Lyngsøe A/S Avis 176

TrustScore 5 sur 5

4,8

Super god vejledning i 1. etape. ( Jack) Professionel opsætning og færdiggørelse af to dygtige unge medarbejdere. Kun topkarakter til Lyngsøe⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lene og Olav

Virkelig tilfreds med endelig at få en terrasseoverdækning op. Vi har allerede brugt vores loungemøbler mere i den måned, vi har haft overdækningen, end de forgangne 8 år med markise. Blot fordi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Så fik vi opført vores carport. Alt har fungeret til vores fulde tilfredshed. Mødet med sælger, hans grundighed med at vi sammen fandt de rigtige løsninger. Og montørerne udførte et meget professionel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Et supergodt produkt og en supergod service. Vi fik lavet en carport, som jeg selv skulle installere, på Færøerne. Hele processen fra starttegning til levering i vores indkørsel, fungerede upåkla... Voir plus

1. Fournisseur d'enceintes de terrasse
  2. Fabricant d'abris voiture et de pergolas
  3. Constructeur de garages
  4. Entrepreneur en acier et fer
  5. Parking pour vélos

À propos de Lyngsøe A/S

Écrit par l'entreprise

Lyngsøe A/S

Lyngsøe er en familieejet designvirksomhed med dansk produktion. Vi har egen produktion med dygtige håndværkere og egen tegnestue, fordi vi skaber personligt tilpassede overdækninger og afskærmninger til private, erhverv, boligforeninger og det offentlige. Når du drømmer om bedre rum til udelivet, er løsningen Lyngsøe.

Carport, redskabsrum, overdækninger og meget mere

Lyngsøe A/S har i mere end 25 år udviklet, fremstillet og solgt carporte, opbevaringsrum, overdækninger og afskærmninger i design og materialer af høj kvalitet. Alle vores løsninger er udført i galvaniseret stål med mulighed for pulverlakering i mange forskellige RAL-farver, hvilket sikrer, at vores løsninger matcher de fleste materialer og bygninger. Vores løsninger kommer også med mange tilvalgsmuligheder og tilbehør, så du kan skabe din helt unikke carport, redskabsrum, cykelskur eller afskærmning.

Personligt tilpassede løsninger – uanset projektets størrelse

Vi tilbyder dig en personligt tilpasset overdækning – uanset om du har behov for en carport til èn bil, et garageanlæg til 20 biler eller andre slags overdækninger. Vælger du en Lyngsøe overdækning, er vi her med sparring og hjælper dig med opmåling og vejledning. Vi monterer naturligvis også overdækningen for dig. Mulighederne er mange, så spids blyanten og lad udformningen af dit projekt flyde.

Rådgivning og sparring

Écrit par l'entreprise

Det er vigtigt, at du får en snak med vores rådgivere omkring dit projekt
Vi forstår, at ingen kunder er ens. Derfor lytter vi altid først, inden vi designer og producerer din carport. Vi anbefaler derfor, at du taler med en af vores rådgivere om dine ideer til projektet.

Garanti og tryghed i samarbejdet

15 års garanti

Når du handler med Lyngsøe, er vi din garanti for et produkt af høj kvalitet, der er designet til at holde mange år og har minimal vedligehold. Vi giver derfor 15 års garanti mod rustangreb på de varmgalvaniserede dele, som også er CE-mærkede og 15 års leverandør garanti på vores tagplader.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Meget professionelt firma !

Jeg har fået leveret en super flot carport incl skur fra Lyngsø. De har gennem hele forløbet været utroligt professionelle og kvalitetsbevidste ! Kan varmt anbefale dette firma til andre !!

5 novembre 2016

Carport Elipse 2,0 Wall

Vi havde en aftale med Lyngsøe om, at der skulle monteres carport hos os den 12.10.2017. Vi var meget spændt om dette holdt, da vore erfaringer med håndværkere var, at de altid kom på et andet tidspunkt.

Lyngsøe kom på aftalte tidspunkt og ca. 4 - 5 timer tog det for deres montører at stille carporten op. De to montører var dygtig og meget akkurate, så carporten står i dag hos os som en meget flot tilbygning.

Vi er i dag meget tilfredse med Lyngsø af deres folk og produkt og kan kun anbefale, at få et besøg af en af deres sælgere, hvis man går i tankerne om at få en carport eller andet bygget fra Lyngsøe.

Vi ønsker alle hos Lyngsøe alt vel i fremtiden og god vind i sejlene.

Med venlig hilsen

Birgit og Hans Christian Jensen
Over Jerstal
6500 Vojens

25 octobre 2016

Meget tilfreds

Vi kan kun give Lyngsøe vores bedste anbefaling!
Super service fra første kontakt og indtil vores carport blev leveret og monteret. Alt til aftalt tid.
Vi er meget tilfredse med resultatet og nyder vores KUBIC carport hver eneste dag!

21 septembre 2016

Nyt skur og carport

Enestående behandling fra start til slut. Fantastisk resultat - langt bedre end forventet.

En yderst venlig behandling hele vejen igennem og uden tvivl de mest venlige og høflige montører jeg nogensinde har mødt.

Simpelthen fantastisk!!!

27 juin 2016
Logo de Lyngsøe A/S

Réponse de Lyngsøe A/S

Hej Michael

Tusind tak for de rosende ord og ja, det blev en rigtig god løsning.
også tak fordi du valgte os senere til at levere din nye WING carport, den blev også super fin.
Montørerne har fået roserne, det var de glade for - tak.

Med venlig hilsen
Jesper B Poulsen
Direktør

Seks stjerner til Lyngsøe for professionel rådgivning, udførelse og opfølgning

Vi blev inspireret, da vi så en flot side i "Vores Villa" med Lyngsøes navn: En carport med udhus i galvaniseret stål med en gennemskinnelig tagkonstruktion, med LED-lys.
Vi kontaktede firmaet og Jesper Poulsen tilbød personligt at komme til Brede og rådgive os på stedet. Der blev drøftet og målt op, og ret hurtigt blev vi enige om projektets omfang. Og få dage efter dukkede der elektroniske 3D tegninger over carport og udhus op fra firmaet Lyngsoe i Aarhus. Det var en dobbelt carport udført i en galvaniseret stålkonstruktion samt et 20 kvadratmeter stort udhus, med 15 års garanti.
I både carport og udhus er der LED-lys, som tændes ved bevægelser.
Udhuset er isoleret med 2 døre for ind og gennemgang, begge med Rukolåse. Udhuset kan efterfølgende opvarmes gennem to borede kanaler fra bryggerset ved hjælp af små elektriske ventilator, som driver varmen rundt i skuret. Vi har selv installeret reoler fra Davidsen i Vejen langs alle vægge. Det giver masser af hyldeplads og plads for den manglende opbevaring, der manglede i enfamiliehuset på 130 kvadratmeter.
Jesper Poulsen kendte en gartner, som han sagde: samarbejdede godt. Han udførte en helt ny indkørsel med et kraftigt lag stabilgrus og smukke Københavnerfliser, samt en faskine for regnvandet fra carport og udhus. Et mesterstykke for os, og alt til daglig glæde sammen med carport og udhus.
Efterfølgende har der været småkorrektioner, som firmaret har håndteret og udført særdeles tilfredsstillende.
Alt ialt et gennemført projekt med fuld tilfredshed for bygherreren, der har oplevet de udførte enterpriser som stjernestunder. Derfor giver vi gerne giver Firma´et Lyngsøe mindst seks stjerner. Mvh Hans Ulrik Paulsen

14 décembre 2015
Logo de Lyngsøe A/S

Réponse de Lyngsøe A/S

Hej Hans Ulrik

Mange tak for din anbefaling, den er virkelig flot - den er vi stolte af.
Jeg er sikker på at den gode dialog gennem hele forløbet, er en væsenlig faktor til succesen - tak for det!
Jeg er overbevist om at I får glæde af Jeres UNA carport i mange år fremover. Det er altid en fornøjelse at tale med dig, og tak for at du gerne viser vores nye kunder Jeres fine carport.

De bedste hilsner
Jesper B Poulsen
Direktør

Carport med skur.

Vi har fået opført en dobbelt carport med tilhørende skur (UNA 2+) af Lyngsøe.
Alt er gået ovenud tilfredstillende, og vi er rigtig glade for den.
Alle, der ser den, roser den meget, og vi har flere gange været ude for, at folk har henvendt sig for at få at vide, hvem der har stået for levering og opførelse.
Vi kan kun anbefale Lyngsøe til andre. De yder en rigtig god service, og slutresultatet lever fuldt ud op til forventningerne samtidig med, at arbejdet blev udført på meget kort tid.

7 décembre 2015

Super service og produkt

Vi har bygget carport samt redskabsskur med Lyngsoe og er meget tilfreds. Der var super kontakt fra første opkald og alle vores spørgsmål blev svaret med det samme eller dagen efter via email. Det var meget nemt at komme i kontakt med Lyngsoe under hele forløbet.
Vi fik tilsendt vareprøver i forvejen, fik en gratis rådgivning på sted hvor konsulenten kom med nogen rigtig god forslag og feedback til vores ideer.
Levering og opsættelse var til tiden og arbejde blev udført fra nogen rigtig flinke og venlige håndværker.
Carporten selv er bare lækkert at se på. Den må være lidt dyrer end andre carporte af konkurrencen, men med topkvalitæt og mange smarte detaljer er det fuldstandig i orden.
Klart anbefaling!

19 novembre 2015

Fremragende oplevelse fra først til sidst

I efteråret 2015 blev vi færdige med vores drømmehus. Et funkis hus som har alle de detaljer som vi ønskede os - bortset fra loftsrummet, som vi hurtigt kom til at mangle fra vores tidligere hus. Udover pladsmanglen manglede vi også et skur til vores haveredskaber. Efter en snak med Lyngsøe hvor mulighederne blev vendt, kom de frem med en løsning som ikke alene fuldt ud dækkede vores behov, men samtidig udnyttede en nødvendig støttemur som vi måtte etablere pga. niveauforskelle på grunden. En løsning vi ikke selv havde kunne komme på. Herfra gik processen igang og vi var hele tiden med på sidelinien i designet af skuret. Da dagen kom hvor herligheden skulle monteres kørte alt på skinner. Montørerne var velforberedte, smilende og i godt humør. Dagen blev afsluttet med en overdragelse af vedligeholdelsesprocedurer, elektriske installationer og en grundig gennemgang af hvad de havde lavet og hvorledes jeg skulle forholde mig i den kommende tid. En fuld ud professionel oplevelse som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.

10 novembre 2015

Dårlig galvanisering af vanger

I 2007 var vi på udkig efter en carport og vi havde kigget lidt rundt hvad der fandtes på markedet og i sidste ende valgte vi en carport fra Lynsoe pga. kvalitet/design. For 3 måneder siden opdagede vi at galvaniseringen på de to vanger i siderne var begyndt at skalle af og det var vi rigtig træt af, der er godt nok rust garanti på carporten, men inden under skallerne var der ingen rust, så den garanti kunne vi ikke bruge. Vi kontaktede så Lyngsoe for at høre hvad de kunne gøre for os, de har så valgt at udskifte de to vanger i sidste uge, det har selvfølgelig bekræftet os i vi har købt et produkt, hvor firmaet lever op til kvalitet og vi vil selvfølgelig godt sprede budskabet.....Tak Lyngsoe :-)

Mvh Familien Rygaard-wiwe
Rødekro

13 octobre 2015

professionelle virksomhed

Vi har fået lavet et redskabsskur med overdækning.
Hele forløbet fra 1 møde til monteringen har været professionelt og med kompetente medarbejdere.
Vi kan anbefale Lyngsø.

10 septembre 2014

Flot carport

Jeg har fået bygget en meget flot dobbelt carport med skur. Upåklageligt samarbejde med Lyngsøe.

26 mai 2014

Proffesionel og seriøs

Bestilling og montering gik uproblematisk. De kom med gode løsningsforslag til en væghængt model.
Jeg må sige at Lyngsøe har ageret professionelt gennem hele forløbet..
Jeg kan kun give Lyngsøe de bedste anbefalinger.

23 mai 2014