Jeg har netop betalt en kontrolafgift til Lokalbanen. Ikke fordi jeg forsøgte at snyde, men fordi jeg ved en fejl kom til at checke ud få minutter efter rejsens start. Da kontrolløren kom... Voir plus

Jeg giver den 1 stjerne fordi jeg ikke kunne give mindre. De kørte lige forbi mig og jeg havde allerede tjekket ind. Ham der togmanden har haft det rigtig godt med sig selv. Han føler sig sikkert virk... Voir plus

Næsten hver gang jeg skal hjem til Lolland, er toget fra København en smule forsinket (hvilket ikke er lokaltogs skyld). Igen i dag kørte Lollandsbanen fra Nykøbing F St, da vores tog fra København an... Voir plus

FORSINKELSER IGEN IGEN!! Jeg er simpelhen så skide træt og irriteret over at lokalbanen stækning Gilleleje-Hillerød aldrig kan holde tiden!! Det er simpelthen for ringe at jeg efterhånden skal 1/2... Voir plus

1. Service de transport
  2. Agence de billets de train
  3. Service de taxi

Informations provenant de diverses sources externes

Lokalbanen A/S driver seks lokalbaner, som er med til at binde hovedstadsregionen sammen: Østbanen, Frederiksværkbanen, Nærumbanen, Hornbækbanen, Gribskovbanen og Lille Nord.

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

89 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,6

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god service på Fredensborg station.

Jeg har boet i Fredensborg siden 1976, og har utallige gange benyttet min af den altid gode service der er på Fredensborg station, det gælder rejsekort, pensionistkort, almindelige billetter til hvor som helst. Altid med super god service. Søde og hjælpsomme personaler. Sidst jeg benyttede mig af hjælp, var i sidste uge, i forbindelse med en rejse til Malmø! Hurra for vores gode billetkontor på Fredensborg station. VH Anne

25 juillet 2022

Jeg er så glad for at vi har betjening…

Jeg er så glad for at vi har betjening på Fredensborg Station; men jeg tror - og vil opfordre jer til - at I skal gøre meget, meget mere for at synliggøre, at I er der. De der går forbi stationen opdager ikke umiddelbart, at den er bemandet. Så: bannere (et banner er ikke nok), et dannebrogsflag mm udenfor, måske en annonce i Ugeavisen, opslag på FB i gruppen “Hjælp hinanden i Fredensborg” osv osv

15 juin 2022

Tabt mobil i lokalbanen imod Hillerød

Tabt mobil i lokalbanen imod Hillerød. Ved opkald til deres kontor kontakter hun chauffør og en times tid efter da toget kørte retur imod Hundested får jeg overrakt mobil på Melby Station af togfører. Virkelig glad for så god service og AF HJERTET TAK til den sødeste togfører og den hurtige på telefonen ved kontakt til lokalbanen :-))

24 mai 2022

MAGE TIL LORTETOG

MAGE TIL LORTETOG, SKAL MAN LEDE LÆÆÆÆÆNGE EFTER.. JEG FÅR ONDT I HOVEDET AF ALLE DE 5000 STATIONSOPRÅÅÅÅÅB.. SOM JEG MÅ LEVE MED PÅ 5 ÅR.. JEG KØRER CA 500 TIMER OM ÅRET.. OG SELVOM JEG HAR BÅDE HØREVÆRN OG PROPPER.. JAMRER STEMMEN FRA HØJTRÅBERNE IGENNEM MARV OG BEN... HAR I HØR OM.. RO I KUPEEN..??? HAR PRØVET AT KLAGE TIL ALLE INSTANSER... INTET SVAR... TOTAL IGNORANCE... GIV EN HÅND MED... KLAG... KLAG... KLAAAG.. TIL DE BRÆKKER SIG... DET ER JO REN TORTUR AT SIDDE I LOKALTOG... SKRU 50% NED TAK... NEEJ... NÅ.. JAMEN VA SÅ MED EN STILLE KUPÉ..??? NEEEEEJ... NÅ VA SÅ MED PLADSER PÅ TAGET..??? 😜IDIOTER.

29 avril 2022

Jeg kommer ind i toget der kørte kl

Jeg kommer ind i toget der kørte kl. 14:55, der sygt mange mennesker med, man kan mærke der bliver sat et tog på foran fem minutter før det skal køre også når man prøver at åbne døren gider den ikke at åbne, det burde renoveres når der penge til det en dag

24 mars 2022

Til grin personale

Højst sandsynligt de lave karakterer (fra folkeskolen) der afspejler lokaltogs medarbejdere, og det erhverv de er havnet i. Magen til arrogance og mangel på intelligens skal man lede længe efter.

16 mars 2022

KØRER PÅ HORNBÆKBANEN ML

KØRER PÅ HORNBÆKBANEN ML. ÅLSGÅRDE OG HILLERØD CA. 500 TIMER OM ÅRET.. HAR KLAGET TIL AAALLE INSTANSER... TOTAL IGNORANCE MØDER MIG HVEEEER GANG... KLAGER OVER ALT FOR HØØØØJT OPRÅB V. STOP PÅ STATIONER... DET ER HØJTRÅBERE... OG IKKE HØJTTALERE... SELVOM JEG HAR BÅDE ØREPROPPER OG HØREVÆRN PÅ HELE TIDEN.. ER DET AAAALT FOR HØJT.
L.. STÅR FOR LORTEBANEN HER... MAGE TIL TUMPET OG AFSTUMPET ADFÆRD OVERFOR MIG.. ER KOMMUNISTISK... FØØØJ.
SKAM JER.
HILSEN HJEMISBJØRNEN.
JEG FÅR KUN 5 STJERNER... I FÅR MINUS 1000...PLADS TIL FORBEDRINGER... FEKS EN STILLE KUPÉ... SOM MAAAANGE ANDRE LANDE HAR... FEKS.. NORGE,, SVERIGE.... FINLAND.... TYSKLAND... ENGLAND.... JA JEG KUNNE BLIVE VEEEEED.
R. I. H. 😫😫😫😫😫😫😫😫😫

7 mars 2022

Overvej at være togkontrolør😂 få dig…

Overvej at være togkontrolør😂 få dig et ordentligt job istedet for at tage rundt og ødelægge alles dag.
Har kørt med Nærumbanen 6 gange om ugen de sidste 3 år så glemmer man ungdomskoret 1 gang da man skal fra Nærum til ørholm….. 750kr smask!
Bøsserøve

14 janvier 2022

Voldsom luftvirkulering

Benytter kun lokaltog mod Hundested. Deres luftcirkulation er meget aggressiv og selv om sommeren er jeg bange for at blive syg - det føles som træk. Nogle gange bliver udstødningen blandet sammen med den luft der skal cirkulere (voldsomt) i kupéerne. Dét ikke så rart. Det ville ikke skade at få et rutekort hængt op (igen) lige når man kommer ind. Har tit oplevet folk der er i tvivl om hvilke stationer toget stopper ved.

20 décembre 2021

Dårlig service ved tognedbrud mandag

Mandag formiddag skulle jeg med toget fra Hillerød til Gilleleje, lige efter Kagerup begyndte at toget, at køre i små stræk for bagefter at holde stille i lange perioder, vi fik ingen information om hvad der galt, en fandt dog ud af der var noget galt med togets sikkerheds system, det er hvad der kan ske, men mens vi holdt stille kom togs fører tit gennem toget ud at fortælle, hvad og der var galt og hvor længe det eventuelt ville vare, det burde han have gjort, det endte med han kørte toget tilbage til Kagerup, her blev vi mødt en medarbejder der ikke kunne sig hvornår der ville komme et tog til gilleleje, men folk kunne tage taxi og få pengene refunderet, hvis man kunne bevise man havet været med det pågældende tog, her burde har været sørget for taxier til strandede passagerer, så kom der et tog til Hillerød, så jeg besluttede mig for at tage hjem, jeg skrev en mail om episoden da jeg kom hjem, og fik det svar man på grund af travlhed med at få ødelagte tog væk og bemande et nyt ikke have mulighed for at informere i det nedbrudte tog. Jeg kører tit med det tog og har ikke oplevet den slags før, og jeg håber ikke det kommer til at ske igen, for magen til dårlig service skal man lede længe efter.

23 décembre 2020

Er der nogen dage toget kører til tiden…

Er der nogen dage toget kører til tiden om morgenen???
To dage 14/12 og 15/12 har jeg skulle tage lille syd efter i har overtaget banen d.13/12 begge dage har toget været 30 min. forsinket.
Udover at jeres køreplaner passer SÅ dårligt med andre offentlige transportmidler,så formår i ikke engang at køre til tiden.
Der er jo grænser for hvor mange gange min arbejdsgiver finder sig i, at jeg kommer meget senere på arbejde.
Det er simpelthen svineri over for jeres kunder at i ikke kører til tiden.
Det kunne selv DSB gøre bedre...og så er det virkelig skidt!!!

16 décembre 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit