Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

hurtig svar da jeg kontaktede jer. Forstår bare ikke hvorfor min mail pludselig blev lukket. i flere år har i trukket på mit kort for abonnement hver halve år. Pludselig er mailen lukket. og jeg... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Igen opdager vi, at vi ikke har kunnet sende post fra vores dyre jubii konti. Vi forstår fortsat ikke, hvorfor Jubii ikke ansætter nogle kompetente mennesker, der kan udbedre disse vedvarende fejl... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Positiv og hurtig hjælp. Har været med siden jeg oprettede min mail i starten af 90'erne og har ikke lyst til at miste den. Så tak for muligheden for at bevare den. Mvh Tanya

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplever at support snor sig for at opfylde mine ønsker. Jeg ringede for at høre, om jeg gratis kunne få et ekstra alias tilknyttet min konto. Den flinke supporter fik hurtigt klaret forespør... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de marketing en ligne
  2. Fournisseur de service de courriel
  3. Service d'informations

Écrit par l'entreprise

Jubii.dk var med start i 1995 den første danske søgemaskine. I dag driver Fjordmail Technologies Jubii Mail, som er en mailtjeneste med dansk support, og samtidig holder vi danskerne opdateret på jubii.dk.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 2 sur 5 étoiles

Nogle vanvittige priser

Nogle vanvittige priser. De skal da i hvert fald halveres før det er interessant.

6 octobre 2024

Hej Jimmie,

Tak for din feedback. Vi forstår, at prisen er en vigtig faktor, når du vælger en e-mailudbyder. Hos Jubii Mail har vi valgt at fokusere på at levere en pålidelig og sikker tjeneste med dedikeret kundeservice og uden reklamer, hvilket reflekteres i prisen.

Vi sætter pris på din ærlige mening, og vi tager det til efterretning, når vi løbende evaluerer vores priser og services. Skulle du have specifikke ønsker eller forslag, hører vi gerne fra dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har for 2 dage sendt en mail til…

Har for 2 dage sendt en mail til support og har stadig ikke modtaget noget som helst. For det første så får jeg den ene sex mail efter den andre hvilket jeg har påtalt x mange får ikke noget ordentligt svar. Jeg mener at med den pris burde jeg være fri for det. Nu har jeg så forsøgt og logge på da jeg flere gange har fået mail om manglende betaling så det ville jeg lige tjekke. Nu viser det sig så at jeg hopper direkte på mailen kan slet ikke komme på siden hvor jeg eksempelvis har mulighed for at opsige mit abonnement. Fedt ikke😡og desværre har jeg automatisk betaling på så jeg er lidt bundet indtil jeg finder en måde at stoppe mine betalinger. Håber dæleme min bank kan hjælpe mig mandag. Mange hilsner fra en mangeårige kunde

2 octobre 2024

Hej Lena,

Tak for din besked, og vi er virkelig kede af at høre om dine udfordringer. Vi beklager den forsinkede svartid fra vores supportteam, da det bestemt ikke er den standard, vi ønsker at levere. Vi forstår din frustration, og vi vil gerne hjælpe dig med at få løst dine problemer.

Angående de uønskede mails, tager vi denne problematik meget alvorligt og arbejder konstant på at forbedre vores spamfiltre.

For at få hjælp med opsigelsen af dit abonnement og andre spørgsmål, beder vi dig om at ringe til os eller skrive direkte til vores supportteam. Vi vil gøre vores bedste for at assistere dig hurtigst muligt.

Jubii mails support…

Jeg har skrevet med Jubii mails support team.
Og bortset fra, de var lidt langsomme til at svare, var den skriftlige kommunikation personlig og brugbar, så jeg er en glad kunde :)

25 septembre 2024

Hej Helene,

Tak for din feedback og din tålmodighed. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores supportteam, selvom svartiden kunne have været bedre. Vi arbejder løbende på at forbedre vores responstid, så vi kan give endnu hurtigere service fremover.

Det glæder os, at du fandt vores kommunikation personlig og brugbar. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

FARVEL !

