Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er meget sjældent, at jeg har haft problemer med internettet i de 8 år som kunde. Jeg har lige haft skrevet til dem, at jeg oplevede internettet var ustabilt over flere dage, og jeg ikke kunne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig respons og svar på både telefon og mail. Havde en installatør ude dagen efter og internet efter besøgt. Fuldt ud tilfreds :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ringede til Ka-net torsdag og bestilte internet. Dagen efter stod montøren på vores adresse. En halv time senere var datastik monteret og forbindelsen oppe at køre. Ligger i gennemsnit på 930/300 me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er bare larmende god service Vi har haft bøvl med vores mailprogram til Mac og opsætningen til Ka-net. Ringede mandag middag og aftalte at jeg bare kunne komme forbi i løbet af tirsdagen. Det gjo... Voir plus

À propos de l'entreprise

• Torsdag:Kl. 09:00 - 15:00
  • Fredag:Kl. 09:00 - 11:30
  • Lørdag:Lukket
  • Søndag:Lukket

Ved fejl på anlægget kan kontoret kontaktes i åbningstiden.
Inden opkald bør du tjekke om naboen eventuelt også har problemer.

Udenfor telefontid kan vores selvhjælpsportal benyttes
på telefon 59561570.

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,8

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og personlig (på email)…

Hurtig og personlig (på email) ekspedition præcis besvarelse på de stillede spørgsmål og effektiv opfølgende handling!
Takker!

1 juillet 2021

Hej SY,

Fin kundeservice

Fin kundeservice, kort og præcis.

11 juin 2021

Hej Jónas,

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har aldrig haft dårligere internet

Jeg har aldrig haft en dårligere og mere ustabil forbindelse.. det er i gennemsnit hver 14 dag det går ned. Og gør det det i weekenden kan man ikke få fat på nogen, der har de lukket. De svare ikke når man skriver til dem via deres net formular og der er ofte ingen beskeder omkring hvad der sker med nettet og hvornår det kommer igen., så alt i alt absolut ikke tilfreds..

20 février 2021

Hej Maria

Vi beklager at du oplever udfald på din internetforbindelse.
Jeg vil personligt meget gerne tage et kig på din sag, så vi kan få løst de udfordringer der eventuelt måtte være på din adresse.
Du er derfor mere end velkommen til at kontakte kontoret i vores åbningstid og spørge efter Jonatan, så vi kan få løst problemerne.

Jonatan Theen Nørreslet

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er simpelthen så træt af jeres fis…

Jeg er simpelthen så træt af jeres fis og ballade
Det er simpelthen for tit at jeres internet stopper, og det er altid på de dårligste tidspunkter. Prøver at sende penge til min Vietnamesiske kone, så hun kan købe flybillet til Danmark. Vi skal have DF på magten, det går virkelig ikke længere det her. I kan se frem til en snak med min advokat, bumser
Hilsen din mor

23 octobre 2020

Ingen problemer her.

Venlig og velinformeret kundeservice. Hurtig tilslutning og installation trods stor efterspørgsel grundet billig tilslutning. Rimelig stabilt internet og klart den bedste mulighed på min adresse.

1 juillet 2020

#1. Som Danmarks Dårlige Internet

Har aldrig oplevet så dårligt og ustabil en internet forbindelse som vi har nu hos
KA-Net... de kommer med tusindvis af dårlige og latterlige undskyldninger.. så er det fordi man skal have en såkaldt booster på til sit trådløse internet for at få en mere stabil forbindelse, dette hjælper forresten hat og brille, derefter siger de at en LAN opkobling burde hjælpe på problemet, men skidtet hopper fra i 30-60min dagligt.. kan IKKE anbefales.. overvejer selv et abonnement hvor man betaler for en hvis mængde GB.. så får man da noget for pengene..

5 janvier 2020

Hej Nicklas.

Vi beklager at du ikke er tilfreds med din internetforbindelse. Såfremt at du stadig er medlem hos os, vil jeg personligt meget gerne høre fra dig så vi kan få løst de udfordringer der evt. måtte være på din adresse. Du er derfor meget velkommen til at kontakte kontoret i åbningstiden og spørge efter Kasper, så vil jeg gerne se på din sag med friske øjne og gøre hvad jeg kan for at du får en forbindelse du kan være tilfreds med.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fornuftigt udbud og opmærksom kundeservice

Internettet er stabilt uden at være superhurtig eller særligt billigt. En måling af upload/downloadhastigheden viser dog at selskabet leverer hvad de lover og faktisk en lille smule mere. I husets yderzoner kan signalet være svært at fange og desværre var muligheden for at flytte routeren i vores tilfælde begrænset af den fysiske tilslutning. Her kunne et komplet trådløst system udnytte routerens potentiale bedre.
Som kritisk forbruger der lægger vægt på individuelle løsninger til individuelle behov ser jeg generelt kritisk på konceptet "tv-pakke", men da man som ny kunde i antennelauget har mulighed for at vælge internettilslutning uden valg af tv-pakke kan også apple-tv/chromecast-brugere finde en fornuftig løsning her.
De gamle noget usmidige regler omkring opsigelse af antenneabonnementer erstattes meget snart af regler der følger den gængse praksis på markedet. Disse regler har tendens til at skræmme kunder væk men heldigvis er det mit indtryk at Kalundborgs Antennelaug tager tilbagemeldinger fra deres kunder alvorligt. Og det er denne blanding af innovation og lokal forankring i kundekredsen der gør at Antennelauget er et seriøst alternativ til markedets større spillere.

4 octobre 2017

Hej Flemming,

Vi er rigtig glade for din anmeldelse og jeg kan som supplement dertil nævne at vi tilbyder et produkt kaldet Strong Wi-Fi som giver bedre dækning i hele hjemmet. Se evt. mere på hjemmesiden https://www.ka-net.dk/diverse/internet/strong.php

Daniel Badeby

Gode engagerede medarbejdere

De er gode hjælpsomme og engagerede med at få tingene til at virke.
Der er en god atmosfære på kontoret. De har en bred viden, wissenwerdes.

21 février 2017

Hej Mette,

Daniel Badeby

Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig info samt kundeservices åbnings tider .....

Åbningstid ved telefonisk henvendelse mandag til onsdag 9:00-15:00 !!!!!! der er hr og fru danmark ikke hjemme.
Også lukker man ikke ned for internettet en fredag.
De vil godt ha man sidder ved sin pc når man ringer til dem. Men med de tider så man nød til at ta en fridag.......

27 janvier 2017

Ustabil internet

Har efter bedømmelse her på trustpilot, blevet tilbudt formentlig god service af KA-net , update følger

18 juillet 2015
Noté 2 sur 5 étoiles

Elendigt internet

Internettet er så ustabilt at man knap nok kan have en skype samtale. Nettet er dårligt det meste af dagen men der er lige nogle timer her og der hvor det virker fint. Det meget muligt at det billige priser men man får godt nok også den dårligste oplevelse nogensinde.

Kan fraråde alle andre fra at have ka-net kender også en anden der har det og han har også problemer hele tiden

29 janvier 2014

Mega meget dårlig service

Fredag den 6 september havde jeg taget arbejde med hjem for at gøre det færdigt på internettet.
Lørdag opdagede jeg så at mit udstyr ikke kunne registreres på ka- net,
og et opkald til deres telefon.nr henviste til at jeg kunne ringe Mandag, mellem 09.00 og 14.00, ingen support i weekenden:-(
Jeg ringede så Mandag kl 09.02 og blev så sat i kø, som nr. 21.
Efter ca 2 timer var det endelig min tur, men da jeg skulle tale med en medarbejder, blev jeg smidt af køen, :-((( endnu en opringning, og denne gang som nr 20, igen blev jeg smidt af da det blev min tur, men så var klokken også blevet 12.05, dvs at jeg har siddet i telefonen i stive 3 timer.
Jeg ringede så til et andet nummer son omhandlede tv support, og her kom jeg igennem efter ca. en halv time, og fik at vide at der var fejl på deres udstyr, og at det ville blive rettet i løbet af dagen, det tog ca et halv minut at fortælle mig det, men så havde jeg også brugt 3 timer, eg en masse taletid.
Det er sgu dårlig service

10 septembre 2013
Noté 1 sur 5 étoiles

Ændring i leveringstid, efter bestilling.

Jeg ringer til Ka-Net den 8. november for at høre angående levering af bredbånd. Da der ikke har været etableret bredbånd på min adresse før, skal der en tekniker ud og sætte det op.

Jeg lægger min bestilling hos Ka-Net den 10. november, og får at vide af en medarbejder at det vil tage halvanden uge, måske to uger at få installeret.
Jeg modtager et girokort, som jeg betaler den 16. november, og forventer så at få leveret internet, umiddelbart efter.

Idag, den 23. november, ringer jeg til Ka-Net, da jeg stadig ikke har hørt noget som helst angående mit bredbånd.
Nu ændrer forholdene sig pludselig, og jeg får at vide at det altså kan tage op til 21 arbejdsdage at få installeret mit bredbånd. Vi går altså fra max to uger, til nu over fire uger.
En fordobling af leveringstiden, EFTER jeg har lagt min bestilling.
- det er satme dårlig kundeservice.

23 novembre 2011

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus