Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er meget sjældent, at jeg har haft problemer med internettet i de 8 år som kunde. Jeg har lige haft skrevet til dem, at jeg oplevede internettet var ustabilt over flere dage, og jeg ikke kunne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig respons og svar på både telefon og mail. Havde en installatør ude dagen efter og internet efter besøgt. Fuldt ud tilfreds :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ringede til Ka-net torsdag og bestilte internet. Dagen efter stod montøren på vores adresse. En halv time senere var datastik monteret og forbindelsen oppe at køre. Ligger i gennemsnit på 930/300 me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er bare larmende god service Vi har haft bøvl med vores mailprogram til Mac og opsætningen til Ka-net. Ringede mandag middag og aftalte at jeg bare kunne komme forbi i løbet af tirsdagen. Det gjo... Voir plus

À propos de l'entreprise

• Torsdag:Kl. 09:00 - 15:00
  • Fredag:Kl. 09:00 - 11:30
  • Lørdag:Lukket
  • Søndag:Lukket

Ved fejl på anlægget kan kontoret kontaktes i åbningstiden.
Inden opkald bør du tjekke om naboen eventuelt også har problemer.

Udenfor telefontid kan vores selvhjælpsportal benyttes
på telefon 59561570.

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,8

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Altid god

Altid god, og høflig betjening.

5 août 2022

Hej Hans,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi sætter stor pris de fine ord.

Hurtig og kompetent service

Hurtig og kompetent service - blev givet.

3 août 2022

Hej Kenn,

Hurtigt svar på mail

Jeg sendte en mail,der lynhurtigt blev besvaret i en god tone. Jeg er meget tilfreds med den oplevelse ☺️

13 juillet 2022

Hej Anette,

Glimrende og hurtig service

Glimrende og hurtig service. Er helt ked af vi er skiftet til fibia - det er svært at leve om til jeres kundeservice :-)

3 juin 2022

Det betyder meget for os at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse.
Du er selvfølgelig altid velkommen tilbage.

Søde og rare

Søde og rare, god service.

27 mai 2022

Hej Bo,

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårligt netværk

Opgraderede vores netværk da de sagde det var det bedste da vi blev smidt af hele tiden så det gjorde vi og så blev det kun værre kan godt værre de er søde at snakke med men de har ikke forstand på særlig meget når man ringer og brokker sig har aldrig oplevet så dårlig netværk nogen andre steder før

26 mai 2022

Hej Jan,

Vi er kede af at høre at du oplever udfordringer med dit netværk. Hvis du har mulighed, må du meget gerne sende en mail til support@kadmin.dk med ”Trustpilot” i emnefeltet. Så vil vi meget gerne tage et nyt kig på sagen, så vi kan få løst udfordringerne.

God hjælp

God hjælp der hjalp mig til at få løst mit problem

18 mai 2022

Hej Poul,

Vi er rigtig glade for du fik den hjælp du havde brug for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid god service og man får…

Det er altid god service og man får altid et venligt svar

7 mai 2022

Hej Michael,

Vi er superglade for din gode oplevelse.

Super søde mennesker

Super søde mennesker, meget hjælpsomme, og gode til at finde løsninger på de udfordringer der er

29 avril 2022

Hej Dean,

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og effektiv ekspedition samt…

Hurtig og effektiv ekspedition samt udførelse af ordre. Dèt med en udtalt professionel service og blændende forståelse overfor ældre brugeres udfordringer. Kan varmt anbefales.

29 avril 2022

Hej Laila,

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik en god oplysning vedr opgradering

27 avril 2022

Hej Jørgen,

Vi er glade for at læse at du fik de oplysninger du skulle bruge.

Fantastisk service!
Jeg havde nogle udfordringer med min router. Efter flere samtaler med Rasmus, med en masse test, bad han mig komme ned og bytte den. Han ringede endda senere og sagde han kunne se et af kablerne ikke sad rigtigt, og lavede en opfølgning. Hvis det ikke er service, så ved jeg ikke hvad. Nu virker det og jeg kan kun anbefale folk i Kalundborg, at bruge Kalundborg Antennelaug! Mega highfive til Rasmus og resten af butikken!

21 avril 2022

Hej Lena,

Mange tak for den utrolig flotte anmeldelse, den fine ros er givet videre til Rasmus.
Vi er rigtig glade for at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse.

18 mars 2022

Hej,

Vi er glade for at læse at du har fået en fantastisk service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin og hurtig service på kontor og på adressen.

Vi rejser 2-3 måneder om året, hvorfor vi afleverer vores modem og sparer udgiften for noget vi ikke bruger, og ved tilbagekomst afhenter vi igen. Efter 5 minutter har vi reetableret vores internet.
Hurtig og god service fra kontoret, og også fra servicetekniker, der i 2021 på egen opfordring aflagde besøg, da nettet ifølge deres egen overvågning var ustabilt. Kan kun give 5 stjerner.

17 mars 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en informativ tilbagemelding

3 mars 2022

Hej Carsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Skræmmende oplevelse oplevelse i forbindelse med tilslutning af Ka-net

Da jeg i 2020 valgte at jeg ville have lagt ka-net ind i huset kontaktede jeg Ka-net og fik skrevet mig op.
Jeg spurgte hvor lang tid der ville gå før de ville komme og grave stikledning i på grunden.
De oplyste at der kunne gå over en måned før de havde tid, men de ville kontakte mig et par uger før de ville gå i gang.
14 dage efter mens jeg er på arbejde bliver jeg ringet op af min 11 årige søn som er alene hjemme, han siger at der er en mand der vil snakke med mig.
På daværende tidspunkt har montøren valgt at gå ind i vores hus og står nede i vores kælder, de har allerede gravet stikledningen ind på vores grund og han ville høre hvor routeren skal sidde i vores hus.
Jeg bliver fuldstændig målløs og kan ikke lige tænke klart, vi har intet hørt fra Ka-net siden jeg blev skrevet op.
De er bare gået ind på vores grund og har gravet stikledningen ind og endnu værre er montøren bare gået ind i vores hus uden at få lov af en voksen person.
Hvordan ville i føle hvis det var jeres barn som var alene hjemme og der kommer en montør uden aftale og går ind i jeres hus og rundt i det!!!!!!!
Jeg er stadig så målløs at jeg ikke når at reagere på det mens jeg snakker med montøren som skal finde ud af hvor langt kabel skal være.
Først da han har lagt på , kommer jeg til at tænke på hvor sindsyg det der er sket er.
Jeg kontakter Ka-net og klager over det der er sket. De lover mig at undersøge det og vende tilbage.
Jeg siger til dem at jeg kræver en skriftlig undskyldning fra den pågældende montør for at gå ind i vores hus uden tilladelse fra en voksen person.
Flere uger efter bliver jeg kontaktet af Ka-net jeg hører på dem og de har valgt kun at høre på hvad montøren har sagt, så jeg får aldrig en undskyldning fra Ka-net.
Ja jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive mine følelser for hvad der er sket.
Skræmmende måske

19 février 2022

Hej Lennart

Jeg er stadig meget ked af situationen og oplevelsen omkring jeres tilslutning.
Vi er helt enige i at sagen skulle være håndteret anderledes og som nævnt tidligere så fik servicemontøren et hul i kalenderen og kører ud for at kigge på opgaven, da den er enkel og lige til, går han i gang og ser så at der er nogen hjemme, så opgaven kan gøres færdig lynhurtigt, som en god service. Men i jeres sag var det den uheldige løsning, så derfor har vi ændret i vores procedurer så dette ikke sker igen, til trods for at det bare var for at hjælpe.
Jeg er ikke bekendt med en aftale om en skriftlig undskyldning.
Hvis du ønsker yderligere dialog, er du mere end velkommen til at skrive til support@kadmin.dk

Daniel Badeby
Forretningsfører

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg havde problemer med min wifi

Jeg havde problemer med min wifi - forbindelse. Der blev ringet til mig og han forklarede mig på et let forståeligt dansk hvordan det fungerede.
Han spurgte om han måtte ændre lidt i min router.... det han har gjort ser ud til at virke..

10 février 2022

Hej John,

Noté 3 sur 5 étoiles

Det er helt i orden det er og jeg fik…

Det er helt i orden det er og jeg fik snakket med en sød mand som var medhjælpelig at forklare mig

28 novembre 2021

Hej Liselotte,

Vi sætter stor pris de fine ord.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus