Morris Stockholm Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Det mesta funkar helt outstanding och jag har ett otal av era kläder i garderoben. Men ni borde verkligen se över er storleksguide. Det funkar helt enkelt inte att använda samma mått och hänvisa til... Voir plus

Jag fick ett litet hål mitt på tröjan som sprack upp och blev värre. Malin på kundtjänst var suverän i bemötandet och hade fingertoppskänsla i sin service. Efter lite turer från min sida sitter jag... Voir plus

Passform og kvalitet var innenfor, leveringstiden var litt lengre enn håpet. Genseren ( Merino Oneck) var dog meget tynn, og nok bedre egnet som undertøy. Kjøper nok ikke flere produkter der. Den sku... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour hommes

We are planted in Swedish values, our heart beats for British prep and is always scanning the world for inspiration.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

175 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bara bra 👍 5+

13 juin 2022

Réponse de Morris Stockholm

Vi är glada att höra att du är nöjd! Tack för din recension.

Bra!

Trevlig service i en av era butiker i Göteborg. Positiv tjej som hjälpte mig, gav goda råd och som samtidigt hann visa andra kunder att hon såg dem.

12 juin 2022

Réponse de Morris Stockholm

Roligt att höra att allt var till belåtenhet, det glädjer oss! Tack så mycket för den fina recensionen. Välkommen åter!

Smidigt och fick leverans väldigt…

Smidigt och fick leverans väldigt snabbt 👍🏼

30 mai 2022

Réponse de Morris Stockholm

Roligt att höra att allt var till belåtenhet Peter, det glädjer oss. Tack så mycket för den fina recensionen. Varmt välkommen tillbaka!

Den ene knappen på buksen kom brukket i…

Den ene knappen på buksen kom brukket i to

21 mai 2022

Réponse de Morris Stockholm

Thanks for the feedback! We kindly ask you to contact our customer support so we can take a closer look at it and see how we can solve this for you. https://morrisstockholm.com/contact

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Har köpte era kläder i ett antal år nu. Gillar era modeller och passformen

30 avril 2022

Réponse de Morris Stockholm

Roligt att höra att allt var till belåtenhet Rickard, det glädjer oss! Tack så mycket för den fina recensionen.

Rask levering, varen svarte til forventningen.

Enkel bestilling og veldig rask levering. Absolutt fornøyd med både genseren og servicen. Pen genser i merinoull, passe stor i størrelsen.

13 février 2022

Réponse de Morris Stockholm

Tack för er recension av oss, Steinar & Marit! Kul att ni är nöjd med oss! Ett urval av tröjorna i merinoull finns i två passformer - om den ni beställd skulle upplevas för stor är ni alltid välkomna att kontakta vår customer service så hjälper de er att hitta rätt passform. Välkomna åter!

Godt fornøyd

Godt fornøyd, som alltid.

12 février 2022

Réponse de Morris Stockholm

Tack för din recension Ola! Kul att du är nöjd! Varmt välkommen tillbaka!

Bra o snabb leverans

Bra o snabb leverans. Rätt storleksmässigt.

Réponse de Morris Stockholm

Vi är glada att höra att du är nöjd med oss! Tack för din recension Willy!

Rätt vara i rätt tid

Via ett mejl fick jag reda på att Morris hade realisation, tog då chansen att köpa en jacka som jag provat i butik tidigare. Beställningen på hemsidan fungerade bra och leveransen var föredömligt snabb. Kunde bara konstatera att jag fått rätt storlek, därmed var jag nöjd.

Réponse de Morris Stockholm

Vad kul att du är nöjd med jackan och att leveransen var snabb, precis som den ska vara! Tack för din recension av oss!

Mycket nöjd

Mycket nöjd, följde storleksguiden och allt var perfekt.

Réponse de Morris Stockholm

Vi är glada att höra att du är nöjd! Tack för att du tog dig tiden och gav oss en recension!

Nöjd kund!

Super snabb leverans i perfekt storlek, hela köpet till bästa kvalitet.
Nöjd kund

8 février 2022

Réponse de Morris Stockholm

Vad kul att höra att du är nöjd Peter! Tack för din fina recension!

Bestilling

Bestilling, levering og betaling gikk knirkefritt!

7 février 2022

Réponse de Morris Stockholm

Tack för recensionen Paul! Vi är väldigt glada över att höra att du är nöjd! Välkommen tillbaka!

Bra köp och butik

Bra köp! Blir dock förvirrad när man köper av Morris Stockholm och paketet skickas från götelaborg?!

26 janvier 2022

Réponse de Morris Stockholm

Tack Stefan för din fina recension! Kul att du är nöjd med oss! Namnet Morris Stockholm har sina anor från en klassisk herrekipering på Hamngatan i Stockholm medan lagret idag är placerat i västra Sverige.

snabb service med leverans och allt…

snabb service med leverans och allt lite besviken på storleken på en av tröjorna onekligen skiljer det på large mellan olika modeller

25 janvier 2022

Réponse de Morris Stockholm

Tack Thomas för din recension! Kul att höra att du är nöjd med oss. Dock var det tråkigt att höra om din upplevelse att storlekarna skiljer sig åt. Bland tröjorna finns det olika modeller och olika passformer där t.ex. Merino-tröjorna i "relaxed fit" är något vidare än de som är i standard passformen. Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper de dig att byta till den storlek och passform du söker.