Jeg har været kunde hos jubbii mail i rigtigt mange år- Da ejeren hed cyberspace. Men hold da op, det er da godt nok gået ned ad bakke med den mailserver. Gang på gang kan man ikke logge ind og nå¨r det så lykkes, går det kun godt en periode på cirka en måde- jeg så vil de ikke godkende min kode igen- så man skal til at oprette en ny kode.Nu har jeg fået nok- der er ingen support og ordentligt spamfilter, så der er ingen grund til at fortsætte hos dem- specielt ikke fordi de igen og igen påstår at de ikke har modtaget betaling, selv om de allerede HAR fået det. Og så skal man igennem med at få reetableret kontoen så den virker,,,- lige til næste gang igen-igen. Find en anden mailudbyder- de her har helt tabt sutten. Spar dine penge - det er for øvrigt også blevet horribelt dyrt. Jeg er en meget,meget gammel kunde, og jeg har være meget tålmodig med dem- men nu går det ikke mere.

12 septembre 2024

Hej Brian,

Vi er kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse med et gentagende problem med at kunne logge ind på din mail konto hos Jubii, som du har haft siden Cybercity dagene, og de frustrationer dette har foretaget dig.

Jeg vil hertil gøre opmærksom på at jeg skriver dette svar ud fra den optik at det ikke har lykkedes mig at kunne finde din konto ud fra denne henvendelse, så hvad jeg herunder kommer til at skrive kan ikke antages at være 100% repræsentativt af din sag, men er spekulation ud fra hvad du skriver i henvendelsen.

Idet du beskriver at det gentagne problem er, at du ikke kan logge på din konto efter en måneds tid, og vi hver gang påstår der ikke er modtaget betaling, lyder dette som et problem med betalingsbehandling – enten i form af at oprindelig registrering af betaling bliver godkendt, men ikke gennemført, eller automatisk fornyelse fejler efter en måned.

Problemstillinger magen til hvad du er beskriver er meget sjældent set hos Jubii, og i enkelttilfælde hvor de opstår, vil vi anbefale du skriver til vores skriftlige support med et ønske om at få dine transaktioner undersøgt af vores betalingsbehandler, så vi kan komme til bunds i hvad der netop er sket.

Vi er kede af at høre at du nu siger farvel til Jubii Mail, og at grunden inkluderer prisen på vores abonnement. Vi er dog nødt til at have et prisleje, der tillader os at både fortsætte med at udvikle denne mail så godt som vi muligt, og yde service på et højt niveau.

Vi ønsker dig dog alt det bedste fremover, da vi ikke kan tilbyde de vilkår du søger.

Noté 3 sur 5 étoiles

Dårlig vejledning om betaling med kort

Som flere andre er jeg også blevet overhældt med spammails angiveligt også fra jubii, hvoraf nogle typisk er phishing. Jeg skrev til jubii's support om sagen 25/7-2024 og fremlagde nogle tekniske detaljer. Jeg kan konstatere, at der tydeligvis ikke gøres noget ved sagen også ved at læse andre anmeldelser på trustpilot herunder.

Godt Søndag modtager jeg så en mail om opdatering af kort. Mit tidligere brugte betalingskort er faktisk udløbet ved udgangen af Juli. Den modtagne mail så og ser meget ægte ud og hvis jeg trykker på et link, så kommer jeg ind i mailboksen hos jubii. Derfra kan jeg gå videre til min konto. Men for at være helt sikker, så loggede jeg ud fra jubii og lukkede alt mail relateret. Derefter gik til en "ren" jubii side, loggede derefter ind og gik til konto. Min næste halvårlige betaling var til udgangen af September. Jeg kunne selvfølgelig opdatere kort, hvad der også var vist i rødt.

Godt jeg valgte opdatere kort, men det kunne åbenbart kun gøres ved at gennemføre en betaling. Det betød så, at min hidtidige periode blev afkortet men betaling nedsat fra 414 til 351 for den periode, mens jeg så er forsøgt opkrævet 414 for den nye periode. Problemet er mest, hvad sker der med differencen. Jeg kontaktede supporten Søndag og fik svar Mandag over 24 timer efter med, hvad der synes at være et standard fabrikeret svar om falske mails, som flere har fået inklusiv mig selv den 25. juli.

Men jeg er faktisk i tvivl, selvom at selvom alt ser rigtigt ud, om jeg alligevel ikke er blevet narret. Jeg har været inde på min netbank og set en lille forskel fra sidste betaling, som jeg kan se er overført til jubii.dk. Der er en lille subtil forskel i sidste transaktion fra Søndag, da modtageren er markeret som jubii.Dk altså stort D. Der er mangler også et referencenummer i den seneste transaktion. Den lille forskel er så stor, at jeg nu forsøger at stoppe betalingen eller i det mindste sætte betalingen i bero indtil jeg eventuelt får en ordentlig forklaring fra jubii.

Jeg sad i flere i flere timer og ventede på et nyt svar fra support Mandag aften og jeg har stadig ikke modtaget noget i skrivende stund 7:40 Tirsdag morgen.

Tilbage er så, om jeg bliver franarret 414 kroner, det afhænger af om betalingen bliver stoppet af min bank. Jeg kan ikke selv gøre det som ved girokort! Og skal gå jeg videre med en politianmeldelse, hvis jeg er blevet narret?

Når det kommer til karaktergivingen, så må det desværre blive til et 1 tal.

____________________________________
Opdatering 6/9-2024

Alt er gået i orden - En difference er tilbageført til min bank.

Jeg accepterer forklaring fra Jubii om usædvanlige mange support sager - Det skal nok være rigtigt.

Referencenummer er nu synlig efter at banktransaktionen er gennemført. Der ses, at der er overført til Jubii.dk som i tidligere transaktioner

Og så tak for et ordentligt og høfligt svar til min anmeldelse.

1 septembre 2024

Hej Torben,

Jeg beklager meget at du har oplevet denne store mænge spam/phishing mails som du her rapporter, og vi også oplever en stor andel af vores andre brugere bliver udsat for.

Jeg kan imidlertid forsikre om, at vi gør alt hvad vi kan for at løse dette problem, og har så sent som i går implementeret tekniske ændringer vi stærkt mener skulle betydeligt begrænse mængden phishing, hvis ikke spam generelt.

Den fremgangsmetode som du har gjort brug af for at få fornyet abonnement er fremragende, når man er i tvivl om hvor autentisk mail påmindelsen man har modtaget er. At gå væk fra linket inkluderet i en mail man ikke stoler på, og i stedet for manuelt at navigere til Jubii.dk, er den rigtige strategi i dette tilfælde.

Inden man foretager en abonnementsfornyelse (som er kravet for at indtaste et nyt kort), kommer man til en side hvor man skal acceptere vilkårene i Jubiis brugerbetingelser. Lige ovenfor denne accept står følgende information:

”Du kan nu opdatere dit betalingskort ved at vælge fortsæt til betaling. Når du har gennemført betalingen, vil dit abonnement løbe fra i dag, og dit kort vil herefter bruges til fornyelse af dit abonnement. Hvis du havde en resterende periode betalt med dit tidligere kort, refunderes dette beløb inden for 2 uger. Kontakt din bank, hvis du har spørgsmål til dette.”

Denne sektion forklarer, at når man fornyer sit abonnement, vil den eksisterende periode øjeblikkeligt afsluttes, og man vil blive refunderet eventuelt overskydende abonnement inden for 2 uger.

Det har lykkedes os at finde din skriftlige sag og bruger ud fra din tekst heri, og kan bekræfte at du har korrekt foretaget en betaling for Jubii abonnement d. 1/9, samt at refundering af de 63kr du havde overskydende fra tidligere abonnement er i gang med at blive refunderet, men som listet ovenfor, kan der gå op til 2 uger fra d. 1/9, før refunderingen er fuldt behandlet af vores betalingsbehandler og din bank.

Den refundering på 63kr bliver også indregnet i den periode som der er blevet afkortet, hvilket er grunden til du i din abonnementsoversigt ser en periode der koster 351kr. Det er de 414kr den periode originalt kostede, minus de 63kr du er ved at få refunderet.

Vi beklager at du har ventet lang tid på svar fra vores skriftlige support, men grundet denne spam som en del af vores brugere bliver ramt af, får vi en exceptionelt høj mængde af support henvendelser, som desværre er højere volumen end vi kan besvare inden for en hurtig tidsramme. Vi gør imidlertid vores bedste for at kunne svare disse henvendelser hurtigst muligt.

Som vi har adresseret ovenfor, er du højst sandsynligt ikke blevet franarret 414kr, givet din grundige tilgang til hjemmesiden i stedet for via link, samt de transaktioner vi kan se på din konto. Hvis du dog befandt dig i den situation hvor du ikke kunne finde din nye abonnementsbetaling inde på vores abonnementsside, men der er gået en transaktion igennem på din bankside, er den rigtige procedure at kontakte din bank, og rapportere den specifikke transaktion som svindel.

Med Venlig Hilsen

Endelig

Endelig, endelig har jeg taget mig sammen til at slette min Jubii mailkonto.
Mage til elendighed skal man lede længe efter.

Helt utroligt dårligt og prisen..
Skam jer!!

29 août 2024

Hej

Vi har oplevet at en del af vores brugere har modtaget en voldsom mængde spam i perioden fra slut-Juli til nu. Denne spam bølge arbejder vi ihærdigt for at nedkæmpe, og vi forventer at vi har en løsning på denne problemstilling snarest.

Vi vil understrege at når vi inkluderer yderligere instrukser til hvilke værktøjer der er tilgængelige for brugeren til at kunne yderligere filtrere i sin postkasse, er dette ikke lagt som en forventning at de tager dette i brug fra vores side, men blot at gøre opmærksom på hvad brugeren kan gøre imens vi arbejder på at løse problemet, for at give dem lidt yderligere kontrol over situationen.

Vi beklager meget denne gene, og gør vores bedste for at rette op på dette så snart som vi kan.

Vi er kede af at høre at du nu siger farvel til Jubii Mail, og vi ønsker dig dog alt det bedste fremover, da vi ikke kan tilbyde de vilkår du søger.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er så træt af alt det spam der…

Jeg er så træt af alt det spam der kommer jeg troede hvis man betalte for for at have jubii mail så ville de sørge for at det blev filtreret fra. Tror nok man skal se sig om efter en anden mail adresse

22 août 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Jubii mail oversømmer en med spam

Jubii mail oversømmer en med spam, som de ikke kan opsnappe.
Som mangeårigt bruger af Jubii mail kan jeg på det seneste konstatere, at deres tjenester, som man nu betaler over 400 kr/havlårligt for er FUP.
Support er næsten ikke tilstede, flabet og uprofessionel, når man kommer igennem, og, de siger at de kan ikke gøre noget ved spam.
Undgå at bruge Jubii mail.
PS:
P.t synes dårlige anmeldelser af Jubii.dk på Trustpilot at blive kørt hen til anmeldelse af konto.jubii.dk.

19 août 2024

Hej

For at svare på dit Postscript, så har vi ingen kontrol over konto.jubii.dk trustpilot siden som er blevet oprettet af brugere, eller trustpilot selv, og dette kan ses i "Virksomhedsaktiviteter" feltet, som indikerer, at det er en ikke-tilegnet profil. Hvis der ligger anmeldelser inde på den side, negative eller postive, er det fordi brugeren uintentionelt har navigeret ind til den side i stedet for den korrekte.

Noté 1 sur 5 étoiles

Man kan desværre ikke svare på jeres…

Man kan desværre ikke svare på jeres beskeder.
Men sidste weekend fik jeg over 300 spam mails, så kan ikke komme med alt jeres tekniske snak om hvad jeg skal gøre osv. Hvad er det præcis jeg betaler for, er det ikke netop det i skal sørge for?
Jubii er blevet en pengemaskine og intet andet. Man betaler en formue for en tjeneste som i ikke kan håndtere, og det eneste man får at vide er alt det man selv skal gøre!

18 août 2024

Hurtigt og konstruktivt svar

Modtog en opkrævning på min mail - tilsyneladende fra Jubii - men jeg blev alligevel mistænksom, fordi den nævnte betalingsperiode var forkert.
Fik svar samme dag; bekræftede min mistanke og gav yderligere råd til, hvordan jeg kunne blokere den pågældende 'phisher'.

25 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for super god service ved opsigelse…

Tak for super god service ved opsigelse af abonnement.
Og tak for hjælpen hertil, pengene er allerede på min konto igen.
Har brugt Jubii i rigtig mange år uden nogen problemer, kun stoppet fordi konto ikke bruges mere.

28 juillet 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

For dyrt

Jeg er meget forundret over de prisstigninger, som har været på min konto igennem de seneste år.
For 800 kr. om året havde jeg nok en forventning om, at I ville være bedre til at fange ALLE de spam-mails, phishingmails osv., som jeg modtager dagligt. Ellers har jeg svært ved at se, hvad jeg får mere hos jer end hos andre udbydere, som er enten gratis eller betydelig billigere.

25 juillet 2024

Hej Jette,

Prisen på Jubii mail siden d. 10. januar 2023 er 69 kroner om måneden, 414 kroner for seks måneder eller 799 kroner for et år.

Vi har denne pris, så vi kan holde tjenesten åben og fortsat udvikle den yderligere som en Premium og annoncefri e-mail

Jubii Mail skal være en reklamefri mailservice med fremragende support, og som ikke bruger data hentet fra kundernes indbakker til kommercielle formål. Dette betyder, at vi er afhængige af betaling for tjenesten.

