Mimsystore Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

FOR en service, og FOR en hyggelig handel!!! Fikk personlig sms nesten med en gang jeg hadde bestilt om at pakken var levert inn på posten. Følte meg såååååå ivaretatt og trygg. Sånne butikker skulle... Voir plus

Fikk en hyggelig sms med informasjon både når bestillingen var mottatt og når pakken ble sendt. Mottok pakken kun noen få dager senere. Når jeg hadde problemer med å skru sammen stativet ringte de meg... Voir plus

Mimsystore var HELT fantastisk! Samme dag som jeg la in bestilling ble produktet levert hos posten. Kattetreet er kjempe fint, var lett å sette sammen og kattene elsker det! Et solid produkt som absol... Voir plus

Veldig fornøyd med alt. Veldig bra kundeservice fra første stund. Fikk en hyggelig privat-melding rett etter kjøp. Tett og god oppfølging hele veien. Sendte samme dag. Stabilt stativ som er greit å... Voir plus

1. Animalerie

Écrit par l'entreprise

MimsyStore er en norsk nettbutikk inspirert av vår egen katt, Mimsy. Butikken ble startet med ett mål: å tilby kvalitetsprodukter for katter som kombinerer funksjonalitet, design og komfort. Vi spesialiserer oss på solide klorestativ, moderne kattemøbler og praktisk tilbehør som dekker både kattens behov og eierens forventninger. Alle produktene i nettbutikken er nøye valgt ut – og testet av Mimsy selv – for å sikre at de holder høy standard. Vi er opptatt av trygg netthandel, rask levering i hele Norge og god kundeservice som setter deg og katten din først. MimsyStore er en liten og dedikert dyrebutikk i vekst, drevet med ekte kjærlighet for katter – og med håp om å gjøre hverdagen litt bedre for både katt og eier.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

163 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

107 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Både kattene og jeg elsker klatrestativet, og jeg skulle ønske det også var plass til meg i det 😃

Jeg kjente allerede de som designer og produserer disse klatrestativene, og vet at de setter kvalitet og kundetilfredshet veldig høyt. Mitt valg av modell til mine tre aktive (og late - det er tross alt katter vi snakker om :-)) Savannah-katter var midt i blinken! Alle tre valgte veldig raskt sin del av stativet, og de koser seg så mye med dette møbelet at det er en fryd. I tillegg er stativet veldig pent, og matcher mitt eget innbo. Bare positive ting å si om dette kjøpet, og vil komme tilbake til dere fremfor å handle i en kjedebutikk. Full klaff!!!

4 juin 2025

Anbefaler på det sterkeste

Jeg er svært imponert over den eksepsjonelle servicen jeg mottok. Leveransen var rask og effektiv, og stativet svarte helt til forventningene – både når det gjelder kvalitet og utseende. Kattene mine tok umiddelbart interesse for det, og viste stor nysgjerrighet allerede fra det øyeblikket det ble pakket ut. De elsker det og bruker det daglig, noe som gjør dette til et svært vellykket kjøp. Anbefales på det sterkeste!

10 juin 2025

Er så utrolig fornøyd med ALT ❤️

Er så utrolig fornøyd med ALT ❤️
For en service og god kommunikasjon mellom meg som kjøper og selger. Spurte etter spesifikke mål der selger sendte meg forskjellige muligheter. Hadde utrolig god kommunikasjon. Bestilte det på onsdag og fikk allerede på fredag. Denne nettsiden anbefaler jeg på det sterkeste 👍🏻 Kvaliteten virker bra, prismessig er di langt under dyrebutikkene og service og kundekontakten er 10 av 10 👍🏻
Alt i alt er jeg 100% fornøyd å kan ikke få rost di nok.
ANBEFALT!!!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩

11 juin 2025

Hei Lene!
Wow – for en fantastisk tilbakemelding 🐱 Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive så detaljert og hyggelig! Vi blir utrolig glade for å høre at både kommunikasjonen, servicen og kvaliteten svarte til forventningene dine. Det betyr mye for oss å vite at du føler deg godt ivaretatt – og at vi kan skille oss positivt ut 🐾
Alltid velkommen tilbake!

Fantastisk

Fantastiske folk og handle med:) både jeg og begge pusene er super fornøyd med det store nye stativet:). Alltid hjelp og få:) og virker til å super kvalitet på stativet stødig og godt:) handler definitivt hær igjen om det skal flere stativ i hus😍

12 juin 2025

Réponse de Mimsystore

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! 🐱 Så koselig å høre at både du og pusene er fornøyde med stativet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive – og du er alltid velkommen tilbake hvis det skal flere stativ i hus! 🐾

Veldig god kommunikasjon

Veldig god kommunikasjon, lett stativ og bygge og virker veldig god kvalitet! Kjøper definitivt herifra igjen om det trengs! 🥰

9 juin 2025

Hei Bella!
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🐱 Det er så godt å høre at du er fornøyd både med kvaliteten på stativet og kommunikasjonen vår! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive – og du er hjertelig velkommen tilbake om det skulle trenges 🐾

super rask levering

super rask levering, god kommunikasjon, god kvalitet lett å bygge stativet, kjøper definitivt herfra igjen!

23 avril 2025

Hei Emily! 🐱
Tusen takk for super hyggelig tilbakemelding – så godt å høre at levering, kvalitet og montering svarte til forventningene! Du er alltid velkommen tilbake 🐾

Utrolig bra

Kontaktet de gjennom finn på en lørdag og fikk svar med en gang. Fikk hente klorestativ på dagen. Klorestativet var lett å bygge og virker å være god kvalitet og stabilt.

3 mai 2025

Hei Vebjørn!
Tusen takk for strålende tilbakemelding 🐱 Så hyggelig å høre at alt gikk raskt og smidig! Vi jobber hardt for at kundene våre skal få produktene sine så fort som mulig, og det er ekstra hyggelig å høre at stativet oppleves som både solid og enkelt å montere.
– Hilsen oss i Mimsy Store

Super lett å sette opp

Super lett å sette opp, rask levering, god kommunikasjon! Katten elsker det! Kjøper lett igjen!

1 mai 2025

Hei Julia!
Så utrolig hyggelig tilbakemelding 🐱 Vi blir ekstra glade for å høre at både montering, levering og kommunikasjon gikk lett – og ikke minst at katten din elsker stativet! Du er alltid velkommen tilbake 🐾

Stativ fra mimsy

Kjøpte kattestativ fra mimsy for litt siden, og både eiere og katten er storfornøyde. Enkel montering, gjort på korte 10 minutter.
Stor, solid og stødig stativ til en kjempe god pris! Også veldig pent stativ for øyet.
Kjempe hyggelig selgere, og handlen gikk helt knirkefritt.
Skulle vi få behov for fler stativer så hadde jeg nok kjøpt mer fra mimsy 😻
Anbefales!

20 avril 2025

Hei Charlotte!
Tusen takk for den hyggelige og detaljerte tilbakemeldingen 🐱 Det gleder oss stort å høre at både dere og pus er fornøyde – og at monteringen gikk så lett! Vi setter stor pris på at du nevner både kvaliteten og utseendet. Håper stativet gir mange gode stunder fremover – og du er alltid velkommen tilbake 🐾

Anbefales

Klorstativet som vi har kjøpt er veldig stor med en rimelig pris. Kattene våre er kjempe fornøyde, da er vi kjempe fornøyde 😃. Levering var lett og tilpasset med mine ønsker. Anbefales 👍

11 avril 2025

Hei Samira!
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🐱 Så godt å høre at både stativet og leveringen svarte til forventningene – og at kattene er fornøyde, det er jo det viktigste! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din 🐾
– Vennlig hilsen Mimsy Store

Kjøpte klorestativ til katten min

Kjøpte klorestativ til katten min, han elsker det og leker dagen lang og sover der om natten. Heller ikke stygt å ha stående hjemme i stuen. Super kommunikasjon og enkel overlevering. Anbefales

27 mai 2025

Réponse de Mimsystore

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Victoria!
Så fint å høre at både katten og du er fornøyd – og ekstra hyggelig at stativet både brukes flittig og passer godt inn i stua 🐾
Hilsen MimsyStore

Fikk levering på døren mot et lite…

Fikk levering på døren mot et lite tillegg. Veldig hyggelig mann og pus er fornøyd med det nye møbelet sitt

7 juin 2025

Réponse de Mimsystore

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Emilie!
Så godt å høre at både du og pusen er fornøyde med møbelet – og at leveringen fungerte fint.
Hilsen MimsyStore 🐾

Kattetårnet jeg kjøpte var relativt…

Kattetårnet jeg kjøpte var relativt rimelig,og kvaliteten var veldig god. Varen ble sendt samme dag og selger var veldig hyggelig. Både vi og pusen er veldig fornøyde. 10/10.

4 juin 2025

Réponse de Mimsystore

Takk for at du tok deg tid til å skrive en så fin vurdering, Kjersti!
Vi setter stor pris på tilbakemeldingen og er glade for at både dere og pusen er fornøyde med både kvalitet og service.
Hilsen MimsyStore 🐱

Helt fantastisk produkt og service

Helt fantastisk klorestativ til god pris! Katten min er veldig fornøyd og er på den dagen lang. Veldig god kvalitet på selve stativet og det kom med tydelige instruksjoner. Veldig god kundeservice også!

25 mai 2025

Réponse de Mimsystore

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Dayana!
Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både produktet og servicen – vi gjør vårt beste for å være tilgjengelige og hjelpsomme når kundene trenger oss 🐾

klorestativ fra Mimsy

Kjøpte nylig et klorestativ fra Mimsy - kattene elsker det!

Stativet er enkelt å montere og er svært stødig.

Veldig bra kommunikasjon fra selgers side også ☺️

Alt i alt, bra kvalitet for en prima pris ☺️

19 mai 2025

Réponse de Mimsystore

Tusen takk for en veldig fin anmeldelse, Veronica!
Vi er glade for å høre at både kattene og du er fornøyde – og setter stor pris på at du nevner kommunikasjonen. Vi prøver alltid å være tydelige og tilgjengelige under hele kjøpsprosessen 🐾
Hilsen MimsyStore

Jeg kjøpte et fantastisk Kattestativ…

Jeg kjøpte et fantastisk Kattestativ fra Mimsy til mine 3 katter. Utrolig god på pris og helt amazing kundeservice, kom til og med og leverte stativet til meg da jeg bor i nærheten heldigvis. Kattene mine elsker stativet, kjempe god kvalitet. Anbefales på det sterkeste og med varmt hjerte.
-Nelia Veronica

30 mai 2025

Réponse de Mimsystore

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Veronica.
Vi setter stor pris på ordene dine og det betyr ekstra mye å høre at både du og kattene dine er fornøyde 🐾
Hilsen MimsyStore

God service og god kvalitet på…

God service og god kvalitet på kattestativet.
Veldig fornøyd med kattestativet og stabilt!
Anbefales!

7 juin 2025

Réponse de Mimsystore

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, Louise!
Veldig glad for å høre at du er fornøyd med både kvalitet og service.