende eller modtage mails? På den måde kan vi bedre undersøge, om der findes en løsning.

Hvis du fortsat ønsker at opsige dit abonnement, hjælper vi dig selvfølgelig også gerne med det.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus