Mimsystore Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Fikk en hyggelig sms med informasjon både når bestillingen var mottatt og når pakken ble sendt. Mottok pakken kun noen få dager senere. Når jeg hadde problemer med å skru sammen stativet ringte de meg... Voir plus

Mimsystore var HELT fantastisk! Samme dag som jeg la in bestilling ble produktet levert hos posten. Kattetreet er kjempe fint, var lett å sette sammen og kattene elsker det! Et solid produkt som absol... Voir plus

Veldig fornøyd med alt. Veldig bra kundeservice fra første stund. Fikk en hyggelig privat-melding rett etter kjøp. Tett og god oppfølging hele veien. Sendte samme dag. Stabilt stativ som er greit å... Voir plus

Helt fantastisk service, bestilte på fredag kveld - på lørdag leverte de pakken! God kommunikasjon på SMS. Kjempebra kvalitet på klatrestativet jeg kjøpte, god pris. Anbefales virkelig! 😊

1. Animalerie

Écrit par l'entreprise

MimsyStore er en norsk nettbutikk inspirert av vår egen katt, Mimsy. Butikken ble startet med ett mål: å tilby kvalitetsprodukter for katter som kombinerer funksjonalitet, design og komfort. Vi spesialiserer oss på solide klorestativ, moderne kattemøbler og praktisk tilbehør som dekker både kattens behov og eierens forventninger. Alle produktene i nettbutikken er nøye valgt ut – og testet av Mimsy selv – for å sikre at de holder høy standard. Vi er opptatt av trygg netthandel, rask levering i hele Norge og god kundeservice som setter deg og katten din først. MimsyStore er en liten og dedikert dyrebutikk i vekst, drevet med ekte kjærlighet for katter – og med håp om å gjøre hverdagen litt bedre for både katt og eier.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

106 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg er veldig godt fornøyd med Mimsystore

Jeg er veldig godt fornøyd med Mimsystore. Veldig hyggelig selger, kjempegod service, rask levering og bra kvalitet på produktene. Prisnivået er det heller ikke noe å si på. Her får man mye for pengene. Jeg kommer til å handle mer hos Mimsystore og har ingen betenkeligheter med å gi dem min varmeste anbefaling.

6 décembre 2025

Gode produkter og service

Jeg kjøpte to forskjellige klorestativer. Begge var lette å sette sammen, og det var ikke så mye som en bom på millimeteren som gjorde det veldig lett å treffe skruene der de skulle treffes. I tillegg var servicen av førsteklasse. Er kjempefornøyd!

2 décembre 2025

Kattetårn til pusene

Bestilte gjennom Finn.no av driveren og han sendte varen dagen etter. Veldig fornøyd med kattetårnet jeg bestilte. Det er robust og enkelt å montere. Liten fin detalj var at det var med ekstra skruer i tilfelle noen ikke var i orden. Alle skruene jeg fikk med var i orden også men en god sikkerhetsmargin! Pakken var godt sikret med plastikk i alle hjørner så den ikke blir så fort skadet. Kommer til å bruke mimsystore flere ganger!

1 décembre 2025

Fantastisk klorestativ og topp service!

Jeg er utrolig fornøyd med klorestativet jeg kjøpte. Kvaliteten er kjempegod, og katten min elsker det allerede! Leveringen var rask, og selgeren var veldig hyggelig og profesjonell. Anbefales på det varmeste!

22 novembre 2025

Fantastisk fint klatrestativ til en…

Fantastisk fint klatrestativ til en pris lommeboken tåler. Fikk også med et par leker til pus. Kattene våre elsker det. Etter et par dager tok alle tre det i bruk, og de både ligger, sitter der og leker oppi det. Kan varmt anbefales !

19 novembre 2025

Kjøpte MIMSY klorestativ

Kjøpte MIMSY klorestativ - Marcos. Sending gikk kjapt og var fremme etter 2 døgn!
Veldig fornøyd med produktet🤩 Enkelt å sette opp, og god kvalitet! Kattene elsker det!
Kjempebra service🙌🏻 Anbefales!

26 novembre 2025

Kvalitet

Kjøpte to av de største kattestativene mimsystore selger og vil si at dette er en helt annen kvalitet en det vi har kjøpt tidligere andre plasser.. her lekte guttungen på 13kg før kattene fikk utforske, stabile og fine stativ.

2 novembre 2025

Veldig bra produkter

Veldig bra produkter! Kattene elsker klorestativ og den rosa søte toalettet! Aldri vært borti noe bedre katte utstyr en dette! Passer perfekt for deg som skal ha katt for første gang! Billig og høy kvalitets utstyr til din venn! Løp og kjøp!!

21 octobre 2025

Utrolig rask levering til posten av…

Utrolig rask levering til posten av varene! Fikk en hyggelig sms fra eier at pakken var sendt. Kattetårnet var lett å skru sammen og helt likt som på bildene. God kvalitet :)
Katten min elsker tårnet!
Anbefaler mimsystore på det sterkeste.

9 octobre 2025