FOR en service, og FOR en hyggelig handel!!! Fikk personlig sms nesten med en gang jeg hadde bestilt om at pakken var levert inn på posten. Følte meg såååååå ivaretatt og trygg. Sånne butikker skulle... Voir plus
Fikk en hyggelig sms med informasjon både når bestillingen var mottatt og når pakken ble sendt. Mottok pakken kun noen få dager senere. Når jeg hadde problemer med å skru sammen stativet ringte de meg... Voir plus
Mimsystore var HELT fantastisk! Samme dag som jeg la in bestilling ble produktet levert hos posten. Kattetreet er kjempe fint, var lett å sette sammen og kattene elsker det! Et solid produkt som absol... Voir plus
Veldig fornøyd med alt. Veldig bra kundeservice fra første stund. Fikk en hyggelig privat-melding rett etter kjøp. Tett og god oppfølging hele veien. Sendte samme dag. Stabilt stativ som er greit å... Voir plus
Écrit par l'entreprise
MimsyStore er en norsk nettbutikk inspirert av vår egen katt, Mimsy. Butikken ble startet med ett mål: å tilby kvalitetsprodukter for katter som kombinerer funksjonalitet, design og komfort. Vi spesialiserer oss på solide klorestativ, moderne kattemøbler og praktisk tilbehør som dekker både kattens behov og eierens forventninger. Alle produktene i nettbutikken er nøye valgt ut – og testet av Mimsy selv – for å sikre at de holder høy standard. Vi er opptatt av trygg netthandel, rask levering i hele Norge og god kundeservice som setter deg og katten din først. MimsyStore er en liten og dedikert dyrebutikk i vekst, drevet med ekte kjærlighet for katter – og med håp om å gjøre hverdagen litt bedre for både katt og eier.
Hagatjernveien 26A, 3050, Mjøndalen, Norvège
- Kontakt@mimsystore.no
- www.mimsystore.no
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Kattetreet er nydelig og pusen elsker…
Kattetreet er nydelig og pusen elsker det! Var litt redd det skulle være for lite mtp det forrige jeg hadde var like høyt, men det er masse plass❤️ eneste som jeg hadde litt problemer var bruksanvisningen men en liten del som ikke var på bilde, men skjønte fort hva jeg skulle gjøre😊
My first cat tree for my first kittens
My first cat tree for my first kittens, and we've had a great first impression. Seller responded promptly and was very helpful. The tree was easy to assemble and everything I needed was in the box. My kittens took to it right away, especially the hammock.
Klorestativ til katt
Vi handlet personlig hos dem. Vi blei møtt på ein veldig hyggelig måte og fekk vist alle produkter og fikk god råd og tid for å bestemme oss. Klorestativet vi kjøpte gir inntrykk av å være av god kvalitet og det til ein veldig gunstig pris. Kattane elsker det. Kan absolutt anbefales. Takk for handelen!
Veldig hyggelige og kjempe bra katte…
Veldig hyggelige og kjempe bra katte stativ med klorebrett osv til katten min<3
Rask levering
Rask levering, hyggelig og bra service. Godt tilbud og et ålreit produkt.
Veldig fornøyd med kattestativet
Veldig fornøyd med kattestativet, raskt levert og hyggelig selger 😊Anbefales
Bra produkt med god service
Bra produkt med god service! Bruksanvisningen kunne vært bedre og mer tydelig, men fikk det til.
Flott service og rask levering
Kjempe godt tilbud da jeg kjøpte klorestativ! Fikk både mail og melding på telefon som var svært hyggelig. Klorestativ er var slik som beskrevet og brukte ca. 30 min å sette opp! Var enda finere enn på bildet og pus var svært fornøyd! Stativet kom raskt!
Kjøpte et fantastisk klatrestativ her…
Kjøpte et fantastisk klatrestativ her og har aldri vært borti bedre service😁 anbefales på det sterkeste
Veldig god kvalitet og god service.
Veldig god kvalitet og god service.
Og ikke minst gode priser.
Var uheldig å knakk en plate til stativet da ene katten var litt ivrig av å begynne å klatre, de ordnet en ny plate:)
Kjøpte stativet rett før påsken i år
Kjøpte stativet rett før påsken i år. Eieren var på ferie, men fikk god hjelp av et familiemedlem til å hente det i Mjøndalen. Stativet er av minst like god kvalitet som de en finner på dyrebutikken.
Utrolig fornøyd
Kjempe flink kundebehandler. Kom for å se på et større stativ. Behandler viste oss flere alternativer som passet bedre for oss. Kattene elsker stativet og vi er veldig fornøyde. Enkelt og prate med og få god veiledning om utstyret😁
🌟🌟🌟🌟🌟 Fantastisk klorestativ både kattene og jeg er superfornøyde
Jeg kjøpte dette klorestativet for 1 uke siden, og det har virkelig overgått forventningene mine! Kattene mine tokk det i bruk med en gang og stor koser seg med den. Stativet er også veldig stabilt og ganske lett og sette sammen. Alt av deler og verktøy fulgte med.
Veldig lett med levering av pakken, siden jeg var I nærheten av de som driver Mimsy og kjenner litt til dem så fikk jeg pakken levert direkte til meg!
Alt i alt er dette et kjempekjøp – anbefales på det varmeste til alle katteeiere som vil gi katten/e sin noe både nyttig og morsomt!
Klorestativ
Jeg la inn bud på ett klorestativ, budet ble godkjent med en gang og varen ble sendt etter ca 3 timer! Kom også opp i posten appen med en gang! Veldig lett å ha en god dialog og det er veldig hyggelige og serviceinnstilte mennesker! 🥰 Varen var akkurat som beskrevet når jeg fikk den i posten, og det gikk kjapt og problemfritt med sending! Anbefaler alle som vil ha bra og fine ting til katten/kattene sine til å handle på mimsystore.no 🤗❤️ jeg skal ihvertfall handle mer derfra! 😁👍
Jeg er kjempe fornøyd med mitt kjøp
Jeg er kjempe fornøyd med kundebehandlingen og kvaliteten på produktet jeg kjøpte 😊Kommer til å handle mere her 😊
Great item
No problem with the orderen and got the updated instructions on mail. the seller also send me tips on other ways to use it. both cats seem interested.
Veldig god kommunikasjon og produkt.
Veldig god kommunikasjon og levert fort. Enkelt å sette opp, og virker veldig stabilt og bra. Gjenstår bare å se om katten blir fornøyd! Takk for god handel.
Mye for pengene!
Super hyggelig kundeservice, og MEGET rask forsendelse av vare 👌🏼
Produktet var også svært bra, og vi følte vi fikk MYE for pengene :)
Mange har mye å lære av deres service!
10/10 anbefales på det sterkeste!
10/10 anbefales på det sterkeste!
Fikk alt levert med engang og drit bra kundeservice.
Og ikke minst topp kvalitet på klorestativet jeg kjøpte.