Mht. spam, udvikler vores filter sig automatisk hele tiden for at kun fange faktisk spam, og ikke legitime beskeder tilsendt til brugeren.
Denne balancehandling betyder, at i nogle få tilfælde vil spam beskeder komme igennem, eller spam afsendere rammer en metode, der i øjeblikket ikke er blokeret af vores spamfilter. Det er en konstant kamp imellem Mailudbydere og Spam afsendere.

En anden faktor der kan påvirke hvor meget spam volumen man modtager (og derfor statistisk større chancer for nogle ryger igennem et spamfilter), er hvor eksponeret din mailadresse er på det større internet – Altså om den har været brugt på sider der har haft databrud eller lignende.

Hvis en brugers mailadresse er særligt eksponeret over for spam, anbefaler vi dem at de forsøger at lave filtre imod spam i overensstemmelse med artikler vi har om filtre inde på vores support side.
Særligt er det en god ide at lave filtre imod emnefeltet, da spam afsendere kan snyde med afsender feltet.

Vi håber at fortsætte med dig som kunde og vil gøre, hvad vi kan for at gøre dig tilfreds!

Noté 5 sur 5 étoiles

problem med e-mail og SPAM der voksede…

problem med e-mail og SPAM der voksede os over hovedet så jubii sendte os en skrivelse "opskrift" hvordan vi nemt som ingen ting selv kan lave en oprydning - skrevet forståeligt og super nemt - godt ting kan løses så nemt og dejligt man selv kan klare det

15 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har ikke kunnet se mine mails

Jeg har ikke kunnet se mine mails, siden midt juni.
Jeg får beskeden Serverfejl: Failed to send FETCH Command. Fik først at vide ved Jubii at, det kunne de ikke hjælpe med.... så jeg gik i en It butik og fik at vide det kunne han ikke hjælpe med, og det er serveren hos Jubii der er noget galt med.
Har ringet og skrevet FLERE gange, fik at vide det gik efter tur, hvornår man får hjælp, så må der VÆRE MANGE KLAGER/PROBLEMER.
HÅBER DE FÅR MIT PROBLEM LØST NU
Useriøs virksomhed
Birgit Trærup

12 juin 2024

Hej Birgit,

Jeg fik fat i dig i forbindelse med den sag du har sendt ind til vores support omkring denne problemstilling, og er glad for at høre at dit problem er forsvundet igen.

Dertil vil jeg også hellere end gerne dele den info omkring dette problem vi talte om over telefonen, og hvordan man kan undgå problemet opstår, eller løse det hvis det allerede er opstået.

Vi erfarer, at brugere der oplever at få en ”Failed to send FETCH Command” fejl, alle har en ting til fælles – at de har 70.000+ e-mails i en enkelt mappe i deres webmail.

Dette, sammen med det faktum at langt de fleste har sat en sortering på deres webmail, gør at det tager så lang tid at indeksere disse, at hjemmesidens ”request” derom timer ud, og man får denne fejl.

Hvordan undgår man at problemet overhovedet kan opstå: undgå at have over 70.000 e-mails i en enkelt mappe. Der er intet problem hvis man har over dette antal fordelt på flere mapper, da indlæsningen af hver mappe skal foretage sin egen ”FETCH Command”. Så hvis du har over 70.000 e-mails i en mappe, fordel dem på mere end en mappe, eller slet uønskede så du kommer under dette.

Hvis du allerede har problemet, og du ønsker at kunne se disse mails så du kan flytte/slette mails i den ramte mappe, er løsningen at gå ind i mappen der får fejlen på Jubii Webmail, vælge ”indstillinger” i valgmulighederne over mappens søgefelt, og vælge ”Ingen” i valgmuligheden ”Sorteringskolonne”, samt ”Liste” i ”Listevisningsmetode”, og derefter tryk gem. Dette gør at ”FETCH Command” vil tage betydeligt kortere tid, og derfor ville lykkedes selvom den ikke gjorde før.

Jeg håber dette kan hjælpe flere, hvis de også støder ind i denne fejl.

Relativt sent mailsvar.

Fik først mailsvar efter ca. 48 timer, på trods af jeg var blevet lovet indenfor 24 timer, men det går nok. Noget andet er, at det vælter ind med spammails, på trods af jeg betaler små 900 kr. årligt, da jeg ikke kan nøjes med "gratisstørrelsen" - Det er ikke tilfredsstillende.

3 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus