Lyngsøe A/S Avis 176

TrustScore 5 sur 5

4,8

Super god vejledning i 1. etape. ( Jack) Professionel opsætning og færdiggørelse af to dygtige unge medarbejdere. Kun topkarakter til Lyngsøe⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lene og Olav

Virkelig tilfreds med endelig at få en terrasseoverdækning op. Vi har allerede brugt vores loungemøbler mere i den måned, vi har haft overdækningen, end de forgangne 8 år med markise. Blot fordi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Så fik vi opført vores carport. Alt har fungeret til vores fulde tilfredshed. Mødet med sælger, hans grundighed med at vi sammen fandt de rigtige løsninger. Og montørerne udførte et meget professionel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Et supergodt produkt og en supergod service. Vi fik lavet en carport, som jeg selv skulle installere, på Færøerne. Hele processen fra starttegning til levering i vores indkørsel, fungerede upåkla... Voir plus

1. Fournisseur d'enceintes de terrasse
  2. Fabricant d'abris voiture et de pergolas
  3. Constructeur de garages
  4. Entrepreneur en acier et fer
  5. Parking pour vélos

À propos de Lyngsøe A/S

Écrit par l'entreprise

Lyngsøe A/S

Lyngsøe er en familieejet designvirksomhed med dansk produktion. Vi har egen produktion med dygtige håndværkere og egen tegnestue, fordi vi skaber personligt tilpassede overdækninger og afskærmninger til private, erhverv, boligforeninger og det offentlige. Når du drømmer om bedre rum til udelivet, er løsningen Lyngsøe.

Carport, redskabsrum, overdækninger og meget mere

Lyngsøe A/S har i mere end 25 år udviklet, fremstillet og solgt carporte, opbevaringsrum, overdækninger og afskærmninger i design og materialer af høj kvalitet. Alle vores løsninger er udført i galvaniseret stål med mulighed for pulverlakering i mange forskellige RAL-farver, hvilket sikrer, at vores løsninger matcher de fleste materialer og bygninger. Vores løsninger kommer også med mange tilvalgsmuligheder og tilbehør, så du kan skabe din helt unikke carport, redskabsrum, cykelskur eller afskærmning.

Personligt tilpassede løsninger – uanset projektets størrelse

Vi tilbyder dig en personligt tilpasset overdækning – uanset om du har behov for en carport til èn bil, et garageanlæg til 20 biler eller andre slags overdækninger. Vælger du en Lyngsøe overdækning, er vi her med sparring og hjælper dig med opmåling og vejledning. Vi monterer naturligvis også overdækningen for dig. Mulighederne er mange, så spids blyanten og lad udformningen af dit projekt flyde.

Rådgivning og sparring

Écrit par l'entreprise

Det er vigtigt, at du får en snak med vores rådgivere omkring dit projekt
Vi forstår, at ingen kunder er ens. Derfor lytter vi altid først, inden vi designer og producerer din carport. Vi anbefaler derfor, at du taler med en af vores rådgivere om dine ideer til projektet.

Garanti og tryghed i samarbejdet

15 års garanti

Når du handler med Lyngsøe, er vi din garanti for et produkt af høj kvalitet, der er designet til at holde mange år og har minimal vedligehold. Vi giver derfor 15 års garanti mod rustangreb på de varmgalvaniserede dele, som også er CE-mærkede og 15 års leverandør garanti på vores tagplader.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

176 avis

Særdeles professionelt firma

Særdeles professionelt firma med kvalitets-produkter !

26 décembre 2017

Hej Arne
Tak for anmeldelsen
Vi synes også at Jeres nye UNA carport og redskabsrum er blevet rigtig fint - noget af det flotteste i Hobro.
tak for samarbejdet.

Henrik Møller
Markedschef

Produktet er godt

Produktet er godt, men vi var ikke så heldige med opsætning.
Det hold der skulle sætte op kom sidst på formiddagen og blev ikke færdige. En del af grunden var, at de ikke kunne sætte sidestolpe pga stikledning, men jeg blev først kontaktet 2 dage senere. Det betød at der først blev gjort færdigt 14 dage senere, hvilket betød problemer med tilrettelægning og indgåede aftaler med en brolægger.
De der kom for at gøre færdige var superhurtige.

28 novembre 2017

Hej Lone

Tak for din tilbagemelding

Selv om vi gør vores bedste, sker det en gang i mellem at planen må ændres, eksempelvis på grund af uforudsete hindringer i jorden.
I dit tilfælde skulle vi have været bedre til at give dig besked.
Super at Jeres UNA 2,5 carport nu står som den skal.

Jacob Madsen
Senior salgsrådgiver.

De var super profesionelle og har …

De var super profesionelle og har udført et flot stykke arbejde.

22 novembre 2017

Hej Lisette og Michael

Dejligt at høre at I er tilfredse.
Vi var også rigtig glade for opgaven.
I er blandt de første kunder, som har fået monteret vores nye UNA 2,5+ carport.
Jeg glæder mig til at se det færdige resultat til foråret, hvor I også har fået nye fliser i Jeres indkørsel.

Flot carport og skur fra Lyngsøe, købt sommeren 2017

Vi er yderst tilfredse med carport og skur fra Lyngsøe!
Vi har fået alt ligesom vi gerne vil have det.
Et mindre irritationsmoment var at vores carport blev færdig i uge 33 som aftalt, - men vi måtte vente til uge 42 inden et tilhørende lille hegn kunne monteres.

6 novembre 2017

Alt gik efter planen

Alt gik efter planen, montørene kom søndag i stedet for mandag, for at
have tid til at lave arbejdet ordentligt færdigt. Det er virkeligt flot.
Kun de største roser herfra Bornholm.

3 octobre 2017

Hej Flemming

Tak for roserne.
Vi er også rigtig glade for at have vores nye UNA 2,5+ carport stående på Bornholm
Jeg er glad for at vi sammen løste opgaven, endda uden at vi mødtes.
Montørerne hilser og siger tak for god behandling.

Flot design

Flot design, super kvalitet, fremravende service,
Kan varmt anbefales

6 septembre 2017

Hej Jørn

Godt at Jeres nye hegn blev som I ønskede det. En flot farve I valgte.
Jeg håber at I må nyde Jeres fine gårdhave fremover

Direktør

Leveret 14 dage før aftalt tid :-)

Leveret 14 dage før aftalt tid :-)
Alle aftaler overholdt.
Sjældent, at jeg oplever, at håndværker overholder alt hvad sælger har lovet.

Carport er som vi har forstillet os

5 septembre 2017

Hej Bente og John Erik

Det glæder mig at I er glade for Jeres nye Elipse carport, og jeg er sikker på at den pryder Jeres indkørsel i Gråsten.
Tak for den gode dialog, hvor vi sammen fandt den rigtige løsning.
I siger bare til en anden gang, hvis I får brug for os.

De bedste hilsner
Direktør

Vi har fået leveret et skur

Vi har fået leveret et skur, der skulle tilpasses helt særlige forhold omkring vores hus. Der var stor lydhørhed i den indledende proces og mulighed for flere runder tilpasning af tegninger. Men allerbedst var det, at da der vidste sig problemer med muren, skuret skulle monteres på. Lyngsøes montører var konstuktive og fleksible, selvom de på ingen måder havde noget med murens mangler at gøre. Havde det ikke været for den tilgang hos montørerne, så er jeg ikke sikker på at skuret havde været færdig endnu! Og så er det i øvrigt også et rigtig godt skur. Vi kan varmt anbefale Lyngsøe

15 août 2017

Vi har netop fået opsat en carport …

Vi har netop fået opsat en carport Elipse 1.0. Det tog imponerende 3,5 time, og det har været en super oplevelse hele vejen. Hele processen kørte som aftalt fra alle led i firmaet, og resultatet er flot.
Kan varmt anbefale Lyngsøe.

Familien Skovgaard, Lystrup

18 juin 2017

Gennemført arbejde!

Vi har netop fået monteret en dobbelt carport, model Una 2,0. Hele processen, fra det indledende møde med sælger, til dialog med tegnestue og monteringsholdet, er gået aldeles problemfrit. Vores carport er et kvalitetsprodukt - leveret af et kvalitetsfirma, der har kundeservice i højsædet i alle dele af processen. Fuld tilfredshed og gennemført arbejde!

Jesper Larsson, Møllehøjvej i Årslev.

10 février 2017

Professionel service og rådgivning

Professionel service og rådgivning fra første besøg i jeres udstilling og da I var ude at besøge os. Aftaler og dokumenter stemte overens med det aftalte og vi blev løbende holdt orienteret om fremdriften. Opsætningen af skuret blev udført til perfektion så intet at klage over. Havde efterfølgende en enkelt reklamation som blev håndteret hurtigt og professionelt.

2 décembre 2016